ελα ρε τυπε
εδω ο παμμεγιστος αρκανς οργανωνει ταξιδι κολομβια
τι να πει και αυτος
ε τοτε δεν φοβαμαι....θα σας βαλω φωτογραφιες στο σιτε οταν επιστρεψω...με καμια ωραια αιθιοπει
ελα ρε τυπε
εδω ο παμμεγιστος αρκανς οργανωνει ταξιδι κολομβια
τι να πει και αυτος
[move] [/move]
TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥΥΥΥΥΥΥΥΥ;;;;;;;;;;;;;; :o :o
TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥΥΥΥΥΥΥΥΥ;;;;;;;;;;;;;; :o :o
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τότε να πας, δεν έχεις να χάσεις τίποτα (εν ανάγκη πάρε διακοποδάνειο)
Να ενώσουμε τις πείνες μας με τους λοιμοκτονούντες
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τότε να πας, δεν έχεις να χάσεις τίποτα (εν ανάγκη πάρε διακοποδάνειο)
Να ενώσουμε τις πείνες μας με τους λοιμοκτονούντες
αν ξεμεινουμε απο φραγκα θα τσιπουκοσουμε κανα αραπη,ισως μας δωσει καμια αγγελαδα
παντως πρεπει νανε πανεμορφη χωρα
κερνασ κανα σουβλακι να τι βγαλο σιμερα;;;;;;;;;;;;;αν ξεμεινουμε απο φραγκα θα τσιπουκοσουμε κανα αραπη,ισως μας δωσει καμια αγγελαδα
παντως πρεπει νανε πανεμορφη χωρα
κερνασ κανα σουβλακι να τι βγαλο σιμερα;;;;;;;;;;;;;
ενα σουβλακι μια πιπα....κερνασ κανα σουβλακι να τι βγαλο σιμερα;;;;;;;;;;;;;
Με τι φράγκα να σε κεράσω;;;;;;;;;;;;
Ευτυχός έχω προνοήσει και εχω γκαβάτσα μισο κολούρι και μια κονσερβα σκύλοτροφή, αν θέλεις πέρνα να σου κάνω το γεύμα.
το λεω ξανα,δεν φοβαμαι....αν φοβαμαι κατι,αυτο ειναι η ζεστη που θα εχειΠήγες Ομόνοια να πάρεις κανα ζεστό AK-47?
ρε μεγαλε πεινα και αρρωστιες εχει εκει ειτζ.αν σκεφτεσε να αυτοκτονησεις πηδα καλυτερα απο καμια ταρατσα,να σου βγει και πιο φθηνα.καλημερα!μια που εβγαλα ολο το καλοκαιρι στην ελλαδα θα φυγω διακοπες το οκτομβριο για αιθιοποια...εχει παει κανεις σας σε και τι εντυποσεις εχει?απο γυναικες παιζει τιποτα?thanks