άκου πούστη δεν πάω κανένα στοίχημα. πρώτον γιατί είσαι πούστης άρα δεν έχεις αντρική τιμή. δεύτερον δε με ενδιαφέρει ούτε να με πιπώσεις ούτε να μου τον πιάσεις ούτε καν να στον δείξω. αυτά τα πούστικα μου προκαλούν εμετό. τρίτον για να βάλεις κρέας στον κώλο σου δε μπορείς να στοιχηματοποιείς τις απόψεις μας. όχι ότι επειδή το λες έγινε κάτι, αυτά στο πούστικο μυαλό σου είναι μπερδεμένα άλλωστε. τέταρτον είπαμε δε σε γαμάμε.
έχουμε το πρώτο επίσημο στοίχημα,next?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΑλληλοΜαλακία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fatonpoutso
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 992
- Εμφανίσεις 145K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
LegolasAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2013
- Like
- 498
- Πόντοι
- 36
άκου πούστη δεν πάω κανένα στοίχημα. πρώτον γιατί είσαι πούστης άρα δεν έχεις αντρική τιμή. δεύτερον δε με ενδιαφέρει ούτε να με πιπώσεις ούτε να μου τον πιάσεις ούτε καν να στον δείξω. αυτά τα πούστικα μου προκαλούν εμετό. τρίτον για να βάλεις κρέας στον κώλο σου δε μπορείς να στοιχηματοποιείς τις απόψεις μας. όχι ότι επειδή το λες έγινε κάτι, αυτά στο πούστικο μυαλό σου είναι μπερδεμένα άλλωστε. τέταρτον είπαμε δε σε γαμάμε.
κρυφόπουστα ακου πως πάει,το στοίχημα μπήκε και προφανώς ήθελες να χάσεις για να πας με αντρα,όταν πάρεις λοιπόν το ΟΚ από τους μοντ οτι είσαι γίδι και δεν είμαι κλώνος θα κάτσεις να σε στραγγίσω.ΤΕΛΟΣ
Αυτό για να θυμάσαι κρυφόπουστα οτι δε παίζω στο όνομα της μνήμης του συντρόφου μου.
Εξάλλου με τη μια δε γίνεσαι γκέι ακούω κρυφόπουστα
γαμώ εσένα και τον τάφο του, μαλάκα. σου είπα έλα να μου κλάσεις τα αρχίδια και πρόσεχε μη σου φύγει καμιά κουράδα τρόμπα. μαλάκα καμιά τιμή στον σύντροφό σου για να σε γαμήσουν χρησιμοποιείς τη μνήμη ανύπαρκτου. σκατομπινέκρυφόπουστα ακου πως πάει,το στοίχημα μπήκε και προφανώς ήθελες να χάσεις για να πας με αντρα,όταν πάρεις λοιπόν το ΟΚ από τους μοντ οτι είσαι γίδι και δεν είμαι κλώνος θα κάτσεις να σε στραγγίσω.ΤΕΛΟΣ
Αυτό για να θυμάσαι κρυφόπουστα οτι δε παίζω στο όνομα της μνήμης του συντρόφου μου.
Εξάλλου με τη μια δε γίνεσαι γκέι ακούω κρυφόπουστα
LegolasAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2013
- Like
- 498
- Πόντοι
- 36
γαμώ εσένα και τον τάφο του, μαλάκα. σου είπα έλα να μου κλάσεις τα αρχίδια και πρόσεχε μη σου φύγει καμιά κουράδα τρόμπα. μαλάκα καμιά τιμή στον σύντροφό σου για να σε γαμήσουν χρησιμοποιείς τη μνήμη ανύπαρκτου. σκατομπινέ
σκάσε και ετοιμάσου να σε στραγγίσω κρυφόπουστα
πάνε στον μπαμπάκα σου να σε στραγγίξει. μάλλον από εκεί πήρες τα χούγια, ξέρεις στο χωριό στον αχυρώνα....σκάσε και ετοιμάσου να σε στραγγίσω κρυφόπουστα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.244
- Πόντοι
- 12.756
ζητώ συγνώμη από τους χρήστες για την ασέβεια, αλλά θεωρώ πως ο τρύπιος φαντάζεται ακόμα και νεκρούς για να επιδιώξει έστω και έναν να τον γαμήσει. πραγματικά ελεεινός ο πούστης
Κατανοούμε παιχτη ...
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Και τα μπινελίκια πέφτανε right through....
Κατσε του ρε γιγαντα να ηρεμησει το site.Καντο για εμας
LegolasAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2013
- Like
- 498
- Πόντοι
- 36
ζητώ συγνώμη από τους χρήστες για την ασέβεια, αλλά θεωρώ πως ο τρύπιος φαντάζεται ακόμα και νεκρούς για να επιδιώξει έστω και έναν να τον γαμήσει. πραγματικά ελεεινός ο πούστης
κρυφόπουστα θα σε βγάζω και βίντεο όσο σε πιπώνω να κρατάς τη φώτο που είμαστε μαζί γαμώ τη γιδοστάνη σου γαμώ.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.244
- Πόντοι
- 12.756
τελικά ο θεματοθέτης αλληλοαυνανίστηκε με κανένα αγόρι ?
κοιτα ποσο τεχνικα παιζει ο Κοσμας και το αποφευγει το θεμα γιατι ξερει οτι θα λυγίσει και θα του κάτσει ...
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.244
- Πόντοι
- 12.756
κρυφόπουστα θα σε βγάζω και βίντεο όσο σε πιπώνω να κρατάς τη φώτο που είμαστε μαζί γαμώ τη [size=30pt]γιδοστάνη[/size] σου γαμώ.
gl
όνειρα. είπαμε δε σε γαμάω. την πούτσα μου ούτε ζωγραφιστή. άμα θες δώσε τηλ από καμιά αδερφή σου να στην περιγράψει μετά. το πιο κοντά που θα δεις από πούτσα.κρυφόπουστα θα σε βγάζω και βίντεο όσο σε πιπώνω να κρατάς τη φώτο που είμαστε μαζί γαμώ τη γιδοστάνη σου γαμώ.
δεν ειναι ο βοσκος καποιος αλλος ειναι
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.244
- Πόντοι
- 12.756
δεν ειναι ο βοσκος καποιος αλλος ειναι
Και ο Βοσκος δεν ειναι ο βοσκος και ειναι καποιος αλλος
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
κοιτα ποσο τεχικα παιζει ο Κοσμας και το αποφευγει το θεμα γιατι ξερει οτι θα λυγίσει και θα του κάτσει ...
κάτσε μην είναι κανενας δροσερός κλώνος και μας γλεντάει αυτή την στιγμή
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 310