Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Αισχύλου 28 Thai Massage Center

• Μέλος που άνοιξε το νήμα heland13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 336
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Υποψιαζομουν οτι θα ειχε ασχημη καταληξη ολη αυτη η δημοσιότητα. Στην αρχή ξεκινήσαμε να γραφουμε για ενα μαγαζι το οποιο ανηκει αποκλειστικα στα ΔΕΝ, μετα εμφανιστηκε ενας φιλος ο οποιος ανεφερε οτι πηρε φραπε με 50€ και δεν τον πιστευαμε και ξαφνικα απο τη μια μερα στην άλλη ξεμίσαμε 5 σελίδες αναφέροντας για τον φραπέ της Χριστίνας και της Λάκυ.
Και τώρα μείναμε όλοι με το που-Λάκυ στο χέρι :jerking:

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
199
Πόντοι
5.765
Παιδες αυτο ηταν , τα κοριτσια δεν θα τα βρειτε πουθενα πλεον .
Μην ξεχνατε οτι ολες ειναι ( για ποσο ακομα αραγε ? ) παντρεμενες με ελληνες και γιαυτο ειναι εδω στην ελλαδα .
Δεν υπαρχει αλλη οδος για να εχουν βιζα και να εργαστουν εδω .
Αυτη την στιγμη που μιλαμε παιζονται και μερικα οικογενειακα δραματα σε διαφορες περιοχες της αθηνας .
Τελικα τις καψατε και τελειωσε το παραμυθι .
Γμτ χασαμε το πιο καλο μασαζακι Thai style που καναμε με 25ε .....................

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
2
Πόντοι
1
Παιδες αυτο ηταν , τα κοριτσια δεν θα τα βρειτε πουθενα πλεον .
Μην ξεχνατε οτι ολες ειναι ( για ποσο ακομα αραγε ? ) παντρεμενες με ελληνες και γιαυτο ειναι εδω στην ελλαδα .
Δεν υπαρχει αλλη οδος για να εχουν βιζα και να εργαστουν εδω .
Αυτη την στιγμη που μιλαμε παιζονται και μερικα οικογενειακα δραματα σε διαφορες περιοχες της αθηνας .
Τελικα τις καψατε και τελειωσε το παραμυθι .
Γμτ χασαμε το πιο καλο μασαζακι Thai style που καναμε με 25ε .....................

Φιλε μου εχεις απολυτο δικιο. Βγαλαμε τα ματια μας μονοι μας και το χειροτερο βλαψαμε και τα κοριτσια που στο κατω κατω κανανε την δουλεια τους πολυ σωστα.
Εγω απο την πλευρα μου θα ηθελα να διευκρινησω για το πολυ πιθανο ενδεχομενο η διευθυνση του μαγαζιου να διαβαζει αυτα τα κειμενα πως τουλαχιστον σε ο,τι αφορα στη Λακυ (δεν εχω δοκιμασει αλλη) εκανε παρα πολυ καλο θεραπευτικο μασαζ, ηταν αξιοπρεπεστατη, ευγενεστατη και αν εκανε ο,τι εκανε το εκανε χωρις προστυχια και το κυριοτερο ενω θα μπορουσε σε καμμια περιπτωση δεν ζητουσε παραπανω χρηματα.
Μου εκανε μαλιστα πολυ μεγαλη εντυπωση ποσο συνετη ηταν που οταν μετα την συνεδρια πηγα να την πληρωσω, αρνηθηκε και μου ειπε να πληρωσω κατω στο ταμειο.
Θα μπορουσε καλλιστα να δοκιμασει την τυχη της καθως δεν θα ηταν καθολου απιθανο να ειχα σκεφτει να της δωσω 5 η 10 η 20 ευρω ως φιλοδωρημα καθως ηταν η πρωτη φορα που πηγαινα μενοντας απολυτα ικανοποιημενος τοσο απο το τελειο μασαζ οσο κι'απ'το "δωρο".
Ως εκ τουτου θεωρω πως ειναι επιεικως απαραδεκτο να λοιδορειται απο το τηλεφωνο στους πελατες του μαγαζιου οτι εκανε λαμογιες κανοντας εξτρα με ανταλλαγμα περισσοτερα χρηματα τα οποια εβαζε στην στεπη της.
Νομιζω λοιπον πως ολοι εμεις  απο εδω μεσα οφειλουμε, αν και εφοσον ξαναεπισκεφτουμε τον χωρο, να απαιτησουμε να αναθεωρηθει η  σταση τους απεναντι της και να αποκατασταθει αμεσως αυτη η μεγαλη αδικια εις βαρος της επαναπροσλαμβανοντας την και μαλιστα με αυξημενο μπονους εστω και δεν ξανακανει ποτε happy ending.
Τουλαχιστον ετσι εφοσον αθελα μας προκαλεσαμε αυτο το αποτελεσμα σε καποιον συνανθρωπο μας που μας φερθηκε ευγενικα και αψογα, μια παρομοια πραξη δεν μας στοιχιζει τιποτα και αποτελει χρεος μας.

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.050
Πόντοι
216
τώρα ό,τι , μα ό,τι ,  και να γράψει οποισδήποτε η κατάσταση δεν σώζεται. Καμιά φορά είναι χρήσιμο να σκεφτόμαστε και λίγο.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.883
Πόντοι
34.538
Δεν φταιει το φορουμ ρε παιδια,ουτε το αφεντικο πιστευω οτι διαβαζε το σαιτ.
Απλα οταν ειδε να ανεβαινει κατακορυφα η δουλεια,με μαντραχαλους να ζηταν τη Λακι,ο ανθρωπος κατι υποπτευτηκε.

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
2
Πόντοι
1
Δεν φταιει το φορουμ ρε παιδια,ουτε το αφεντικο πιστευω οτι διαβαζε το σαιτ.
Απλα οταν ειδε να ανεβαινει κατακορυφα η δουλεια,με μαντραχαλους να ζηταν τη Λακι,ο ανθρωπος κατι υποπτευτηκε.

Ε καi; Στην τελικη ποιος κερδιζε απο την κατακορυφη ανοδο της δουλειας;
Aντι να ειναι ευγνωμονες στην Λακυ που απεδιδε τα μεγιστα στην επιχειρηση χωρις καν να εχει προσωπικο οφελος σκοτωσαν την κοτα που γεννουσε το χρυσο αυγο.
Ωραια επιχειρηματικη και οχι μονο νοοτροπια!!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.883
Πόντοι
34.538
Aντι να ειναι ευγνωμονες στην Λακυ που απεδιδε τα μεγιστα στην επιχειρηση χωρις καν να εχει προσωπικο οφελος σκοτωσαν την κοτα που γεννουσε το χρυσο αυγο.
[/quote
Ναι ενταξει αλλα εφ οσον ο τυπος το ηθελε μονο μασαζ και οχι μπουρδελο λογικα αντεδρασε.

dimitlakis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
εγω νομιζω πως η αφεντικινα ιτανε στο κολπο αλλα την πηρε ειδηση  ο αφεντικος και στραβωσε η δουλεια...

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.977
Πόντοι
9.275
Παιδιά το έχουμε ξεχυλώσει το θέμα. Πουτανιά στην πουτανιά είναι η όλη ιστορία... Η μία κορόιδευε την άλλη και οι δυό μαζί το αφεντικό. Λογικό λοιπόν κάπου κάποτε να στραβώσει το πράγματα. Μην το παίρνετε προσωπικά και στεναχωριέστε, αυτά συμβαίνουν. Η τάξη θα αποκατασταθεί αργά ή γρήγορα, έτσι είναι σε όλες τις δουλειές. Άντε στα επόμενα και με καλύτερη τύχη, για όλους...

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
2
Πόντοι
1
Κοντα στα ξερα καιγονται και τα χλωρα.
Το μαγαζι σιγουρα δεν ειναι μπουρδελο. Ομως και η ιδιοκτητρια και ο αφεντικος γνωριζουν παρα πολυ καλα τις ιδιαιτεροτητες του επαγγελματος.
Αν διαβαστε καλα το διαφημιστικο του Sifnos Thai Massage Spa καπου λεει πως "μην ζητατε για εξτρα υπηρεσιες απο τα κοριτσια, αν επιμενετε τοτε πηγαινετε στο αλλο μαγαζι".
Τωρα ποιο εννοει "στο αλλο μαγαζι" ενας θεος το ξερει!
Οταν πηρα για ρανεβου την πηρα για να κλεισω ραντεβου ζητησα συνεδρια με την Λακυ.
Δεν ζητησα κανενα εξτρα
Δεν ημουνα καθολου σιγουρος για τον αν θα τελειωνε η συνεδρια με happy ending καθοτι δεν υπηρχε περιπτωση να το ζητησω απο μονος μου κι'ας ημουν ενημερος απο το σαιτ οτι ακομη και τακτικος να μην εισαι θα σου το προσφερει αφιλοκερδως.
Το μασαζ που μου εκανε ηταν πολυ δυνατο(πριν αρχισουμε με ειχε ρωτησει αν θα ηθελα δυνατο η οχι και της απηντησα very strong)και οταν κι'οταν ηρθε η ωρα να μου πει να γυρισω ανασκελα και συνεχισε με μαλαξεις στο στομαχι στο καφαλι στον αυχενα στα ποδια και στις πατουσες αισθανομουν τοσο ικανοποιημενος με την δουλεια που ειχε κανει στο σωμα μου που οχι μονον θα το θεωρουσα υβρι να της ζητησω να μου κανει κι'εκτονωση απο πανω αλλα αυτο επιβεβαινοταν αναμφισβητητα κι'απο το γεγονος οτι παροτι γυμνος στο μασαζοκρεβατο δεν παρουσιαζα καμια στυση.
Παρολα αυτα η κοπελα με πολυ προσεκτικες κινησεις που προδιδαν επαγγελματικο πρωτοκολλο ολοκληρωσε την συνεδρια με την αναμενομενη (λογω ενημερωσης απο αυτο το σαιτ)ευχαριστη εκπληξη.
Γιατι αραγε να τα κανει ολα αυτα σ'εναν αγνωστο, που δεν εχει απαιτησεις, αν δεν ηταν σε επιγνωση της διευθυνσης;
Το συμπερασμα λοιπον ειναι το εξης: H Φωτεινη γνωριζε παρα πολυ καλα τι γινοταν μεσα στο μαγαζι της και η δουλεια χαλασε διοτι η Κριστιν προσπαθησε να το εκμεταλλευτει προς ιδιον οφελος πραγμα που απαγορευοταν ρητα.
Πιθανον η αναφορα εδω μεσα για τα + 20ευρω που τσεπωνε απο πελατες να σταθηκε η αφορμη. Ισως παλι καποιος να τα πηρε στο κρανιο και να παραπονεθηκε στα αφεντικα.
Η Λακυ την πληρωσε γιατι παρα το οτι αποδεδειγμενα ηταν τυπος και υπογραμμος στα παντα οταν εγινε η φασαρια κατηγορηθηκε απο τις αλλες οτι κι'αυτη τα ιδια εκανε κι'οταν το αρνηθηκε δεν την πιστευε κανεις.
Αλλα ελεος ας μην ειμαστε τοσο αφελεις ωστε να πιστευουμε πως ο αφεντικος κι'η αφεντικινα μαθανε μια μερα απο το μπου πως το τσαρδι τους εγινε ξαφνικα μπουρδελο!    

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Ναι ενταξει αλλα εφ οσον ο τυπος το ηθελε μονο μασαζ και οχι μπουρδελο λογικα αντεδρασε.

Εντάξει μωρέ, δεν γίνεται μπουρδέλο ένα μαγαζί με ένα αθώο happy ending. Μην τρελαθούμε κιόλας.

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96

Εντάξει μωρέ, δεν γίνεται μπουρδέλο ένα μαγαζί με ένα αθώο happy ending. Μην τρελαθούμε κιόλας.

και εσύ και εγώ όπως και όλοι μας κοιτάμε την πάρτη μας λέω εγώ τώρα μήπως ο τύπος φοβότανε της κύρωσης από τον νομο και το γεγονός ότι μαθεύτηκε από πολλή κόσμο το τη γίνετε μες το μαγαζί του και στην τελική μπορεί να ήθελε ένα καθαρά μαγαζί για masaz και μονο

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Σε παρακαλώ μην χαρακτηρίζεις κάποιον αν δεν τον ξέρεις. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι φίλε μου.

που παρεξηγήθηκες δεν κατάλαβα σου ειπα κάτι κακό ;
αυτό που ειπα είναι ότι και εσύ όπως και εγώ θα θέλαμε αυτό που έκανε η λάκη αλλα κανεις δεν σκέφτηκε την άποψη του γεράκου στην είσοδο

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Φιλε μου εχεις απολυτο δικιο. Βγαλαμε τα ματια μας μονοι μας και το χειροτερο βλαψαμε και τα κοριτσια που στο κατω κατω κανανε την δουλεια τους πολυ σωστα.
Εγω απο την πλευρα μου θα ηθελα να διευκρινησω για το πολυ πιθανο ενδεχομενο η διευθυνση του μαγαζιου να διαβαζει αυτα τα κειμενα πως τουλαχιστον σε ο,τι αφορα στη Λακυ (δεν εχω δοκιμασει αλλη) εκανε παρα πολυ καλο θεραπευτικο μασαζ, ηταν αξιοπρεπεστατη, ευγενεστατη και αν εκανε ο,τι εκανε το εκανε χωρις προστυχια και το κυριοτερο ενω θα μπορουσε σε καμμια περιπτωση δεν ζητουσε παραπανω χρηματα.
Μου εκανε μαλιστα πολυ μεγαλη εντυπωση ποσο συνετη ηταν που οταν μετα την συνεδρια πηγα να την πληρωσω, αρνηθηκε και μου ειπε να πληρωσω κατω στο ταμειο.
Θα μπορουσε καλλιστα να δοκιμασει την τυχη της καθως δεν θα ηταν καθολου απιθανο να ειχα σκεφτει να της δωσω 5 η 10 η 20 ευρω ως φιλοδωρημα καθως ηταν η πρωτη φορα που πηγαινα μενοντας απολυτα ικανοποιημενος τοσο απο το τελειο μασαζ οσο κι'απ'το "δωρο".
Ως εκ τουτου θεωρω πως ειναι επιεικως απαραδεκτο να λοιδορειται απο το τηλεφωνο στους πελατες του μαγαζιου οτι εκανε λαμογιες κανοντας εξτρα με ανταλλαγμα περισσοτερα χρηματα τα οποια εβαζε στην στεπη της.
Νομιζω λοιπον πως ολοι εμεις  απο εδω μεσα οφειλουμε, αν και εφοσον ξαναεπισκεφτουμε τον χωρο, να απαιτησουμε να αναθεωρηθει η  σταση τους απεναντι της και να αποκατασταθει αμεσως αυτη η μεγαλη αδικια εις βαρος της επαναπροσλαμβανοντας την και μαλιστα με αυξημενο μπονους εστω και δεν ξανακανει ποτε happy ending.
Τουλαχιστον ετσι εφοσον αθελα μας προκαλεσαμε αυτο το αποτελεσμα σε καποιον συνανθρωπο μας που μας φερθηκε ευγενικα και αψογα, μια παρομοια πραξη δεν μας στοιχιζει τιποτα και αποτελει χρεος μας.

καλα τα λες φιλε μου και συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα θα ξαναπηγαινε κανεις εκει αν δεν ειχε happy ending???? γιατι οπως και να το κανουμε μετα απο ενα τελειο μασαζ οπως εκανε η λακυ αν δεν εχει happy ending ξενερωνεις.

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
2
Πόντοι
1
καλα τα λες φιλε μου και συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα θα ξαναπηγαινε κανεις εκει αν δεν ειχε happy ending???? γιατι οπως και να το κανουμε μετα απο ενα τελειο μασαζ οπως εκανε η λακυ αν δεν εχει happy ending ξενερωνεις.

Δεν θα διαφωνησω, γι'αυτο και απο σημερα 1/10 που θα εχει ανανεωμενο ροστερ (ετσι ισχυριστηκαν στο τηλεφωνο την περασμενη εβδομαδα), καλο θα ειναι να αρχισουμε τουλαχιστον εστω να "βολιδοσκοπουμε" την νεα κατασταση κανοντας καποιες πρωτες αναγνωριστικες επισκεψεις..

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166

Stories

Νέο!