μια λυση ειναι να βαλεις αντηλιακη μεμβρανη ετσι και ηλιο θα γλιτώσεις αλλα και δεν θα φαινονται τα αλατα στα τζαμια.
τωρα αμα πας σε τζαμα ισως σου βρει λυση για ξεθαμπωμα αλλα να ξερεις ότι μπορει να είναι προσωρινη και μετα να θες παλι τα ιδια.
μια λυση ειναι να βαλεις αντηλιακη μεμβρανη ετσι και ηλιο θα γλιτώσεις αλλα και δεν θα φαινονται τα αλατα στα τζαμια.
τωρα αμα πας σε τζαμα ισως σου βρει λυση για ξεθαμπωμα αλλα να ξερεις ότι μπορει να είναι προσωρινη και μετα να θες παλι τα ιδια.
πρεπει να ευχαριστησω το μελος bicyclatenios για τη βοηθεια του μιας που ειναι το αντικειμενο του κ ολους τους αλλους που απαντησαν σοβαρα κ δεν ειπαν μαλακια
Ο καθενας λεει την αποψη του οπως φανταζεται ... οκ ! μετα ειναι στο χερι μας τι θα παρουμε σοβαρα και τι οχι! σε συμβουλεψα διοτι ειμαι επαγγελματίας detailer (οπως λεμε και στο χωριο μου)
ΤΟ ξυδι και βιακαλ κλπ εχουν λογικη επειδη ειναι κατα των αλάτων αλλα τα άλλατα που εχουν κάτσει σε αμαξι τα οποία τα έχει ψησει ο ήλιος δεν βγαινουν ετσι...
Τωρα η απάντηση για την μεμβράνη απλά θα εχει φιμέ τζάμι με άλλατα... οπότε τσαμπα δουλεια! δεν θα φαινονται απ εξω τα αλλατα αλλα απο μεσα απο την θολουρα δεν θα βλέπεις ουτε με μαντιεψιά!
Εγώ έχω ενα κομμάτι απο καθρέφτη που είναι πολύ θαμπος και μάλλον έχει άλατα , δοκιμασα με αζαξ και με ενα σαμπουάν αυτοκινήτου που τα είχα πρόχειρα αλλά δεν έγινε τίποτα .. Μάλλον έχω το ίδιο πρόβλημα που είχε και ο νηματοθετης