karaflokondoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Εχω την εντυπωση οτι αν σου καθοτανε δεν θα ελεγες τιποπα για τα αλβανια.
Απλα ενημερωνω(αν και το ξερουν οι περισσοτεροι) οτι οποιος νταραβεριζεται με τα αλβανια(δουλειες,ενοικιασεις σπιτιων,σχεσεις κλπ) καλα ξεμπλεξιματα
αυτο ακριβως!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ρε μαγκες οι τυποι..
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΤΙΜΙΑ αυτης της φαρας..
Εμενα παιδια,το μενος μου για τους αλβανους ειναι γνωστο εδω μεσα καθως το εχω εκφρασει πολλακις..
μια φορα εχω μπλεξει με αλβανιδα που την ειχα γνωρισει απο το ιντερνετ και ηταν μια μιλφαρα τρομερη.
το ποσο ευχαριστιομουν να γαμιομαστε δεν περιγραφεται...δε μου ελεγε οχι σε τιποτα,με γουσταρε τρελλα σε σημειο καψουρας και αν δεν ηταν η καταγωγη της θα την κραταγα για γκομενα και ας ειχε γιο 17 χρονων.
Ομως,επειδη ηταν αλβανιδα δεν το συζηταγα να προχωρησω περαιτερω...
Γι αυτο και μετα απο γαμησια 2 χρονων σχεδον καποια στιγμη τη γειωσα και στενοχωριεμαι γι αυτο γιατι εκοψα ξαφνικα και ηταν ακλο παιδι ασχταως καταγωγης...
Θελω να της στειλω κανενα μυνηματακι να σας πω την αληθεια μπας κ σκιστουμε ξανα αλλα φοβαμαι μη μυριστει τιποτα η δικια μου...
Τωρα παλι,εχω παθει πλακα με ενα αλβανακι,κουμπαρα της κολλητης μου,παντρεμενη με παιδι,που τα εχει με ενα τριμαλακα ελληνα,που την κερατωνει και της λεει ψεμματα και αυτη καθεται.Την πηρε και παρθενα...
Κανω τα παντα να τους χωρισω μπας κ τη γαμησω καποια στιγμη.Θα σκασω αμα δεν την πηδηξω!
Μιλαμε για γαμω τα μουνια αλλα ειναι πολυ ηρεμη κοπελα που δεν σκεφτεται καν να παει με αλλον αντρα,ειναι εκει κολλημενη στο μαλακα!
δεν την εχω μπλεξει καθολου με την κολλητη μου.ειναι προσφατη και δεν εχουν εμπλακει οι 2 πλευρες...Ρε εσύ αν φοβάσαι μην το μάθει η δικιά σου γαμώντας την πρώην σου την μιλφάρα, δε φοβάσαι μήπως το μάθει δικιά σου αν γαμήσεις την κουμπάρα της κολλητής σου??? Επειδή ξέρει κοντινούς σου ανθρώπους?
Το παράδειγμα που έφερες με τους αρχαίους έλληνες είναι εν μέρη σωστό. Γιατί εμάς όταν μας λένε τι έχει να δείξει η Ελλάδα (ναι δεν έχουμε κάτι να δείξουμε τώρα), η ιστορία δε γράφεται σε μια 10ετία 20ετία και πάει λέγοντας. Ο Έλληνας θα μιλήσει για την Ελλάδα του ...έστω και την αρχαία. Ελλάδα είναι όμως. Η χώρα του.
Ο Αλβανός γιατί θα μιλήσει? Απλά θα φροντίσει να κράξει τους Έλληνες. Να μου έλεγε για την αρχαία αλβανία (εδώ γελάμε) να το καταλάβω.
Πάντως μου έλεγε ότι οι Αλβανοί της αλβανίας μισούν τους Έλληνες και είναι πολύ ρατσιστές. Και αυτό γιατί όταν άνοιξαν τα σύνορα οι πιο πλούσιοι αλβανοί φύγανε σε άλλες χώρες της Ευρώπης σε καλύτερο οικονομικό επίπεδο από την Ελλάδα. Πήγαν πιο μακριά. Οι φτωχοί αλβανοί από την άλλη και όλη η λέρα ήρθε στην Ελλάδα.
Όπως είναι αντιληπτό αυτοί που ήρθαν στην Ελλάδα κλέψανε και κάνανε διάφορα. Τα παραδέχτηκε και η ίδια. Ε επειδή σε αυτούς φερθήκαμε άσχημα και τους βάλαμε φυλακές και τέτοια.. γιαυτό οι Αλβανοί της αλβανίας μας μισούν. Αλλά χωρίς να καταλαβαίνουν το γιατί. Η ίδια ξέρει βέβαια και το δέχεται.
Πέρα από τα πολιτικά, φοβερό το μουνί, τρελό κωλί, πρόσωπο, βύζους όλα.
Αλλά το έπαιζε κυρία η μαλάκω.
ήταν καλό κομμάτι τυπε ;Ερχεται μια Αλβανιδα να νοικιασει ενα διαμερισμα μου.Της αρεσει,τα βρισκουμε και στη τιμη,ολα καλα.Μετα ομως ακολουθει και μια διαδικασια.Ταυτοτητες,λογιστες,να βαλει τη ΔΕΗ στο ονομα της κλπ.Αφου περναγαν οι μερες με κατι κουτοπονηρες δικαιολογιες και αφου προσπαθουσε να βαλω στο ονομα μου τη ΔΕΗ,της το ξεκοψα.Οποτε μου λεει απ το τηλεφωνο,ακου να σου πω,εγω ουτε απο λογιστες μασαω,ουτε τιποτα,οτι γουσταρω θα κανω.Ευγενης οπως παντα και τιμιος στις συναλλαγες μου,της απανταω,γιατι δε το λες τοσες μερες και ταλαιπωριωμαστε κι οι δυο μας.Ελα απ το σπιτι να σου δωσω τη προκαταβολη σου να ξεμπερδευουμε.Ερχεται και εχει ενα νευριασμενο και μαγκικο υφακι.Ε,δεν ηθελα και πολυ,προφανως με περασε για κανενα αγαθιαρη αλλα επειδη αρχισα να φορτωνω εφυγε τρεχοντας απ το σπιτι.
Ερχεται μια Αλβανιδα να νοικιασει ενα διαμερισμα μου.Της αρεσει,τα βρισκουμε και στη τιμη,ολα καλα.Μετα ομως ακολουθει και μια διαδικασια.Ταυτοτητες,λογιστες,να βαλει τη ΔΕΗ στο ονομα της κλπ.Αφου περναγαν οι μερες με κατι κουτοπονηρες δικαιολογιες και αφου προσπαθουσε να βαλω στο ονομα μου τη ΔΕΗ,της το ξεκοψα.Οποτε μου λεει απ το τηλεφωνο,ακου να σου πω,εγω ουτε απο λογιστες μασαω,ουτε τιποτα,οτι γουσταρω θα κανω.Ευγενης οπως παντα και τιμιος στις συναλλαγες μου,της απανταω,γιατι δε το λες τοσες μερες και ταλαιπωριωμαστε κι οι δυο μας.Ελα απ το σπιτι να σου δωσω τη προκαταβολη σου να ξεμπερδευουμε.Ερχεται και εχει ενα νευριασμενο και μαγκικο υφακι.Ε,δεν ηθελα και πολυ,προφανως με περασε για κανενα αγαθιαρη αλλα επειδη αρχισα να φορτωνω εφυγε τρεχοντας απ το σπιτι.
Ερχεται μια Αλβανιδα να νοικιασει ενα διαμερισμα μου.Της αρεσει,τα βρισκουμε και στη τιμη,ολα καλα.Μετα ομως ακολουθει και μια διαδικασια.Ταυτοτητες,λογιστες,να βαλει τη ΔΕΗ στο ονομα της κλπ.Αφου περναγαν οι μερες με κατι κουτοπονηρες δικαιολογιες και αφου προσπαθουσε να βαλω στο ονομα μου τη ΔΕΗ,της το ξεκοψα.Οποτε μου λεει απ το τηλεφωνο,ακου να σου πω,εγω ουτε απο λογιστες μασαω,ουτε τιποτα,οτι γουσταρω θα κανω.Ευγενης οπως παντα και τιμιος στις συναλλαγες μου,της απανταω,γιατι δε το λες τοσες μερες και ταλαιπωριωμαστε κι οι δυο μας.Ελα απ το σπιτι να σου δωσω τη προκαταβολη σου να ξεμπερδευουμε.Ερχεται και εχει ενα νευριασμενο και μαγκικο υφακι.Ε,δεν ηθελα και πολυ,προφανως με περασε για κανενα αγαθιαρη αλλα επειδη αρχισα να φορτωνω εφυγε τρεχοντας απ το σπιτι.
Μου... έκλεψε την καρδιάEva Murati(απόψε την έμαθα)
Αν και έπρεπε να την βάλω σε άλλο νήμα μιας και είναι παρουσιάστρια αθλητικού ρεπορταζΜου... έκλεψε την καρδιά
Πολυ μουρατη η Μουρατι...ομως δεν νομιζω να ειναι ο μεσος ορος...το ιδιο και με τις Κυπριες...υπαρχουν οι παρουσιαστριες του ΡΙΚ και υπαρχουν και τα ηλιοκαμμενα κοριτσακια που αραζουν για καφε στην Πλατεια Ναυαρινου να κελαηδανε και να μην καταλαβαινεις τι λενε...καπου στην μεση ειναι το σωστο.Αλλοι πεφτουν στο ενα ακρο και αλλοι στο αλλο.Eva Murati(απόψε την έμαθα)