Χα! Και νομίζαμε ότι ο γέρος ήταν ανίδεος .Στο κόλπο ήταν.Το θέμα είναι γιατί έδωσε τα λαδοκόριτσα.Ίσως του την πέσαν οι επαγγελματίες του χώρου για προμήθεια ή προστασία και φοβήθηκε (και δεν ήθελε να δώσει) ή είναι δικό του σύστημα για να κόβει τις φιλόδοξες νεαρές που πανε να ανεξαρτοποιηθούν και να κάνουν όνομα , οπότε αντλεί από την μεγάλη δεξαμενή κοριτσιών με οικονομικές ανάγκες .Τη γνώμη μου για τις Ταϋλλανδές στην Ελλάδα την ξέρετε .Όμως η ψηλή φαινόταν καλό παιδί.Το θέμα είναι ότι δεν θα μπορούσα να τα σκάω γαι 5 - 10 φραπέδες μέχρι να με εμπιστευτεί και να της προτείνω ξενοδοχείο για πιο καλό μασάζ όπως κάναν κάποιο αισιόδοξοι συναγωνιστές και με αμφίβολο αποτέλεσμα.Πάντως αν κάποιος πήρε το τηλέφωνο της ψηλής ας μου στείλει ένα προσωπικό μύνημα γιατί πονάει η μέση μου και θέλω καλό μασάζ(δεν είναι πλάκα).
Πάντως η ιστοσελίδα του μπουρδέλα είναι για ενημέρωση οπότε αναγκαστικά το μαγαζί θα εκτειθόταν ότι κάνει παραπάνω πράγματα από απλό μασάζ.Δυστυχώς είναι αναγκαίο κακό η ενημέρωση και η μετέπειτα έκθεση των κοριτσιών.
Τέλος μην αυταπατάστε , γιατί την ιστοσελίδα του μπουρδέλα , την διαβάζουν εδώ και χρόνια, η αστυνομία , το ηθών , νταβατζήδες , αντιπάλων συμφερόντων μαγαζιά , κυκλώματα , πουτάνες κ.α.Αυτό ήταν αναπόφευκτο μια που είναι δημόσιο βήμα.