Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Αισχύλου 28 Thai Massage Center

• Μέλος που άνοιξε το νήμα heland13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 336
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
εγινε επισκεψη στο μαγαζι . κλεινω ραντεβουδακι μεσω τηλεφωνου και την επομενη μερα παω.τα πραγματα ειναι οπως τα εχουν γραψει οι συναγωνιστες , μεσα ειναι μονο κοριτσια απο ταυλανδη με τις οποιες δεν μπορεις να συννενοηθεις ουτε καν στα αγγλικα και μυριζε ταυλανδεζικο φαγητο. παω λοιπον στο ραντεβου μου και κανω μασαζ  με την κορασιδα εν ονοματι "λακυ"  ( πραγμα που μου ειχαν πει απο την προηγουμενη μερα απο το τηλ οταν εκλεισα το ραντεβου οτι θα μου εκανε μασαζ αυτη ) το πρωτο πραγμα  που αναρωτηθηκα ηταν αν θα ειμαι "ΛΑΚΥ " με την λακυ.( αν θελετε να την δειτε στην  φωτογραφια στην σελιδα 3 αυτου του θρεντ απο τις τρεις ειναι αυτη δεξια η πιο ψηλη).παμε λοιπον πισω απο απο την κουρτινα βγαζω τα παπουτσια και παμε στο πανω δωματιο. μου λεει απο μονη να βγαλω ολα τα ρουχα και οχι να μεινω με το εσωρουχο  και αφου κανω ενα ντουζακι με αρχιζει στο μασαζ το οποιο ηταν τελειο. κατα την διαρκεια του μασαζ παντος οταν εκανε κοντα στα επιμαχα σημεια δεν φοβοταν μηπως ακουμπησει κανενα π@π@ρι τα ακουμπαγε κανονικα.μου εκανε σε ολο το σωμα χερια ποδια πλατη κοιλια. στο τελος χωρις να πω τιποτα βγαζει την πετσετα και μου χτυπαει μια μ@λ@κι@ σε ολο της το μεγαλειο , κατα την διαρκεια της φραπεδιας επεσε χουφτωμα και στο κολαρακι της και στο βυζακι της. η εμπειρια μου ηταν παρα πολυ καλη μιας και ειμαι φαν αυτου του ειδους.κοστος 50 γιουρα.
να συμπληρωσω οτι η αφεντικινα και ο αντρας δεν ηταν εκει και ισως για αυτο να επαιξε φραπεδια η μπορει να μην κανουν ολες παρα μονο αυτη και για αυτο μερικοι φυγαν απραγοι.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
τελικα  ησουν λακυ.    οσοι πηγαινουν τωρα , θα ζητουν την λακυ.

geo69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
498
Πόντοι
26
Τώρα και η Λακυ έγινε Λακυ... Θα βαρεθεί να τρίβει

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.977
Πόντοι
9.275
Ας μεταφέρω και την δική μου εμπειρία από το κατάστημα.
Έκλεισα τηλεφωνικά ραντεβού με την αφεντικίνα συνεννοούμενος στα αγγλικά. Ζήτησα Full Body (χωρίς πολλές κουβέντες), μου είπε είναι 50 ευρώ για 1 ώρα και μου είπε πια κοπέλα θέλω: την Λάκη ή μια άλλη που δεν θυμάμαι το όνομά της (νομίζω άρχιζε από Κ, ας την λέμε «Κ κάτι»). Ζήτησα Λάκη μπας και είναι το τυχερό μου.
Το κατάστημα είναι σε εύκολη περιοχή αλλά καθαρά κατοικίας με πολυκατοικίες, σε έναν ήσυχο δρόμο. Πάρκαρα ένα στενό πιο πάνω και κατηφόρισα την Αισχύλου προς το μαγαζί. Στο δρόμο συνάντησα έναν ασπρομάλλη κύριο με ένα παιδάκι σε καρότσι που έκαναν την βόλτα τους, επιτάχυνα για να μην βρεθούμε ακριβώς στο μαγαζί. ‘Όπως φαίνεται και στο site τους το μαγαζί είναι ισόγειο και έχει βιτρίνα που φαίνονται απέξω όλοι οι μέσα. Μου θύμισε αθλητικό σύλλογο ή σχολή χορού / καράτε και τα σχετικά.
Μπήκα και είπα για το ραντεβού μου. Με ρώτησε η αφεντικίνα αν είναι η πρώτη φορά και από πού ξέρω για την Λάκη. Τους είπα πως πρώτη φορά πάω και πως την Λάκη απλά την επέλεξα στην τύχη. Μου έδωσαν μια φόρμα να συμπληρώσω τα στοιχεία μου, επιμένοντας να είναι πλήρη (!), προφανώς έγραψα αρλούμπες. Καθώς έγραφα νάσου μπαίνει μέσα ο κύριος με το παιδάκι! Ήταν γνωστός τους και είδα πως είχαν πιο μέσα και κούνιες κλπ για το παιδάκι. Τελικά η κυρία της υποδοχής μου είπε να περάσω με μια άλλη κοπέλα (αυτήν την Κ κάτι, δεν είδα και την Λάκη για να πω την αλήθεια) που μάλλον είναι η αριστερή στην φωτό της σελίδας 3. Η συνεννόηση ήταν στα αγγλο-ελληνο-ταυλανδέζικα, μπουζούκι εντελώς. Με παίρνει η κοπέλα, βγάζω παπούτσια κάτω και βάζω σαγιονάρες, και ανεβαίνουμε πάνω στον (ημι)όροφο σε ένα μικρό δωμάτιο μασάζ (με κουρτίνα). Εγώ άνετος τσιτσιδώθηκα πλήρως και ζήτησα να κάνω ένα ντους. Να σημειώσω ότι η κοπέλα ανέμενε να ξεκινήσουμε και χωρίς ντους. Το ντους είναι στο ακριβώς διπλανό δωμάτιο, με μεγάλο στρώμα «α λα Nuru» στο πάτωμα, αρκετά προσεγμένο δωμάτιο θα έλεγα. Μετά το ντους ξάπλωσα ανάσκελα για το μασάζ. Η «Κ κάτι» είναι γύρω στα 20 κάτι, κοντούλα, συμπαθητική, με λίγα αγγλικά. Ήταν ντυμένη απλά (όχι σέξι) στα ροζ με σορτσάκι & πουκάμισο. Έβαλε κατάλληλη απαλή μουσική και αρχίσαμε.
Μασάζ πλήρες σε κάθε σημείο του κορμιού μου (πλην του 5ου άκρου), ανάσκελα και μπρούμητα. Πολύ καλό, δυνατό, αναζωογονητικό, και με διάρκεια. Το τελευταίο 5λεπτο η δύναμη αντικαταστάθηκε από χάδια, τα γνωστά απαλά και αργά και επίσης τα αισθησιακά αγγίγματα με τα νύχια. Λέω μέσα μου εδώ είμαστε! «Να γυρίσω;» της πρότεινα, «Όχι ακόμα» μου είπε και συνέχισε λίγο ακόμα κάνοντάς με 100% τούρμπο. Κάποια στιγμή λέω δεν πάει άλλο έτσι, και γύρισα. Μου λέει «θέλεις extra;” Μπόινγκ! και για να μην μακρηγορώ περισσότερο συνοπτικά μου ζήτησε 20 ευρώ για έναν φραπέ. Στην κατάσταση που ήμουν (το 5ο άκρο στην ανάταση και να κάνει το κουμάντο) δεν είχα δυνατότητες διαπραγμάτευσης και δέχτηκα. Το μικρό ξέρει την τέχνη του hand job αρκετά καλά. Έριξε τα λάδια της και με άρμεξε κανονικότατα. Κατά την διάρκεια του αρμέγματος δεχόταν χάδια μου μόνον πάνω από τα ρούχα της. Της έβγαλα μάλιστα για λίγο το πουκάμισο από κάτω και αρνήθηκε τα παραπάνω ξαναβάζοντάς το λέγοντας συνέχεια «Νο» και «Νο». Μετά το τέλος με καθάρισε με μωρομάντηλα και συνέχισε με μασάζ προσώπου (πρωτότυπο). Στο τέλος πήρε το 20ράκι και κατεβαίνοντας πήρε και η αφεντικίνα το 50άρικο. Με ευχαρίστησαν και έφυγα. Κατά την διαμονή (που κράτησε 1 ώρα και 5 λεπτά) τηλέφωνα χτυπούσαν και κόσμος πηγαινοερχόταν κάτω. Και όλα αυτά υπό τις τσιριχτές ταϊλανδέζικες φωνές και τις φωνές του μικρού παιδιού.
Συνοψίζοντας το κόστος για έναν φραπέ (έστω και αν ήταν σπέσιαλ) είναι εξωπραγματικό. Προφανώς με έπιασε Κώτσο στην ανάγκη η «Κ κάτι». Από την άλλη το 50άρικο για το μασάζ μάλλον αξίζει πραγματικά. Ως εμπειρία (πλην της τιμής) την αξιολογώ θετικά και πιθανότατα θα ξαναπάω. Αυτά και ελπίζω να βοήθησα.

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ας μεταφέρω και την δική μου εμπειρία από το κατάστημα.
Έκλεισα τηλεφωνικά ραντεβού με την αφεντικίνα συνεννοούμενος στα αγγλικά. Ζήτησα Full Body (χωρίς πολλές κουβέντες), μου είπε είναι 50 ευρώ για 1 ώρα και μου είπε πια κοπέλα θέλω: την Λάκη ή μια άλλη που δεν θυμάμαι το όνομά της (νομίζω άρχιζε από Κ, ας την λέμε «Κ κάτι»). Ζήτησα Λάκη μπας και είναι το τυχερό μου.
Το κατάστημα είναι σε εύκολη περιοχή αλλά καθαρά κατοικίας με πολυκατοικίες, σε έναν ήσυχο δρόμο. Πάρκαρα ένα στενό πιο πάνω και κατηφόρισα την Αισχύλου προς το μαγαζί. Στο δρόμο συνάντησα έναν ασπρομάλλη κύριο με ένα παιδάκι σε καρότσι που έκαναν την βόλτα τους, επιτάχυνα για να μην βρεθούμε ακριβώς στο μαγαζί. ‘Όπως φαίνεται και στο site τους το μαγαζί είναι ισόγειο και έχει βιτρίνα που φαίνονται απέξω όλοι οι μέσα. Μου θύμισε αθλητικό σύλλογο ή σχολή χορού / καράτε και τα σχετικά.
Μπήκα και είπα για το ραντεβού μου. Με ρώτησε η αφεντικίνα αν είναι η πρώτη φορά και από πού ξέρω για την Λάκη. Τους είπα πως πρώτη φορά πάω και πως την Λάκη απλά την επέλεξα στην τύχη. Μου έδωσαν μια φόρμα να συμπληρώσω τα στοιχεία μου, επιμένοντας να είναι πλήρη (!), προφανώς έγραψα αρλούμπες. Καθώς έγραφα νάσου μπαίνει μέσα ο κύριος με το παιδάκι! Ήταν γνωστός τους και είδα πως είχαν πιο μέσα και κούνιες κλπ για το παιδάκι. Τελικά η κυρία της υποδοχής μου είπε να περάσω με μια άλλη κοπέλα (αυτήν την Κ κάτι, δεν είδα και την Λάκη για να πω την αλήθεια) που μάλλον είναι η αριστερή στην φωτό της σελίδας 3. Η συνεννόηση ήταν στα αγγλο-ελληνο-ταυλανδέζικα, μπουζούκι εντελώς. Με παίρνει η κοπέλα, βγάζω παπούτσια κάτω και βάζω σαγιονάρες, και ανεβαίνουμε πάνω στον (ημι)όροφο σε ένα μικρό δωμάτιο μασάζ (με κουρτίνα). Εγώ άνετος τσιτσιδώθηκα πλήρως και ζήτησα να κάνω ένα ντους. Να σημειώσω ότι η κοπέλα ανέμενε να ξεκινήσουμε και χωρίς ντους. Το ντους είναι στο ακριβώς διπλανό δωμάτιο, με μεγάλο στρώμα «α λα Nuru» στο πάτωμα, αρκετά προσεγμένο δωμάτιο θα έλεγα. Μετά το ντους ξάπλωσα ανάσκελα για το μασάζ. Η «Κ κάτι» είναι γύρω στα 20 κάτι, κοντούλα, συμπαθητική, με λίγα αγγλικά. Ήταν ντυμένη απλά (όχι σέξι) στα ροζ με σορτσάκι & πουκάμισο. Έβαλε κατάλληλη απαλή μουσική και αρχίσαμε.
Μασάζ πλήρες σε κάθε σημείο του κορμιού μου (πλην του 5ου άκρου), ανάσκελα και μπρούμητα. Πολύ καλό, δυνατό, αναζωογονητικό, και με διάρκεια. Το τελευταίο 5λεπτο η δύναμη αντικαταστάθηκε από χάδια, τα γνωστά απαλά και αργά και επίσης τα αισθησιακά αγγίγματα με τα νύχια. Λέω μέσα μου εδώ είμαστε! «Να γυρίσω;» της πρότεινα, «Όχι ακόμα» μου είπε και συνέχισε λίγο ακόμα κάνοντάς με 100% τούρμπο. Κάποια στιγμή λέω δεν πάει άλλο έτσι, και γύρισα. Μου λέει «θέλεις extra;” Μπόινγκ! και για να μην μακρηγορώ περισσότερο συνοπτικά μου ζήτησε 20 ευρώ για έναν φραπέ. Στην κατάσταση που ήμουν (το 5ο άκρο στην ανάταση και να κάνει το κουμάντο) δεν είχα δυνατότητες διαπραγμάτευσης και δέχτηκα. Το μικρό ξέρει την τέχνη του hand job αρκετά καλά. Έριξε τα λάδια της και με άρμεξε κανονικότατα. Κατά την διάρκεια του αρμέγματος δεχόταν χάδια μου μόνον πάνω από τα ρούχα της. Της έβγαλα μάλιστα για λίγο το πουκάμισο από κάτω και αρνήθηκε τα παραπάνω ξαναβάζοντάς το λέγοντας συνέχεια «Νο» και «Νο». Μετά το τέλος με καθάρισε με μωρομάντηλα και συνέχισε με μασάζ προσώπου (πρωτότυπο). Στο τέλος πήρε το 20ράκι και κατεβαίνοντας πήρε και η αφεντικίνα το 50άρικο. Με ευχαρίστησαν και έφυγα. Κατά την διαμονή (που κράτησε 1 ώρα και 5 λεπτά) τηλέφωνα χτυπούσαν και κόσμος πηγαινοερχόταν κάτω. Και όλα αυτά υπό τις τσιριχτές ταϊλανδέζικες φωνές και τις φωνές του μικρού παιδιού.
Συνοψίζοντας το κόστος για έναν φραπέ (έστω και αν ήταν σπέσιαλ) είναι εξωπραγματικό. Προφανώς με έπιασε Κώτσο στην ανάγκη η «Κ κάτι». Από την άλλη το 50άρικο για το μασάζ μάλλον αξίζει πραγματικά. Ως εμπειρία (πλην της τιμής) την αξιολογώ θετικά και πιθανότατα θα ξαναπάω. Αυτά και ελπίζω να βοήθησα.
εμενα παντως ουτε φορμα μου ζητησαν να συμπληρωσω  ουτε τιποτα μαλλον επειδη η αφεντικινα ελειπε και η φραπεδια εγινε χωρις καν να την ζητησω, η πληρωμη εγινε στην ιδια την λακυ.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Τώρα και η Λακυ έγινε Λακυ... Θα βαρεθεί να τρίβει

Φαντάσου να γίνει Λούης, από την...κούραση. :grin:

Παρακαλούνται οι συναγωνιστές να μην πέσουν όλοι μαζί επάνω στη Λάκυ! :)

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
2
Πόντοι
1
Πηρα τηλεφωνο κι'απαντησε η "Φωτεινη" που ειναι το αφεντικο του μαγαζιου, η πιο κοντουλα που εμφανιζεται στην αντιθετη πλευρα της φωτο σε σχεση με την θεση που εμφανιζεται η "Λακυ"
Στην ιστοσελιδα τους αναφερεται πως μεσω τηλεφωνικου ραντεβου γινεται και επισκεψη κατ'οικον.
Υποψιν οτι αυτο γινεται μονον μετα τις 8.30μμ το δε κοστος προσαυξανεται στα 80 ευρω/ωρα λογω της αναγκης λεει για αλε ρετουρ ταξι.
Επειδη μου κακοφανηκε το +30 για το ταξι της λεω ΟΚ τοτε ας κανονισουμε ραντεβου στο μαγαζι και μου κλεινει για τις 7.
Ζητησα την "Λακυ"  και με ρωτουσε απο που γνωριζα τ'ονομα της.
Ο τυπος με το αγορακι ειναι ο συζυγος και πατερας του παιδιου της "Φωτεινης". Η "Φωτεινη" ειναι η ιδιοκτητρια του μαγαζιου.
Το μαγαζι εχει αρκετη κινηση καθως παρετηρησα πως μαζι μου μπηκαν κι'αλλοι δυο ανδρες. Ο ενας περιμενε να τελειωσω για να κανει κι'αυτος συνεδρια με την "Λακυ"(αραγε να ηταν κανενας τους απο εδω μεσα;)
Η Κ που λεει ο συναγωνιστης ισως να ηταν η Κριστινα. Μηπως ηταν η πιο μελαχρινη;
Η Λακυ ειναι πιο κοντη και λιγο πιο γεματη απ'ο,τι φαινεται στην φωτο κι'εχει κατι σαν σπυρακια στο προσωπο.
Ανεβηκαμε στο παταρι(με πηρε απ'το χερι στη σκαλα),μου ειπε να τα βγαλω ολα και ξαπλωσα μπρουμυτα στο μασαζοκρεβατο.
Με ρωτησε αν ηθελα δυνατο η χαλαρωτικο μασαζ και της ειπα δυνατο. Στην συνεχεια  με ρωτησε αν ηθελα ακομη πιο δυνατο και της απαντησα καταφατικα. Μου εκανε εντυπωση που ξεκινησε απο την πλατη και τον αυχενα και οχι απο τα κατω ακρα προς τα πανω.
Το μασαζ της ηταν πολυ καλο, επαγγελματικο και σχετικα γρηγορο. Ισως για να ολοκληρωθουν ολα αυτα που σου κανει να χρειαζεται τελικα περισσοτερος χρονος πχ 1 1/2 ωρες ουτως ωστε το μασαζσ να γινεται με καπως πιο χαλαρους ρυθμους.
Πηρα μαζι μου το δικο μου λαδι(Almond, Arnica, Calendula,Tριανταφυλλο). Οταν τελειωσε το σωμα και ηρθε η στιγμη να κανει μασαζ της κεφαλης, χρησιμοποιησε μια κρεμα.
Το μασαζ της ¨Λακυ¨" ηταν πολυ δυνατο και μαλιστα οταν ασκουσε πιεση στο στομαχι πχ στο σημειο του ομφαλου μπορω να πω πως αισθανομουν πονο καθως επισης και στον αυχενα (oταν μου εκανε δυνατα με τους αγκωνες της).
Ας μην ξεχναμε ομως πως εγω πηγαινα γυρευοντας καθως ζητουσα strong, very strong massage. Eπομενο ηταν λοιπον να μην ηταν απολυτως εφικτο υπο αυτες τις συνθηκες να γινει η επαρση της σημαιας.
Αλλωστε καθως ηταν η πρωτη φορα και δεν ειχα κανει ακομα την παραμικρη νυξη για φραπε δεν ημουν δε καθολου σιγουρος για το τι επροκειτο να ακολουθησει μετα το "full body massage"
Oταν λοιπον τελειωσε με το μασαζ του κεφαλιου εβγαλε την πετσετα και πηρε ενα αλλο υγρο κανοντας με αυτο επαλειψη σε ολη την επιμαχη περιοχη και στα περιξ, χρησιμοποιωντας ταυτοχρονα και τα δυο της χερια  ακουμπωντας ομως λιγακι(τυχαιο?) με το γυμνο μερος του μπουτιου της το χερι μου που βρισκοταν οριζοντιωμενο και σε θεση παραλληλη με αυτην του κρεβατιου.
Εγω το μετακινησα αμεσως κι'αρχισα να την χαιδευω απαλα, οσο εφτανε το χερι μου(μου'κανε εντυπωση ποσο σφικτο ηταν το μπουτι της) στο κωλομερι και λιγακι επισης οσο αυτο ηταν δυνατον στο ενα της στηθος που τελικα δεν καταλαβα και πολυ καλα αν ηταν πραγματι βυζι η αν ηταν σουτιεν προφυλακτηρας). Μολις εκεινη μου χαμογελασε βρηκα κι'εγω την ευκαιρια να την ρωτησω μηπως και την ενοχλουσε αυτο που της εκανα απαντωντας μου ευγενικα πως εφοσον δεν της το εκανα εντονα, ηταν ολα ΟΚ.
Εκεινο που μου την εσπασε δυστυχως ηταν πως σε καποα φαση που ειχα αρχισει να χαλαρωνω και να το ευχαριστιεμαι ολο και περισσοτερο, μια αλλη κοπελα που μολις ειχε τελειωσει με τον πελατη της στο ακριβως διπλανο δωματιο αρχισε εναν διαλογο πισω απο την κουρτινα με την Λακυ στα ταιλανδεζικα που κρατησε για κανενα δυο λεπτα γεγονος που με εκανε ομως να αισθανομαι καπως αβολα σαν ας πουμε πως καλυτερα ισως θα ηταν για την Λακυ αν θα τελειωνα μια ωρα αρχυτερα.
Τελος και μετα το happy ending εκανα να της δωσω τα 50 ευρω και μου ειπε να τα δωσω κατω στον κυριο της ρεσεψιον
BTW το out call δεν το κανει καμια αλλη κοπελα παρα μονο το αφεντικο της επιχειρησης η κυρια "Φωτεινη'
Την επομενη φορα παντως λεω να δοκιμασω και την μελαχρινη, αναρωτιεμαι ομως αν σε περιπτωση που δεν μου γινει αυτοματως καγκελο και αν δεν το φερω εγω στην κουβεντα, θα χρειασθει αραγε να το διαπραγματευτω με κινδυνο να μου ζηταει να της δωσω μετα και εξτρα + 20 ευρα για μια απλη εκτονωση;

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
αρα απο τα λεγομενα μας η λακυ κανει φραπεδια ενω η κριστιν ειναι λιγο πιο πονηρη και ζηταει  +20 αρα λακυ και παλι λακυ για να ειμαστε και λακυ!!!!!!! :cum:

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
2
Πόντοι
1
αρα απο τα λεγομενα μας η λακυ κανει φραπεδια ενω η κριστιν ειναι λιγο πιο πονηρη και ζηταει  +20 αρα λακυ και παλι λακυ για να ειμαστε και λακυ!!!!!!! :cum:

Αυτη που λες εσυ ηταν ηταν η πιο μελαχρινη απο τις 3 στην φωτο;
Αν ναι, ειναι κριμα γιατι δεν μ'αρεσει να μου πιανουν τον κωλο.
Αλλο να δινεις το 20 ως πουρμπουαρ επειδη ετσι γουσταρεις κι'αλλο να κοιταει πως θα σε πιασει κοροιδο.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Αλλο να δινεις το 20 ως πουρμπουαρ επειδη ετσι γουσταρεις κι'αλλο να κοιταει πως θα σε πιασει κοροιδο.

Είναι τοις πάσοι γνωστό, ότι όλες (εκτός λίγων εξαιρέσεων) είναι όπου σε πιάσουν.

Η γνώση είναι δύναμη, γι' αυτό δεν παραλείπουμε να ενημερώνουμε, για το κοινό καλό. :)

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
η αριστερα στην φωτο ζηταει το +20 η δεξια στην φωτο ειναι η λακυ που κανει χωρις εχτρα

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Που είναι το link για την photo?

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.977
Πόντοι
9.275
fcf1be6df11a32dd7570e097a5567794.jpg

Εδώ ξανά για εμπέδωση.
Ευχαριστώ τον φίλο black, όντως Κριστίνα πρέπει να λέγανε την δικιά μου μασέζ.
Στην φωτό πιο πάνω οι κοπέλες είναι (από τα ως τώρα λεγόμενα):

Αριστερά - Κριστίνα - κάνει φραπέ αλλά θέλει δωράκι +20 (πονηρούλα)
Μέση - Φωτεινή - αφεντικίνα, άγνωστες οι έξτρα παροχές της (μάλλον δεν, δεν έχει καταγραφεί αναφορά)
Δεξιά - Λάκυ - προσφέρει φραπέ δωρεάν, Λάκυ όνομα και πράμα!

Ας γνωρίζουν λοιπόν οι φίλοι όταν προσέρχονται για το τι να αναμένουν... Πάντως όπως έχουν πρακτικά γράψει όλοι, το μασάζ στο συγκεκριμένο μαγαζί είναι πραγματικό μασάζ και σε αυτόν τον τομέα φεύγουμε ευχαριστημένοι... Αν κάποιος φίλος γνωρίζει ας ενημερώσει αν στο δωμάτιο με την ντουσιέρα και το μεγάλο στρώμα στο πάτωμα κάνουν Nuru ή Body-to-Body. Από την μικρή μου εμπειρία, μου φάνηκε πως πέραν του φραπέ δεν παίζουν άλλες καταστάσεις... Εκτίμησή μου είναι πως το κατάστημα άνοιξε για κανονικό μασάζ και μόνον αλλά ένεκα της πραγματικότητας στην αγορά από ανάγκη προσφέρουν και φραπέ ως ελάχιστη έξτρα παροχή για να έχουν κίνηση και έσοδα.

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.050
Πόντοι
216
σύντομα βλέπω την Λάκη χωρίς μαλλάκι  :'(

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
2
Πόντοι
1
fcf1be6df11a32dd7570e097a5567794.jpg

Εδώ ξανά για εμπέδωση.
Ευχαριστώ τον φίλο black, όντως Κριστίνα πρέπει να λέγανε την δικιά μου μασέζ.
Στην φωτό πιο πάνω οι κοπέλες είναι (από τα ως τώρα λεγόμενα):

Αριστερά - Κριστίνα - κάνει φραπέ αλλά θέλει δωράκι +20 (πονηρούλα)
Μέση - Φωτεινή - αφεντικίνα, άγνωστες οι έξτρα παροχές της (μάλλον δεν, δεν έχει καταγραφεί αναφορά)
Δεξιά - Λάκυ - προσφέρει φραπέ δωρεάν, Λάκυ όνομα και πράμα!

Ας γνωρίζουν λοιπόν οι φίλοι όταν προσέρχονται για το τι να αναμένουν... Πάντως όπως έχουν πρακτικά γράψει όλοι, το μασάζ στο συγκεκριμένο μαγαζί είναι πραγματικό μασάζ και σε αυτόν τον τομέα φεύγουμε ευχαριστημένοι... Αν κάποιος φίλος γνωρίζει ας ενημερώσει αν στο δωμάτιο με την ντουσιέρα και το μεγάλο στρώμα στο πάτωμα κάνουν Nuru ή Body-to-Body. Από την μικρή μου εμπειρία, μου φάνηκε πως πέραν του φραπέ δεν παίζουν άλλες καταστάσεις... Εκτίμησή μου είναι πως το κατάστημα άνοιξε για κανονικό μασάζ και μόνον αλλά ένεκα της πραγματικότητας στην αγορά από ανάγκη προσφέρουν και φραπέ ως ελάχιστη έξτρα παροχή για να έχουν κίνηση και έσοδα.

Αναρωτιεμαι αν για την Κριστιν το + 20 για :jerking: μπορει να σημαινει και συν κατι παραπανω  για  :pipa2:
Στο διπλανο δωματιο που λες δουλευε  η Κριστιν και παρολο που πορτες ουσιαστικα δεν υπαρχουν δεν ακουσα τιποτα περιεργο αρα μαλλον τζιφος για body to body.
Oσο για την μεσαια(boss) καποιες γλωσσες λενε πως στο προσφατο και οχι μονο στο προσφατο παρελθον το πηγαινε το γραμμα και μαλιστα κατ'οικον.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.977
Πόντοι
9.275
Δεν νομίζω για την Κριστίν, όταν μου είπε το "want extra" της πρότεινα :pipa2: ή και κάτι παραπάνω και αρνήθηκε σθεναρά. Εδώ δεν έβγαζε καν το πουκάμισο! Από την άλλη φυσικά ποτέ δεν ξέρεις...

salieri

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Στο site πάντως τώρα που κοιτάω το full body τιμάται στα 60€... Κάνουν έκπτωση στο μαγαζί;

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.977
Πόντοι
9.275
Στο site πάντως τώρα που κοιτάω το full body τιμάται στα 60€... Κάνουν έκπτωση στο μαγαζί;
Κάνουν δώρο τον φπα, σαν τον Κωτσόβολο!
Δεν ξέρω τι γράφει το site, full body ζήτησα και 50 μου είπανε στο τηλέφωνο και στο μαγαζί...

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
εγω παντος που εκανα στο πανω δωματιο με την ντουζιερα ειχε πορτα την οποια κλειδωσε κι ολας με τον συρτη που εχει πανω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom