Οι γνήσιες Αλβανίδες είναι εκείνες που ζουν μόνιμα στην Αλβανία. Οι περισσότερες που κατοικούν στην Ελλάδα μόνο γνήσιες Αλβανίδες δεν είναι, καθώς ήρθαν από πολύ μικρή ηλικία εδώ και γνωρίζουν ελάχιστα πράγματα για τον τόπο καταγωγής τους. Ο τρόπος που μιλούν, ο τρόπος που φέρονται και ο τρόπος που ντύνονται είναι Ελληνικός. Επίσης, αν τους πεις ότι είναι Αλβανίδες το πιθανότερο είναι να μην σου ξαναμιλήσουν ποτέ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αυτο το πραγμα παλι,που αν πεις καποιον Αλβανο ή καποια Αλβανιδα,ειναι σαν να τον εβρισες με τον χειροτερο τροπο,τι φαση?Γιατι απο την μια ειναι τοσο περηφανοι που ειναι απο την συγκεκριμενη χωρα,απο την αλλη αν τους πεις ετσι τρελαινονται τοσο πολυ?Δεν νομιζω να υπαρχει πολιτης αλλης χωρας που να προσβαλεται τοσο πολυ αν τον προσφωνησεις με το ονομα της χωρας του.
geraki
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Like
- 214
- Πόντοι
- 21
η γυναικα μου σιχαινεται τους αλβανους για καποιο λογο.επειδη εχω δει πως χαλβαδιαζουν τον κωλο της 2 γειτονες αλβανοι εγω θα ηθελα να τη δω να παρτουζωνεται μαζι τους
geraki
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Like
- 214
- Πόντοι
- 21
Γράψε καμία ιστορία σαν του troubaman να μας φτιάξεις λίγο.Είχα γειτόνισα Αλβανίδα όπου την είχα ξεπατώσει, δεν έλεγε όχι σε τπτ, καμία σχέση με τις δικές μας που το παίζουν ιστορία…
xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 81
- Like
- 7.768
- Πόντοι
- 17.436
Βγάζουν τρομερή καβλα οι αλβανίδες. Σε σημείο και μέτριες να είναι θες να τις ξεσκίσεις.Εβγαινα με μια πριν λίγο καιρό και χόρτασα γαμησι.
Είναι καβλιαρες οι καριολες. Ειδικά οι πιτσιρίκες

jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.827
Γιατι δεν ηθελε να δεσμευτει τι πιο απλη απαντηση.Ναι ενταξει, ηθελε σχεση σοβαρη, αλλά γιατι χωρισατε?
Δεν ειμαστε ολοι ετοιμοι για δεσμευση και ας βρεθει η καταλληλη
Τυπε είναι και μαχαιροβγαλτισσες οι πιτσιρίκες Αλβανίδες, αν κρίνω από το περιστατικό στο ΚολωνόΕίναι καβλιαρες οι καριολες. Ειδικά οι πιτσιρίκες![]()
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.827
Οντως και στο σεξ ειναι καλυτερες απο τις ελληνιδες,οτι και να κανουν το κανουν καλα.Είναι καβλιαρες οι καριολες. Ειδικά οι πιτσιρίκες![]()
Ειτε δουλεια ειτε σεξ γενικα προκοβουν.
Αν δεν ηταν εκεινες οι βλαχες που κατεβηκαν το 90 απο τα κατσικοχωρια και χαλουσαν τη φημη θα θαυμαζαμε τις αλβανιδες σαν τις υπολοιπες βαλκανιες και δεν θα υπηρχε αυτο το σνομπ αν και τελευταια βλεπω γινονται περιζητητες
Ειδικα σε πολεις τα γκομενακια ειναι τουμπανο και ευκολα γενικα να σου κατσουν.
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.827
Αυτα δεν τα λες αλβανακια,ειναι ιμιτασιον,αλβανιδα που γεννηθηκε ελλαδα και μεγαλωσε ειναι ελληνιδα.Τυπε είναι και μαχαιροβγαλτισσες οι πιτσιρίκες Αλβανίδες, αν κρίνω από το περιστατικό στο Κολωνό![]()
Εμεις θελουμε καθαροαιμο γεννημενο εκει και μεγαλωμενο εκει.
Δηλαδή τυπε η μεγαλωμένη στην Ελλάδα Αλβανίδα έβγαλε μαχαίρι γιατί πήρε παράδειγμα από τα ελληνακια και όχι από τα αδέλφια της τους ΑλβανούςΑυτα δεν τα λες αλβανακια,ειναι ιμιτασιον,αλβανιδα που γεννηθηκε ελλαδα και μεγαλωσε ειναι ελληνιδα.
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.827
Μεμονωμενο περιστατικο,εχεις ακουσει πολλες αλβανιδες να πετανε μαχαιρι?Δηλαδή τυπε η μεγαλωμένη στην Ελλάδα Αλβανίδα έβγαλε μαχαίρι γιατί πήρε παράδειγμα από τα ελληνακια και όχι από τα αδέλφια της τους Αλβανούς![]()
Εδω ολες οι παλιες του 90 ειχαν αδερφους μεσα στη φυλακη για κλοπες και παρανομιες και σου μιλαγαν με το σεις και με το σας και ηταν καλες.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
α ωραια λογικη,Αυτα δεν τα λες αλβανακια,ειναι ιμιτασιον,αλβανιδα που γεννηθηκε ελλαδα και μεγαλωσε ειναι ελληνιδα.
αρα ο κολοκοτρωνης και ο παππους μου που τον αφησαν ορφανο οι τουρκοι, αφου γεννηθηκαν και μεγαλωσαν στην τουρκια ειναι τουρκοι!
Τυπε και τη μάνα μου δύο πιτσιρίκες Αλβανίδες της βούτηξαν το πορτοφόλι στο λεωφορείο. Ξέρω, ξέρω μεμονωμένο περιστατικόΜεμονωμενο περιστατικο,εχεις ακουσει πολλες αλβανιδες να πετανε μαχαιρι?
Εδω ολες οι παλιες του 90 ειχαν αδερφους μεσα στη φυλακη για κλοπες και παρανομιες και σου μιλαγαν με το σεις και με το σας και ηταν καλες.
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.827
Αν ειναι πιτσιρικες λογικα ειναι ελληνοποιημενες.Τυπε και τη μάνα μου δύο πιτσιρίκες Αλβανίδες της βούτηξαν το πορτοφόλι στο λεωφορείο. Ξέρω, ξέρω μεμονωμένο περιστατικό![]()
Εκει στην αλβανία τα κορίτσια γενικα δεν κλεβουν μονο οι αντρες κανουν μαλακιες αν και η εγκληματικοτητα ειναι σε χαμηλοτεορους αριθμους απο εδω.
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.324
- Πόντοι
- 7.865
Για να τις γαμάς όσες είναι εδώ καλές είναι και μέχρι εκεί.Δεν χρειάζονται πολλά πολλά με την σκατοράτσα τους.Ιδιαίτερα όσοι είναι εδώ είναι οι χειρότεροι που είχε να δώσει το έθνος τους.Ειτε φυλακόβιοι,είτε σκατόβλαχοι ορεσίβιοι υπάνθρωποι,που φαίνεται κιόλας,καθώς κάποιοι είναι 30 χρόνια εδώ και περπατάνε στα 2 πόδια μετα βίας.
Κατα τα άλλα,η κατάσταση είναι άκρως διαφορετική στην πατρίδα τους.Πέρα απο το ότι ΔΕΝ υπάρχει χοντρή Αλβανέζα,με μαλλιά μπλέ,πράσινα,φουξια,με ξέκωλα ρουχα,περίεργα κουρέματα και άλλα διάφορα,τις βλέπεις ότι είναι σεβαστικές,εργατικές και πολύ σοβαρές.Η κοινωνία εκεί δεν σηκώνει μαλακίες,όπως εδώ.Τις βλέπεις να τις μεγαλώνουν για σπίτι και όχι για μπουρδέλα,ιδιαίτερα στις πόλεις.Υπάρχουν,βεβαια,ακομα ταχωριά απο όπου προήλθαν οι υπάνθρωποι,που βλέπουν τις εδώ αλβανέζες που σκυλοπηδιουνται σε μπουρδέλα και βγκάζουν λεκ ωρέ και θα στείλω το κόρη μου ή το γκυναίκα μου να γκαμιέται γκια να φτιάξει σπίτι.
Κατα τα άλλα,η κατάσταση είναι άκρως διαφορετική στην πατρίδα τους.Πέρα απο το ότι ΔΕΝ υπάρχει χοντρή Αλβανέζα,με μαλλιά μπλέ,πράσινα,φουξια,με ξέκωλα ρουχα,περίεργα κουρέματα και άλλα διάφορα,τις βλέπεις ότι είναι σεβαστικές,εργατικές και πολύ σοβαρές.Η κοινωνία εκεί δεν σηκώνει μαλακίες,όπως εδώ.Τις βλέπεις να τις μεγαλώνουν για σπίτι και όχι για μπουρδέλα,ιδιαίτερα στις πόλεις.Υπάρχουν,βεβαια,ακομα ταχωριά απο όπου προήλθαν οι υπάνθρωποι,που βλέπουν τις εδώ αλβανέζες που σκυλοπηδιουνται σε μπουρδέλα και βγκάζουν λεκ ωρέ και θα στείλω το κόρη μου ή το γκυναίκα μου να γκαμιέται γκια να φτιάξει σπίτι.
Αφου ηταν δυο μετραει για διπλο περιστατικο.Τυπε και τη μάνα μου δύο πιτσιρίκες Αλβανίδες της βούτηξαν το πορτοφόλι στο λεωφορείο. Ξέρω, ξέρω μεμονωμένο περιστατικό![]()
DirkDiggggler
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2018
- Like
- 858
- Πόντοι
- 81
Ο Κολοκοτρώνης δεν γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τουρκία αλλά στην Οθωμανική Αυτοκρατορία η οποία ήταν ένα πολυεθνικό κράτος και το κριτήριο διάκρισης των πληθυσμών δεν ήταν η εθνότητα αλλά η θρησκεία. Οπότε δεν ήταν Τούρκος, ήταν Ρωμιός, δηλαδή Οθωμανός ελληνόφωνος χριστιανός.α ωραια λογικη,
αρα ο κολοκοτρωνης και ο παππους μου που τον αφησαν ορφανο οι τουρκοι, αφου γεννηθηκαν και μεγαλωσαν στην τουρκια ειναι τουρκοι!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
Δεν ήταν Οθωμανος, ήταν υπόδουλος στους Οθωμανούς, λάθος στα είπανε.Ο Κολοκοτρώνης δεν γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τουρκία αλλά στην Οθωμανική Αυτοκρατορία η οποία ήταν ένα πολυεθνικό κράτος και το κριτήριο διάκρισης των πληθυσμών δεν ήταν η εθνότητα αλλά η θρησκεία. Οπότε δεν ήταν Τούρκος, ήταν Ρωμιός, δηλαδή Οθωμανός ελληνόφωνος χριστιανός.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 32K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις