JOULIANI
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 90
- Πόντοι
- 16
Agapes m girisa :-*
Καλως ηρθες ........
Εφερες κανενα δωρακι ? ή ετσι με αδεια χερια ηρθες ?
Agapes m girisa :-*
Καλώς την, που χάθηκες βρε εσύ μωρό? πότε πιάνουμε δουλειά? :-* :-* :-*Agapes m girisa :-*
Καυλονης πιο πολυ αν αν υπαρχη και μια οικιοτιτα με την εργαζομενη...Εγω προσοπικα αν δεν ...δεν συνεχιζο...Της εστηλα δευτερο μηνυμα για καποιες λεπτομεριες δεν απαντησε...δεν ξαναασχοληθικα..οταν ειναι θα την πατω τηλ...για ραντεβου..απλα ετσι χανεις κοσμο...βεβαια συμπεριφερεσε ετσι οταν πια εχεις κοσμο...οποτε δεν ασχολουμε..Πολύ καλά κάνει γέμισε ο τόπος με σαλιάριδες
καλως το κοριτσι! εχω στειλει πμ αν θες να μου απαντησεις:-* :-* :-*
Και αφου δεν εχεις αναγκη το ιντερνετ τι μπηκες να κανεις εδω μεσα;Χαμος για μια γυναικα την οποια εγω την βλεπω κακοτροπη και να την εχει δει. Γιαυτο ολες το παιζουνε μουναρες και γκομεναρες δεν βλεπω το τοσο τρελλο μουνι για να κανετε τοσο χαμο εκτος και αν ειμαι τυφλος λογω ηλικιας 45 ετων. Ηρεμα παιδια ετσι οπως κανετε δεν θα γαμησει κανενας σας. Βγειτε σε κανα μπαρ καντε κανενα καμακι οπως καναμε εμεις μικροι. Εχει τετοια μουνακια γεματο και τσαμπα. Εδω καθονται σε εμας τους μεγαλους σε εσας που εισαστε πιτσιρικαδες θα κατσουνε για πλακα. Συγγνωμη αλλα νομιζω το ιντερνετ σας εχει μαθει στο τεμπελικο και επι πληρωμη γαμησι.
Aλικη ειμαι 45 ετων επιχειρηματιας δεν ξερω τι παιζετε εδω μεσα ειμαι καινουργιος. Στειλε τηλ να κλεισουμε ραντεβου.
Ναι οκ αφου το site δε σε καλύπτει μπορεις να μην το "επισκπεπτεσαι" και φυσικα να μην μπαινεις στη διαδικασια να κανεις κατι επι πληρωμη.Χαμος για μια γυναικα την οποια εγω την βλεπω κακοτροπη και να την εχει δει. Γιαυτο ολες το παιζουνε μουναρες και γκομεναρες δεν βλεπω το τοσο τρελλο μουνι για να κανετε τοσο χαμο εκτος και αν ειμαι τυφλος λογω ηλικιας 45 ετων. Ηρεμα παιδια ετσι οπως κανετε δεν θα γαμησει κανενας σας. Βγειτε σε κανα μπαρ καντε κανενα καμακι οπως καναμε εμεις μικροι. Εχει τετοια μουνακια γεματο και τσαμπα. Εδω καθονται σε εμας τους μεγαλους σε εσας που εισαστε πιτσιρικαδες θα κατσουνε για πλακα. Συγγνωμη αλλα νομιζω το ιντερνετ σας εχει μαθει στο τεμπελικο και επι πληρωμη γαμησι.