Νέα

Αλβανίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vietkong
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Ετικέτες
    αλβανίδες
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Έχετε πηδηξει αλβανιδα

• Ναι

Ψήφοι: 262 72,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 101 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Γελοία πράγματα όταν η Αλβανία από πολύ. Παλιά αναγνωρίζει και μακεδονική και μοντενεγκρικη μειονότητα στην Αλβανία.. Μιλάμε τώρα για 5 10 χωριά και όμως η Αλβανία έχει πιο πόλη δημοκρατία από το ελλαντα!? ??
Ελληνικη μειονοτητα αναγνωριζει η δημοκρατικη Αλβανια σου?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.585
Πόντοι
29.667
Ο μέγας Αλέξανδρος ήταν πόντιος από τη τραπεζιού τα μας έπεισες αμπχαζιε άλογο ε του μεγαλεξανρου??μίσος ιλιριος ήταν ο αλεξαντρος
Από τα συμφραζόμενα λες ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν από την Τραπεζούντα;;;

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Τι το σιζιτατε τώρα ροτιστε τους παππούδες σας από που είστε.... Εδώ οι άλλοι πόντιοι είναι λέει μακεδονες.. Πως είναι μακεδο ες αφού είναι ποντιοι,. Πορει κάποιος πόντιος να μου λύσει την απορία, είναι σαν να λέμε είμαι αλβανος αλλά και αφρικανος μαζι????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τι το σιζιτατε τώρα ροτιστε τους παππούδες σας από που είστε.... Εδώ οι άλλοι πόντιοι είναι λέει μακεδονες.. Πως είναι μακεδο ες αφού είναι ποντιοι,. Πορει κάποιος πόντιος να μου λύσει την απορία, είναι σαν να λέμε είμαι αλβανος αλλά και αφρικανος μαζι????
Ποιος Ποντιος λεει οτι ειναι Μακεδονας ρε πανάσχετε?

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.585
Πόντοι
29.667

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.326
Πόντοι
3.786
Ρε τύπε εγώ έχω προγόνους και από τον Πόντο και από τους Έλληνες Μάκεδονες της Θεσσαλονίκης,ντόπιους.Τι δεν καταλαβαίνεις;Έχεις βγει ποτέ από το λεκανοπέδιο της Αττικής ή είσαι στην κοσμάρα σου;

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Ποιος Ποντιος λεει οτι ειναι Μακεδονας ρε πανάσχετε?
Ο από πάνω.. Ο ψωμιαδης πχ είναι ποντιος αλλά λέει ότι είμαι μακεδονας?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε τύπε εγώ έχω προγόνους και από τον Πόντο και από τους Έλληνες Μάκεδονες της Θεσσαλονίκης,ντόπιους.Τι δεν καταλαβαίνεις;Έχεις βγει ποτέ από το λεκανοπέδιο της Αττικής ή είσαι στην κοσμάρα σου;
Άρα είσαι μίσος πόντιος μίσος βορειομακεδονας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Απο το λεκανοπεδιο της Σκοδρας βγηκε προσφατα, εχει δρομο ακομη ως την κοινωνικοποιηση

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.585
Πόντοι
29.667
Ναι,αν ο πατέρας σου είναι Αλβανός και η μητέρα σου από την Γκάνα είσαι μίσος Αλβανός και μίσος Γκανεζος.
Επειδής είσαι και ανιστοριτος και μάλλον από γεωγραφία δεν σκραμπαζεις και πολλά, σου λέω ότι η Γκάνα είναι στην Αφρική, άρα μπορείς να πεις ότι είσαι και Αφρικανός!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.326
Πόντοι
3.786
Ο από πάνω.. Ο ψωμιαδης πχ είναι ποντιος αλλά λέει ότι είμαι μακεδονας?

Άρα είσαι μίσος πόντιος μίσος βορειομακεδονας
Τι βόρειος και νότιος ρε τύπε;Δεν υπάρχει αυτό.Μακεδόνας είναι μόνο Έλληνας,όπως Θεσσαλός,Θρακιώτης,Στερεοελλαδιτης,κοκ

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Δείχνει ότιη Ελλάδα δεν είναι ακόμα ευρωπαϊκή χώρα.. Δεν παραδεχετε την ύπαρξη μακεδονικής μειονοτιτας, οταν Η Αλβανία αναγνωρίζει μακεδονικη μιονοτιτα και μακεδονική γλώσσα στις πρεσπες.. Τι φο ατε η Ελλάδα μιν έρθουνε οι Σκοπιανοί και καταλάβουν τη Θεσσαλονίκη? Εντελώς τριτοκοσμικος αφρικανικός τρόπος σκέψης..

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Ο μέγας Αλέξανδρος ήταν πόντιος από τη τραπεζιού τα μας έπεισες αμπχαζιε άλογο ε του μεγαλεξανρου??μίσος ιλιριος ήταν ο αλεξαντρος

"Ο Αλέξανδρος ήταν μισός ΙλΛυΡιΟσ"

Hot Shots Idiot GIF

1641250230020.png

Και να ήταν, που δεν ήταν, καμμιά σχέση δεν έχεις με τους Ιλλύριους Σκιπτάρι.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.403
Πόντοι
3.936
Δεν υπάρχει Μακεδονική μειονότητα βρε τούβλο. Μακεδόνας ίσον Έλληνας. Τι δεν καταλαβαίνεις;;;
Όσο και να το θες η Μακεδονία είναι Ελληνική, όπως και οι κάτοικοι της είναι Έλληνες, όπως και οι πρόγονοι μας ήταν Έλληνες. Πότε μα ποτέ δεν θα μας κλεψετε την ιστορία μας και ούτε τα εδάφη μας!!!
Ο παραπανω κος δεν εχει καταλαβει ακομη οτι το ονομα Μακεδονια για τα σκοπια ηταν ελληνικη σκεψη πριν τους βαλκανικους πολεμους. Μηπως καποια στιγμη επωφελουμασταν και προσαρτουσαμε τοτε αυτο το κομματι μαζι με την ελευθερωμενη ελλαδα. Αλλα αυτη η σκεψη τελικα βγηκε μπουμερανγκ σχετικα με το ονομα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δείχνει ότιη Ελλάδα δεν είναι ακόμα ευρωπαϊκή χώρα.. Δεν παραδεχετε την ύπαρξη μακεδονικής μειονοτιτας, οταν Η Αλβανία αναγνωρίζει μακεδονικη μιονοτιτα και μακεδονική γλώσσα στις πρεσπες.. Τι φο ατε η Ελλάδα μιν έρθουνε οι Σκοπιανοί και καταλάβουν τη Θεσσαλονίκη? Εντελώς τριτοκοσμικος αφρικανικός τρόπος σκέψης..
Δεν μας ειπες ομως, η Αλβανια αναγνωριζει ελληνικη μειονοτητα στο εδαφος της?

Ο παραπανω κος δεν εχει καταλαβει ακομη οτι το ονομα Μακεδονια για τα σκοπια ηταν ελληνικη σκεψη πριν τους βαλκανικους πολεμους. Μηπως καποια στιγμη επωφελουμασταν και προσαρτουσαμε τοτε αυτο το κομματι μαζι με την ελευθερωμενη ελλαδα. Αλλα αυτη η σκεψη τελικα βγηκε μπουμερανγκ σχετικα με το ονομα
Δεν ειναι ακριβές αυτο. Ή μαλλον ειναι η μιση αληθεια

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Λες μαλακίες, το κόμμα τους παίρνει ισχνά ποσοστά στις εκλογές.
Ελληνισμό έχει το Μοναστήρι και η γύρω περιοχή σε αντίθεση με τις βλακείες που λες όπως και η μισή Αλβανία.
Τύπε μου,οι ‘Γερμανοί-είναι-φίλοι-μας-θέλουν-το-καλό-μας’ έκαναν απογραφή σε αυτήν την κουτσουλιά που είναι πάνω από την χώρα μας.

200.000 άνθρωποι (πριν τον εμφύλιο,στο μέσο την Κατοχής αυτό,δήλωσαν Έλληνες….)

Από τότε και μετά χάθηκαν/σταμάτησαν να καταγράφονται :confused:

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Τι βόρειος και νότιος ρε τύπε;Δεν υπάρχει αυτό.Μακεδόνας είναι μόνο Έλληνας,όπως Θεσσαλός,Θρακιώτης,Στερεοελλαδιτης,κοκ
Ο κάτοικος της εδεσας είναι Έλληνας μακεδονικής καταγωγης, ο κάτοικος του Ευόσμου είναι Έλληνας ποντιακής αμπχαζιακης ουζμπεκοκης καταγωγης.. Και οι 2 μένουν σε μια γεωγραφική περιοχή που ονομάζετε βόρεια ελλαδα?

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.585
Πόντοι
29.667
Αναφέρεσαι στην συνθήκη των Πρεσπων που υπέγραψε ο Τσιπρας με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων;;;
Γιατί αν αναφέρεσαι εκεί η Αλβανία δεν υπήρχε στην συνθήκη!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom