Νέα

ΑλληλοΜαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fatonpoutso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 992
  • Εμφανίσεις 145K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
:pipa2:
έχουμε το πρώτο επίσημο στοίχημα,next?
άκου πούστη δεν πάω κανένα στοίχημα. πρώτον γιατί είσαι πούστης άρα δεν έχεις αντρική τιμή. δεύτερον δε με ενδιαφέρει ούτε να με πιπώσεις ούτε να μου τον πιάσεις ούτε καν να στον δείξω. αυτά τα πούστικα μου προκαλούν εμετό. τρίτον για να βάλεις κρέας στον κώλο σου δε μπορείς να στοιχηματοποιείς τις απόψεις μας. όχι ότι επειδή το λες έγινε κάτι, αυτά στο πούστικο μυαλό σου είναι μπερδεμένα άλλωστε. τέταρτον είπαμε δε σε γαμάμε.

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
498
Πόντοι
36
άκου πούστη δεν πάω κανένα στοίχημα. πρώτον γιατί είσαι πούστης άρα δεν έχεις αντρική τιμή. δεύτερον δε με ενδιαφέρει ούτε να με πιπώσεις ούτε να μου τον πιάσεις ούτε καν να στον δείξω. αυτά τα πούστικα μου προκαλούν εμετό. τρίτον για να βάλεις κρέας στον κώλο σου δε μπορείς να στοιχηματοποιείς τις απόψεις μας. όχι ότι επειδή το λες έγινε κάτι, αυτά στο πούστικο μυαλό σου είναι μπερδεμένα άλλωστε. τέταρτον είπαμε δε σε γαμάμε.

κρυφόπουστα ακου πως πάει,το στοίχημα μπήκε και προφανώς ήθελες να χάσεις για να πας με αντρα,όταν πάρεις λοιπόν το ΟΚ από τους μοντ οτι είσαι γίδι και δεν είμαι κλώνος θα κάτσεις να σε στραγγίσω.ΤΕΛΟΣ

Αυτό για να θυμάσαι κρυφόπουστα οτι δε παίζω στο όνομα της μνήμης του συντρόφου μου.

Εξάλλου με τη μια δε γίνεσαι γκέι ακούω κρυφόπουστα  :rockon: :rockon:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
κρυφόπουστα ακου πως πάει,το στοίχημα μπήκε και προφανώς ήθελες να χάσεις για να πας με αντρα,όταν πάρεις λοιπόν το ΟΚ από τους μοντ οτι είσαι γίδι και δεν είμαι κλώνος θα κάτσεις να σε στραγγίσω.ΤΕΛΟΣ

Αυτό για να θυμάσαι κρυφόπουστα οτι δε παίζω στο όνομα της μνήμης του συντρόφου μου.

Εξάλλου με τη μια δε γίνεσαι γκέι ακούω κρυφόπουστα  :rockon: :rockon:
γαμώ εσένα και τον τάφο του, μαλάκα. σου είπα έλα να μου κλάσεις τα αρχίδια και πρόσεχε μη σου φύγει καμιά κουράδα τρόμπα. μαλάκα καμιά τιμή στον σύντροφό σου για να σε γαμήσουν χρησιμοποιείς τη μνήμη ανύπαρκτου. σκατομπινέ

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
498
Πόντοι
36
γαμώ εσένα και τον τάφο του, μαλάκα. σου είπα έλα να μου κλάσεις τα αρχίδια και πρόσεχε μη σου φύγει καμιά κουράδα τρόμπα. μαλάκα καμιά τιμή στον σύντροφό σου για να σε γαμήσουν χρησιμοποιείς τη μνήμη ανύπαρκτου. σκατομπινέ

σκάσε και ετοιμάσου να σε στραγγίσω κρυφόπουστα  :pipa1: :pipa1: :pipa1:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
ζητώ συγνώμη από τους χρήστες για την ασέβεια, αλλά θεωρώ πως ο τρύπιος φαντάζεται ακόμα και νεκρούς για να επιδιώξει έστω και έναν να τον γαμήσει. πραγματικά ελεεινός ο πούστης

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Κατσε του ρε γιγαντα να ηρεμησει το site.Καντο για εμας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
τελικά ο θεματοθέτης αλληλοαυνανίστηκε με κανένα αγόρι ?  :boobies:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.244
Πόντοι
12.756
ζητώ συγνώμη από τους χρήστες για την ασέβεια, αλλά θεωρώ πως ο τρύπιος φαντάζεται ακόμα και νεκρούς για να επιδιώξει έστω και έναν να τον γαμήσει. πραγματικά ελεεινός ο πούστης

Κατανοούμε παιχτη ...

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
498
Πόντοι
36

κρυφόπουστα θα σε βγάζω και βίντεο όσο σε πιπώνω να κρατάς τη φώτο που είμαστε μαζί γαμώ τη γιδοστάνη σου γαμώ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.244
Πόντοι
12.756

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
κρυφόπουστα θα σε βγάζω και βίντεο όσο σε πιπώνω να κρατάς τη φώτο που είμαστε μαζί γαμώ τη γιδοστάνη σου γαμώ.
όνειρα. είπαμε δε σε γαμάω. την πούτσα μου ούτε ζωγραφιστή. άμα θες δώσε τηλ από καμιά αδερφή σου να στην περιγράψει μετά. το πιο κοντά που θα δεις από πούτσα.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
κοιτα ποσο τεχικα παιζει ο Κοσμας και το αποφευγει το θεμα γιατι ξερει οτι θα λυγίσει και θα του κάτσει ... :2funny: :2funny:

κάτσε μην είναι κανενας δροσερός κλώνος και μας γλεντάει αυτή την στιγμή :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom