Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.387
- Πόντοι
- 2.036
Άλλος "πυροβόλησε"...Eva Murati(απόψε την έμαθα)
![]()
![]()
![]()
Άλλος "πυροβόλησε"...Eva Murati(απόψε την έμαθα)
![]()
![]()
![]()
Eva Murati(απόψε την έμαθα)
![]()
![]()
![]()
Oποια χωρα και να ειναι δωσε μου μια ωρα μαζι της............Eva Murati(απόψε την έμαθα)
![]()
![]()
![]()
Τρέλα η γκόμενα ε;ΤουμπανοOποια χωρα και να ειναι δωσε μου μια ωρα μαζι της............
Εσυ ποσα της δινεις για μια ωρα;Oποια χωρα και να ειναι δωσε μου μια ωρα μαζι της............
Η νέα γενιά ειναι τοπ τοπ. Μελανούρια καβλιάρικα. Εχω νταλαβεριστεί με Αλβανάκι τέτοιο, μηδέν αναστολές και πολύ hot ταμπεραμέντο.
Οταν γουστάρουν δίνουν το 150% αλλά δυστυχώς δίνουν το 300% αν δεν πάει καλά... Τρελές.
Κάβλα και μουνάρα να είναι η αλλη, μικρή σημασία έχει από πού είναι...
Τα ρατσιστικά σχόλια παραπάνω δείχνουν και το επίπεδο του μέσου Ελληνα. Μας φτύνουν και γελάνε σε όλοι την Ευρώπη και εδω αυτοβασκαλιζόμαστε και θεωρούμε πως ειμαστε γνησιοι απογονοι του Περικλη και του Σοφοκλη. Ημαρτον ρε παιδιά... Δεν έχει Έλληνες απατεώνες; Χωρίς μπέσα; Αμόρφωτους; Και τί είναι ολοι αυτοι που κατέβασε με Λεωφορεία ο Ανδρέας απο την επαρχία με θεσούλες Δ.Υ και ακίνητα; Και πώς φτάσαμε ως εδώ; Ήμαρτον εν έτη 2021 με αυτές τις βλακείες.
Εγω παλι απορώ πώς καταφεραν οι αλβανιδες να κατακτησουν το ποπ μουσικο στερεωμα των ΗΠΑ.
Αβα Μαξ, Μπεμπε Ρετζα, Ριτα Ορα, Ντούα Λίπα, ολες αλβανιδες.
Και καμια απο αυτες δεν ειναι και τρομερα ομορφη.
Τι στο καλο πια?
Ναι ενταξει, ηθελε σχεση σοβαρη, αλλά γιατι χωρισατε?Το πιο ωραίο μουνί που γάμησα πότε ήταν Αλβανίδα! Μιλάμε για κορμί και φάτσα δυναμίτης, όμοια και στο χαρακτήρα! Ο λόγος που χωρίσαμε;Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ήθελε σοβαρή σχέση!!!(Για να προλάβω τους κομπλεξικους, η οικογένειά της πιθανότατα να είχε περισσότερα λεφτά από τη δική μου...)
Μερικές φορές αναρωτιέμαι πόσο όμορφα θα βγαίναν τα παιδιά μας??
Γιατί τότε δεν ήθελα εγώ και συνειδητά δεν ήθελα γιατί ήξερα ότι δεν μπορούσα να υποστηρίξω κάτι τέτοιο.Οσο κούκλα και να ήταν πάντα υπήρχαν και οι άλλες!Ναι ενταξει, ηθελε σχεση σοβαρη, αλλά γιατι χωρισατε?
Αχόρταγεεεεεε!!!!Γιατί τότε δεν ήθελα εγώ και συνειδητά δεν ήθελα γιατί ήξερα ότι δεν μπορούσα να υποστηρίξω κάτι τέτοιο.Οσο κούκλα και να ήταν πάντα υπήρχαν και οι άλλες!