hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Μαλλον η πολιτικη σου θεση σε τυφλωνει,και δεν σε αφηνει να δεις μια πραξη ΟΜΜΗΣ ΒΙΑΣ!!!Απο τα λεγομενα σου αντιλαμβανωμαι οτι εισαι ψηφοφορος του κκε,κομμα που απαιχθανομαι για χιλιους και 2 λογους(αλλη συζητηση)...Η σχεση του κομματος με την αστυνομια ειναι γνωστη,αλλα δεν δικαιολογει διαολε την λογικη <<ας προσεχε>>...ΔΕΝ δινει το δικαιωμα να λες οτι οι αστυνομοι ειναι φραπογαλο και εφημεριδα....Δηλαδη θα τους θελαμε πιο ενεργητικους??ή θα βγαιναμε στα παραθυρα να καταγγελουμε την αστυνομουμενο κρατος???Οσο για την παιδικη εργασια,μαλλον φιλε εισαι βαθεια νυχτωμενος,καθως το ποσοστο της πρεπει να ειναι μηδαμινο τουλαχιστον στα αστικα κεντρα.θελεις να πεις δηλαδη οτι το διανοητικο επιπεδο των αστυνομικων ειναι υψηλοτερο απο των οικοδομων???
απιστευτο.
εγω ξερω εμπρακτα οτι ειναι απο τα επαγγελματα με πολυ χαμηλο διανοητικο επιπεδο.
για να χτισεις οικοδομη ,θελει γνωσεις και τεχνη τουλαχιστον.
για να πινεις φραπε στο αμαξι κανοντας σκοπια,με σταθερο μισθο,τιποτα.
και οσο για το 18 στην βαση αυτο οφειλεται στην ζητηση για σταθερη δουλεια οχι στο επιπεδο των σπουδων!!!
η ζητηση διαμορφωνει τις βασεις. το μαθηματικο εχει πεσει στο 14!!
ειπαμε ,αυτο τραβαει τους νεους που λενε να μπω εκει να καθομαι και να μαι δημοσιος υπαλληλος,
και μετα φιλησυχος οικογενειαρχης.πολυ ωραια,εχει και κινδυνους η δουλεια ομως.
και κατι τελευταιο.
το να γραψεις 18 στις πανελληνιες δεν αποδυκνυει κατι.
στο λεει ενα ατομο που εβγαλε 18,1 οχι επειδη ειναι τερας ευφυιας ,αλλα γιατι ο πατερας του ,του εδωσε
τον χρονο που χρειαζεται ενας μαθητης για να διαβασει ,χωρις να εχει αναγκη να δουλευει.
καποιοι ισως να μην ειχαν αυτο το προνομιο που ειχα εγω.
δεν σημαινει οτι ειμαι πιο εξυπνος απο αυτους. ;)
Υ.Σ.Το 18αρι,θελει αναμφισβητητα μυαλο,αλλα και φρυδια και υπομονη,ποιοτικα στοιχεια της προσωπικοτητας ...Υ.Σ.2.Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα σκεπασει αλλο ενα θυμα της ανικανοτητας του κρατους να προστατευσει τα παιδια του..