Ας μεταφέρω και την δική μου εμπειρία από το κατάστημα.
Έκλεισα τηλεφωνικά ραντεβού με την αφεντικίνα συνεννοούμενος στα αγγλικά. Ζήτησα Full Body (χωρίς πολλές κουβέντες), μου είπε είναι 50 ευρώ για 1 ώρα και μου είπε πια κοπέλα θέλω: την Λάκη ή μια άλλη που δεν θυμάμαι το όνομά της (νομίζω άρχιζε από Κ, ας την λέμε «Κ κάτι»). Ζήτησα Λάκη μπας και είναι το τυχερό μου.
Το κατάστημα είναι σε εύκολη περιοχή αλλά καθαρά κατοικίας με πολυκατοικίες, σε έναν ήσυχο δρόμο. Πάρκαρα ένα στενό πιο πάνω και κατηφόρισα την Αισχύλου προς το μαγαζί. Στο δρόμο συνάντησα έναν ασπρομάλλη κύριο με ένα παιδάκι σε καρότσι που έκαναν την βόλτα τους, επιτάχυνα για να μην βρεθούμε ακριβώς στο μαγαζί. ‘Όπως φαίνεται και στο site τους το μαγαζί είναι ισόγειο και έχει βιτρίνα που φαίνονται απέξω όλοι οι μέσα. Μου θύμισε αθλητικό σύλλογο ή σχολή χορού / καράτε και τα σχετικά.
Μπήκα και είπα για το ραντεβού μου. Με ρώτησε η αφεντικίνα αν είναι η πρώτη φορά και από πού ξέρω για την Λάκη. Τους είπα πως πρώτη φορά πάω και πως την Λάκη απλά την επέλεξα στην τύχη. Μου έδωσαν μια φόρμα να συμπληρώσω τα στοιχεία μου, επιμένοντας να είναι πλήρη (!), προφανώς έγραψα αρλούμπες. Καθώς έγραφα νάσου μπαίνει μέσα ο κύριος με το παιδάκι! Ήταν γνωστός τους και είδα πως είχαν πιο μέσα και κούνιες κλπ για το παιδάκι. Τελικά η κυρία της υποδοχής μου είπε να περάσω με μια άλλη κοπέλα (αυτήν την Κ κάτι, δεν είδα και την Λάκη για να πω την αλήθεια) που μάλλον είναι η αριστερή στην φωτό της σελίδας 3. Η συνεννόηση ήταν στα αγγλο-ελληνο-ταυλανδέζικα, μπουζούκι εντελώς. Με παίρνει η κοπέλα, βγάζω παπούτσια κάτω και βάζω σαγιονάρες, και ανεβαίνουμε πάνω στον (ημι)όροφο σε ένα μικρό δωμάτιο μασάζ (με κουρτίνα). Εγώ άνετος τσιτσιδώθηκα πλήρως και ζήτησα να κάνω ένα ντους. Να σημειώσω ότι η κοπέλα ανέμενε να ξεκινήσουμε και χωρίς ντους. Το ντους είναι στο ακριβώς διπλανό δωμάτιο, με μεγάλο στρώμα «α λα Nuru» στο πάτωμα, αρκετά προσεγμένο δωμάτιο θα έλεγα. Μετά το ντους ξάπλωσα ανάσκελα για το μασάζ. Η «Κ κάτι» είναι γύρω στα 20 κάτι, κοντούλα, συμπαθητική, με λίγα αγγλικά. Ήταν ντυμένη απλά (όχι σέξι) στα ροζ με σορτσάκι & πουκάμισο. Έβαλε κατάλληλη απαλή μουσική και αρχίσαμε.
Μασάζ πλήρες σε κάθε σημείο του κορμιού μου (πλην του 5ου άκρου), ανάσκελα και μπρούμητα. Πολύ καλό, δυνατό, αναζωογονητικό, και με διάρκεια. Το τελευταίο 5λεπτο η δύναμη αντικαταστάθηκε από χάδια, τα γνωστά απαλά και αργά και επίσης τα αισθησιακά αγγίγματα με τα νύχια. Λέω μέσα μου εδώ είμαστε! «Να γυρίσω;» της πρότεινα, «Όχι ακόμα» μου είπε και συνέχισε λίγο ακόμα κάνοντάς με 100% τούρμπο. Κάποια στιγμή λέω δεν πάει άλλο έτσι, και γύρισα. Μου λέει «θέλεις extra;” Μπόινγκ! και για να μην μακρηγορώ περισσότερο συνοπτικά μου ζήτησε 20 ευρώ για έναν φραπέ. Στην κατάσταση που ήμουν (το 5ο άκρο στην ανάταση και να κάνει το κουμάντο) δεν είχα δυνατότητες διαπραγμάτευσης και δέχτηκα. Το μικρό ξέρει την τέχνη του hand job αρκετά καλά. Έριξε τα λάδια της και με άρμεξε κανονικότατα. Κατά την διάρκεια του αρμέγματος δεχόταν χάδια μου μόνον πάνω από τα ρούχα της. Της έβγαλα μάλιστα για λίγο το πουκάμισο από κάτω και αρνήθηκε τα παραπάνω ξαναβάζοντάς το λέγοντας συνέχεια «Νο» και «Νο». Μετά το τέλος με καθάρισε με μωρομάντηλα και συνέχισε με μασάζ προσώπου (πρωτότυπο). Στο τέλος πήρε το 20ράκι και κατεβαίνοντας πήρε και η αφεντικίνα το 50άρικο. Με ευχαρίστησαν και έφυγα. Κατά την διαμονή (που κράτησε 1 ώρα και 5 λεπτά) τηλέφωνα χτυπούσαν και κόσμος πηγαινοερχόταν κάτω. Και όλα αυτά υπό τις τσιριχτές ταϊλανδέζικες φωνές και τις φωνές του μικρού παιδιού.
Συνοψίζοντας το κόστος για έναν φραπέ (έστω και αν ήταν σπέσιαλ) είναι εξωπραγματικό. Προφανώς με έπιασε Κώτσο στην ανάγκη η «Κ κάτι». Από την άλλη το 50άρικο για το μασάζ μάλλον αξίζει πραγματικά. Ως εμπειρία (πλην της τιμής) την αξιολογώ θετικά και πιθανότατα θα ξαναπάω. Αυτά και ελπίζω να βοήθησα.