Επισκέπτης
εγώ είμαι γέρος άνθρωπος. Μόνο χαμομήλιE ase to ka8e...Emis tha pame gia poto :-*
εγώ είμαι γέρος άνθρωπος. Μόνο χαμομήλιE ase to ka8e...Emis tha pame gia poto :-*
Αμόρφωτη...εγώ δεν κάθομαι επάνω σε έναν υπολογιστή όλη την ημέρα...Kapws argises na apantises...Fantasomai pws tha eixes kapioes ales pio sovares doules - oxh epaidi olo to 24orw ske8tosun ti tha mou apantises.
Soopa th les...Kai deutwrw ase to gia mena - pano apola to kaneis gia sena...Nai kai esy dn ksereis pws Ellada me 2 "L" grafetai.....Ouuu kalimera kukuruku. Efiges paketo.
ρε νικμποξ... αντί να απειλείς με απελάσεις τα εργαζόμενα κοριτσάκια...
δεν βγάζεις στο κλαρί εκείνο το παντρεμένο τούμπανο που λές ότι γαμάς... να δούμε κι εμείς λίγο ποιοτικό κώλο...
να βγάλεις κι εσύ λίγο χαρτζιλίκι...
Δε είναι πουτάνα φίλε...γκόμενα είναι...από μας... τους πελάτες...
εγω σου σκαω ενα 50ρικο προμηθεια να μου κανονίσεις ραντεβου με την παντρεμενη σου...
σοβαρώτατα....
Εσύ γαμάς καμιά παντρεμένη?? Αφού τις θεωρείς όλες πουτάνες?Αντε να δωσω εγω 55...
Ειπα εγω ετσι? με μπερδεψεςΕσύ γαμάς καμιά παντρεμένη?? Αφού τις θεωρείς όλες πουτάνες?
Για να σε ξεμπερδέψω...Ειπα εγω ετσι? με μπερδεψες
Όταν μάθεις πες μας....Η αληθεια ειναι οτι δεν ρωταω οικογενειακη κατασταση.... αλλα θα ενημερωθω και θα ενημερωσω συντομα
Όταν μάθεις πες μας....
Και μιας που έχεις τέτοιες αντιλήψεις...σε πληρώνω εγώ να μας κάνεις πάσα καμιά γκόμενα να βγάλεις εσύ λεφτά, εγώ δεν έχω ανάγκη
Ασε τις υπεκφυγες.Δεν αναφερθηκα σε καμμια συγκεκριμενη αντιληψη. Μαλλον εχεις παρερμηνευσει
Ασε τις υπεκφυγες.
Αν εχεις έσύ καμία... σε πληρώνουμε εμείς