Νέα

Αιμορροΐδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
θα το δώ το βράδυ που θα πάω σπίτι και θα στο γράψω..

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Αριον ασ'τις αιμορροιδες και ανεβασε τα μιλφ βιντεο που μας υποσχεθηκες!  :cheesy:

Επισκέπτης
Αριον ασ'τις αιμορροιδες και ανεβασε τα μιλφ βιντεο που μας υποσχεθηκες!  :cheesy:
συναγωνιστή αύριο μετά το μεσημέρι θα τα ανεβάσω είχα μια καλή επίσκεψη βουλγαρικής προέλευσης σήμερα και πέρασα καλά και τώρα είμαι σε ένα βουλγάρικο site και ετοιμάζω κάτι καλά κονέ για την επόμενη επίσκεψη μου στην  διπλανή χώρα τον άλλο μήνα αλλά και με εδώ καλά κορίτσια από την διπλανή χώρα.

PROEDROSSTRIP

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες γεια σας, αναρωτηθηκατε ποτε τι κανανε πριν 30 χρονια περιπου ,οποιοι ειχανε το προβλημα?
Η λυση ητανε μια ,βδελες , ναι βδελες ,τις βαζανε και ρουφουσανε το αιμα και τελος για παντα το προβλημα.
Αντε ομως να βρεις βδελες.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
μαγκες γεια σας, αναρωτηθηκατε ποτε τι κανανε πριν 30 χρονια περιπου ,οποιοι ειχανε το προβλημα?
Η λυση ητανε μια ,βδελες , ναι βδελες ,τις βαζανε και ρουφουσανε το αιμα και τελος για παντα το προβλημα.
Αντε ομως να βρεις βδελες.
Ενα φιλο μου παντως τον λενε βδελλα στο παρατσουκλι του, επειδη αν κολλησει σε παρεα δεν ξεκολλαει με τιποτα. Αυτος κανει;  :cheesy: :cheesy:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μήπως είναι και....καταμπλάκ?....βοηθάει.... :2funny:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ΟΠΩΣ ξαναεγραψα υπαρχει μια νεα μεθοδος αντιμετωπισης περα απο τις κρεμες και τα υποθετα.μονο για σοβαρες περιπτωσεις

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
φίλε tasaef η αλοιφή λέγεται xylocaine jelly 2%, ξέρεις..γαντάκι αλοίφεις..τοποθετείς εσωτερικά...και το απολαμβάνεις.... :2funny:

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πάλι αλλά πολύ καλή αλοιφή για τον ΄΄δαίμον΄΄ που λέει και ο tasaef, είναι και η proctosynalar.ελπίζω να σας βοηθήσει.σας μιλάω εκ πείρας γιατί είμαι χρόνια παθών κ λογικά θα χρειαστώ επέμβαση...!αν και η προοπτική κάποιος να ασχοληθεί με τον κόλο μου δε μου αρέσει κ πολύ...!! :helpplea: :helpplea:

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Προσοχή! Η ξυλοκαίνη είναι για αναλγητική χρήση, δηλαδή για να μην πονάς! Χρησιμοποιείται επικουρικά, δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα. Χρειάζεσαι εξειδικευμένη αλοιφή, σου συνιστώ Σεριπρόκτ και καλή διατροφή, δηλαδή πολλά λαχανικά, έστω και σε χυμό. Κάτι στη διατροφή σου σε πειράζει.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εμένα fly γιατρός μου την έδωσε...λες να με πέρασε για πούστη και μου την έδωσε για να μην πονάω την ώρα της ...επαφής?..... :2funny:

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Ρε δες τις οδηγίες, η ξυλοκαϊνη είναι τοπικο αναισθητικό, δεν αντιμετωπίζει τη φλεγμονή!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
το ξέρω μωρέ...εδώ ξυλοκαίνη είναι και αυτή που βάζουν για να κρατάνε πιο πολύ στο πήδημα...αλλά ο μαλάκας αυτή μου έδωσε και ας του είπα ότι δεν πονάω..αλλά βγάζει αίμα...

mrbig69

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αδελφέ κουράγιο, το ιδιο πρόβλημα εχω και 'γω,ευτυχως ακομα οχι έντονο.Υπομονη και περαστικά.

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Μια και το έφερε η κουβέντα, πήγα τώρα και ήπια έξι καροτάκια και δύο μήλα. Από τότε που το κάνω αυτό, τελείωσε το πρόβλημα, σοβαρά μιλάω.

stteffannos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αν κρίνω από την ημερομηνία της τελευταίας απάντησης δεν πρόκειται να βοηθηθεί αυτός που έθεσε το θέμα. Γράφω για να βοηθήσω μέσω της εμπειρίας μου όσους πάσχουν από αιμορροΐδες.
Ταλαιπωρήθηκα 2,5 χρόνια γιατί δεν είχα πόνο αλλά μόνο αιμοραγίες άλλοτε πιο συχνά άλλοτε πιο σπάνια. Μαλακία μου. Έπρεπε να πάω να τις "χειρουργήσω" αμέσως. Θα γλίτωνα από χαμηλό αιματοκρίτη και πολύ ταλαιπωρία.
Η εγχείρηση (νυστέρι laser, υπέρηχοι, κρυοπληξία κλπ) ασχολούνται με τις αιμορροΐδες κι όχι με το λόγο που τις προκαλεί. Έτσι υπάρχει περίπτωση να ξαναεμφανιστούν ακόμη κι αν προσπαθήσεις να πάψεις να είσαι δυσκοίλιος και φροντίζεις σχολαστικά την καθαριότητα της περιοχής. Συναίβει σε συγγενή και σε γνωστό μου.
Εγώ έκανα μια επέμβαση που λέγεται "διαστολή του έσω σφιγκήρα κατά Peter Lord" στο Ηράκλειο στην Αθήνα στην Κλινική Σωτήρ (Γρηγοριάδη) 1500ευρώ μετά από μεγάλη έρευνα του τι κυκλοφορεί ιατρικά πάνω στο θέμα.
Επανέφερε το σφίξιμο του έσω σφιγκήρα στο φυσιολογικό μ' αποτέλεσμα να μην υπάρξει περίπτωση να ξαναδημιουργηθούν οι αιμορροΐδες. Αυτό το σφίξιμο (που οφείλεται σε έναν σωρό από αιτίες) αναγκάζει τις αιμορροΐδες (τις φλέβες που συγκρατούν το έντερο με το δέρμα) να αποκοληθούν και να δημιουτργηθεί η αιμορροϊδοπάθεια.
Επειδή δεν γίνεται κάποια τομή (άρα και ράμματα), ο πόνος κρατάει λίγη ώρα (την ίδια μέρα αν γουστάρεις φεύγεις από την κλινική). Για μια - δυο μέρες όταν σηκωνόμουνα ή καθόμουνα πάνω στην κίνηση του σήκω - κάτσε πονούσα αλλά κατόπιν δεν είχα κανένα πρόβλημα πόνου ούτε όταν έχεζα. Βέβαια περνά κάποιο χρονικό διάστημα με μεταγχειρητικά υγρά αλλά με μια γάζα και πολλή καθαριότητα δεν υπάρχει πρόβλημα.
Το συνιστώ ανεπιφύλαχτα. Δεν υπάρχει λόγος να χάνεται αίμα τζάμπα ούτε να πονάει κανείς.
Είχα φτάσει στο σημείο να αποφεύγω εκδρομές γιατί φοβόμουν μη χάσω πολύ αίμα και μου'ρθει καμιά λιποθυμιά. Για να μην προκαλώ τον ερεθισμό τους έπρεπε να κόψω γυμναστήριο, ποδήλατο, κι έναν σωρό τροφές κι αλκοόλ. Ούτε πουρό να ήμουνα.
Κάντε ό,τι έκανα και αν δεν λάβω ευχαριστήρια μηνύματα μέσα σε ένα χρόνο ας σβήσει το μήνυμά μου ο υπεύθυνος. Άντε και ευχάριστο χέσιμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom