Η κοπέλα μπήκε, δήλωσε την παρουσία της, έκανε τον "θορυβο"που ήθελε, και προφανώς δεν νιώθει ότι χρειάζεται να ξαναγράψει κάτι.
Η ζωή συνεχίζεται
Όταν δει τον ανταγωνισμό θα καταλάβει ότι πρέπει να συμμετέχει
Η κοπέλα μπήκε, δήλωσε την παρουσία της, έκανε τον "θορυβο"που ήθελε, και προφανώς δεν νιώθει ότι χρειάζεται να ξαναγράψει κάτι.
Η ζωή συνεχίζεται
Η Αλεξία? Ένα από τα κορυφαία call girls της Αθήνας?Όταν δει τον ανταγωνισμό θα καταλάβει ότι πρέπει να συμμετέχει
Η Αλεξία? Ένα από τα κορυφαία call girls της Αθήνας?
Μόνιμα κλεισμένη θα είναι όπως ήταν και στο γραφείο.
μεγαλο οπλο η Αλεξια
ένα διάστημα ούτε με μέσο ΔΕΝ την έκλεινες...
Θα έγραφα κι εγώ ότι μεγαλοδείχνει αλλά με τόσα εγκώμια φοβόμουν ότι θα πέσουν να με φάνε.She was...
Δεν πληρώνουν πολλοί για γυναίκες κοντά στα 40.
Όσες έχουν δουλειά σε αυτή την ηλικία έχουν και τιμή πολύ ανταγωνιστική.
Γιατί το λες αυτό; Εμένα μου φαίνεται τεράστια διαφήμιση. Στο αντίστοιχο γερμανικό που έχει παρόμοια γραφικά έχουν χτίσει καριέρες.Σιγά τον ανταγωνισμό....
Η παρουσία των εργαζομένων εδώ είναι δίκοπο μαχαίρι.
έγω την έχω πάρει κάποια στιγμή το 2009 οπότε το 12 κάντο 15 χρόνια χαλαρά και βάλε γιατί είχε ήδη δουλέψει και πιό πριν, άλλος συναγωνιστής μου την συνέστησεεχει στο χωρο τουλαχιστον 10-12 χρονια).
....ετσι ακριβως, αλλα νομιζω στην αρχικη αγγελια στο EN δν το διευκρινιζε ακριβως ως εξτρα ενω το ειχε ως υπηρεσια. Αργοτερα, μετα τα σχολια εδω, φαινεται να το προσθεσε +50.ρε παιδιά συγγνώμη γιατί λέτε 150 όλα μέσα...
η γυναίκα στην αγγελία της το έχει +50...
οπότε 200 + χοτέλι...
Πλέον φρίκαρε και το έβαλε με bold.....ετσι ακριβως, αλλα νομιζω στην αρχικη αγγελια στο EN δν το διευκρινιζε ακριβως ως εξτρα ενω το ειχε ως υπηρεσια. Αργοτερα, μετα τα σχολια εδω, φαινεται να το προσθεσε +50.
....προφανως, γι αυτο εγραψα τουλαχιστον 10-12! Εγω την θυμαμαι καπου στο 2012 γραφειατη στο Safari αν δν κανω λαθοςέγω την έχω πάρει κάποια στιγμή το 2009 οπότε το 12 κάντο 15 χρόνια χαλαρά και βάλε γιατί είχε ήδη δουλέψει και πιό πριν, άλλος συναγωνιστής μου την συνέστησε
Όσο κινηται το νήμα γιατί να απαντήσει;; από την στιγμή που γράφουν και καλά λόγια....Παρακολουθώ βεε παιδιά, την απορία που έχετε για το αν είναι η Αλεξία από το agn ή δεν είναι και ειλικρινά νιώθω αμηχανία. Καλά αυτή η κοπέλα έχει χάσει την αίσθηση του αυτοπροσδιορισμού της? Δεν μπορεί να απαντήσει στην απορία? Αφού βλέπω το παρακολουθεί το νήμα.
Εδώ που τα λέμε δεν έχεις άδικο. Εμένα η λογική μου λέει, πως ΔΕΝ είναι και την βολεύει η αναμπουμπουλα γιατί θα τσιμπήσει πελάτες από το πουθενά. Αλλιώς θα έλεγε ναι εγώ είμαι, ώστε να μαζέψει το χρήμα, αφού έχουν γραφτεί τόσα πολλά διθυραμβικά σχόλια για την Αλεξία από AGN.Όσο κινηται το νήμα γιατί να απαντήσει;; από την στιγμή που γράφουν και καλά λόγια....
Διαφήμιση χωρίς να διαφημιζεται....