Νέα

Αίτηση χορήγησης άδειας (ασκήσεως επαγγέλματος ιερόδουλης)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

panos_gg

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
xρηστο , βλεπω το επιχειρηματικό σου δαιμόνιο ξεχειλιζει !!  ;)

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
πανο θα εισαι ο διευθυντησ του παραρτηματοσ βορειου ελλαδοσ.οσο για τη μετοχη δε κανω πλακα.στο αυστραλεζικο χρηματιστηριο υπηρξε μετοχη εταιριασ με οικουσ ανοχησ.η αυστραλια μασ δειχνει το δρομο.εμεισ απλα θα ακολουθησουμε

gamikulas

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Κι όμως κάπου άκουσα για Μπ@υρδέλο για γυναίκες ,δεν ξέρω όμως άν ισχύει

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω παντως καλου κακου λεω να το εκτυπωσω αχρειαστο να ναι ειναι χαλεποι οι καιροι που ζουμε εχουμε και ενα νοικι να βγαλουμε........ :grin:

υ.γ. θελει και χαρτοσημο βλεπω.......

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Εγω παντως καλου κακου λεω να το εκτυπωσω αχρειαστο να ναι ειναι χαλεποι οι καιροι που ζουμε εχουμε και ενα νοικι να βγαλουμε........ :grin:

..αποφασισε το εσυ και καποιο καλο παληκαρι θα αναλαβει να στο πληρωσει το χαρτοσημο..  :grin:

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6

αυτο να δω τη Mounitsa στο κλαρι... :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σε κλαρι jamais.........σε καμια κουφαλα ισως........λοοοοοοολ

ζορζ? θα μου πλερωκεις το χαρτοσημακι μου οταν ερθουν οι καιροι που δε θα εχω να βαλω το νοικι μου?τι ευγενικη ψυχη.......

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....βρε και το νοικι θα σου πλερωκω.. το πρωτο θα ναι ?  :grin:

Επισκέπτης

Πες ότι αποφασίζεις να ασχοληθείς με τη δουλειά,στο forum,και σε 3 μήνες έχεις αγοράσει δικό σου σπίτι με όλο τον εξοπλισμό και αμάξι!!!

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
παντως αμα εβγαινεσ στο επαγγελμα θα ημουν μεσα στουσ πρωτους 100 που θα σε επισκευτοντουσαν ασε που θελω που τοσο καιρο με τρωει να μαθω πωσ εισαι ουτε μια φωτο δεν εχεισ βαλει να σε θαυμασουμε εστω μονο σωμα και σε καποιο σημειο του σωματοσ σου να εγραφεσ για το σαιτ ωστε να βεβαιωθουμε οτι εισαι εσυ.περιμενω πωσ και πως το οικονομικο κραχ σου,και μη φοβασαι εγω θα επενδυσω πανω σου,αμην και ποτε mounitsa ;) :dancing:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Να αρχισω να υπογραφω και αυτογραφα στα μεμε και τον κωλο μηπως? "με αγαπη στον ταδε" ας πουμε? :grin: παντως ευχαριστω ρε παιδια......ξερω πλεον οτι αμα βρεθω σε δυσκολη θεση εχω καπου να ακουμπησω........(αλλα οτι θα μου το ευχοσουνα κι ολας το οικονομικο κραχ δεν το περιμενα.....καλο ειναι αυτο τωρα? λοοοολ)

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
Σε κλαρι jamais.........σε καμια κουφαλα ισως........λοοοοοοολ

ζορζ? θα μου πλερωκεις το χαρτοσημακι μου οταν ερθουν οι καιροι που δε θα εχω να βαλω το νοικι μου?τι ευγενικη ψυχη.......
toujour mounitsa.αλλα αν δεν το χεις καταλαβει που απολλειεται πολυ σε λιγουρευονται εδω μεσα.ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω ειμαι μπουρουχα.......κινκυ κατηγορια........

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
μπουρουχα δηλαδη?ρουχλας??
ανοιξε αυτο το κουτι μουνιτσα να βγει...κτλ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ναι σαν την παρασκευουλα ενα πραμα........ειμαι για αγριες κατηγοριες.......εκτος συναγωνισμου........να ρωτησω κατι? το θεμα απο μονο του ουτως ή αλλως για οφ τοπικ δεν παει? μη φαμε βρισιμο μετα δηλαδη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom