...γιατί να δώσεις 25 και να μην δώσεις 29 για διπλό σε εξαιρετικό χώρο;;.
Συμφωνω 29 ευρώ στο Ledra Marriott μια χαρα ειναι, τουλαχιστον το ευχαριστιεσε
Ας ηταν και ετσι
Η μηπως
...γιατί να δώσεις 25 και να μην δώσεις 29 για διπλό σε εξαιρετικό χώρο;;.
και που να δεις αυτές που θα σε αναλάβουν......
Πως τις βλεπετε ?
φωτο απο καμια κιτρινιαρα δεν εχει ομως τυπε :SΨάχνοντας για thai massage στην Αθήνα βρήκα αυτό.. Έχει πάει κανένας συναθλητής για να μην φάω καμία φόλα; Ευχαριστώ.
Ψάχνοντας για thai massage στην Αθήνα βρήκα αυτό.. Έχει πάει κανένας συναθλητής για να μην φάω καμία φόλα; Ευχαριστώ.
επειδη εχω κανει μερικα μαθηματα σε σεμιναριο thai yoga massage που ειναι σχεδον οτι και το thai massage μη περιμενεις εξτραδακια σε τετοια μαγαζια.μαλλον για κυριλε μου φαινεται.Ψάχνοντας για thai massage στην Αθήνα βρήκα αυτό.. Έχει πάει κανένας συναθλητής για να μην φάω καμία φόλα; Ευχαριστώ.
Φίλε, με αυτά που γράφεις ανατρέπεις με ευχάριστο τρόπο τα δεδομένα γι'αυτό το μαγαζί. Και φυσικά οι απορίες που γεννιούνται είναι πολλές.Παίδες καλή μέρα.Αν και παλιός στο φόρουμ δεν γράφω συχνά.Κατά τύχη πήγα στο εν λόγο μαγαζί και πήρα Foul body massage.Η κοπέλα αφού μοθ είπε να βγάλω και το σώβρακο άρχισε να με τρίβει ανάσκελα κανα μισάωρο και μετά μπρούμυτα.Μετα απο μια ώρα τρίψιμο με γύρισε ανάσκελα και επιδόθηκε σε μια υπεροχή φραπεδια όπου κατατεθείσα αμέσως.Το μόνο που με ρώτησε με έκπληξη είναι .Τι κάνεις!!Και καλά ότι δεν το περίμενε!!χααχαχχα.Τεσ πα μου το σκούπισε με τέχνη και με ευχαρίστησε.Στο τέλος με ρώτησαν στην ρεσεπσιον αν έμεινα ευχαριστημένος και αν θα ξαναπάω!Για 50 ευρα παντός δεν με χάλασε αφού βγήκα σαν μαστουρωμένος!Γενικά είχε πολύ κόσμο στα κατά είναι οτι δεν έχει ηχομονώσεις με αποτέλεσμα να ακούς τούς πάντες.Οι κοπέλες κάτω του μετρίου.Πάντως στο μασάζ σε λιώνουν!!
την επόμενη φορά θα πάμε χωρίς κουπόνι και θα δούμε. Πάντως το όλο σκηνικό δεν μου φένεται για φραπεδοκατάσταση.Η μεσαία στην φωτγραφία είναι η ιδιοκτήτρια και δεν ξέρω αν κάνει μασάζ. Το παιδάκι που γυροφέρνει είναι δικό της και ενας ηλικιωμένος που καθεται σε μια γωνιά και μαστορευει κατι υπολογιστες 9 τον πετυχα και τις 2 φορές που πήγα) μάλλον είναι ο άντρας της γιατι το μικρό τον φωνάζει μπαμπά.
Την δεξια κοπελα, στην φωτογραφία (την ψηλή) δεν την εχω πετύχει ποτέ. Αλλα σε αντίθεση με τον άλλο φιλο που έφυγε "φραπεδιαμένος" απο εκεί, βλεπω ότι κι εσυ έκανες μασαζ με σώβρακο και πετσέτα.
Νόμιζα οτι το κουπόνι κάνει τη διαφορά, αλλα κι εγω που πηγα χωρίς κουπόνι, δεν έπαιξε τίποτα αραπάνω
γενικά, μην πιστεύεις ότι διαβάζεις εδώ μέσα. Κρίνε μόνος σου, και με βάση την εμπειρία σουΚαι εγω αυτη την εντύπωση αποκόμισα απο το μαγαζί. Δεν είναι για "φραπέδες" με παιδάκια να γυροφέρνουν μέσα σε έναν τετοιο χώρο, και κυρίως με την πελατεία που μαζεύει. Έχω πετύχει αρκετές γυναίκες στην αναμονή.
Να μας πει ο άλλος ο φίλος πως κατάφερε να πάρει φραπέ από την πρώτη επισκεψη και μάλιστα "αβαβά"
Λέτε να είναι κανας βαλτός του μαγαζιού και τα έγραψε για να επαναφέρει το θέμα και να το βγάλει από την αφάνεια; Μήπως έμαθες ή άκουσες κατα τύχη το όνομα της ομορφούλας για να ζητήσω ραντεβού μαζί της την επόμενη φορά που θα πάω;