Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Αισχύλου 28 Thai Massage Center

• Μέλος που άνοιξε το νήμα heland13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 336
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
199
Πόντοι
5.765
οποιοσ βρει την λακυ θα εχει ευρετρα!!!

Παιδες σταματηστε τις μαλακιες .
Οποιος θελει την λακυ μπορει να την βρει σε μεγαλο νοσοκομειο της αθηνας , οπου φροντιζει τον αντρα της ο οποιος μετα τις "αποκαλυψεις" που εγιναν απο εδω μεσα επαθε εγκεφαλικο και ειναι σε κρισιμη κατασταη .
Μπραβο σε ολους τους καλοθελητες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Παιδες σταματηστε τις μαλακιες .
Οποιος θελει την λακυ μπορει να την βρει σε μεγαλο νοσοκομειο της αθηνας , οπου φροντιζει τον αντρα της ο οποιος μετα τις "αποκαλυψεις" που εγιναν απο εδω μεσα επαθε εγκεφαλικο και ειναι σε κρισιμη κατασταη .
Μπραβο σε ολους τους καλοθελητες
ναι οταν την εστειλε να δουλεψει σε μασατζιδικο,δεν τα ηξερε.Ασε μας ρε τυπε.

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
676
Πόντοι
3.015
Πέρασα και απο εδώ πρόσφατα και ενα σχιστομάτικο petit μου έκανε ενα πάρα πολυ καλό μασάζ που με ξεπιασε
Είχα πάρει την προσφορά των 16 Ευρώ.
Αξιζε με το παραπάνω το μασάζ
Μου έδωσαν και ενα τιμοκατάλογο φεύγοντας. Εχει διάφορα μασάζ αλλά σε αρκετά απο αυτά η τιμή είναι εκτός πραγματικότητας για μασάζ χωρίς happy end.
Ο χρόνος θα δείξει αν τσουλάει. Το μασάζ πάντως είναι αξιοπρεπέστατο

Έχεις δοκιμάσει το μασάζ της Σοφίας στη Πλ. Βικτωρίας φίλτατε.

Την ιδρώνει στην κυριολεξία την 'φανέλα' κατά τις εντριβές και μιαμιση ώρα χρόνος και φραπέ και καλαμάκι και μπριζόλα. Και μαζί με αυτά, θέλει να περάσεις καλά με κανονικό πρόγραμμα χωρίς εξεζητημένα στοιχεία.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
[/font][/color][/b]

Την ιδρώνει στην κυριολεξία την 'φανέλα' κατά τις εντριβές και μιαμιση ώρα χρόνος και φραπέ και καλαμάκι και μπριζόλα. Και μαζί με αυτά, θέλει να περάσεις καλά με κανονικό πρόγραμμα χωρίς εξεζητημένα στοιχεία.

:offtopic:

ναι, αλλά τι εμφάνιση έχει η Σοφία που λες; Γιατί οι κοπέλες που έχει η αφάνα στο μαγαζί της ξεκινάνε από 80 κιλά και ανεβαίνουν...

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
:offtopic:

ναι, αλλά τι εμφάνιση έχει η Σοφία που λες; Γιατί οι κοπέλες που έχει η αφάνα στο μαγαζί της ξεκινάνε από 80 κιλά και ανεβαίνουν...

επίσης  :offtopic:  :grin: :grin:

Η αφάνα λέει ότι έχει Σέρβες αυτη την εποχή....  :hmm: :hmm:

Albania.gif

:tooth: :tooth:

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
675
Πόντοι
96
[/font][/color][/b]

Δεν έχω δοκιμάσει φίλε μου και ψήνομαι με αυτά που λές.

salieri

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Που είναι αυτή η Σοφια βρε παιδιά;

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Που είναι αυτή η Σοφια βρε παιδιά;
που ειναι γενικα το μαγαζι? υπαρχει ακομη? το μασαζ του ηταν απο τα καλυτερα τησ αγορας , δυστηχως φυγανε οι κοπελες η τισ διωξανε ο οτι εγινε εγινε αλλα περα απ αυτο τι παιζει? υπαρχουν ακομη τα κουπονια??

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
που ειναι γενικα το μαγαζι? υπαρχει ακομη? το μασαζ του ηταν απο τα καλυτερα τησ αγορας , δυστηχως φυγανε οι κοπελες η τισ διωξανε ο οτι εγινε εγινε αλλα περα απ αυτο τι παιζει? υπαρχουν ακομη τα κουπονια??

για τα κουπόνια να σου πω ότι υπάρχουν. Αν μπείς στο tsibato.gr Θα βρεις

george20p

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Like
6
Πόντοι
0
επισκευτικα το καταστημα.Μου ανοιξε ενα ωραιο πιπινακι και μεσα ειχε αλλα δυο καλα καθως και μια κακασχημη ταυλανδεζα.
ευτυχως μασαζ μου εκανε το ενα απο τα πιπινια(ονομα δεν ρωτησα).
πολυ καλο μασαζ αλλα μεχρι εκει.δε νομιζω να παιζει κατι αλλο...

asspussakias

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Γράφει επίσης:

6. Duo massage : 80 euro / 1 hour
     Amazing massage from 2 masseuses do massage on your body for relaxing of body and mind.

Αυτό το πρόγραμμα με τις 2 κοπέλλες μου φαίνεται ενδιαφέρον ("On your body" κιόλας!!!)......
τώρα μόλις μπήκα 1η φορά στο thread αυτό..... αν έχει συζητηθεί να με συγχωρείτε.... αν όχι, έχετε πάει και επιλέξει αυτό το πρόγραμμα;;;

Επίσης ακριβώς από κάτω αναφέρει αυτό:

7. Total Relaxing massage : 60 euro / 1 hour ( Full body massage )
      Body Massage on the whole body to increases and flow of energy , loosens tight muscles, relieves tired and aching muscles. Relaxing your body and mind with gentle and softly of The Art of Touching for wellness

ακόμα και σχετικά άσχημες να είναι οι κοπέλλες, όσο νά'ναι....όλο και κάτι θα ευχαριστηθείς με αυτά τα δύο προγράμματα πιστεύω!

Δεν προμοτάρω φυσικά, απλά θέλω γνώμες σας πριν πάω να το επισκεφτώ, μιας και οι Ταϋλανδέζες για μένα είναι.......top σε κάτι τέτοια και τις γουστάρω!! οπότε μάλλον θα πάω από αρχές του χρόνου να δοκιμάσω ένα από τα παραπάνω δύο ή και τα 2 σε διαφορετικές μέρες....

asspussakias

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Γράφει επίσης:

6. Duo massage : 80 euro / 1 hour
     Amazing massage from 2 masseuses do massage on your body for relaxing of body and mind.

7. Total Relaxing massage : 60 euro / 1 hour ( Full body massage )
      Body Massage on the whole body to increases and flow of energy , loosens tight muscles, relieves tired and aching muscles. Relaxing your body and mind with gentle and softly of The Art of Touching for wellness

Μήπως θεωρείται αναδημοσίευση το ότι έκανα copy paste τα παραπάνω σχετικά; αν ναι, ζητώ συγνώμη, απλά δεν ήθελα να τα γράψω με δικά μου λόγια ή να το μεταφράσω.... και τα "μετέφερα" εδώ ώστε να μη σας βάζω να ψάχνετε...

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
επισκευτικα το καταστημα.Μου ανοιξε ενα ωραιο πιπινακι και μεσα ειχε αλλα δυο καλα καθως και μια κακασχημη ταυλανδεζα.
κοστος? ησουνα με κουπονι η χωρις?
εγινε καθολου αναφορα για τις προηγουμενες κοπελες η γενικοτερα για κατι αλλο απο το μαγαζι αξιοσημειοτο???

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

τα πιπίνια Ελληνίδες ή Ασιάτισες;

george20p

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Like
6
Πόντοι
0
ημουν με κουπονι των 16ε.δεν ειδα κατι αλλο αξιοσημειοτο.τα πιπινια ηταν ελληνιδες

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Μια  ελληνιδα με γλυκια φατσουλα και ξανθά σπαστά μαλλιά όνοματι Γιώτα, είναι για να απαντάει μόνο στα τηλέφωνα. Δεν κάνει μασάζ. Μονο οι ασιατισσες που έχει κάνουν μασάζ και ακομα και στο ακριβό πρόγραμμα των 80€ δεν προσφέρει πλέον φραπέ. Αν διαβασεις 2-3 σελίδες παρπίσω θα καταλάβεις για ποιο λογο σταματησε ο φραπες σε αυτο το ιδρυμα. υπάρχει βεβαια και η επιλογή του body to body μασαζ αλλα με κόστος 180€  :o :o Ποιός μαλάκας θα πάει να δώσει τόσα λεφτά αυτή την περίοδο;

optionakias

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
υπάρχει βεβαια και η επιλογή του body to body μασαζ αλλα με κόστος 180€
Ποιός μαλάκας θα πάει να δώσει τόσα λεφτά αυτή την περίοδο;
Να υποθέσω πως αυτή η επιλογή του body to body μασάζ για να κοστίζει 180€ θα περιλαμβάνει και σεξ και η συνεδρία θα διαρκεί τουλάχιστον μια ώρα.
Αν μάλιστα το project εκτελείται από όμορφα πιπινάκια, τότε αυτός που θα ενδώσει δεν είναι περισσότερο μαλάκας απ' αυτόν (για μένα μιλάω ) που θα πάει Ταϋλάνδη για μια εβδομάδα και θα ξοδέψει 1800€.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Όταν την είχα ρωτήσει μου είπε ότι δεν περιλαμβάνει σεξ, Απλά τρίβεται πάνω σου μέχρι να χύσεις. Βέβαια μέσα στο δωμάτιο τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν, αλλά η επίσημη απάντηση για το body 2 body ήταν αρνητική όσον αφορά το σεξ.

george20p

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Like
6
Πόντοι
0
δηλαδη η μονη περιπτωση να χυσεις ειναι αυτη?με λιγοτερα δεν γινεται τιποτα?

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Όπως φαίνεται, ναι δυστυχώς. Θα πρέπει να ψάξεις σε άλλο ίδρυμα αυτό που ζητάς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom