kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.488
- Πόντοι
- 456
θα μου εξηγησει καποιος γιατι ,αφου νιωθουν το ρατσισμο των ελληνων στο πετσι τους , δεν ξεκουμπιζονται απο εδω ?
Εχω γνωρισει καθε λογης ελληνιδα απο ψωνακι του ινστα φειμους μεχρι την πιο απλη.Πάντως αυτή η Ντριο χειρότερη από ελλεεινίδα μοιάζει
Σαν να ακους την Αλεξανδράκη να μιλάει (αλλά τουλάχιστον εκείνη είναι και μουνάρα)
Ωραία προμοτορα αναφερε τακτικη να ρηξεις 9αρα και πανω φειμους ινστα κοπελα που ψαχνει προωθητες.πόσες μαλακίες σε ένα κείμενο...
μαγικό μπου
Ρε τυπε τι πας να κανεις στους τηγανοκεφαλους Αλβανούς ;Αλλιωνονται αλλα πιστευω ακομα ψιλοκρατανε.
Τον ιουλιο που θα παω δυρραχιο θα ξερω απο πρωτο χερι.
Λογια του αερα μπλα μπλα θεωρια και τιποτα αλλο.να πω και κάτι σοβαρό.
σε σένα, τον κμαν που αμολάει επίσης παρόμοιες βαρύγδουπες χαζομάρες, και σε όποιον άλλον έχει τέτοιου είδους εντυπώσεις και απόψεις σχετικά με την προσέγγιση μιας γυναίκας.
ΔΕΝ υπάρχουν τακτικές για 9αρια, 5αρια, κουλές, μαυροφορεμένες, δακρυσμένες, χοντρές, προικοθήρες ή ότι άλλο.
υπάρχουν όμως άντρες που προσέχουν τον εαυτό τους, σέβονται τον εαυτό τους και την οποιαδήποτε γυναίκα προσεγγίζουν, δεν φοβούνται την πιθανή απόρριψη, έχουν εμπιστοσύνη σε αυτό που είναι, τους αρέσει η ζωή, το φλερτ και το σεξ, και χωρίς κόμπλεξ και "σχέδια επί του πεδίου" (βλέπε κμαν) πλησιάζουν μια γυναίκα και κάνουν την κίνησή τους.
απλά, όμορφα, αντρίκια, χαλαρά με διάθεση να περάσουν όμορφα.
άλλοτε τα καταφέρνουν μαζί της κι άλλοτε όχι, πάντα όμως βγαίνουν κερδισμένοι, σοφότεροι, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και με την χαρά του άντρα που έπαιξε το ρόλο του όπως έπρεπε.
τα κατάλαβες αυτα?
Τουρ θα κανω τυπε,ειμαι κλεισμένος με μια νοσοκομα στο δυρραχιο θα παω 3ημερο ματα καπακι βουλγαρια για να φερω κανα δυο αμαξια και αυγουστο προς σεπτεμβρη θα ανεβω μπλοκ για διακοπες αλλα θα κοιταξω και για μπιζναΡε τυπε τι πας να κανεις στους τηγανοκεφαλους Αλβανούς ;
Οι Αλβανίδες ειναι άσχημες , ι4 , ι5 . Γιατι δε πας στα μουνολιβαδα του ανατολικού μπλοκ κ θες να μπλέξεις με τηγανοκεφαλες;
Δεν είμαστε στα 90ς τυπε που όντως ήταν αυτό που λες... πλέον έχουν εξελιχθεί έχουν εκπολιτιστει και ανεβήκανε επίπεδα εμφανισιακά μην σου πω οτι έχουν ξεπεράσει και τις ελλεηνιδες...Ρε τυπε τι πας να κανεις στους τηγανοκεφαλους Αλβανούς ;
Οι Αλβανίδες ειναι άσχημες , ι4 , ι5 . Γιατι δε πας στα μουνολιβαδα του ανατολικού μπλοκ κ θες να μπλέξεις με τηγανοκεφαλες;
Τουρ θα κανω τυπε,ειμαι κλεισμένος με μια νοσοκομα στο δυρραχιο θα παω 3ημερο ματα καπακι βουλγαρια για να φερω κανα δυο αμαξια και αυγουστο προς σεπτεμβρη θα ανεβω μπλοκ για διακοπες αλλα θα κοιταξω και για μπιζνα
μ ειχε σχολιασσει την κριτικη μ αυτηΤωρα που λεμε για αλβανιδες, θυμηθηκα την θεάρα την Αμαντα απο Κασσανδρας
Ποιος να ξερει τι απεγινε
Πω πω ρε πούστη μου, σε εξωτικά μέρη θα πας!!! Δυρράχιο, Βουλγαρια, μπλοκ... χλιδάτο σε βλέπω!!!!Τουρ θα κανω τυπε,ειμαι κλεισμένος με μια νοσοκομα στο δυρραχιο θα παω 3ημερο ματα καπακι βουλγαρια για να φερω κανα δυο αμαξια και αυγουστο προς σεπτεμβρη θα ανεβω μπλοκ για διακοπες αλλα θα κοιταξω και για μπιζνα
Οχι θα πηγαίνω στα γαμιοκαπιταλια να πληρωνω το καφε 5 ευρω καιβτο χοτελι οχι κατω απο 100 τη βραδια.Πω πω ρε πούστη μου, σε εξωτικά μέρη θα πας!!! Δυρράχιο, Βουλγαρια, μπλοκ... χλιδάτο σε βλέπω!!!!
Eντάξει ρε φίλε, αν θες πήγαινε μείνε και σε βούρκο, τι να σου πω!!!Οχι θα πηγαίνω στα γαμιοκαπιταλια να πληρωνω το καφε 5 ευρω καιβτο χοτελι οχι κατω απο 100 τη βραδια.
Κατσε να παω και αντις αμπεμπα να δεις μουνακια που θα εχω...
20% στα 100 εκ αιθιοπες αρα λες οτι 20 εκ αιθιοπες εχουν ειτζ?χαχαχαχαχα ποσο χαζος εισαιEντάξει ρε φίλε, αν θες πήγαινε μείνε και σε βούρκο, τι να σου πω!!!
Eπίσης, για την Addis Ababa που είπες, δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλά... το 20% σχεδόν του πληθυσμού έχει AIDS....
Καλά να περάσεις, fanta να πάρεις!
Πηγα και σε ειδα να έρχεσαι με τον κωλο και να κουνιεσαι κιολαςΔεν πας καλύτερα μέχρι τη γωνία να δεις αν έρχομαι μωρή εμετική αλβανογλίτσα.
Οχι θα πηγαίνω στα γαμιοκαπιταλια να πληρωνω το καφε 5 ευρω καιβτο χοτελι οχι κατω απο 100 τη βραδια.
Κατσε να παω και αντις αμπεμπα να δεις μουνακια που θα εχω...
Ναι με το αμαξι θα ανεβωΜε τι θα πας Δυρραχιο; Θα εχεις δικο σου αμαξι;
20% στα 100 εκ αιθιοπες αρα λες οτι 20 εκ αιθιοπες εχουν ειτζ?χαχαχαχαχα ποσο χαζος εισαι
Περα απο τον κορονοιο φοβασε και τον χιβ τωρα....Googlαρέ το ρε πανηλίθιο υβρίδιο!!!! Δες μόνος σου, μαλάκα!!!!
Ίδιος με τον μαλάκα τον πολάκη είσαι!Περα απο τον κορονοιο φοβασε και τον χιβ τωρα....
Αν δεν καταλκαβαίνεις τι λέω δεν φταίω.... είσαι απλά ηλίθιος!!!Απορω πως πηγαινες στο μεταξι,μαλλον φανταστικες ιστοριες οι κριτικες σου
Κλασικό χρυσαυγιτικο σκουπίδι... αν δεν έχει κάτι να απαντήσει απλά βρίζει και νομίζει τον ταπωσεΊδιος με τον μαλάκα τον πολάκη είσαι!
Αν δεν καταλκαβαίνεις τι λέω δεν φταίω.... είσαι απλά ηλίθιος!!!
Το δέχομαι!