Νέα

Αιμορροΐδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Επειδή έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα χρόνια τώρα έχω να πω το εξής. Εγώ έχω μια - δυο φορές το χρόνο πρόβλημα. Με πιάνουν καμιά βδομάδα και μετά με αφήνουν για κανα εξάμηνο. Βασικά πόνο δεν έχω πάρα πολύ, αλλά έχω αιμορραγίες. Οχι ιδιαίτερα μεγάλες, αλλά είναι ενοχλητικό να βλέπεις να ματώνει ο κώλος σου, έστω και λίγο. Παλιότερα έβαζα scheriproct ή proctosynalar αν είχα περισσότερο αίμα. Η βασική διαφορά ανάμεσα στις δύο αλοιφές είναι ότι η δεύτερη έχει κορτιζόνη, ουσία που η πρώτη δεν έχει και αυτό είναι αρκετά σημαντικό.
Τώρα τελευταία επειδή το ψάχνω το θέμα με βιολογικά προϊόντα, ομοιοπαθητικά και φυτικά, βρήκα μια αλοιφή εντελώς φυτική που κάνει πολύ καλή δουλειά. Εχει πολλά φυτά στη σύνθεσή της, όπως καλέντουλα και κανένα χημικό προϊόν. Αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει το όνομά της, επειδή είμαι στο γραφείο, αλλά όταν πάω στο σπίτι θα γράψω το όνομα. Υπάρχουν βέβαια πολλές τέτοιες σε καταστήματα βιολογικών προϊόντων και φαρμακείων που έχουν φυτικά προϊόντα. Λίγο ψάξιμο θέλει. Μπορείτε να ρωτήσετε το φαρμακοπειό σας και αυτός θα σας πει. Μη παίρνετε και για αυτό το πρόβλημα χημικές ουσίες. Μπορείτε να το λύσετε με απλά φυτικά προϊόντα. Μην επιβαρύνετε άλλο τους οργανισμούς σας με ότι χημικά να 'ναι...

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
λαχανοριζο πεδεσ κε πολα χορτα και πολοθσ χυμουσ.και εγω εχω προβλημα αλλα με αυτα ηρεμει το πραγμα.και οηι πολα πικαντικα

stteffannos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ας μου επιτραπεί μια συμβουλή προς zentrix και milfslover :
(Επειδή για πολύ καιρό ταλαιπωρήθηκα από αίμα χωρίς πόνο αντιμετωπίζοντας τις αιμορροΐδες μου χωρίς να παίρνω δραστικά μέτρα και έφτασα να έχω πολύ χαμηλό αιματοκρίτη).
Μετρήστε τον αιμοτοκρίτη σας και τις "αποθήκες" του οργανισμού σας σε σίδηρο (μια απλή εξέταση αίματος χρειάζεται).
Αν όλα είναι φυσιολογικά τότε ΟΚ συνεχίστε να τις αντιμετωπίζετε όπως κάνετε τώρα.
(Ο παθολόγος ή ο γαστρεντερολόγος θα σας πούνε αν χρειάζεστε επέμβαση ή όχι αλλά κυρίως αν όντως πάσχετε από αιμορροΐδες ή -χτυπώ ξύλο- κάτι άλλο).
Αν όμως κάποιο από τα δύο ή και τα δυο δεν πάνε καλά ακολουθήστε το ταχύτερο δυνατό ότι έκανα κι εγώ για να γλιτώσετε μια με καλή. (Κοιτάξτε προηγούμενο μήνυμά μου).
Το να χάνει αίμα ένας άντρας είναι πιο επικίνδυνο από το να χάνει μια γυναίκα (γιατί λόγω περιόδου ο γυναικείος οργανισμός είναι συνηθισμένος στο να χάνει αίμα).
Με χαμηλό αιματοκρίτη και αιμορροΐδες υπάρχει κίνδυνος λιποθυμίας κατά το χέσιμο.
Πριν κάνω επέμβαση δεν μου επιτρέπονταν ούτε πικάντικα, ούτε κόκκινο κρασί, ούτε ζεστά μπάνια, ούτε να τρώω μήλα ή μπανάνες ή όσπρια κι ένας σωρός άλλα που μπορεί να επιδείνωναν τη δυσκοιλιότητα ή να δυσκόλευαν το χέσιμο.
Καλά όλα αυτά αλλά εγώ δε γουστάρω να ζω σαν πουρό πριν τα 80 μου.
άσε που ο χαμηλός αιματοκρίτης κόβει τη διάθεση για ένα σωρό δραστηριότητες και ευθύνεται μέχρι και για κατάθλιψη και εύκολη κόπωση.
Εύχομαι ό,τι καλύτερο.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Για να σας φυγουν οι αιμοροιδες συμβουλευτητε την Λιλα μας.. Εχει το φαρμακο....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Εχεις δει Τρανς με αιμοροιδες??? Ποτε...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
:think: Πράγματι νομίζω έχεις δίκιο! Δεν πρέπει νάχουν!!
Ειδες??? Ολοι εδω φωναζουν οτι εχουν αιμοροιδες... Και δινουν φαρμακα ο ενας στον αλλον και συμβουλες... Ενα ειναι το φαρμακο....  Και οσο πιο καλο ειναι το φαρμακο τοσο καλυτερα... :2funny: :2funny: :2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ειδες??? Ολοι εδω φωναζουν οτι εχουν αιμοροιδες... Και δινουν φαρμακα ο ενας στον αλλον και συμβουλες... Ενα ειναι το φαρμακο....  Και οσο πιο καλο ειναι το φαρμακο τοσο καλυτερα... :2funny: :2funny: :2funny:
Δηλαδή πως το εξηγείς που εσύ δεν έχεις άν δεν έχεις αιμοροΐδες??

