Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Αισχύλου 28 Thai Massage Center

• Μέλος που άνοιξε το νήμα heland13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 336
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία

marlog

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
34
Like
1.935
Πόντοι
2.391
Δεν θα διαφωνησω, γι'αυτο και απο σημερα 1/10 που θα εχει ανανεωμενο ροστερ (ετσι ισχυριστηκαν στο τηλεφωνο την περασμενη εβδομαδα), καλο θα ειναι να αρχισουμε τουλαχιστον εστω να "βολιδοσκοπουμε" την νεα κατασταση κανοντας καποιες πρωτες αναγνωριστικες επισκεψεις..
Δεν μπορώ να καταλάβω βρε παιδιά γιατί τόσο επιμονή για το συγκεκριμένο ίδρυμα και αν οι σχιστομάτες κάνουν η δεν κάνουν φραπέ κλπ.
Υπάρχουν άλλα ιδρύματα με σχιστομάτες η όχι που αν τους πεις μόνο φραπέ θα στον κουνάνε κανά μισαώρο ... μέχρι να σε πάρει ο ύπνος

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Δεν μπορώ να καταλάβω βρε παιδιά γιατί τόσο επιμονή για το συγκεκριμένο ίδρυμα και αν οι σχιστομάτες κάνουν η δεν κάνουν φραπέ κλπ.
Υπάρχουν άλλα ιδρύματα με σχιστομάτες η όχι που αν τους πεις μόνο φραπέ θα στον κουνάνε κανά μισαώρο ... μέχρι να σε πάρει ο ύπνος
δεν ειναι θεμα φραπε αλλα ο συνδυασμος φραπε - μασαζ. για αυτο η επιμονη

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
τελικά αυτό έκλεισε ή απλά έπαψε να σερβίρεται καφές στο μάξιμουμ?

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
675
Πόντοι
96
Πέρασα και απο εδώ πρόσφατα και ενα σχιστομάτικο petit μου έκανε ενα πάρα πολυ καλό μασάζ που με ξεπιασε
Είχα πάρει την προσφορά των 16 Ευρώ.
Αξιζε με το παραπάνω το μασάζ
Μου έδωσαν και ενα τιμοκατάλογο φεύγοντας. Εχει διάφορα μασάζ αλλά σε αρκετά απο αυτά η τιμή είναι εκτός πραγματικότητας για μασάζ χωρίς happy end.
Ο χρόνος θα δείξει αν τσουλάει. Το μασάζ πάντως είναι αξιοπρεπέστατο

deviantduel

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Τι εγινε ρε παιδια κανενα νεο μετα την απομακρυνση των κοριτσιων...Τουλαχιστον το μασαζ εξακολουθει να ειναι καλο ή χαλασε και αυτο?

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
957
Πόντοι
96
Χα! Και νομίζαμε ότι ο γέρος ήταν ανίδεος .Στο κόλπο ήταν.Το θέμα είναι γιατί έδωσε τα λαδοκόριτσα.Ίσως του την πέσαν οι επαγγελματίες του χώρου για προμήθεια ή προστασία και φοβήθηκε (και δεν ήθελε να δώσει) ή είναι δικό του σύστημα  για να κόβει τις φιλόδοξες νεαρές που πανε να ανεξαρτοποιηθούν και να κάνουν όνομα , οπότε αντλεί από την μεγάλη δεξαμενή κοριτσιών με οικονομικές ανάγκες .Τη γνώμη μου για τις Ταϋλλανδές στην Ελλάδα την ξέρετε .Όμως η ψηλή φαινόταν καλό παιδί.Το θέμα είναι ότι δεν θα μπορούσα να τα σκάω γαι 5 - 10 φραπέδες μέχρι να με εμπιστευτεί και να της προτείνω ξενοδοχείο για πιο καλό μασάζ όπως κάναν κάποιο αισιόδοξοι συναγωνιστές και με αμφίβολο αποτέλεσμα.Πάντως αν κάποιος πήρε το τηλέφωνο της ψηλής ας μου στείλει ένα προσωπικό μύνημα γιατί πονάει η μέση μου και θέλω καλό μασάζ(δεν είναι πλάκα).
Πάντως η ιστοσελίδα του μπουρδέλα  είναι για ενημέρωση οπότε αναγκαστικά το μαγαζί θα εκτειθόταν ότι κάνει παραπάνω πράγματα από απλό μασάζ.Δυστυχώς είναι αναγκαίο κακό η ενημέρωση και η μετέπειτα έκθεση των κοριτσιών.
Τέλος μην αυταπατάστε , γιατί την ιστοσελίδα του μπουρδέλα  , την διαβάζουν εδώ και χρόνια, η αστυνομία , το ηθών , νταβατζήδες , αντιπάλων συμφερόντων μαγαζιά , κυκλώματα , πουτάνες κ.α.Αυτό ήταν αναπόφευκτο μια που είναι δημόσιο βήμα.  :sunglasses:    

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.109
Πόντοι
6.256
την ανακαλυψες την αμερικη :jerking: :jerking:

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
957
Πόντοι
96
Και εσένα ρε μεγάλε τι σε πειράζει και σε χαλάει που τα γράφω αυτά . Μήπως ανήκεις σε αυτές τις ομάδες που ανέφερα ότι διαβάζουν την ιστοσελίδα ;  :sunglasses:

deviantduel

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Τελικα τωρα τι παιζει δεν εχει παει κανενας απο τοτε?

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Όχι φίλε μου. Εγώ προσωπικά  δεν ξαναπάτησα εκεί μετά τις τελευταίες αλλαγές. Για ποιό λόγο να πετάξω τα λεφτά μου όταν γνωρίζω εκ των προτέρων ότι δεν θα πάρω αυτό που θέλω.

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Σωστός!!!Ετσι πρέπει να κάνουμε όλοι οταν έχουμε αποφασίσει τί ζητάμε...

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Όχι φίλε μου. Εγώ προσωπικά  δεν ξαναπάτησα εκεί μετά τις τελευταίες αλλαγές. Για ποιό λόγο να πετάξω τα λεφτά μου όταν γνωρίζω εκ των προτέρων ότι δεν θα πάρω αυτό που θέλω.
+1 απο εμενα

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
παιδια μαθαμε αν πηγε καπου αλλου η λακυ?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.109
Πόντοι
6.256
Τελικα υπαρχει καμια  να μας τον παιξει ρε παιδια,
Τιποτα νεοτερο?
Ομερτα.
Το site τους ειναι κατεβασμενο,
Μαλλον δεν τον παιζουν καλα και το κλεισανε.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Μάλλον δεν θα ανανέωσαν τη συνδρομή τους και τους κατέβασαν τη σελίδα. Στο προκείμενο τώρα. Επίσκεφτηκα πριν απο πολλες μερες το μαγαζι, διοτι βρήκα κουπόνι με 16€. Εχει φερει 3 κοριτσια. Πιο άσχημες από τις προηγούμενες και κάνουν μονο μασαζ. Μίλησα με αυτη τη Φωτεινή που ειναι η υπευθυνη εκεί και μου απαντησε οτι εχουν απαγορέψει στις κοπέλες να εφαρμοζουν οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα. Εχουν αναρτήσει και σχετικό έγγραφο στον τοίχο εκεί που είναι η σκάλα για τον ημιόροφο. Εκανα απλά το μασαζάκι μου αποχαιρέτισα και έφυγα.

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
ρε παιδια το θεμα ειναι να μαθουμε που πηγε η λακυ .  πηγε σε αλλο λαδοτριβιο η σταματησε τελειοσ το μασαζ? .

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Την ρώτησα την υπευθυνη εκει, στην προηγουμενη επισκεψή μου και μου απάντησε οτι δεν ξερει και οτι δεν θα ξαναεργαστει σε μασαζ γιατι δεν την αφηνει ο αντρας της. Μαλακίες, εγώ πιστεύω ότι ξέρει απλά δεν ήθελε να μου πει. Μόνο όποιος τυχερός πρόλαβε και άλλαξε τηλέφωνο με την Λάκυ θα μπορέσει να μας ενημερώσει σωστά.

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Την ρώτησα την υπευθυνη εκει, στην προηγουμενη επισκεψή μου και μου απάντησε οτι δεν ξερει και οτι δεν θα ξαναεργαστει σε μασαζ γιατι δεν την αφηνει ο αντρας της. Μαλακίες, εγώ πιστεύω ότι ξέρει απλά δεν ήθελε να μου πει. Μόνο όποιος τυχερός πρόλαβε και άλλαξε τηλέφωνο με την Λάκυ θα μπορέσει να μας ενημερώσει σωστά.
οποιοσ βρει την λακυ θα εχει ευρετρα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom