Διαγραμμένο μέλος 212554
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2021
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 216
εγώ ΕΣΕΝΑ θέλωΔεν κρύβονται...σε θαυμάζουνε...
εγώ ΕΣΕΝΑ θέλωΔεν κρύβονται...σε θαυμάζουνε...
την καλυτερη επιλογη εκανεςεγώ ΕΣΕΝΑ θέλω
Zηλεψες?Εσυ το νο2.Ενας του 'χει κλεψει το μυαλο και την καρδιαεμενα οχι?
Μόνο κώλο...εγώ ΕΣΕΝΑ θέλω
δινεις?Μόνο κώλο...
Χαλάς την ατμόσφαιρα....δινεις?
όμως, σε κάποιο νήμα διάβασα σήμερα οτι κώλο προτιμούν οι μικροτσούτσουνοι ...Μόνο κώλο...
σεσκουλας αλερτ.να βγαλω και εγω φωτο το κορμι μου να ξεροχυσουν μεχρι και τα μπανερ ρε μουνια;
οι μερακληδες...εδω κανεις λαθοςόμως, σε κάποιο νήμα διάβασα σήμερα οτι κώλο προτιμούν οι μικροτσούτσουνοι ...
συγνωμη λαθος μου,ποιον χτυπαμε σημερα?Χαλάς την ατμόσφαιρα....
ναι αναθεωρωσεσκουλας αλερτ.
Ζηλεύουν...όμως, σε κάποιο νήμα διάβασα σήμερα οτι κώλο προτιμούν οι μικροτσούτσουνοι ...
ναι, ναιι, ναιιι, ... θέλω ανάρτηση την κορμάρα σου (των 127 κιλών που είχες γράψει) !!!!να βγαλω και εγω φωτο το κορμι μου να ξεροχυσουν μεχρι και τα μπανερ ρε μουνια;
ααα, οκ τότε ... για συνέχισεΖηλεύουν...
Από το μέτωπο και πάνω;να βγαλω και εγω φωτο το κορμι μου να ξεροχυσουν μεχρι και τα μπανερ ρε μουνια;
ειμαι λιγο ντροπαλος ασε που καραδοκουν και κιναιδοι...νιπληδες,σεσκουλες κλπναι, ναιι, ναιιι, ... θέλω ανάρτηση την κορμάρα σου (των 127 κιλών που είχες γράψει) !!!!
απο τον πουτσο και κατωΑπό το μέτωπο και πάνω;
στα παπάρια σου (τα βαρβάτα, ελπίζω)!!!ειμαι λιγο ντροπαλος ασε που καραδοκουν και κιναιδοι...νιπληδες,σεσκουλες κλπ
Και οσοι εχουν τατου λενε οτι δεν ειναι καλα παιδιαοι μερακληδες...εδω κανεις λαθος
να αναθεωρήσω κι εγώ τότε ...οι μερακληδες...εδω κανεις λαθος
Εγώ λέω να μείνουμε φίλοι...ααα, οκ τότε ... για συνέχισε