Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Αισχύλου 28 Thai Massage Center

• Μέλος που άνοιξε το νήμα heland13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 336
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
και που εμαθε για το σιτε ο υπευθυνος?

Ολοι οι ιδιοκτήτες μασατζίδικων το ξέρουν το σάιτ και μελετούν τα γραφόμενα. Όπως και οι κοπέλες. Απλά κάποιοι/ες διαβάζουν χωρίς να παρεμβαίνουν (η μεγάλη πλειοψηφία), κάποιοι/ες παρεμβαίνουν διατηρώντας χαμηλό προφίλ, και κάποιοι/ες παρεμβαίνουν διατηρώντας υψηλό προφίλ

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Ολοι οι ιδιοκτήτες μασατζίδικων το ξέρουν το σάιτ και μελετούν τα γραφόμενα.

Το έχει πει και ο Λαγαρος: Μελετάτε τας γραφάς!

Όπως και οι κοπέλες. Απλά κάποιοι/ες διαβάζουν χωρίς να παρεμβαίνουν (η μεγάλη πλειοψηφία), κάποιοι/ες παρεμβαίνουν διατηρώντας χαμηλό προφίλ, και κάποιοι/ες παρεμβαίνουν διατηρώντας υψηλό προφίλ

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Το πιασες το υπονοούμενο αμέσως.

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
2
Πόντοι
1
τι λες ρε φιλε με ξενερωσες τωρα και ελεγα να παω παλι για ενα μασαζακι την αλλη εβδομαδα που εχω γενεθλια να μου κανω ενα δωρακι. φτουυυυυυυυυυ
ειναι σιγουρο και διασταυρωμενο αυτο? αν εχει κατι νεωτερο καποιος ας μας πει.
οπως καταλαβατε η πελατεια τον αλλο μηνα θα ειναι πεσμενη 80%

τελικα πηγες για μασαζ η το ακυρωσες?

Πηρα τηλεφωνο να κλεισω ραντεβου κι'απαντησε ο ιδιοκτητης. Ζητησα ραντεβου για αποψε και μου ειπε πως δεν δουλευουν πια τα κοριτσια. Τις απολυσαμε!!
Κριμα γιατι και το φραπε στο τελος δεν ηταν ασκημο σε συνδυασμο με ενα πολυ καλο θεραπευτικο μασαζ.
Παντως αμα δεις το τι αμοιβες προσφερουν για 8ωρο 6 μερες/εβδομαδα δηλαδη 500/μηνα+ικα για νεες κοπελες ειναι ξεφτιλα
Αντε επειδη ηταν καπως πιο παλιες να'παιρναν και κατι παραπανω.
Λογικα θα πανε καπου αλλου.
Σε καλο μαλλον θα τους βγει.
Ας εχουμε λοιπον κι'εμεις το νου μας λοιπον και τα ματια μας 14.
Οποιος παρει κατι ειδηση κατι ας ενημερωσει.
Παρεμπιπτοντως αυτο το Glamour Spa στην Ηλιουπολεως στην Δαφνη το γνωριζει κανεις? Παιζει τιποτα εκει?

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Παρεμπιπτοντως αυτο το Glamour Spa στην Ηλιουπολεως στην Δαφνη το γνωριζει κανεις? Παιζει τιποτα εκει?

Είναι για πολύ έμπειρους παίχτες. Δες το σχετικό θρεντ που υπάρχει στο σάιτ

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
2
Πόντοι
1

Σ'ευχαριστω

Διαβασα τις 4 τελευταιες σελιδες, ο λογος ομως που αναφερθηκα στο συγκεκριμενο μαγαζι εχει να κανει με την παρατηρηση πως στην φωτο που εχει αναρτημενη στην σελιδα του στο facebook και οι 5 κοπελες ειναι oriental.
Η μεσαια μαλιστα(η πιο ομορφη κατ'εμε)μοιαζει αρκετα με την (πρωην)Κριστιν.
Λογικα λοιπον δεδομενου οτι προκειται για γειτονικο μαγαζι, οπου απ'οτι φαινεται στην φωτο δουλευει το οριενταλ κι'οπου δεν εξυπακουεται πως ντε και καλα με το που θα δουλευεις εκει θα ειναι υποχρεωτικο ντε και καλα να δεχεσαι το μπριζολιασμα καθοσον ειναι και παντρεμμενες (εκτος βεβαια κι'αν ο συζυγος  συναινει) και εφοσον οι κοπελες που απολυθηκαν γνωριζουν πολυ καλο θεραπευτικο - χαλαρωτικο  μασαζ,  δεν αποκλειεται να ψαξουν να συνεργαστουν με παρομοιες επιχειρησεις οπου τα προσοντα τους αυτα θα μπορουσαν να εκτιμηθουν δεοντως. (Συνδυασμος τελειου μασαζ + φραπε απο οριενταλ κοπελες)

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.977
Πόντοι
9.275
Επειδή και εγώ αναφέρθηκα στο παρελθόν στα extra των κοριτσιών, να πω μια γνώμη.
Καταρχήν λυπάμαι αν οι κοπέλες έχασαν την δουλειά τους, αυτό είναι αντικειμενικά δυσάρεστο και ειδικά στην εποχή μας. Από την άλλη το γεγονός αποδεικνύει ότι το κατάστημα δούλευε με λάθος τρόπο. Δηλαδή άλλα έλεγε η διεύθυνση και άλλα έκαναν οι εργαζόμενες. Οποιαδήποτε επιχείρηση που λειτουργεί έτσι ασυντόνιστα είναι λογικό να έχει σύντομα προβλήματα. Μόνον όταν υπάρχει αρμονία και συντονισμός είναι όλοι ευχαριστημένοι : επιχείρηση - εργαζόμενοι - πελάτες.
Αν η επιχείρηση θέλει να είναι "δεν" τότε με γεια τους με χαρά τους και καλές δουλειές να έχουν. Είναι επιλογή τους και δεν μας πέφτει λόγος. Άλλωστε και εγώ είχα γράψει (και όλοι όσοι πήγαν θα το διαπίστωσαν) πως η όλη επιχείρηση δείχνει άσχετη με αυτό που εμείς λέμε "μασατζίδικο" και πιθανό το γύρισαν στην δική μας ερμηνεία μετά από δική μας συνεχή όχληση και επιθυμία. Λόγω του ότι το χρήμα είναι γλυκό οι εργαζόμενες πιθανό να το παράκαναν και το πράγμα χάλασε. Όπως και να έχει πιστεύω αν η επιχείρηση μπορεί να επιβιώσει ως "δεν" είναι θετικό γιατί και τα καταστήματα με πραγματικό μασάζ (χωρίς έξτρα) έχουν την χρησιμότητά τους.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
το γεγονός αποδεικνύει ότι το κατάστημα δούλευε με λάθος τρόπο. Δηλαδή άλλα έλεγε η διεύθυνση και άλλα έκαναν οι εργαζόμενες. Οποιαδήποτε επιχείρηση που λειτουργεί έτσι ασυντόνιστα είναι λογικό να έχει σύντομα προβλήματα. Μόνον όταν υπάρχει αρμονία και συντονισμός είναι όλοι ευχαριστημένοι : επιχείρηση - εργαζόμενοι - πελάτες.
Αν η επιχείρηση θέλει να είναι "δεν" .........

Δηλαδη στα πενταστερα χοτελια που πεφτουνε καργα οι φραπεδες και τα κλαρινα, δεν τρεχει μία γιατι γινονται με τις ευλογιες της διεθύνσεως????  :grin: :grin: :grin:

Παντου γινονται αυτά... παμ παρακάτω...

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
2
Πόντοι
1
Kατα την ταπεινη μου γνωμη η αποφαση να απολυθουν αν πραγματι ηταν αυτος ο μοναδικος λογος δειχνει απιστευτη μικροτητα, απληστια και κακια εκ μερους της διευθυνσης προς τα κοριτσια τουλαχιστον προς οσα εξ'αυτων δεν αξιωναν εξτρα χρηματα  προσφεροντας ως δωρο στον πελατη ενα αθωο happy ending.
Ας παρουμε για παραδειγμα την Λακυ η οποια ουδεποτε ζητησε παραπανω χρηματα απο κανεναν. Τι ειχε να χασει το μαγαζι δηλαδη αν πολλοι απο μας την προτιμουσαμε μιας και τα 50 ευρω πηγαιναν στο μαγαζι ουτως η αλλως. Αμα δειτε τους ορους προσληψης που αναφερονται στην ιστοσελιδα τους για εργασια στο μαγαζι μιλαμε για ψιχουλα σε σχεση με τις εισπραξεις που απεφερε η συγκεκριμενη.
Αν λοιπον υποθεσουμε πως η Λακυ ειχε πχ 5 πελατες την ημερα χωρις ομως να βαζει μαυρα λεφτα στην τσεπη τι ειχε να ζημιωσει η επιχειρηση?
Να σημειωσω επισης πως  στην ιστοσελιδα της επιχειρησης αναφερεται πως κανονιζεται και outcall για μασαζ κατ'οικον, οταν ομως προτεινα στην Λακυ να ερθει σπιτι μου για καποια επομενη συνεδρια (μαλιστα τουτο εγινε στην αρχη της συνεδριας πολυ πριν φθασουμε στο φραπε, χωρις βεβαια να εχει γινει η παραμικρη νυξη για ο,τιδηποτε σεξουαλικο), μου ξεκαθαρισε πως  outcall κανει αποκλειστικα και μονον η Φωτεινη(the boss) και μαλιστα εναντι 80 ευρω/ωρα (50+30 ευρω για το ταξι).
Αν ηταν αχρηστη η αν ηταν τεμπελα σε σχεση με το μασαζ κανοντας ενα απλο handjob μονο και μονο για να δικαιολογει καπως τα χρηματα που χρεωνε η επιχειρηση και αυτο ειχε σαν αποτελεσμα η πλειοψηφια των πελατων να μενουν δυσαρεστημενοι σε σχεση με την αποδοση/κοστος των προσφερομενων υπηρεσιων τοτε θα το καταλαβαινα να την απολυσουν.
Οταν ομως εγω ως πελατης εμεινα απολυτα ικανοποιημενος την προηγουμενη φορα και ξαναπαιρνω για να κανονισω με την ιδια και μου λενε τα χειροτερα συκοφαντωντας την πως ζητουσε μαυρα για επιπλεον σεξουαλικες υπηρεσιες υπαρχει ποτε περιπτωση να ξαναπαω?
Για μην πω τι δουλεια εκανε η κυρα Φωτεινη οταν την πρωτογνωρισε αυτος ο τυπος στην Ταυλανδη η τι δουλεια εκανε οταν πρωτοηρθε εδω στην Ελλαδα.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Για μην πω τι δουλεια εκανε η κυρα Φωτεινη οταν την πρωτογνωρισε αυτος ο τυπος στην Ταυλανδη η τι δουλεια εκανε οταν πρωτοηρθε εδω στην Ελλαδα.

Μην το πράξεις..... :rolleyes:

gkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
6
για πες...για πες!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Ο,τι πειτε κυριε καθηγητα...
Θα πω μοναχα πως εδω ισχυει το "ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθο βαλετω"

Ουδείς αλάθητος. Και το κυριότερο είναι, κατά τη γνώμη μου, πως πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. :smitten:

petroulas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Ουδείς αλάθητος. Και το κυριότερο είναι, κατά τη γνώμη μου, πως πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. :smitten:
το σαιτ εκτος απο τα πολλα θετικα που μας παρεχει εχει και ενα τεραστιο αρνητικο, οτι βγαινουν ολα φορα παρτιδα και αυτο εχει αρνητικες συνεπειες απο πολλες αποψεις, εγκριτος συναγωνιστης ισχυριζεται οτι η γραφη στο σαιτ ηταν και ενας λογος που εκλεισε το πορνομεγαρο και που εχουν γινει δεκαδες πεσιματα σε μασαζερι

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
εγκριτος συναγωνιστης ισχυριζεται οτι η γραφη στο σαιτ ηταν και ενας λογος που εκλεισε το πορνομεγαρο και που εχουν γινει δεκαδες πεσιματα σε μασαζερι

Έχει κι' αυτή η άποψη τη θέση της στην καθημερινότητά μας. Ειδικά για το Πορνομέγαρο, η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι δεν ήταν αυτός ο κύριος λόγος.

Σχετικά για το θέμα μας τώρα, όντως τα κορίτσια πήραν πόδι λόγω της δημοσιότητας που πήρε το happy ending που προσέφεραν.

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
το μονο που μπορουμε να κανουμε πλεον ειναι να μαθουμε απλως που πηγαν ή που θα πανε τα κοριτσια... κυριως η λακυ αλλα και η κριστην καθως θεωρω οτι δεν θα μεινουν χωρις δουλεια και στο κομματι του μασαζ ηταν αριστες, πραγμα που δεν το βρισκεις ευκολα ακομη και στα δεν μασατζιδικα που υποτιθεται εχουν καλυτερη ποιοτητα μασαζ και απο αποψη αξιας καθως μια ωρα μασζ καθαρο μασαζ χωρις τα μπανια μεσα, κουβεντουλες κτλ δεν εχω βρει πουθενα ουτε σε δεν ουτε σε φουλ και εχω παει σε πολλα...εαν υπαρχει ο φοβος να συμβει παλι το ιδιο οποιος συναγονιστης ξερει ασ στειλει pm....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom