Να δωσω 400 ευρω για να εχω αγκαλια την Αλικη ολο το βραδυ?
Και γιατι να μην φωνάξω τέσσερις ανα μιαμιση ωρα την καθεμια?
Κάτσε ρε μαν....όλη τη νύχτα θα γαμάς....έχει όρεξη και αϋπνίες σου λέει....
Να δωσω 400 ευρω για να εχω αγκαλια την Αλικη ολο το βραδυ?
Και γιατι να μην φωνάξω τέσσερις ανα μιαμιση ωρα την καθεμια?
Είμαι μακρυά ;) ,αλλιώς θα πήγαινα.... :Sθα σκασεις 400 αρα...all night long.
εγω κ τζαμπα να ειναι,ολη νυχτα βαριεμαι να γαμαω...πεφτει ροχαλητο...γενικα μιλαω...Κάτσε ρε μαν....όλη τη νύχτα θα γαμάς....έχει όρεξη και αϋπνίες σου λέει....
εγω κ τζαμπα να ειναι,ολη νυχτα βαριεμαι να γαμαω...πεφτει ροχαλητο...γενικα μιλαω...
Α γεια σου. Ασε που από ένα σημειο και περα θα γαμας καταναγκαστικά, για να κανεις αποσβεση των χρηματων.εγω κ τζαμπα να ειναι,ολη νυχτα βαριεμαι να γαμαω...πεφτει ροχαλητο...γενικα μιλαω...
Α γεια σου. Ασε που από ένα σημειο και περα θα γαμας καταναγκαστικά, για να κανεις αποσβεση των χρηματων.
Πατε καλα ρε? Ολη νυχτα γαμησι? Αντε το πολύ κανενα τριωρο, και μετα ροχαλητο και καμια κλανια για χαλαρωση.
θα καει το ρελαντι...Εγώ είμαι καμένος μαν....μπορώ να γαμάω συνεχώς μέχρι να μην χύνω άλλο.......
;)Έχω και ένακαβάτζα...
Και ντουζάκι με την ζουζουνίτσα.....Dinoun dinoun kai parapano... dn kaneis sex oli ti nixta - milas,pate kapou mazi,pinete trote kserw egw ti ala...Auto einai gia tous romantikous tipous....San emena :-*
Α αρα στα 400 προσθετουμε και βενζινη, φαγητο και ποτο.Dinoun dinoun kai parapano... dn kaneis sex oli ti nixta - milas,pate kapou mazi,pinete trote kserw egw ti ala...Auto einai gia tous romantikous tipous....San emena :-*
Dinoun dinoun kai parapano... dn kaneis sex oli ti nixta - milas,pate kapou mazi,pinete trote kserw egw ti ala...Auto einai gia tous romantikous tipous....San emena :-*
Ανεμισε το πεντακοσαρικο και θα γινει καταδεκτικοτατη.αυτα ειναι!!!
alikaki γιατι εισαι ακαταδεκτη ?
Α αρα στα 400 προσθετουμε και βενζινη, φαγητο και ποτο.
Σορυ αγαπη, αλλά κι εγω, ο μεγαλος πιρφορος, τετοια δεν κανω. Ειπαμε πια.
Dinoun dinoun kai parapano... dn kaneis sex oli ti nixta - milas,pate kapou mazi,pinete trote kserw egw ti ala...Auto einai gia tous romantikous tipous....San emena :-*
Αυτό είναι που λενε, ακριβος στα πιτουρα και φτηνος στα λαχανα.To φαγητο το βαζουμε εμεις; Πιτογυρο απο τα joys τρως;
To φαγητο το βαζουμε εμεις; Πιτογυρο απο τα joys τρως;
Α αρα στα 400 προσθετουμε και βενζινη, φαγητο και ποτο.
Σορυ αγαπη, αλλά κι εγω, ο μεγαλος πιρφορος, τετοια δεν κανω. Ειπαμε πια.