Xaramofais
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 5.450
- Πόντοι
- 1.056
Το νου σου στο πιστολιδι εσέναμεγαλο οπλο η Αλεξια
Το νου σου στο πιστολιδι εσέναμεγαλο οπλο η Αλεξια
εαν στα 150 εχει μεσα αναλ+cim μιλαμε για σουπερ πακετο!150€ εχει τα παντα ολα μεσα η καυλιαρα. Οπως πρεπει δηλαδη να μην βγαινουν τεφτερια για να κανεις σουμες στο τελος.
Εδω πας, γαμας οποια τρυπα θες οσο θες, χυνεις μουτρα, στομα οπου θες και σου λεει η αλλη η τρελη τι αυτο ηταν δεν μπορεις αλλο;
Γενικα η Αλεξια στο PSE ειναι μια κατηγορια μονη της και το λεω εγω που εχω χασει το μετρημα ποσες φορες την εχω γαμησει.
150 ειναι σωστη τιμη. Στο γραφειο επαιζε στα 200 με εξτρα ο κωλος. Αν η Αλεξια επρεπε να δωσει και λογαριασμο που το εχει 150 καλυτερα να σκισουμε τα πορνοπτυχια μας.
Με βαση την καρτελα στο νιουζ ετσι ειναι. Τα εχει ολα στα services χωρις να γραφει καπου εξτρα.εαν στα 150 εχει μεσα αναλ+cim μιλαμε για σουπερ πακετο!
Καλησπέρα Αλεξία!!!
θα τον καταπιει και αυτον πριν προλαβει να ρωτησει
Την ερώτηση δεν βλέπω αν και δεν έχω προλάβει να διαβάσω τις 3 σελίδες
Παίζει hoover δηλαδή εδώ ?θα τον καταπιει και αυτον πριν προλαβει να ρωτησει
Κοιταγα μονο την αγγελια. Μας τα χαλασε το +50 για κωλο γιατι ειναι must για Αλεξια. Αλλα τι ν κανς να κατς να μαλωεις;Αν διαβασετε στην καρτέλα της στο σχετικα γράφει +50 πρωκτικό.
οπως λεμε τον βαζεις ξυλο και σου βγαινει πριονιδι ενα πραγμαΠαίζει hoover δηλαδή εδώ ?
Παίζει hoover δηλαδή εδώ ?
Οκ με πείσατε... Αλεξία μου θα ήθελα να ρωτήσω αν τα καταπίνεις... Είναι το πάθος μου!!! Ευχαριστώ πολύ!!!θα τον καταπιει και αυτον πριν προλαβει να ρωτησει
αυτη η σκουπα δεν κανει θελεις στερεωνοπως λεμε τον βαζεις ξυλο και σου βγαινει πριονιδι ενα πραγμα
αργεις τοσο μα τοσο επιδεικτηκα........ παει χαλασες και εσυΟκ με πείσατε... Αλεξία μου θα ήθελα να ρωτήσω αν τα καταπίνεις... Είναι το πάθος μου!!! Ευχαριστώ πολύ!!!
Θα επανέλθω... Χαχαχαχααργεις τοσο μα τοσο επιδεικτηκα........ παει χαλασες και εσυ
Καλημέρα ρε παιδιά.. Υπάρχει κάποια κριτική για την κοπέλα ; Δεν την γνωρίζω.
Καλησπέρα σε όλους.οχι εγώ έχω το δικό μου,ένα και μόνο.Διαφορετικό πρόσωπο; Lady Alexia
Μεγαλό μου βουνό.. που τις βρίσκω ;Έχει κριτικές με το παλιό της γραφείο.