Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Αισχύλου 28 Thai Massage Center

• Μέλος που άνοιξε το νήμα heland13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 336
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Η τιμη ηταν 50 εβραιους και το ευτυχες αποτελεσμα ηταν το χυσιμο.
Nαι............ενταξει ειχα ακουσει για την τιμη, σε ολουs ειναι γνωστο το τερμα, απλα αναρωτιομουν για την διαδρομη......Νταξει  το μαθαμε κι αυτο  :grin: :grin:

kopronio

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Τελευταιο ποστ,για να μην πιανω χωρο στο thread με κατι οχι σημαντικο.Επαναλαμβανω οτι ηταν ενα διεκπεραιωτικο πολυ καλο μασαζ,χωρις να απλωσω χερι ουτε και να υπαινιχτω για περισσοτερα,πραγμα που δεν με ενδιεφερε αλλωστε.Ανακεφαλαιωνω για να μην ειμαι αγενης,αξιζει μονο για μασαζ και μονο.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
216
Η τιμη ηταν 50 εβραιους και το ευτυχες αποτελεσμα ηταν το χυσιμο.
fcf1be6df11a32dd7570e097a5567794.jpg

Με ποια από τις τρεις έκανες?

kopronio

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
fcf1be6df11a32dd7570e097a5567794.jpg

Με ποια από τις τρεις έκανες?
Μα νομιζω οτι ειπα οτι ολες εχουν την ιδια φατσα-γατα,δευτερον ανεφερα οτι πηγα για σκαουτινγκ δηλαδη απλως για ελεγχο,τριτον αν υπηρχε κατι ενδιαφερον θα το ανεφερα αλλοιως γιατι να μπω στον κοπο να γραψω κριτικη?

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
216
Μα νομιζω οτι ειπα οτι ολες εχουν την ιδια φατσα-γατα,δευτερον ανεφερα οτι πηγα για σκαουτινγκ δηλαδη απλως για ελεγχο,τριτον αν υπηρχε κατι ενδιαφερον θα το ανεφερα αλλοιως γιατι να μπω στον κοπο να γραψω κριτικη?
Ναι εντάξει, γι'αυτό σου έβαλα τη φωτό, μήπως αναγνωρίσεις με ποια έκανες,
δεν μοιάζουν και τόσο πολύ,
δεύτερον, μπορεί να πήγες για έλεγχο, αλλά τελικά με κάποια έκανες και είπα μήπως με τη φωτό σε βοηθήσω να τη θυμηθείς και
τρίτον, αν τελικά κατάφερνες να θυμηθείς και μας έλεγες πως πήγες με την πρώτη ή την δεύτερη κοπέλα (για την τρίτη την ψηλή ξέρουμε, είναι η γνωστή Λάκι, που για "φραπέ" δεν χρεώνει έξτρα), θα μαθαίναμε πως και αυτή που πήρες δεν χρεώνει παραπάνω για "φραπέ" αφού έδωσες 50€ για όλο το πακέτο.

Όπως και νά'χει, ευχαριστώ για τις πληροφορίες και για τις διευκρινίσεις.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.977
Πόντοι
9.275
Ο Κώτσος της υπόθεσης ήμουν τελικά εγώ (δεν είμαι πρωτάρης, μου έχει ξανατύχει) γιατί μόνον από μένα πήραν 70 για τον φραπέ τα κορίτσια... Για το θέμα της καθαριότητας που ανέφερε ο φίλος θα συμφωνήσω. Όχι πως δεν ήταν καθαρά, αλλά δεν υπήρχε και ιδιαίτερος ζήλος για αυτό... Επίσης εκείνο το πανί που ξαπλώναμε δεν μου φάνηκε μιας χρήσης... Και ένα τελευταίο : οι εργαζόμενες είναι οι παραπάνω τρείς. Υπάρχουν και άλλες (που δεν το νομίζω);

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Δεν πειραζει..."Κωτσο"  :grin:    Απ τα λαθη των λιγων μαθαινουμε οι πολλοι και βαζουμε ενα Χ στο συγκεκριμενο....70 για φραπε ειναι πολλα τη σημερον ημερα

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
216
Ο Κώτσος της υπόθεσης ήμουν τελικά εγώ (δεν είμαι πρωτάρης, μου έχει ξανατύχει) γιατί μόνον από μένα πήραν 70 για τον φραπέ τα κορίτσια... Για το θέμα της καθαριότητας που ανέφερε ο φίλος θα συμφωνήσω. Όχι πως δεν ήταν καθαρά, αλλά δεν υπήρχε και ιδιαίτερος ζήλος για αυτό... Επίσης εκείνο το πανί που ξαπλώναμε δεν μου φάνηκε μιας χρήσης... Και ένα τελευταίο : οι εργαζόμενες είναι οι παραπάνω τρείς. Υπάρχουν και άλλες (που δεν το νομίζω);
Εντάξει κι εσύ, μην χολοσκάς, εξ'άλλου ακόμα δεν ξέρουμε αν ΟΛΑ τα κορίτσια
κάνουν ΚΑΙ "φραπέ" χωρίς έξτρα χρέωση, προς το παρόν ξέρουμε μόνο για την Λάκι,
μπορεί και ο συνάδελφος παραπάνω που πλήρωσε για όλο το πακέτο 50€,
να πήρε ΚΑΙ αυτός την Λάκι

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
216
Δεν πειραζει..."Κωτσο"  :grin:    Απ τα λαθη των λιγων μαθαινουμε οι πολλοι και βαζουμε ενα Χ στο συγκεκριμενο....70 για φραπε ειναι πολλα τη σημερον ημερα
........και τα 50€ για μασάζ και "φραπέ" πολλά είναι συνάδελφε, αλλά δεν βάζουΝε και δεν βάζουΜε μυαλό,
γι'αυτό η μασάζ-Λίζα με 35€, μασάζ και "πρόγραμμα", κάνει χρυσές δουλειές,
δεν προλαβαίνει να κλείνει ραντεβού,
τέλος πάντων, ο καθένας όπως στρώνει κοιμάται, καληνύχτα σας........ :tired:

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1

Γιαυτό τα γράφουμε για να ξέρουν και οι άλλοι. Σήμερα εσύ χτες κάποιος άλλος έρχεται το πράγμα εκεί που πρέπει.

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
θα συμφωνησω μαζι σου γιατι και εγω που εκανα στο πανω δωματιο που εχει το ντους μεσα ηταν στρωμενο ενα καφε σαν σεντονι το ποιο οντως δεν φαινοταν οτι ηταν μιας χρησης.
.οπως εχω γραψει και παραπανω περα απο αυτες τις τρεις στις φωτο ειδα και αλλη μια που ηταν αδυνατουλα και δεν ξερω αν κανει μασαζ

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
αυτο που εχω καταλαβει σε αυτο το λαδοτριβειο ειναι οτι στην αρχη που ανοιξε οσοι πηγαν και μοιραστηκαν την εμπειρια τους εδω φυγαν απραγοι και καναν μασαζ με το εσωρουχο, τωρα φαινεται οτι πιασαν το νοημα και σου λενε να βγαλεις ολα τα ρουχα για το μασαζ και  εχουν βαλει στανταρ και την φραπεδια.
ειναι γλυκα τα 50ευρα!!!!!!!οποτε τι αξια εχει μια  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

nikos78gr

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
για ντουζ το καταστημα εχει?και πριν και ΜΕΤΑ?Mην φυγουμε με τα λαδια

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96

ρε μεγάλε μας δουλεύεις 3 είναι όλες και όλες πως δεν θυμάσαι με πια πηγες η μεσαία είναι αρκετά μεγάλη σε ηλικία ενώ η δεξιά εκτος από πιο ψηλή είναι και πιο όμορφη

kopronio

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
ρε μεγάλε μας δουλεύεις 3 είναι όλες και όλες πως δεν θυμάσαι με πια πηγες η μεσαία είναι αρκετά μεγάλη σε ηλικία ενώ η δεξιά εκτος από πιο ψηλή είναι και πιο όμορφη
Τωρα εχω αρχισει να εκνευριζομαι ομως...ειπα οτι δεν με ενδιεφερε με ποια θα κανω,κατα την διαρκεια της συνεδριας ειχα τους οφθαλμους κλειστους και το απολαμβανα.ΜΠΟΡΩ?Η μηπως ειμαι υποχρεωμενος να βλεπω ντε και καλα?Αν ημουνα καπου οπως στο Πατριαρχου Ιωακειμ π.χ θα ενδιαφερομουν για καθε λεπτομερια διοτι οπως ΠΡΟΕΙΠΑ δινω εμφαση στην εμφανιση.Ελπιζω να εγινα σαφης τωρα διοτι περαιτερω εξηγησεις δεν θα υπαρχουν.Αν η δουλεια παει καλα και ξαναπαω σε μαγαζι θα ξαναγραψω κριτικη στο ιδιο παντα στυλ.Φιλικα.

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Τωρα εχω αρχισει να εκνευριζομαι ομως...ειπα οτι δεν με ενδιεφερε με ποια θα κανω,κατα την διαρκεια της συνεδριας ειχα τους οφθαλμους κλειστους και το απολαμβανα.ΜΠΟΡΩ?Η μηπως ειμαι υποχρεωμενος να βλεπω ντε και καλα?Αν ημουνα καπου οπως στο Πατριαρχου Ιωακειμ π.χ θα ενδιαφερομουν για καθε λεπτομερια διοτι οπως ΠΡΟΕΙΠΑ δινω εμφαση στην εμφανιση.Ελπιζω να εγινα σαφης τωρα διοτι περαιτερω εξηγησεις δεν θα υπαρχουν.Αν η δουλεια παει καλα και ξαναπαω σε μαγαζι θα ξαναγραψω κριτικη στο ιδιο παντα στυλ.Φιλικα.

πολλή περίεργα μας τα λες

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Η αριστερη πως ειναι ???  :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom