Νέα

Αλβανίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vietkong
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 263K
  • Ετικέτες
    αλβανίδες
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε πηδηξει αλβανιδα

• Ναι

Ψήφοι: 262 72,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 101 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
ορθον ! αντιθετως ρωσσιδες , γεωργιανες , βουλγαρες , ρουμανες ειναι απο μονες τους κουτοπονηρες και επικινδυνες.σπανια θα βρεις αλβανιδα κουτοπονηρη και επικινδυνη (παντα σε συνδυασμο αυτων των δυο ) απο μονη της .τραβατε μια βολτα στα δικαστηρια να δειτε τι εθνικοτητας ειναι οι περισσοτερες κατηγορουμενες για διαφορα αδικηματα .ενω για τους αντρες ισχυει το αντιθετο .
τωρα απο σεξ οι αλβανιδες ειναι πιο υποτακτικες ( δεν μιλαω για πληρωμενο σεξ) και προθυμες .βεβαιως δεν ειναι ολες ιδιες αλλα στο μεγαλυτερο ποσοστο , απο την δικη μου εμπειρια, ειναι ετοιμες να ανταποκριθουν σε ο,τι τους ζητησεις . ειναι μεγαλωμενες ετσι , ειδικα οι ανω των 30. για τις πιτσιρικες ,που ανεφερε ενας συναγωνιστης , οτι ειναι παρθενοπες κατα 70% ,επιτρεψτε μου να αμφιβαλλω . εχουν ηδη αρχισει να αλλοιωνονται τα ηθη κι εκει.
Αλλιωνονται αλλα πιστευω ακομα ψιλοκρατανε.
Τον ιουλιο που θα παω δυρραχιο θα ξερω απο πρωτο χερι.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
τράβα ρε ζαν να ζήσεις και να παντρευτείς στο εξωτικό ελμπασάν και παράτα μας....
υγ
και να γράφεις στο εκεί μπου
3ημερο θα παω ρε κοντουλη μεσα στον ιουλιο,δυρραχιο.
Για μπιζνα ουκρανια σκεφτομαι να ανοιχτω επιχειρηματικα εκει.
Ειχα στο νου μου βουλγαρια επισης αλλα πηγαινοντας ουκρανια τελη του καλοκαιριου θα ζυγησω τι με συμφέρει.ουσιαστικα δεν λεω οχι ουτε σε αλβανια ουτε σε βουλγαρια ουτε σε ουκρανια οποια πιστευω οτι επιχείρηματικα μπορω να τα παω καλυτερα εκει θα παω.
Βουλγαρια ξερω εχω παει πολλες φορες να φερω αμαξια καλη χρυση ειναι αλλα οι βουλγαροι ειναι να στα φανε δεν τους εμπιστευεσαι.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.457
Πόντοι
1.056
ορθον ! αντιθετως ρωσσιδες , γεωργιανες , βουλγαρες , ρουμανες ειναι απο μονες τους κουτοπονηρες και επικινδυνες.σπανια θα βρεις αλβανιδα κουτοπονηρη και επικινδυνη (παντα σε συνδυασμο αυτων των δυο ) απο μονη της .τραβατε μια βολτα στα δικαστηρια να δειτε τι εθνικοτητας ειναι οι περισσοτερες κατηγορουμενες για διαφορα αδικηματα .ενω για τους αντρες ισχυει το αντιθετο .
τωρα απο σεξ οι αλβανιδες ειναι πιο υποτακτικες ( δεν μιλαω για πληρωμενο σεξ) και προθυμες .βεβαιως δεν ειναι ολες ιδιες αλλα στο μεγαλυτερο ποσοστο , απο την δικη μου εμπειρια, ειναι ετοιμες να ανταποκριθουν σε ο,τι τους ζητησεις . ειναι μεγαλωμενες ετσι , ειδικα οι ανω των 30. για τις πιτσιρικες ,που ανεφερε ενας συναγωνιστης , οτι ειναι παρθενοπες κατα 70% ,επιτρεψτε μου να αμφιβαλλω . εχουν ηδη αρχισει να αλλοιωνονται τα ηθη κι εκει.
Για τα δικαστήρια δεν ξέρω, μια φορά όμως που χρειάζεται λόγω δουλειάς να παραστώ σε μια εκδήλωση στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, οι περισσότερες φυλακισμένες ήταν Αλβανίδες και γυφτισσες :confused:

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.276
Πόντοι
11.836
Eva Murati(απόψε την έμαθα) :confused:

Eeag-UAXgAAsLiX.jpg
Ey15iew-WYAA9-AO5.jpg
-640-0-5db9db723f97e.jpg

Για αλβανιάρα πολύ περιποιημένη

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
5.304
Πόντοι
456
Για τα δικαστήρια δεν ξέρω, μια φορά όμως που χρειάζεται λόγω δουλειάς να παραστώ σε μια εκδήλωση στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, οι περισσότερες φυλακισμένες ήταν Αλβανίδες και γυφτισσες :confused:
δεν μιλαω για τις γυφτισες . αυτες ειναι παντου ιδιες .ειτε ελληνιδες ειτε αλβανιδες ειτε ρουμανες ή βουλγαρες ή σερβες ειτε απο τη σεληνη. ολες ιδιες.

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
5.304
Πόντοι
456
Για αλβανιάρα πολύ περιποιημένη
υπαρχουν πολλες τετοιες αδερφε. εχει περασει η εποχη που τις καταλαβαιναμε απο τα χοντρα δαχτυλα .ολες τωρα φροντιζουν τον εαυτο τους.

• Like
Αντιδράσεις: 6Y44

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.457
Πόντοι
1.056
δεν μιλαω για τις γυφτισες . αυτες ειναι παντου ιδιες .ειτε ελληνιδες ειτε αλβανιδες ειτε ρουμανες ή βουλγαρες ή σερβες ειτε απο τη σεληνη. ολες ιδιες.
Δεν μιλάω για αλβανογυφτισσες (και από αυτές υπήρχαν αρκετές). Αναφέρομαι ότι η πλειοψηφία των φυλακισμένων ήταν οι Αλβανίδες ΚΑΙ οι Γυφτισσες.

Τελευταία τροποποίηση:

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
5.304
Πόντοι
456
Δεν μιλάω για αλβανογυφτισσες (και από αυτές υπήρχαν αρκετές). Αναφέρομαι ότι η πλειοψηφία των φυλακισμένων ήταν Αλβανίδες ΚΑΙ Γυφτισσες.
ποσες ειδες ? 20 ? 30 ? 100 ? μιλαω για την πλειοψηφια στο συνολο .κανε εναν κοπο και πηγαινε στα δικαστηρια , δες στο πινακιο τις κατηγορουμενες και θα καταλαβεις τι λεω .βουλγαρες και γεωργιανες πρωτες και μετα ρουμανες και στο τελος οι αλβανιδες.και για να σου απαντησω για τις φυλακισμενες , οι περισσοτεροι κατηγορουμενοι -ες που καταδικαζονται δεν φυλακιζονται .

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Όπως σε όλες τις φυλές, υπάρχουν τα πάντα, από το πιο γίδι μέχρι top model.
Αυτές που γνώρισα (από πολύ κοντά), ήταν όλες πουτάνες (στο επάγγελμα), όπου κι εκεί υπήρχαν τα πάντα σε συμπεριφορές, ίσως σε νοοτροπία κάπως σαν την Ελλάδα του 60-70 με ότι κακό ή καλό μπορεί αυτό να σημαίνει.
Κάτι που παρατήρησα σε αρκετές, αλλά δεν ξέρω αν είναι φυλετικό τους χαρακτηριστικό, είναι τα μεγάλα τους μουνόχειλα (μπορεί βέβαια και να έτυχε σ' εμένα).

Τελευταία τροποποίηση:

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.276
Πόντοι
11.836
υπαρχουν πολλες τετοιες αδερφε. εχει περασει η εποχη που τις καταλαβαιναμε απο τα χοντρα δαχτυλα .ολες τωρα φροντιζουν τον εαυτο τους.

όλες οι πιτσιρίκες μουνάρες

Εγγρ.
29 Οκτ 2015
Like
565
Πόντοι
81
η γυναικα μου σιχαινεται τους αλβανους για καποιο λογο.επειδη εχω δει πως χαλβαδιαζουν τον κωλο της 2 γειτονες αλβανοι εγω θα ηθελα να τη δω να παρτουζωνεται μαζι τους
Φίλε άμα θες, θυσιάζομαι και την παρτουζωνω εγώ με φίλους μου

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Γενικα οι αλβανιδες ειναι περιπου κατα μεσο ορο κανα 3 ποντους κοντυτερες απο τις ελληνιδες,σπανια εχουν καμπυλες εχουν μονοκομματο σωμα ειτε χοντρες ειναι ειτε αδυνατες,επισης τα στηθη τους επι το πλείστον εχουν μια χαλάρωση και γενικα το γυανικειο αλβανικο σωμα ειναι χαλαρό.
Με τι καθαριοτητα οι παλιες εχουν ακομα θεμα δεν κανουν μπανιο καθε μερα αλλα η γενια απο το 90 και μετα ειναι πιο περιποημενη.
Γενικα καμια σχεση η μεση αλβανιδα του 90 με τπυ 2021 πιο εξελιγμενες πιο μοντερνες πιο ανοιχτομυαλες,ουσιαστικα εξελιχθηκαν και δεν μιλαω για αυτες που ειναο ελλαδα αλλα αλβανια.
Βεβαια οι χωριατισσες στην αλβανια ειναι ακομα ζωα αλλα στις πολεις Τίρανα δυρραχιο σαραντα κλπ ειναο μια χαρα και πιο ευκολες

papas32

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Like
237
Πόντοι
21
Αυτές που ήρθαν μικρές εδώ, είτε γεννήθηκαν εδώ, είναι πολύ πιο κοκετες από τις Ελληνίδες, είναι πρώτες σε καλλυντικά, πλαστικές, μποτοξ και περιποίηση του εαυτού τους. Για αυτό κάνουν και συχνά καλύτερους γάμους από Ελληνίδες που νομίζουν ότι ο γαμπρός θα πέσει στο μουνι τους μόνος του...

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.959
Πόντοι
4.546
Βεβαια οι χωριατισσες στην αλβανια ειναι ακομα ζωα αλλα στις πολεις Τίρανα δυρραχιο σαραντα κλπ ειναο μια χαρα και πιο ευκολες
Όχι μόνο στην Αλβανία, αλλά γενικά οι χωριάτισσες είναι ότι νάναι.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πάντως αυτή η Ντριο χειρότερη από ελλεεινίδα μοιάζει :grin:

Σαν να ακους την Αλεξανδράκη να μιλάει (αλλά τουλάχιστον εκείνη είναι και μουνάρα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom