zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Μπραβο.Το κόμμα μου δεν ανοιξε τα συνορα σε κανεναν. Ολη η Ευρωπη εχει αλλοδαπους μεταναστες. Η Ελλαδα για τη γεωγραφικη της θεση και την ιδιομορφια των συνορων της, παλι καλο ποσοστο ειχε. Και επι Σαμαρα κιολας υπηρχε εντυπωσιακη ανασχεση του φαινομενου.
Το κομμα μου εφτιαξε αντιρατσιστικο νομο οπως εχουν ολα τα κρατη της Ευρωπης και οπως επιτασσει η ευρωπαικη νομοθεσια. Εσυ γιατι χαλιεσαι? Εισαι ρατσιστης?
Το κομμα μου δεν οργανωσε κανενα πολιτικο πογκρομ. Δεν φταιει το κομμα μου, ουτε η Πολιτεια, εαν υπηρξε στην Ελλαδα κομμα εγκληματικη οργανωση. Αυτοι που το ψηφιζουν φταινε που του εδωσαν δυναμη.
Αυτα οτι "αποποιειται η ΝΔ καθε τι εθνικιστικο", ειναι ανοησιες. Η Δεξια ειναι η μονη πατριωτικη παραταξη χωρις υποκρισίες. Οι εθνικισμοί και οι ακροτητες δεν εχουν θεση σε ενα μεγαλο παραδοσιακο κομμα. Αυτο μας ελειπε.
Το κομμα μου ουδέποτε παρακαλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ για ο,τιδηποτε, και συγκυβερνησε με το ΠΑΣΟΚ ακριβως επειδη εσεις δεν το ψηφιζετε για να δινετε δυναμη σε ασχετα κομματίδια, και να βγαζετε πρωτους τους νεοκομμουνιστες.
Αποτελει εξαιρετικο θρασος να μεμφεστε τη ΝΔ οτι συνεργαζεται με αλλο κομμα. Ας την ψηφιζατε να παρει 45% να μην εχει αναγκη να συγκυβερνησει με κανεναν. Αφου δεν την ψηφιζετε, δεν δικαιουστε να ομιλειτε για το με ποιον θα συνεργασθεί.
Αρα μην λες ότι σου ανηκουν οι ψηφοι της ΧΑ...
Πες δεν τους θελω και ασε τις παπαριες.
Ναι είμαι ρατσιστης και εθνικιστης. Με θες;;
Βγες και πες το δημοσια... Εχεις αντερα;
Όχι; Τα παπαρια μου σου ανηκουν.