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Οταν υπαρχη κατι συνεχεια μεσα hotyan μου που να προλαβουν να φυτρωσουν???
Ψωφανε δεν υπαρχη οξυγονο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γιαυτο η Λιλα μας οταν δεν εχει αυτο το κατι μεσα της... βαζη μπουκαλια να μην παθη τιποτα η τρυπουλα της... Δεν ειναι τυχαιο ξερει τι κανη η Λιλα μας..
Μετα το ανθοδοχειο που εβαλε τι αιμοροιδα να φυτρωση??? Και να θελη δεν μπορει....

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ας μου επιτραπεί μια συμβουλή προς zentrix και milfslover :
(Επειδή για πολύ καιρό ταλαιπωρήθηκα από αίμα χωρίς πόνο αντιμετωπίζοντας τις αιμορροΐδες μου χωρίς να παίρνω δραστικά μέτρα και έφτασα να έχω πολύ χαμηλό αιματοκρίτη).
Μετρήστε τον αιμοτοκρίτη σας και τις "αποθήκες" του οργανισμού σας σε σίδηρο (μια απλή εξέταση αίματος χρειάζεται).
Αν όλα είναι φυσιολογικά τότε ΟΚ συνεχίστε να τις αντιμετωπίζετε όπως κάνετε τώρα.
(Ο παθολόγος ή ο γαστρεντερολόγος θα σας πούνε αν χρειάζεστε επέμβαση ή όχι αλλά κυρίως αν όντως πάσχετε από αιμορροΐδες ή -χτυπώ ξύλο- κάτι άλλο).
Αν όμως κάποιο από τα δύο ή και τα δυο δεν πάνε καλά ακολουθήστε το ταχύτερο δυνατό ότι έκανα κι εγώ για να γλιτώσετε μια με καλή. (Κοιτάξτε προηγούμενο μήνυμά μου).
Το να χάνει αίμα ένας άντρας είναι πιο επικίνδυνο από το να χάνει μια γυναίκα (γιατί λόγω περιόδου ο γυναικείος οργανισμός είναι συνηθισμένος στο να χάνει αίμα).
Με χαμηλό αιματοκρίτη και αιμορροΐδες υπάρχει κίνδυνος λιποθυμίας κατά το χέσιμο.
Πριν κάνω επέμβαση δεν μου επιτρέπονταν ούτε πικάντικα, ούτε κόκκινο κρασί, ούτε ζεστά μπάνια, ούτε να τρώω μήλα ή μπανάνες ή όσπρια κι ένας σωρός άλλα που μπορεί να επιδείνωναν τη δυσκοιλιότητα ή να δυσκόλευαν το χέσιμο.
Καλά όλα αυτά αλλά εγώ δε γουστάρω να ζω σαν πουρό πριν τα 80 μου.
άσε που ο χαμηλός αιματοκρίτης κόβει τη διάθεση για ένα σωρό δραστηριότητες και ευθύνεται μέχρι και για κατάθλιψη και εύκολη κόπωση.
Εύχομαι ό,τι καλύτερο.

Φίλε μου,

καταρχάς σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.

Κατά δεύτερο, όπως έγραψα και πιο πάνω, δεν έχω συνέχεια πρόβλημα, παρά μόνο 1-2 φορές το χρόνο και αυτό για καμιά 10αρια μέρες συνολικά. Το αίμα που βγαίνει κατά το χέσιμο, είναι ελάχιστο, μερικές σταγόνες μόνο κατακόκκινο και τίποτε άλλο. Δεν υπάρχει φόβος να πέσει ο αιματοκρίτης μου γιατί εκτός του ότι το αίμα που χάνεται είναι ελάχιστο, έχω και μεγάλο αιματοκρίτη (γύρω στο 50) και επειδή πρέπει να δίνω αίμα και δε μπορώ λόγω ψυχολογικού, καλό είναι να χάνω και λίγο.
Πάντως σε ευχαριστώ ξανά για το ενδιαφέρον...

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
καλησπερα...μηπως κανενας εχει κανει το τελευταιο καιρο καμια μεθοδο ιατρικη για την πληρη εξαφανιση τους.οχι διατροφικη θεραπεια ,ουτε θεραπεια με αλοιφες.απλα να χει κανει επεμβατικη μεθοδο απο γιατρο,και ποια μεθοδο ενδεικνυεται.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.196
Πόντοι
22.785
πικρα μεγαλη λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :headbang: :headbang: :headbang:

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
πικρα μεγαλη λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :headbang: :headbang: :headbang:
ασε γιατι το τελευταιο καιρο με βασανιζει πολυ..μα παρα πολυ.για αυτο θα κανω σιγουρα κατι,για να απολαυσω τις διακοπες.δε παει αλλο-καθε συμβουλη δεκτη(οχι διατροφη,και αλοιφες..δοκιμαστηκαν ολα)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ασε γιατι το τελευταιο καιρο με βασανιζει πολυ..μα παρα πολυ.για αυτο θα κανω σιγουρα κατι,για να απολαυσω τις διακοπες.δε παει αλλο-καθε συμβουλη δεκτη(οχι διατροφη,και αλοιφες..δοκιμαστηκαν ολα)
οζον δοκιμασες αρχηγε?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.196
Πόντοι
22.785
λιπον ζουγλακια δοκιμασε πρασινι