Επισκέπτης
αχ τα νεα παιδια ετσι ειναι,βραζει το αιμα τους
τυπε δεν θα το βαλουν το στοιχημα
θα κωλοσουν
αχ τα νεα παιδια ετσι ειναι,βραζει το αιμα τους
θα κωλοσουν
καταλαθος η επιτηδες;Στο RICH δεν έχει κανένα μουνάκι τύπε. Το μαγαζί έπιασε φωτιά πριν 6 μηνες κι έχει κλεισει.
Στο RICH δεν έχει κανένα μουνάκι τύπε. Το μαγαζί έπιασε φωτιά πριν 6 μηνες κι έχει κλεισει.
θα κωλοσουν
καταλαθος η επιτηδες;
επιτηδεςκαταλαθος η επιτηδες;
μωρή βρωμιάρα είσαι τόσο άχρηστη που ούτε οι αδερφές δε σου έστειλαν ακόμα πμ. από εκεί να καταλάβεις πόσο ξεκωλιάρης είσαι. άι σιχτίρ λούγκρα.χωρίς πλάκα βάλτε στοίχημα μεταξύ σας ποιανού κλώνος είμαι και στο τέλος θα μας πουν οι mod
Αν όμως δεν είμαι κλώνος κανενός στο τέλος θα σας πάρω ομαδική πίπα σε όσους στοιχημάτισαν,πάει ?
θα ρωτησω εναν μοντ να μου πει πρωταχωρίς πλάκα βάλτε στοίχημα μεταξύ σας ποιανού κλώνος είμαι και στο τέλος θα μας πουν οι mod
Αν όμως δεν είμαι κλώνος κανενός στο τέλος θα σας πάρω ομαδική πίπα σε όσους στοιχημάτισαν,πάει ?
καταλαθος η επιτηδες;
;)επιτηδες
θα ρωτησω εναν μοντ να μου πει πρωτα
Κανείς δεν ξέρει.
Από "προστασία" δεν παίζει με τίποτα. Μπορεί να το έκαψαν οι ίδιοι για την ασφάλεια. Το μαγαζί δεν πηγαινε τον τελευταίο καιρό.
ΆΛλοι έιπαν πως πήγαν να κάψουν το ΙΚΑ που ήταν από πάνω. Ειχαν ακουστεί για ατασθαλίες όπως αυτές που έκαναν αυτές οι καριόλες στο ΙΚΑ Καλλιθέας.
Ποιος ξέρει...
έχεις βάλει στόχο να καρφωθείς μέχρι το βράδυ ε; τόσο άσχημη είσαι μωρή που ψαρεύεις πούτσες στο νετ; καλά το είπα, γέρος άσχημος πούστης και φτωχός. κατάντια.οχι,οχι χωρίς βοήθεια
ποιός αρχίζει να στοιχηματίζει?Τα επίσημα bets αρχίζουν από τώρα
Χρωσταγε πολλα τυπε ...για ασφαλεια πηγε ... η μιση Γλυφαδα το ηξερε πριν το καψει
Χρωσταγε πολλα τυπε ...για ασφαλεια πηγε ... η μιση Γλυφαδα το ηξερε πριν το καψει
Δεν ξέρω περισσότερα. Ό,τι άκουσα κι εγώ λέω.
Το μόνο σίγουρο ήταν πως δεν ήταν Νονοί της νύχτας που το έκαναν για αντεκδίκηση.
βρε μαλάκα δε σε γαμάμε. όποιος πούστης θέλει θα σου στείλει πμ. σάλτα και γαμήσου. εξυπνάκια.τι έγινε ρε,τόσο γρήγορη γαργάρα κάνατε τη κλωνοποιησή μου.
φοβούνται ωρέ τα παλληκάρια?
στοιχηματίστε!
nasos petrisakis = foititisgiannena
πούστη