Νέα

Αλληλέγγυοι «έδωσαν» σε μετανάστες το ξενοδοχείο City Plaza

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 438
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Το κόμμα μου δεν ανοιξε τα συνορα σε κανεναν. Ολη η Ευρωπη εχει αλλοδαπους μεταναστες. Η Ελλαδα για τη γεωγραφικη της θεση και την ιδιομορφια των συνορων της, παλι καλο ποσοστο ειχε. Και επι Σαμαρα κιολας υπηρχε εντυπωσιακη ανασχεση του φαινομενου.
Το κομμα μου εφτιαξε αντιρατσιστικο νομο οπως εχουν ολα τα κρατη της Ευρωπης και οπως επιτασσει η ευρωπαικη νομοθεσια. Εσυ γιατι χαλιεσαι? Εισαι ρατσιστης?
Το κομμα μου δεν οργανωσε κανενα πολιτικο πογκρομ. Δεν φταιει το κομμα μου, ουτε η Πολιτεια, εαν υπηρξε στην Ελλαδα κομμα εγκληματικη οργανωση. Αυτοι που το ψηφιζουν φταινε που του εδωσαν δυναμη.
Αυτα οτι "αποποιειται η ΝΔ καθε τι εθνικιστικο", ειναι ανοησιες. Η Δεξια ειναι η μονη πατριωτικη παραταξη χωρις υποκρισίες. Οι εθνικισμοί και οι ακροτητες δεν εχουν θεση σε ενα μεγαλο παραδοσιακο κομμα. Αυτο μας ελειπε.
Το κομμα μου ουδέποτε παρακαλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ για ο,τιδηποτε, και συγκυβερνησε με το ΠΑΣΟΚ ακριβως επειδη εσεις δεν το ψηφιζετε για να δινετε δυναμη σε ασχετα κομματίδια, και να βγαζετε πρωτους τους νεοκομμουνιστες.
Αποτελει εξαιρετικο θρασος να μεμφεστε τη ΝΔ οτι συνεργαζεται με αλλο κομμα. Ας την ψηφιζατε να παρει 45% να μην εχει αναγκη να συγκυβερνησει με κανεναν. Αφου δεν την ψηφιζετε, δεν δικαιουστε να ομιλειτε για το με ποιον θα συνεργασθεί.
Μπραβο.
Αρα μην λες ότι σου ανηκουν οι ψηφοι της ΧΑ...
Πες δεν τους θελω και ασε τις παπαριες.

Ναι είμαι ρατσιστης και εθνικιστης. Με θες;;
Βγες και πες το δημοσια... Εχεις αντερα;
Όχι; Τα παπαρια μου σου ανηκουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Μπραβο.
Αρα μην λες ότι σου ανηκουν οι ψηφοι της ΧΑ...
Πες δεν τους θελω και ασε τις παπαριες.

Ναι είμαι ρατσιστης και εθνικιστης. Με θες;;
Βγες και πες το δημοσια... Εχεις αντερα;
Όχι; Τα παπαρια μου σου ανηκουν.
Και γιατι η ΧΑ ειχε 0,1% επι δεκαετιες?
Ξαφνικα ειδαν καποιοι το φως το αληθινο?
Απλως το νεοναζιστικο κομμα το επαιξε ξαφνικα "εθνικιστικο" και τσιμπησανε καποιοι, επειδη φτωχυνανε.
Μπορεις ανετα να συνεχισεις να ψηφιζεις τους νεοναζι για να κυβερναει ο Συριζα.
Ούτως ή αλλως ειστε συνοδοιπόροι τα τελευταια χρονια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Οσον αφορα το ερωτημα σου ποιος ειναι ο γραφικος παππους στο Συνταγμα, ειναι ο ιδρυτης του κομματος ΧΡΙΣΤΟΠΙΣΤΙΑ και στο κεφαλι φοραει το εμβλημα του κομματος. Στα γραφω εδω επειδη διπλα μού εχει απαγορευθει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Και για να γυρισουμε και λιγο ον-τοπικ, ξεροχυνουμε τρελα με την ηλιθια ξενοδοχο που πανηγυριζε για την καταληψη μεχρι που καταλαβε οτι ειχε καταληφθει η δικη της ιδιοκτησια.

Αυτοι ειναι οι αριστεροι.
Επιλεκτικα ευαισθητοι και παντα με τις πλατες των αλλων.
Ο ορισμος του σιχαματος.
Υπαρχει θεος τελικα.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Και γιατι η ΧΑ ειχε 0,1% επι δεκαετιες?
Ξαφνικα ειδαν καποιοι το φως το αληθινο?
Απλως το νεοναζιστικο κομμα το επαιξε ξαφνικα "εθνικιστικο" και τσιμπησανε καποιοι, επειδη φτωχυνανε.
Μπορεις ανετα να συνεχισεις να ψηφιζεις τους νεοναζι για να κυβερναει ο Συριζα.
Ούτως ή αλλως ειστε συνοδοιπόροι τα τελευταια χρονια.
Η ΧΑ ειχε 0,1 γιατι η ΝΔ ηταν δεξια. Τωρα είναι ημιφιλελευθερη...
Αρα οι ιδεολογοι εψαξαν να βρουν που θα εκφραστουν.
Οι εθνικιστες εψαξαν να βρουν εθνικιστες, οι βασιλικοι βασιλικους και οι φιλελευθεροι φιλελευθερους
Στη ΝΔ εμειναν τα κομματόσκυλα, κατι φοβισμένα γεροντια και κατι καπιταλες που νομιζουν ότι ο συριζα θα τους παρει την περιουσια
Οσον αφορα το ερωτημα σου ποιος ειναι ο γραφικος παππους στο Συνταγμα, ειναι ο ιδρυτης του κομματος ΧΡΙΣΤΟΠΙΣΤΙΑ και στο κεφαλι φοραει το εμβλημα του κομματος. Στα γραφω εδω επειδη διπλα μού εχει απαγορευθει.
Υπαρχει τέτοιο κομμα; Γαμει θα το σκεφτω σοβαρα  :grin:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Και για να γυρισουμε και λιγο ον-τοπικ, ξεροχυνουμε τρελα με την ηλιθια ξενοδοχο που πανηγυριζε για την καταληψη μεχρι που καταλαβε οτι ειχε καταληφθει η δικη της ιδιοκτησια.

Ο ορισμος του σιχαματος.
Υπαρχει θεος τελικα.
:thumbsup:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Επισης ξεροχυνουμε δυνατα με σχολια στο τουιτερ. Η ξεφτιλα σε ολο της το μεγαλειο. Ή αλλιως, πως να γινεσαι πανελληνιως ρόμπα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
κλαιω

Συνημμένα

• CgybcbNWYAARYsE.jpg
    CgybcbNWYAARYsE.jpg
    66,5 KB · Εμφανίσεις: 33

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Εγω νομιζω ότι το ολο σοου γινεται για να τσιμπισει κανενα φραγκο από τον ΟΗΕ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Τύπε μιλαμε για απολαυση, σχολιαζουν οι αλλες οι ελεεινιδες οτι επρεπε να επιλεγεί καταληψη σε ιδιωτικο χωρο μη προοδευτικου ΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μιλαμε για αληθινο πνευματικο καρκινο.
Αλληλεγγυοι μην μασατε. Ειμαστε μαζι σας.

ΤΟ CITY PLAZA ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.989
Πόντοι
5.506

Ο ορισμος του σιχαματος.
Υπαρχει θεος τελικα.

Ξεροχύνω με την "αριστερή/αλληλέγγυα" που ξαφνικά ανακάλυψε την έννοια της ιδιοκτησίας ΤΗΣ.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Ξεροχύνω με την "αριστερή/αλληλέγγυα" που ξαφνικά ανακάλυψε την έννοια της ιδιοκτησίας ΤΗΣ.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τύπε βρεθηκαν ηδη βρωμερες απλυτες συντροφισσες ελεεινιδες που ανεδειξαν τη σωστη διασταση του θεματος.
Ναι στην καταληψη ιδιοκτησιων αλλά οχι των προοδευτικων ανθρωπων.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
ξέρουμε αριστερούς με βίλες κλειστές να τους καρφώσουμε σε τίποτα αλληλέγγυους?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Ετσι κ αλλιως τ αρχιδια σου τσιμπουσε..
Κλειστο ηταν... Τωρα εχει προοπτικη και να τα παρει και να μην το δουλεψει.
Υπονοεις οτι το θεμα ειναι μούφα τύπε? Εγινε με την εγκριση της?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.989
Πόντοι
5.506
Τύπε βρεθηκαν ηδη βρωμερες απλυτες συντροφισσες ελεεινιδες που ανεδειξαν τη σωστη διασταση του θεματος.
Ναι στην καταληψη ιδιοκτησιων αλλά οχι των προοδευτικων ανθρωπων.

Ο πνευματικός καρκίνος της αριστεράς που λέμε, επιθετικός και μεταστατικός. Πλέον έχει φτάσει στο λόγο και στα δάκτυλα που πληκτρολογούν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom