Νέα

Αλβανίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vietkong
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Ετικέτες
    αλβανίδες
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε πηδηξει αλβανιδα

• Ναι

Ψήφοι: 262 72,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 101 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Ε αυτο σου λεει
Αλβανος ειναι ο ανθρωπος, Μακεδονες τους ξερει τους Σκοπιανους, γιατι απορεις?

Και για να το αναψω λιγο
Οι κατοικοι των σλαβοφωνων χωριων στην βορεια Ελλαδα, τι εννοουν οταν λενε "θα παμε ταξιδι προς τα μεσα"?
Τι έγινε αντβοκατε μετά το γλέντι στο νιμα με τις ελεεινιδες που φάγατε εσι και το φιλαράκι σου ο λοθμπορκ από εμενα και το Σαντ μου ιρθες εδω τώρα?? ??

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Εμένα η πρώην μου αλβαν9δα είχε καταγωγή από ένα χωριό στις πρεσεπες..τξ λέγανε λούμπα, αγάπη στα σλαβικα δηλαδή,όχι ντουα που είναι το αγάπη στα αλβανικά, ειχε δηλαδή το μακεδονικό όνομα της. Η κοπέλα ήταν άσπρη Σα ρωσοουκρανη, ειχε δηλαδή καταγωγή από τα μακεδονικά χωριά της Αλβανίας.. Φυσικά ένιωθε αλβανιδα..
Σιγά μη τη λέγανε και Τρουμπα...Λιούμπα τη λέγαν...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εσύ είσαι πόντιος που μένεις στη βόρεια Ελλάδα, όχι Μακεδόνας.. Οι μακεδονες είναι λαος
Οι ποντιοι "Αούτοι" της βορειας ελλαδας εχουν ερθει τον τελευταιο αιωνα. Και μαλιστα ειναι και σε διαμαχη με τους γηγενεις ελληνες κατοικους, μεχρι και διαφορετικες γιορτες κανουν. Αυτοι οι "αλλοι" λοιπόν, οι λεγομενοι "Σούρδοι" ας πουμε της Κοζανης, τι ειναι αφου δεν ειναι ούτε Μακεδονες ούτε Πόντιοι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι έγινε αντβοκατε μετά το γλέντι στο νιμα με τις ελεεινιδες που φάγατε εσι και το φιλαράκι σου ο λοθμπορκ από εμενα και το Σαντ μου ιρθες εδω τώρα?? ??
Α εχεις και ψυχωτικες ιδεες μεγαλείου οτι "γλεντας" και κοσμο?

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.328
Πόντοι
3.786
Οι ποντιοι "Αούτοι" της βορειας ελλαδας εχουν ερθει τον τελευταιο αιωνα. Και μαλιστα ειναι και σε διαμαχη με τους γηγενεις ελληνες κατοικους, μεχρι και διαφορετικες γιορτες κανουν. Αυτοι οι "αλλοι" λοιπόν, οι λεγομενοι "Σούρδοι" ας πουμε της Κοζανης, τι ειναι αφου δεν ειναι ούτε Μακεδονες ούτε Πόντιοι?

Α εχεις και ψυχωτικες ιδεες μεγαλείου οτι "γλεντας" και κοσμο?
Συμφωνώ και επαυξάνω.Πέσατε στην περίπτωση,γιατί είμαι και «αούτος» και ντόπιος Μακεδόνας στην καταγωγή

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Να σημειώσω πως όλοι οι αυτοαποκαλούμενοι Μακεδόνες μοιονοτικοι (200 άτομα) έχουν κόμμα που ονομάζεται Βινο Ζιτο, ουράνιο τόξο δηλαδή και έχουν τα χρώματα των πουστιδων... τυχαίο;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Συμφωνώ και επαυξάνω.Πέσατε στην περίπτωση,γιατί είμαι και «αούτος» και ντόπιος Μακεδόνας στην καταγωγή
Εχετε τον σεβασμό μου αγαπητέ. Εχω ιδιαιτερη συμπαθεια στους "αούτους" γιατι η γκομενα μου ειναι "αουτα" και ειναι καταπληκτικο κοριτσι

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Παντως επειδη ανεφερες Μ.Αλεξανδρο.Ειναι πολυ πιθανον να ηταν Διναρικος.Απο τα λιγα αγαλαμτα και κατι μωσαικα που εχουμε δειχνουν οτι ο τυπος ηταν Διναρικος.Οποτε στην Αρχαια Ελλαδα σιγουρα υπηρχαν διναρικοι οπως επισης αλπικοι και μεσογειακοι.
Τύπε μας έχει πήξει στην μαλακία. Διάβασε καμιά σοβαρή ανθρωπολογική μελέτη σύγχρονων ανθρωπολόγων όπως Πουλιανού και άλλες ξένων με εξέταση του DNA, όπου όλες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι νεοέλληνες ελάχιστα αλλοιώθηκε το DNA τους σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο έθνος. Μετά έλα να συζητήσουμε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Να σημειώσω πως όλοι οι αυτοαποκαλούμενοι Μακεδόνες μοιονοτικοι (200 άτομα) έχουν κόμμα που ονομάζεται Βινο Ζιτο, ουράνιο τόξο δηλαδή και έχουν τα χρώματα των πουστιδων... τυχαίο;
Νομιζω οτι οταν ιδρυθηκε το 1994 το vinozito δεν υπηρχε ακομη κινημα ΛΟΑΤΚΙ και χρωματα πουστηδων

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.879
Πόντοι
4.766
Εσύ είσαι πόντιος που μένεις στη βόρεια Ελλάδα, όχι Μακεδόνας.. Οι μακεδονες είναι λαος
Μακεδονία ήταν όλη η περιοχή στην βόρεια Ελλάδα όπως την ξέρουμε σήμερα και έφτανε μέχρι βόρεια που βρίσκεται τώρα το Fyrom όπως το μάθαμε...άρα και η περιοχή εκεί Μακεδονία θεωρείται...τώρα αν ίδιοι θεωρούνται Μακεδόνες λίγο δύσκολο... γιατί είναι μίξη βουλγαροσεβροτουρκοαλβανων

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Νομιζω οτι οταν ιδρυθηκε το 1994 το vinozito δεν υπηρχε ακομη κινημα ΛΟΑΤΚΙ και χρωματα πουστηδων
Ναι αλλά ο Βοσκόπουλος ο πρόεδρος τους στάνταρ τον παίρνει...

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Τύποι για Κοζάνη δε ξέρω, μπορεί να είναι ρουμανοβλαχοι εκεί, ξέρω ότι. Οι νόμοι πελας και Φλώρινας είναι βόρειο μακεδονικής καταγωγης.. Το Κιλκίς πχ έχει Πόντιους η Βέροια το ίδιο.. Σε Πέλλα Φλώρινα οι μακεδονες είναι πλειοψηφία, Καστοριά έχει και ντόπιους αλβανούς, επί Οθωμανικής αυτοκρατορία δεν ιπιρχανε σινορα

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.585
Πόντοι
29.667
Μακεδόνας ίσον Έλληνας, καραγκιόζη εεεε καραγκιόζη!!!
Οι Σκοπιανοί είναι είτε Σλάβοι είτε Βούλγαροι,αλλά σίγουρα δεν είναι Μακεδόνες, γιατί όπως είπα και πιο πριν,οι Μακεδόνες είναι Έλληνες!!!
Ο Μέγας Αλέξανδρος μιλούσε Ελληνικά!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ναι αλλά ο Βοσκόπουλος ο πρόεδρος τους στάνταρ τον παίρνει...
μεγαλη πουσταρα
1641249509677.png

Τύποι για Κοζάνη δε ξέρω, μπορεί να είναι ρουμανοβλαχοι εκεί, ξέρω ότι. Οι νόμοι πελας και Φλώρινας είναι βόρειο μακεδονικής καταγωγης.. Το Κιλκίς πχ έχει Πόντιους η Βέροια το ίδιο.. Σε Πέλλα Φλώρινα οι μακεδονες είναι πλειοψηφία, Καστοριά έχει και ντόπιους αλβανούς, επί Οθωμανικής αυτοκρατορία δεν ιπιρχανε σινορα
Τύπε λες ανιστορητες κολοσσιαιες μπουρδες

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Και ο βοσκόπουλου κια ο Στάθης παναγιωτοπουλους βόρειο μακεδονες από Φλώρινα είναι.. Τους λέγανε παανγοοτοφσκ9 βοσκοφσκι και οι χουντικό τους αλλάξανε το όνομα σε πελοπονισιακο για να μην παραδεχ9ντε την ιπαρξξ μακεδονικής μειονοτιταε στην Ελλάδα.. Γελοία πράγματα όταν η Αλβανία από πολύ. Παλιά αναγνωρίζει και μακεδονική και μοντενεγκρικη μειονότητα στην Αλβανία.. Μιλάμε τώρα για 5 10 χωριά και όμως η Αλβανία έχει πιο πόλη δημοκρατία από το ελλαντα!? ??

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Λες μαλακίες, το κόμμα τους παίρνει ισχνά ποσοστά στις εκλογές.
Ελληνισμό έχει το Μοναστήρι και η γύρω περιοχή σε αντίθεση με τις βλακείες που λες όπως και η μισή Αλβανία.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Μακεδόνας ίσον Έλληνας, καραγκιόζη εεεε καραγκιόζη!!!
Οι Σκοπιανοί είναι είτε Σλάβοι είτε Βούλγαροι,αλλά σίγουρα δεν είναι Μακεδόνες, γιατί όπως είπα και πιο πριν,οι Μακεδόνες είναι Έλληνες!!!
Ο Μέγας Αλέξανδρος μιλούσε Ελληνικά!!!
Ο μέγας Αλέξανδρος ήταν πόντιος από τη τραπεζιού τα μας έπεισες αμπχαζιε άλογο ε του μεγαλεξανρου??μίσος ιλιριος ήταν ο αλεξαντρος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Και ο βοσκόπουλου κια ο Στάθης παναγιωτοπουλους βόρειο μακεδονες από Φλώρινα είναι.. Τους λέγανε παανγοοτοφσκ9 βοσκοφσκι και οι χουντικό τους αλλάξανε το όνομα σε πελοπονισιακο για να μην παραδεχ9ντε την ιπαρξξ μακεδονικής μειονοτιταε στην Ελλάδα.. Γελοία πράγματα όταν η Αλβανία από πολύ. Παλιά αναγνωρίζει και μακεδονική και μοντενεγκρικη μειονότητα στην Αλβανία.. Μιλάμε τώρα για 5 10 χωριά και όμως η Αλβανία έχει πιο πόλη δημοκρατία από το ελλαντα!? ??
Τύπε οταν καποιος λεγεται "Παναγιωτόφσκι", τι ειναι πιο πιθανο? Να βρεθηκε καποιος να τους αλλαξε το ελληνικο ονομα σε σλαβικο ή το αντιθετο? Για να μην τρελαθουμε κιολας, που θεωρεις οτι το "Παναγιωτοφσκι" ηταν το κανονικο και το "Παναγιωτοπουλος" το τεχνητο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.403
Πόντοι
3.936

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ο μέγας Αλέξανδρος ήταν πόντιος από τη τραπεζιού τα μας έπεισες αμπχαζιε άλογο ε του μεγαλεξανρου??μίσος ιλιριος ήταν ο αλεξαντρος
Α μηπως εισαι τοσο ασχετος ωστε να μας πεις οτι οι Αλβανοι ειναι απογονοι των Ιλλυριων?

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.585
Πόντοι
29.667
Δεν υπάρχει Μακεδονική μειονότητα βρε τούβλο. Μακεδόνας ίσον Έλληνας. Τι δεν καταλαβαίνεις;;;
Όσο και να το θες η Μακεδονία είναι Ελληνική, όπως και οι κάτοικοι της είναι Έλληνες, όπως και οι πρόγονοι μας ήταν Έλληνες. Πότε μα ποτέ δεν θα μας κλεψετε την ιστορία μας και ούτε τα εδάφη μας!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom