You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αλληλέγγυοι «έδωσαν» σε μετανάστες το ξενοδοχείο City Plaza
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 438
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
συντομα σε βλεπω να περνας την πορτα της χαριλαου τρικουπη να ζητας συγχωρεση
βαδιζοντας πλεον στον σωστο δρομο
Γιατι τι υπαρχει εκει?
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Γιατι τι υπαρχει εκει?
η μεγαλη δημοκρατικη παραταξη του πασοκ
nimertis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
Αυτη εδω τι σου θυμιζει?
Τον Συλλογο προστασιας σπληναντερου "ο μερακλης"?
http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/lightbox_full/article/2015_10/ourania.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:headbang3:
Μην λέμε μαλακίες η Βούλτεψη είναι μια χαρά από κοντά για την ηλικία της, η άλλη μογγολίζει :2funny:
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTYvMDEvMTUvZGltb3Nrb3Bpc2kgbmQuanBn&t=0&w=820&h=457&a=Center[/img[/URL]]η [size=20pt]μεγαλη[/size] δημοκρατικη παραταξη του πασοκ
[img]http://images.inmagine.com/400nwm/iris/masterfile-022/ptg00486898.jpg
Άμα τα λάθρο καταλάβουν και την Κουμουνδούρου, νομίζω πως θα πρέπει να επανεξετάσω την αθεΐα μου. 0
Μια καλή αρχή είναι πάντως για τους σύγχρονους Εφιάλτες.
Γιατί, πολλοί έχουν παρεξηγήσει τον Εφιάλτη. ΔΕΝ πρόδωσε τους Έλληνες στις Θερμοπύλες. Απλά βοήθησε τους Ασιάτες εισβολείς να ξεπεράσουν τον φασιστικό φράκτη των Σπαρτιατών, Θεσπιέων και λοιπών "αντιδραστικών".
(Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως γνωστόν, άλλοτε ως φάρσα και άλλοτε ως τραγωδία) ;)
Μια καλή αρχή είναι πάντως για τους σύγχρονους Εφιάλτες.
Γιατί, πολλοί έχουν παρεξηγήσει τον Εφιάλτη. ΔΕΝ πρόδωσε τους Έλληνες στις Θερμοπύλες. Απλά βοήθησε τους Ασιάτες εισβολείς να ξεπεράσουν τον φασιστικό φράκτη των Σπαρτιατών, Θεσπιέων και λοιπών "αντιδραστικών".
(Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως γνωστόν, άλλοτε ως φάρσα και άλλοτε ως τραγωδία) ;)
Mr Dee
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2016
- Like
- 64
- Πόντοι
- 1
To νούμερο αυτό, η ιδιοκτήτρια, υπήρξε εκ των επιφανών συριζαίων!
Τώρα ας τα λουστεί και καλά ξεμπερδέματα...
μα μεχρι και Like εκανε στην καταληψη.
μεχρι που δηθεν καταλαβε οτι προκειται για το δικο της ξενοδοχειο
και εσπευσε να δει τι λεφτα της δωσουν κανει την παπια.
γελα οσο θελεις
η πραγματικοτητα δεν αλλαζει
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
σας ομιλει ο ΤΖΩΝΥ μεγας αρχιβλακας του σαιτ .....
ανταγωνιστης του Εθνικου Βλακος !!!!
να ακουτε με προσοχη .....
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
νουμερουλη το σκασες παλι;
https://[URL unfurl="true"]www.efsyn.gr/sites/efsyn.gr/files/styles/teaser_big/public/field/image/dromokaiteio_3.jpg?itok=0tXhWJyc[/img[/URL]]
θα ψησεις γαλοπουλα το πασχα;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Το κομμα σου ανοιξε τα σύνορα στα αλβαναρια, τους ρουμανομπουκαδωρους, τους πακιστανους, τους ιρακινους...Φυσικα μας ανηκουν. Οι ψηφοι της ακροδεξιας παντα στεγαζονταν στη ΝΔ.
Και εκει πρεπει να στεγαζονται, αφου δεν υπαρχει ακροδεξιο-εθνικιστικο κομμα στην Ελλαδα.
Οι κατα καιρους "στεγασεις" των ακροδεξιων ψηφων στο ΛΑΟΣ και την Χρυση Αυγη ειναι τουλαχιστον κωμικές.
Στην μια περιπτωση ενας γραφικος, στην δευτερη οι νεοναζι. Καμια σχεση με εθνικισμο ή ακροδεξια.
Το κομμα σου εφτιαξε αντιρατσιστικο νομο για να ποινικοποιει την οποια αντισταση, με σκοπο να κερδισει ψηφος.
Το κομμα σου αποποιείται κάθε τι εθνικιστικο και εκδιωκει οποιον εχει εθνικιστικο λογο.
Το κομμα σου οργανωσε το πογκρόμ των πολιτικων του αντιπαλων, που εμεις διαλέξαμε να μας εκπροσωπουν...
Το κομμα σου συγκυβερνησε ηδη με το ΠΑΣΟΚ και παρακαλαγε τον ΣΥΡΙΖΑ...
Τα παπαρια μου σας ανηκουν!
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
ή αλλιως "οταν στα σκαει η βενζινοκολλα"Το κομμα σου ανοιξε τα σύνορα στα αλβαναρια, τους ρουμανομπουκαδωρους, τους πακιστανους, τους ιρακινους...
Το κομμα σου εφτιαξε αντιρατσιστικο νομο για να ποινικοποιει την οποια αντισταση, με σκοπο να κερδισει ψηφος.
Το κομμα σου αποποιείται κάθε τι εθνικιστικο και εκδιωκει οποιον εχει εθνικιστικο λογο.
Το κομμα σου οργανωσε το πογκρόμ των πολιτικων του αντιπαλων, που εμεις διαλέξαμε να μας εκπροσωπουν...
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Ρε τυπε ειπαμε να εισαι κομματοσκυλο αλλα εσυ πας να πιασεις επιπεδο τσονι...ή αλλιως "οταν στα σκαει η βενζινοκολλα"
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Το κόμμα μου δεν ανοιξε τα συνορα σε κανεναν. Ολη η Ευρωπη εχει αλλοδαπους μεταναστες. Η Ελλαδα για τη γεωγραφικη της θεση και την ιδιομορφια των συνορων της, παλι καλο ποσοστο ειχε. Και επι Σαμαρα κιολας υπηρχε εντυπωσιακη ανασχεση του φαινομενου.Το κομμα σου ανοιξε τα σύνορα στα αλβαναρια, τους ρουμανομπουκαδωρους, τους πακιστανους, τους ιρακινους...
Το κομμα μου εφτιαξε αντιρατσιστικο νομο οπως εχουν ολα τα κρατη της Ευρωπης και οπως επιτασσει η ευρωπαικη νομοθεσια. Εσυ γιατι χαλιεσαι? Εισαι ρατσιστης?
Το κομμα μου δεν οργανωσε κανενα πολιτικο πογκρομ. Δεν φταιει το κομμα μου, ουτε η Πολιτεια, εαν υπηρξε στην Ελλαδα κομμα εγκληματικη οργανωση. Αυτοι που το ψηφιζουν φταινε που του εδωσαν δυναμη.
Αυτα οτι "αποποιειται η ΝΔ καθε τι εθνικιστικο", ειναι ανοησιες. Η Δεξια ειναι η μονη πατριωτικη παραταξη χωρις υποκρισίες. Οι εθνικισμοί και οι ακροτητες δεν εχουν θεση σε ενα μεγαλο παραδοσιακο κομμα. Αυτο μας ελειπε.
Το κομμα μου ουδέποτε παρακαλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ για ο,τιδηποτε, και συγκυβερνησε με το ΠΑΣΟΚ ακριβως επειδη εσεις δεν το ψηφιζετε για να δινετε δυναμη σε ασχετα κομματίδια, και να βγαζετε πρωτους τους νεοκομμουνιστες.
Αποτελει εξαιρετικο θρασος να μεμφεστε τη ΝΔ οτι συνεργαζεται με αλλο κομμα. Ας την ψηφιζατε να παρει 45% να μην εχει αναγκη να συγκυβερνησει με κανεναν. Αφου δεν την ψηφιζετε, δεν δικαιουστε να ομιλειτε για το με ποιον θα συνεργασθεί.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 122
- Εμφανίσεις
- 7K