You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αίτηση χορήγησης άδειας (ασκήσεως επαγγέλματος ιερόδουλης)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 41
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
πανο θα εισαι ο διευθυντησ του παραρτηματοσ βορειου ελλαδοσ.οσο για τη μετοχη δε κανω πλακα.στο αυστραλεζικο χρηματιστηριο υπηρξε μετοχη εταιριασ με οικουσ ανοχησ.η αυστραλια μασ δειχνει το δρομο.εμεισ απλα θα ακολουθησουμε
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Εγω παντως καλου κακου λεω να το εκτυπωσω αχρειαστο να ναι ειναι χαλεποι οι καιροι που ζουμε εχουμε και ενα νοικι να βγαλουμε........
υ.γ. θελει και χαρτοσημο βλεπω.......
..αποφασισε το εσυ και καποιο καλο παληκαρι θα αναλαβει να στο πληρωσει το χαρτοσημο..
NIKOS_OPEL
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
απλά είστε απίστευτοι
αυτο να δω τη Mounitsa στο κλαρι...Εγω παντως καλου κακου λεω να το εκτυπωσω αχρειαστο να ναι ειναι χαλεποι οι καιροι που ζουμε εχουμε και ενα νοικι να βγαλουμε........
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
....βρε και το νοικι θα σου πλερωκω.. το πρωτο θα ναι ?
Επισκέπτης
Εγω παντως καλου κακου λεω να το εκτυπωσω αχρειαστο να ναι ειναι χαλεποι οι καιροι που ζουμε εχουμε και ενα νοικι να βγαλουμε........
Πες ότι αποφασίζεις να ασχοληθείς με τη δουλειά,στο forum,και σε 3 μήνες έχεις αγοράσει δικό σου σπίτι με όλο τον εξοπλισμό και αμάξι!!!
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
....βρε και το νοικι θα σου πλερωκω.. το πρωτο θα ναι ?
μπαμπα??????
imperialdemon1821
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2005
- Like
- 62
- Πόντοι
- 1
παντως αμα εβγαινεσ στο επαγγελμα θα ημουν μεσα στουσ πρωτους 100 που θα σε επισκευτοντουσαν ασε που θελω που τοσο καιρο με τρωει να μαθω πωσ εισαι ουτε μια φωτο δεν εχεισ βαλει να σε θαυμασουμε εστω μονο σωμα και σε καποιο σημειο του σωματοσ σου να εγραφεσ για το σαιτ ωστε να βεβαιωθουμε οτι εισαι εσυ.περιμενω πωσ και πως το οικονομικο κραχ σου,και μη φοβασαι εγω θα επενδυσω πανω σου,αμην και ποτε mounitsa ;)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Να αρχισω να υπογραφω και αυτογραφα στα μεμε και τον κωλο μηπως? "με αγαπη στον ταδε" ας πουμε? παντως ευχαριστω ρε παιδια......ξερω πλεον οτι αμα βρεθω σε δυσκολη θεση εχω καπου να ακουμπησω........(αλλα οτι θα μου το ευχοσουνα κι ολας το οικονομικο κραχ δεν το περιμενα.....καλο ειναι αυτο τωρα? λοοοολ)
toujour mounitsa.αλλα αν δεν το χεις καταλαβει που απολλειεται πολυ σε λιγουρευονται εδω μεσα.ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεταιΣε κλαρι jamais.........σε καμια κουφαλα ισως........λοοοοοοολ
ζορζ? θα μου πλερωκεις το χαρτοσημακι μου οταν ερθουν οι καιροι που δε θα εχω να βαλω το νοικι μου?τι ευγενικη ψυχη.......
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Πες ότι αποφασίζεις να ασχοληθείς με τη δουλειά,στο forum,και σε 3 μήνες έχεις αγοράσει δικό σου σπίτι με όλο τον εξοπλισμό και αμάξι!!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Εγω ειμαι μπουρουχα.......κινκυ κατηγορια........
..τ ακους kinky ????? σου την πεφτει....!!!!
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
..τ ακους kinky ????? σου την πεφτει....!!!!
Ποιος ειναι αυτος?
ειναι κανας μπανικος τουλαχιστον? μη με πατε γουρουνι στο σακι.....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις