lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
πες μας όμως τι χρώμα το έκανες...ή θες να το δω από κοντά???
Δεν πειράζει μωρό μου. Και εγώ σε έσβησα από τη λίστα μου.Sim8ono gia autw. Stous pilates mou to dixno mono...Esys den benete se auti ti lista.
καλά εσένα θα σε περιποιηθώ.....................πωωωωωωωωωω τι σου πεεεεεεεεεεεε
Δεν πειράζει μωρό μου. Και εγώ σε έσβησα από τη λίστα μου.
Πληθώρα πελατών για σένα άλλωστε......... αλλά και πληθώρα κοριτσιών για μένα κούκλα.
Και να είσαι σίγουρη ότι όποια με γνωρίζει δεν με διαγράφει ποτέ. Όπως ίσως άλλωστε να συμβαίνει και με σένα, όποιοι σε γνωρίζουν να μην σε διαγράφουν ποτέ.
Εμείς δεν έμελλε να γνωριστούμε.
Φιλιά, να είσαι καλά.
έγραψες εσείς μωρό μου. Αυτό συμπεριλαμβάνει και τον γράφοντα με τα λίγα Ελληνικά που ξέρω.Vreee. To oti dn eise stin lista ton pilaton eitan afieromeno alouuuu!!! SE auton pou zitise tis eksetasis...Kalimera Niko KAlimera
πληθυντικός ευγενείαςέγραψες εσείς μωρό μου. Αυτό συμπεριλαμβάνει και τον γράφοντα με τα λίγα Ελληνικά που ξέρω.
Αυτό κατάλαβε και ο pilofori.
Πιθανώς..........και να είναι έτσι.πληθυντικός ευγενείας
Εύγε!!!Πιθανώς..........και να είναι έτσι.
Παρεξήγησα. Και όταν παρεξηγώ ξέρω να λέω και ΣΥΓΝΩΜΗ.
Πιθανώς..........και να είναι έτσι.
Παρεξήγησα. Και όταν παρεξηγώ ξέρω να λέω και ΣΥΓΝΩΜΗ.
πίπη... πάρε μου μια πίπα αγόρι μου.Εισαι Μαλακας Αγαπουλας !!!
Τυπε κανω εμετο ...
Μονο τα δακρυα δεν σε πηρανε επειδη σε απερριψε η πουτανα !!!
πίπη... πάρε μου μια πίπα αγόρι μου.
Και μετά θα σε χαρτζηλικώσω μπας και γαμήσεις και ξελαμπικάρεις.
Αν σου σηκώνεται βέβαια.
Αηδία γεννήθηκες ρε σκατίφλωρα, δεν σου προσκαλεί κανένας άλλος παρά το ομοίωμά Σου στον καθρέπτη.Κλαψε ρε Μαλακα που δεν σε εχει στην λιστα της η Πουτανα
Και παρακαλεσε την λιγο ακομα να της τα σκασεις για να γαμησεις
Αντε εφυγα απο εδω μου προκαλειτε αηδια !!!
δεν ειναι πανω,ειναι διπλα....θα μοιραστουμε τα εξοδα...:S
γιατί?
εγω θα πληρωσω και εσυ θα γυμναζεσαι πάνω?
μια χαρά τότε,αν πετύχει η μαλακία μου τύφλα να έχει το γαμήσιδεν ειναι πανω,ειναι διπλα....θα μοιραστουμε τα εξοδα...
σωστο και αυτο.μια χαρά τότε,αν πετύχει η μαλακία μου τύφλα να έχει το γαμήσι
Αηδία γεννήθηκες ρε σκατίφλωρα, δεν σου προσκαλεί κανένας άλλος παρά το ομοίωμά Σου στον καθρέπτη.
Αντε στο καλό, και μην ξεχάσεις να τραβήξεις και το καζανάκι καθώς θα πέφτεις στην τουαλέτα.