chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.941
- Πόντοι
- 2.846
Θα το φατε εδω η να σας το τυλιξω για το σπιτι το τηλΚαλησπέρα. Με ένα pm το τηλεφωνάκι παρακαλώ.
Θα το φατε εδω η να σας το τυλιξω για το σπιτι το τηλΚαλησπέρα. Με ένα pm το τηλεφωνάκι παρακαλώ.
της εστειλες μυνημα για να κλεισεις ραντεβού,η για να μιλησεις απλα?...Παίδες καλημέρα..Μια βοήθεια. Το κινητό της Αλίκης μου το εχει στείλει η ίδια με pm. Της εχω στειλει μηνυμα και viber αλλα δεν έχω λάβει απάντηση. Έχει αλλάξει κινητό η είναι δύσκολο να την πετύχεις?
οκ.απλα ρωτησα,γιατι δεν απανταει σε καλημεροκαλησπερες.λογικα θα σου απαντησει...Της εστειλα να τη ρωτησω αν κανει πρωινα ραντεβου τιμή και πρόγραμμα προκειμενου να κανονίσουμε ραντεβού...
Ειναι καθαρα θεμα υυχης πιστευω,εμενα μουστηλε αμεσος το τηλ της...Λεω θεμα τυχης γιατι αν εχει παρα πολλα π.μ,τυχαια απανταει σε καποιο που επιλεγη!αυτό είναι αγένεια τις κοπέλες,την έχει δει βεντέτα η μαντάμ Αλίκη
Φίλε μου το τηλ της μου το εστειλε...Απο εκει και πέρα ξεκίνησε η δυσκολία να τη βρώ αφου δεν απαντάει στα μηνύματα για να κανονίσουμεΕιναι καθαρα θεμα υυχης πιστευω,εμενα μουστηλε αμεσος το τηλ της...Λεω θεμα τυχης γιατι αν εχει παρα πολλα π.μ,τυχαια απανταει σε καποιο που επιλεγη!
Πολύ καλά κάνει γέμισε ο τόπος με σαλιάριδεςοκ.απλα ρωτησα,γιατι δεν απανταει σε καλημεροκαλησπερες.λογικα θα σου απαντησει...
αυτό είναι αγένεια τις κοπέλες,την έχει δει βεντέτα η μαντάμ Αλίκη
εχει αλλαξει στην εμφανιση,με σημαντικη βελτιωση... ;)παίδες ψυχραιμία!!!χωρίς να ξέρω τι ακριβώς φταίει για αυτή την διαχείριση των ραντεβού της κοπέλας...σκεφθείτε πως η κοπέλα έχει και προσωπική ζωή ή μπορεί να έχει επιλέξει να κάνει πολύ λίγα ραντεβού ή να παίζει τώρα στην αρχή με παλιούς ''πελάτες'' για ασφάλεια ή μπορεί να μην ισχύει τίποτα από τα παραπάνω και απλά να μας γράφει!
οπότε ψυχραιμία και πάμε παρακάτω αν δεν υπάρχει επικοινωνία!(κι εγώ το γράφω για να το εμπεδώσω για τον εαυτό μου γιατί πολλές φορές κολλάω και περιμένω!καλό βράδυ και καλή τύχη!!!
Επειδή πάντως το Αλικάκι το είχα τιμήσει αρκετές φορές παλιότερα...τότε άξιζε!!!!τώρα ακούω καλά λόγια δεξιά και αριστερά αλλά μόλις και αν την συναντήσω ξανά...θα ενημερώσω!!!
Viber κλειστο, κινητο χτυπάει και δεν το σηκώνει... λογικα οταν θα μπορει να επανεμφανιστει...
Agapes m girisa :-*