Το δικαιολογησε όμως τυπε.Δινω εντολη σε απασες τις αστυνομικες δυναμεις να αποσυρθουν {ξεκινηστε το καψιμο δηλαδή} προκειμενου να υπαρξει εστω και ένα θυμα απ τη πλευρα των κατσαπλιαδων.Αν ηταν υπουργος Εθνικης Αμυνας και μας κηρυττε το πολεμο το Λουξεμβουργο θα εβγαινε να πει Προτιμω να παραδοθουμε στους σκληροτραχηλους Λουξεμβουργιανους,αποσυρω το στρατο μη πεθανει κανενας στρατιώτης.
ισως βγαινω λιγακι εκτος τωρα, αλλα θεωρω ότι σχετίζεται η 'καταληψη' με τα επεισοδια του 2008, ως προς την πληρη καταπατησηση προσωπικων ελευθεριων και περιουσιας!
Σιγουρα και αλλοι πολλοι από εδώ θα ζουνε στο κεντρο της Αθηνας...προσωπικα, τα επεισοδια του 2008 ηταν μακραν Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ εχω δει ποτε μου να συμβαινει μπροστα μου, καθως εμενα στον 'πυρηνα' του κακου τοτε...Πολύ κατοικοι αναγκαστηκαν να ταμπουρωθουν σπιτια τους, υπο τους ηχους τζαμιων να σπανε, συναγερμούς να τρελαίνονται, και απτα παραθυρα εβλεπες φωτιες τριγυρω...
Σε περιπτωση δε, που πηγαινε καποιος να μπουκαρει σπιτι σου (εάν θυμαμαι καλα, καποιοι αναμιχθηκαν πεταξυ των πιτσιρικιών και την κανανε την δουλεια τους), εισουν ΕΝΤΕΛΩΣ απροστάτευτος, και ανευ ελπιδας!
Η ανοχη των κατοικων (από τρομο, μαλλον) συνεβαλλε στο γεγονός πως δεν θρηνήσαμε νεκρους από αυτή την ιστορια!
Για την ιστορια, θα σας πω ότι 'εσκασε' η αγορα από iphones, ρουχα, συσκευες, γυαλια ηλιου τις επομενες ημερες, τα οποια ειχαν σκυλοβουτηξει τα καθικια!
Το οπλαδικο της ομονοιας, κυριολεκτικα το αδειασαν οι τυποι, όπως και πολλα αλλα! Γινανε πολλες κονομες, καθως οι επιδρομες πλιατσικου από παιδακια -πολλα εξ αυτων κιφησιωτακια και λοιπα-εδιναν κι επαιρναν!
Μιλαμε για την ΠΛΗΡΗ ανομα!...η οποια και ωφελησε ποιον αλλον? τον τσιπρα!
Εβγαινε στην tv χαμογελαστος, και μονο 'μπραβο' δεν ελεγε, ολος χαρα...
Εχοντας βιωσει αυτό το αισχος από πρωτο χερι, μισησα τον τσιπρα, και πολύ περισσοτερο τον παυλοπουλο, και τα ζωα της τοτε κυβερνησης, που αφησαν δεκάδες χιλιαδες πολιτες, στο ελεος μαλακιστηριων εκ προαστιων...
Αυτή είναι η ελλαδα, κι εκει μειναμε...