Νέα

Αλβανίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vietkong
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 263K
  • Ετικέτες
    αλβανίδες
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Έχετε πηδηξει αλβανιδα

• Ναι

Ψήφοι: 262 72,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 101 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Οι αλβανιδες της β ηπειρου δεν θεωρούνται ωραιες,ειναι κοντες βουνισιες και εχουν ακομα το βλαχαδερο στυλ.
Απο αυλωνα και πανω αλλαζει το σκηνικο στον καμπο αλλα και βορεια ειναι ψηλοκαλες,αλλα οι καλυτερες στο κεντρικο κομματι στον καμπο.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.036
Πόντοι
4.766
Eγω δεν είμαι χαυγίτης. Είσαι εσύ ζαίος και συμφωνείς μαζί του? :)
Δεν είμαι τίποτα από τα δύο.. αλλά αν διαφωνώ με κάποιον δεν θα τον βρίζω ...για αυτό σε αποκάλεσα έτσι και το παίρνω και πίσω αφού δεν είσαι... γιατί αυτοί έτσι έκαναν τουλάχιστον... γιατί πλέον αφανίστηκαν :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι
2.786
Δεν είμαι τίποτα από τα δύο.. αλλά αν διαφωνώ με κάποιον δεν θα τον βρίζω ...για αυτό σε αποκάλεσα έτσι και το παίρνω και πίσω αφού δεν είσαι... γιατί αυτοί έτσι έκαναν τουλάχιστον... γιατί πλέον αφανίστηκαν :tooth:
Ενώ οι ζαίοι τι κάνουν? :)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
πάλι νούμερα, ινστα, φειμους....
δεν έχεις καταλάβει τίποτα.
το χειρότερο είναι ότι ζεις σε ένα "κμάνιο" σύμπαν όπου όλα είναι κάποιου είδους υπολογισμός, μη χέσω, που θα φέρει το ιδανικό αποτέλεσμα...
έχετε χάσει την ουσία του φλερτ/καμακιού/πεσίματος (όπως θες πες το), την όμορφη ανατριχίλα της διαδικασίας, τη χαρά της επιτυχίας ή το αίσθημα της προσδοκίας που δεν ολοκληρώθηκε.

υγ
όταν μιλάω εγώ για πέσιμο πάντα εννοώ live έτσι και αλλιώς. ούτε ίνστα, ούτε τιντερ.
μη μου τσαμπουνάς νυχτάδικα , μπαράκια κλπ
Κοντε και εγω για lιvе πεσιμο εννοω.
Δεν σημαινει ομως οτι η 9αρα γκομενα δεν εχει ινστα και ανεβαζει μοντελοφωτο.
Αυτες ειναι μια κατηγορια μονες τους.
Γι αυτη την κατηγορια λεω.
Τις ανετες ωραιες γκομενες που βλέπεις ως πιαρ στα νυχταδικα η στη μπαρα να τρεχουν ολοι ξωπισω τους.
Γι αυτες λεω και αν δεν καταλαβαινεις ποιες εννοω σημαινει οτι εισαι αβγαλτος.
Αυτα που αναφερα πιο πανω ειναι οι μηχανισμοι τους και με ποιον τροπο μπορει καποιος να τις ρηξει.
Αν πας εσυ ο κοντουλης με καμακι του 80 θα πιασεις τα αρχιδακια σου τα τριχωτα και το πουλακι σου μαζι.
Θα αναφερθω πιο κατω εκτενεστερα περι αυτου.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Τουρ θα κανω τυπε,ειμαι κλεισμένος με μια νοσοκομα στο δυρραχιο θα παω 3ημερο ματα καπακι βουλγαρια για να φερω κανα δυο αμαξια και αυγουστο προς σεπτεμβρη θα ανεβω μπλοκ για διακοπες αλλα θα κοιταξω και για μπιζνα
:2funny::2funny::2funny:
Αμα έχει ποιότητα ο άνθρωπος...
Γιατί το θέμα δεν είναι μόνο να έχεις το χρήμα, αλλά να ξέρεις και να το φας.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
χαζούλη ζαν, στα λέω τόσο απλά και πάλι αδυνατείς ή δεν θες να καταλάβεις.
καταρχάς ΔΕΝ υπάρχουν μηχανισμοί όπως το λες, αλλά το βασικότερο είναι πως ο όλος τρόπος που σκέφτεσαι σου στερεί ακριβώς τη χαρά που προσδοκάς...
επιπλέον σε συμβουλεύω, ξωπίσω αγόρι μου μην τρέχεις από καμία. εγγυημένη μαλακία...
το τι κάνω εγώ άσε να το ξέρουν άλλοι.
κοίτα εσύ να γαμήσεις καμιά φορά γιατί η μαλακία είναι κακός οδηγός όταν αποτελεί τη μόνη διέξοδο (άντε μαζί με τη φυλής ενίοτε).

βλέπεις σε πάω ήρεμα σήμερα και πατρικά. μάθαινε...
Δεν υπαρχουν μηχανισμοι??τι λες ρε προμοτορα.
Το ιδιο ειναι να χωθεις σε μια ανεξαρτητη 9αρα φωτομοντελα του ινστα με το ιδιο με μια 7αρα κλασικ φοιτητρια?
Εδω υπαρχει διαφορα αν και ολες θελουν να γινουν φωτομοντελα του ινστα υπαρχουν διαφορες.
Εσυ που θες να μου το παιξεις πατρικα συμβουλος αυτοαναιρησε.
Αν σε βγαλω βραδι σε ιν μερη στην παραλιακη και σου πω διδαξε με επι του πρακτεου θα φας τα μουτρα σου,εκει που θα σε παω εγω οχι μονο δεν θα ρηξεις γκομενα αλλα ουτε θα χωθεις.
Εγω ομως εχω χωθει εχω φαει τα μουτρα μου εχω καταλαβει τον μηχανισμο και βαση αυτου ειχα επιτυχια.
Οποτε ασε εμενα που τα ξερω απο χερι να συμβούλευσω κανενα συναγωνιστη τους μηχανισμους πεσιματος μιας ανεξάρτητης φωτομοντελας του ινστα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Αμα έχει ποιότητα ο άνθρωπος...
Γιατί το θέμα δεν είναι μόνο να έχεις το χρήμα, αλλά να ξέρεις και να το φας.
Εγω γουσταρω εκει που πηγαιναω να μη βλεπω αλλες τουριστικες σκατοφατσες.
Τη δεκαετια του 90 ολοι παρισι λονδινο ετρεχαν ενω τη δεκαετια 10 και 20 ολοι πανε ντουμπαι.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Αρχικα για να κανει παιχνιδι καποιος με καποια 9αρα πιαρ η γκομενα 9αρα της μπαρας που κανει κραχτη πρέπει να φτιαξετε το ιματζ σας.
Αρχικα κινητο apple και να φαινεται το μηλαρακι ας μην ειναι το 12 η 11 ας ειναι και το 8 απλα θελουν μηλαρακι,ρολοι παρτε μια μαρκα λιγο γνωστη festina η seiko οχι саsio αν και ειναι καλα ρολογια οι γκομενες αυτες εχπυν πολυ ψωνιο με το μπραντνειμ,επισης αμαξι μια παλια 15ετιας bmw Benz audi ειστε κομπλε παλι κολλανε στη μαρκα και δεν κοιτανε αν εχει 300χιλιαδες χιλιομετρα και ο κινητηρας σταει λαδια.
Ντυσιμο πολυ σημαντικο το κοιτανε πολυ,δαπανηστε λιγα παραπανω για πουκαμισο παντελονι να φαινεται μπραντνειμ και παπουτσια επισης κατα προτιμηση boss εχουν κολλημα.
Με λιγα λογια θα φτιαξεται μια καμουφλαρισμενη εικονα για τον εαυτο σας να αναδεικνύει πλουτο αυτες αρεσκονται σε τέτοια.
Επισης πορτοφολι δερματινο βαλτε μεσα κανα 2 με 3 καρτες και ας ειναι αδειες μετρητά να εχετε μια 100αρα δεν χρειαζεται ειναι οι καρτες για ξεκαρφωμα οτι εκει ταχα υπαρχει πλουτος,επισης δαπανηστε λιγα λεφτα για μια χρυση αλυσιδα λαιμου πολυ σημαντικο.
Αυτο ειναι το λεγομενο χτισιμο ενος προφιλ αναδειξης πλουτου με λιγα λεφτα.
Κοστος ενα χιλιαρικο για ολα και θα ειναι δικα σας για τον εαυτο σας το ρολοι τα παππουτσια η αλυσιδα το πουκαμισο και το παντελονι.
Τώρα αν δεν εχετε να παρετε αμαξι για μοστρα δεν πειραζει παρτε το δικο σας αν ειναι σαπακι καλυτερα νοικιαστε για εκεινη τη μερα η δανείστητε ενος φιλου.
Αυτα για το ιματζ και την εικονα..

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Κοίτα τα μούτρα σου μωρή καταφρονημένη εταίρα που είσαι τόσα χρόνια στην Ελλάδα και ακόμη κοιμάσαι με τα τσαρούχια.
μιλησε και ο πασοκατζης που σκουπιζοταν με εφημεριδα μεχρι να ερθει ο ακατονομαστος και μαθει το κωλοχαρτο

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Εφοσον φτιαχνουμε την εξωτερικη εικονα μας το δεύτερο βημα ειναι να να εντυπωσιασουμε.
Εφοσον παμε σ αυτα τα ιν μαγαζια με τις ινστα μοντελες στη μπαρα η οπουδηποτε αλλου πρεπει να εφαρμοσουμε τους εξης μηχανισμους.
Αρχικα παιζει ρολο η ηλικια μας,αν ειμαστε εως 30 καλο ειναι να το παιξουμε παιδια πλουσιων και επιτυχημένων γονεων,αν ειμαστε πανω απο 30 μπορουμε να το παιξουμε αυτοδημιουργητοι.
Εγω ως 32 το παιζω αυτοδημιουργητος και επιτυχημενος.
Λοιπον παμε στη μπαρα η οπου αλλου και παιρνουμε η μπουκαλα η ενα ποτο ιν,επισης στοχευουμε την 9αρα και βασικα κοβουμε κινηση ανταγωνισμου,εντος 20 λετπων αν ειναι οκ και πρασινο το φως εκει αν εχουμε μπουκαλα παμε και της λεμε μου επιτρεπετται και της βαζετε ποτο η αλλιως παιρνετε ενα ποτο απο το μπαρμαν και τις το πατε,εκει παιζεται με τις καταστασεις,οτι το ποτο αυτο θα τις αρεσε κλπ κλπ.
Το κύρος να φαινεται η αλυσιδα το ρολοι το κινητο κλπ...δεν θα μπειτε να πειτε οτι ειστε πλουσιοι αφηστε το να υποψιαστει η να φανει ενω εσεις δεν θα αφηνετε να υπαρξει παυση για τουλαχιστον ενα 20λεπτο με το βημα με το ποτο...
Λιγο πολύ η γκομενα σνομπ κλασσικη ινστα 9αρα και κανεις ερωτηση με τι ασχολείται,εκει χτυζουμε παιδιο,εκει θελει μυαλο να φερθεις ως εξελιξη της καριερας,ουσιαστικα αυτο την ενδιαφερει,πουτσακια σαν του προμοτορα βρισκει και στη λαικη,εξελιξη θελει,χρημα γνωριμια καλη ζωη...εε αυτο ακριβως θα κανετε θα το παιξετε η μεντορας η οτι εχετε γνωστους να την γνωρισετε η οτι εχετε δικια σας εταιρεια να την προσλαβεται κλπ κλπ θελει καλη αντιληψη και χτυσιμο εξελιξης της καριερας της αυτο την ενδιαφερει.
Στο 30 λεπτο πρωτου φύγετε μην καθισετε πολυ να νομισει οτι εχετε δουλειες και οχι απλετο χρονο να δαπανατε στα μπαρακια της δινεται μια καρτα με το προφιλ σας το καμουφλαρισμενο,π.χ ονομα επωνυμο αριθμο τηλεφωνου επισης κοιταχτε καιβτα προφιλ σας στα σοσιαλ να λενε τα ιδια.
Κατα 90% θα σας παρει τηλεφωνο η γκομενα θα το σηκωσετε και θα κλεισετε ραντεβου σε εστιατοριο αλλα οχι τηννιδια μετα την επομενη καλυτερα.
Στο δευτερο ραντεβου στο ρεστοραν η γκομενα ηρθε οικιοθελλως εκει θα ανοιχτητε συναισθηματικα κλπ θα το παιξετε οτι δυσκολο να γινει και να εχετε επαφη να την ενημερωσεις οταν βρεθει η ευκαιρια και θαβτο πατε στο σεξουαλικο πολυ πιθανο να γουσταρει κιολας η απλα να το δωσει για να προωθηθει,οπως και να εχει το θεμα ειναι να το δωσει.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.457
Πόντοι
1.056
Εφοσον φτιαχνουμε την εξωτερικη εικονα μας το δεύτερο βημα ειναι να να εντυπωσιασουμε.
Εφοσον παμε σ αυτα τα ιν μαγαζια με τις ινστα μοντελες στη μπαρα η οπουδηποτε αλλου πρεπει να εφαρμοσουμε τους εξης μηχανισμους.
Αρχικα παιζει ρολο η ηλικια μας,αν ειμαστε εως 30 καλο ειναι να το παιξουμε παιδια πλουσιων και επιτυχημένων γονεων,αν ειμαστε πανω απο 30 μπορουμε να το παιξουμε αυτοδημιουργητοι.
Λοιπον παμε στη μπαρα η οπου αλλου και παιρνουμε η μπουκαλα η ενα ποτο ιν,επισης στοχευουμε την 9αρα και βασικα κοβουμε κινηση ανταγωνισμου,εντος 20 λετπων αν ειναι οκ και πρασινο το φως εκει αν εχουμε μπουκαλα παμε και της λεμε μου επιτρεπετται και της βαζετε ποτο η αλλιως παιρνετε ενα ποτο απο το μπαρμαν και τις το πατε,εκει παιζεται με τις καταστασεις,οτι το ποτο αυτο θα τις αρεσε κλπ κλπ.
Το κύρος να φαινεται η αλυσιδα το ρολοι το κινητο κλπ...δεν θα μπειτε να πειτε οτι ειστε πλουσιοι αφηστε το να υποψιαστει η να φανει ενω εσεις δεν θα αφηνετε να υπαρξει παυση για τουλαχιστον ενα 20λεπτο με το βημα με το ποτο...
Λιγο πολύ η γκομενα σνομπ κλασσικη ινστα 9αρα και κανεις ερωτηση με τι ασχολείται,εκει χτυζουμε παιδιο,εκει θελει μυαλο να φερθεις ως εξελιξη της καριερας,ουσιαστικα αυτο την ενδιαφερει,πουτσακια σαν του προμοτορα βρισκει και στη λαικη,εξελιξη θελει,χρημα γνωριμια καλη ζωη...εε αυτο ακριβως θα κανετε θα το παιξετε η μεντορας η οτι εχετε γνωστους να την γνωρισετε η οτι εχετε δικια σας εταιρεια να την προσλαβεται κλπ κλπ θελει καλη αντιληψη και χτυσιμο εξελιξης της καριερας της αυτο την ενδιαφερει.
Στο 30 λεπτο πρωτου φύγετε μην καθισετε πολυ να νομισει οτι εχετε δουλειες και οχι απλετο χρονο να δαπανατε στα μπαρακια της δινεται μια καρτα με το προφιλ σας το καμουφλαρισμενο,π.χ ονομα επωνυμο αριθμο τηλεφωνου επισης κοιταχτε καιβτα προφιλ σας στα σοσιαλ να λενε τα ιδια.
Κατα 90% θα σας παρει τηλεφωνο η γκομενα θα το σηκωσετε και θα κλεισετε ραντεβου σε εστιατοριο αλλα οχι τηννιδια μετα την επομενη καλυτερα.
Στο δευτερο ραντεβου στο ρεστοραν η γκομενα ηρθε οικιοθελλως εκει θα ανοιχτητε συναισθηματικα κλπ θα το παιξετε οτι δυσκολο να γινει και να εχετε επαφη να την ενημερωσεις οταν βρεθει η ευκαιρια και θαβτο πατε στο σεξουαλικο πολυ πιθανο να γουσταρει κιολας η απλα να το δωσει για να προωθηθει,οπως και να εχει το θεμα ειναι να το δωσει.
Συγνώμη αλλά όλα αυτά που γράφεις τη σχέση έχουν με το νήμα "Αλβανίδες"; :think:
Αν θες άνοιξε νήμα "Πως να προσεγγίζουμε ινστα μοντέλα" και γραψτα εκεί.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
jean-claud αν δεν τρολαρεις όλα αυτά μοιάζουν με ανάλυση ενός προπονητή Δ' τοπικού για το πώς πρέπει να παίξει η εθνική Γαλλίας
Εγω λεω τη γνωμη μου και τηνε εμπειρία μου τυπε...τωρα οποιος θελει τα πιστευει οποιος θελει οχι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συγνώμη αλλά όλα αυτά που γράφεις τη σχέση έχουν με το νήμα "Αλβανίδες"; :think:
Αν θες άνοιξε νήμα "Πως να προσεγγίζουμε ινστα μοντέλα" και γραψτα εκεί.

Με παρασυραν γι αυτο..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645

Ευχαριστούμε για τις συμβουλές τύπε. Θα τις λάβουμε σοβαρά υπόψιν επειδή φαίνεσαι γνώστης και ότι έχεις επιτυχία με τις γυναίκες εκτός αγοραίου.

Εγω μονο μπουρδελα βετερανος.

Δεν γινεται να πιστευεις σε δυο θεους τυπε.
Ειτε εισαι μπουρδελιαρης κατα αναγκην και τρεφεσαι απο μπουρδελα μεχρι να βρεις γκομενα,ειτε εισαι βετερανος κσι ασχολεισαι αποκλειστικα με τα μπουρδελα και τον αγοραιο ερωτα.

Αναιρεί την υπαρξη των μπουρδελων,εγω δεν αφηνα τα μπουρδελα για τις γκομενες αλλα τις γκομενες για τα μπουρδελα.

Οι ιεροδουλες μου λειπουν και καποια στανταρακια που ειχα αθηναιε,οπως επισης και η τσαρκα στα μπουρδελα.

Ας ανοιξουν τα μπουρδελα και ας πηδαω με 20ρικα.
Στις χαριζω ολες τις αλλες.
Ακου εκει για να πηδηξει καποιος πρεπει να γινει μαλακακος κατα τα δεδομενα του προμοτορα

Ρε εγω απαξιωσα της εξωτερικες εκει που εγω τις φτηνω στα μουτρα πας εσυ και γλυφεις.
Και γιατι ρε να κατσω χρονικο διαστημα να ρουτινιασω??αν δεχτει οτι θα πηγαινω στα μπουρδελα καθομαι μαζι της.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Ευχαριστούμε για τις συμβουλές τύπε. Θα τις λάβουμε σοβαρά υπόψιν επειδή φαίνεσαι γνώστης και ότι έχεις επιτυχία με τις γυναίκες εκτός αγοραίου.
Κανεις ομως ενα λαθος.
Εγω πριν δυο χρονια ασχολιομουν και με εξωτερικες γκομενες και ειχα αποκτησει πολλες εμπειριες.
Αλλο που τωρα ασχολουμαι μονο με τον αγοραιο ερωτα και τα μπουρδελακια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom