Παιδες αυτο ηταν , τα κοριτσια δεν θα τα βρειτε πουθενα πλεον .
Μην ξεχνατε οτι ολες ειναι ( για ποσο ακομα αραγε ? ) παντρεμενες με ελληνες και γιαυτο ειναι εδω στην ελλαδα .
Δεν υπαρχει αλλη οδος για να εχουν βιζα και να εργαστουν εδω .
Αυτη την στιγμη που μιλαμε παιζονται και μερικα οικογενειακα δραματα σε διαφορες περιοχες της αθηνας .
Τελικα τις καψατε και τελειωσε το παραμυθι .
Γμτ χασαμε το πιο καλο μασαζακι Thai style που καναμε με 25ε .....................
Φιλε μου εχεις απολυτο δικιο. Βγαλαμε τα ματια μας μονοι μας και το χειροτερο βλαψαμε και τα κοριτσια που στο κατω κατω κανανε την δουλεια τους πολυ σωστα.
Εγω απο την πλευρα μου θα ηθελα να διευκρινησω για το πολυ πιθανο ενδεχομενο η διευθυνση του μαγαζιου να διαβαζει αυτα τα κειμενα πως τουλαχιστον σε ο,τι αφορα στη Λακυ (δεν εχω δοκιμασει αλλη) εκανε παρα πολυ καλο θεραπευτικο μασαζ, ηταν αξιοπρεπεστατη, ευγενεστατη και αν εκανε ο,τι εκανε το εκανε χωρις προστυχια και το κυριοτερο ενω θα μπορουσε σε καμμια περιπτωση δεν ζητουσε παραπανω χρηματα.
Μου εκανε μαλιστα πολυ μεγαλη εντυπωση ποσο συνετη ηταν που οταν μετα την συνεδρια πηγα να την πληρωσω, αρνηθηκε και μου ειπε να πληρωσω κατω στο ταμειο.
Θα μπορουσε καλλιστα να δοκιμασει την τυχη της καθως δεν θα ηταν καθολου απιθανο να ειχα σκεφτει να της δωσω 5 η 10 η 20 ευρω ως φιλοδωρημα καθως ηταν η πρωτη φορα που πηγαινα μενοντας απολυτα ικανοποιημενος τοσο απο το τελειο μασαζ οσο κι'απ'το "δωρο".
Ως εκ τουτου θεωρω πως ειναι επιεικως απαραδεκτο να λοιδορειται απο το τηλεφωνο στους πελατες του μαγαζιου οτι εκανε λαμογιες κανοντας εξτρα με ανταλλαγμα περισσοτερα χρηματα τα οποια εβαζε στην στεπη της.
Νομιζω λοιπον πως ολοι εμεις απο εδω μεσα οφειλουμε, αν και εφοσον ξαναεπισκεφτουμε τον χωρο, να απαιτησουμε να αναθεωρηθει η σταση τους απεναντι της και να αποκατασταθει αμεσως αυτη η μεγαλη αδικια εις βαρος της επαναπροσλαμβανοντας την και μαλιστα με αυξημενο μπονους εστω και δεν ξανακανει ποτε happy ending.
Τουλαχιστον ετσι εφοσον αθελα μας προκαλεσαμε αυτο το αποτελεσμα σε καποιον συνανθρωπο μας που μας φερθηκε ευγενικα και αψογα, μια παρομοια πραξη δεν μας στοιχιζει τιποτα και αποτελει χρεος μας.