spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.717
- Πόντοι
- 7.715
...προσεχε τι ευχεσαι....Εγω για να υποκυψω θα πρεπει η Αλικη να φοραει μπλουζα μεγαλης ομαδας της SL με αναλογου χρωματος κυλοτακι. ..
...προσεχε τι ευχεσαι....Εγω για να υποκυψω θα πρεπει η Αλικη να φοραει μπλουζα μεγαλης ομαδας της SL με αναλογου χρωματος κυλοτακι. ..
...και φυσικα η ολη φαση να αποτυπωθει φωτογραφικα για να το ποσταρω στο αναλογο οπαδικο νημα!...προσεχε τι ευχεσαι....
ΠΑΛΙ το ιδιο θα σου πω.....προσεχε!!!...και φυσικα η ολη φαση να αποτυπωθει φωτογραφικα για να το ποσταρω στο αναλογο οπαδικο νημα!
Μαζί σου δεν αρπαζόμαστε φίλε, υπάρχουν αρκετοί μαϊντανοί που μπορούμε να το κάνουμε.Χαχαχα.. έπεσε και ο Αλπούλας.. τώρα μένει να πέσει και ο Σκορπιός στα δίχτυα της Αλίκης..
και να δείτε που θα υποκύψουν και σε ολονύκτιο ραντεβού.. Αυτό είναι το μόνο thread που θα παρακολουθώ και από τα ξένα standard. Θυμίζει τούρκικο σήριαλ και παρωδία ταυτόχρονα..
Υ.Γ: Παιδιά μην αρπαχτείτε, στη φάση του χιούμορ τα γράφω
καλημερα κοριτσαρεkalimera agapes mou...Posw xeromi otan mpeno kai diavazo ta kala sas nea :-*
Filakia se olous....
Ti kaneis Sc0rpi0s
Μεγαλωνωkalimera agapes mou...Posw xeromi otan mpeno kai diavazo ta kala sas nea :-*
Filakia se olous....
Ti kaneis Sc0rpi0s
Μεγαλωνω
Προφήτης!! Mε παραδέχεσαι? Τώρα που φεύγω θα σας κάνω όλους να αγαπηθείτε... :-*
Εξετάσεις να περάσω εγώ από σένα????Sim8ono gia autw. Stous pilates mou to dixno mono...Esys den benete se auti ti lista.
Εξετάσεις να περάσω εγώ από σένα????
Τι νομίζεις ότι είσαι?? Από πουτάνες δεν περνάμε εξετάσεις...εσύ περνάς και άμα μας αρέσεις σε πληρώνουμε!!!
Μάθε πρώτα Ελληνικά και μην κάνεις πολύ την έξυπνη στην Ελλλάδα.....
ξερει καλυτερα ελληνικα πάντως απο πολλους Ελληνες...αυτο πρεπει να το παραδεχτουμεΕξετάσεις να περάσω εγώ από σένα????
Τι νομίζεις ότι είσαι?? Από πουτάνες δεν περνάμε εξετάσεις...εσύ περνάς και άμα μας αρέσεις σε πληρώνουμε!!!
Εξετάσεις να περάσω εγώ από σένα????
Χαχα .. , μα δεν υπηρχε μισος . Η αλικη ειχε πει "ουτε για καφε"