mastura
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 400
- Πόντοι
- 26
καλως τη! τι εγινε για κατουρημα σηκωθηκες κ μας θυμηθηκες?αφου δε το απαντας ποτε τι καυλωνεις τα αγορια τζαμπα?
καλως τη! τι εγινε για κατουρημα σηκωθηκες κ μας θυμηθηκες?αφου δε το απαντας ποτε τι καυλωνεις τα αγορια τζαμπα?
Πήγε για κατούρημα επ'αόριστονΚαλησέρα..Η κοπέλα δουλευει Αθήνα η λείπει?
Πήγε για κατούρημα επ'αόριστον
Σπέσιαλ με μπόλικη κρέμα!!πετυχημενο χα χα χα
κλαμααααααααΠήγε για κατούρημα επ'αόριστον
Καλησέρα..Η κοπέλα δουλευει Αθήνα η λείπει?
We know that you are in Athina , all we want is to answer your calls to have a date with you , can you make a dates ??Kalimera Nai eimai Athina
γεια σου ρε τσικα,με το αγγλικο σου...We know that you are in Athina , all we want is to answer your calls to have a date with you , can you make a dates ??
We know that you are in Athina , all we want is to answer your calls to have a date with you , can you make a dates ??
Αφου ειμαι ασσος ο πουστης στο Αγγλικο γιατι να μην της τα ριξωγεια σου ρε τσικα,με το αγγλικο σου...
..Καλυτερα να την τον ριξεις,ομως...Αφου ειμαι ασσος ο πουστης στο Αγγλικο γιατι να μην της τα ριξω
:-*Ta ellinika mou aresoun pio polli kirie chicharito
Αφου ειμαι ασσος ο πουστης στο Αγγλικο γιατι να μην της τα ριξω
Αφου σου αρεσουν πολυ κουκλι μου ομορφο , κανονισε τοτε να βρεθουμε να τα μιλησουμε κι απο κοντα ;) ;)Ta ellinika mou aresoun pio polli kirie chicharito
μάστορα! Οτι κ να κανονισεις,οτι κ αν σου πει τη κατάληξη τη ξέρουμε... ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΕΛΕΦΟΝΟ ΠΟΤΕΣ!Αφου σου αρεσουν πολυ κουκλι μου ομορφο , κανονισε τοτε να βρεθουμε να τα μιλησουμε κι απο κοντα ;) ;)
μάστορα! Οτι κ να κανονισεις,οτι κ αν σου πει τη κατάληξη τη ξέρουμε... ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΕΛΕΦΟΝΟ ΠΟΤΕΣ!
O pws kano se sena den kano stous alous