spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
Pws d apantisa eipa okey se autw p legame :o
Kalimera :-*
Pws d apantisa eipa okey se autw p legame :o
Kalimera :-*
Μην μας μαλώνεις!
( ορίστε ο popov έκανε διαγραφή :
Ναι! Από προσκύνημα στον Άγιο Πατάπιο, μεγάλη η χάρη του!
Αξέχαστες εποχές, που ακόμα τις θυμάμαι με νοσταλγία!
Όλη η παρέα, τότε, μαζεμένη: Μπλιζ, Βλαντής, Τρίβης, Εξκάλιμπουρ, Κωλό-γερος etc...)
Εγω! Ποτε θες Αλικακι;Einai kanis pou thelei na vgalei fotografies Kai na perasei kala
Από μπροστά καμια για το κοινό σου?Einai kanis pou thelei na vgalei fotografies Kai na perasei kala
Είναι είναι!!! Για μεσοβδόμαδα θα γίνει μια προσπάθεια....Einai kanis pou thelei na vgalei fotografies Kai na perasei kala
Πες μας οτι εισαι κι ο Mario Testino να πηδηχτουμε κι απ το παραθυρο Μπουλη μου , ε ρε τι αλλο θα ακουσουμε μεσημεριατικαΕγω! Ποτε θες Αλικακι;
Εγω! Ποτε θες Αλικακι;
εγω που θέλω να περάσω μόνο καλά...μπορω να μην βγάλω φώτο..??Θα σε αποτυπώσω μόνο στην μνήμη μουEinai kanis pou thelei na vgalei fotografies Kai na perasei kala
κ γω μια απ τα ίδια...μεγαλο αποθυμενο...αλλα που θα πάει...Πόσα χρόνια ρε αλικακι απωθημένο και ακόμη δεν έχουμε συναντηθεί. Εσύ σταμάτησες και να που ξαναεπεστρεψες :-*
Ποτε θα βρεθούμε; Έχω κ κατι πορνό φίλτρα στο κινητο για τις φωτό μούρλια!:-* :-*
κλαιώ
Αλίκη, κάποτε μετρούσε η γνώμη μου, θα την πω κι ας μη μετράει πια. Ο pilofori είναι από τις περιπτώσεις που θα μετανιώσεις αν δεν γνωρίσεις. Βλέπε kostasm2005, Noah1 κλπ που σου έχω πεί στο παρελθόν.
Aliki ασε τον pilofori και στειλε σε εμενα πμ το τηλ σου , ειμαι πιο γλυκο αγορι εγω απ τον pilo ;) ;)Οοοοοοολος ο καλός κόσμος μαζεύεται μόλις ποστάρει το Αλικακι
Τι! Δε θα κάνουμε τη φωτογράφηση δηλαδης; Και τα φίλτρα;Nai kala de fantazesai metaniono eidh
Euxaristw polli ala otan den thelw kati - de pa na einai Vladimir Poutin den me endiaferei
Yparxoun tosoi pou apla kanoun ti ntulia tous kai den anaferoun tipota kai an kai kapou apetixa egw oute na gkrinoun oute na krazoun edw vrethike Pilofori pou oute me exei dei pote eno exei grapsei viografiko kai kala kai na tou kanoume k kefia oute kan
Τι! Δε θα κάνουμε τη φωτογράφηση δηλαδης; Και τα φίλτρα;