Stratocaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 4.655
αν εισαι "δικος τους" φυσικα και δεν σε πειραζουν
Φιλε μου τι εννοεις δικος τους?Ιδεολογικα???Μπα δεν νομιζω...Ως γειτονας?Ναι ειμαι...
Δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν προβληματα.Αν προσεξες ανεφερα και αναρχικους (ο θεος να τους κανει να μαθουν τι σημαινει αναρχια τους περισσοτερους που δεν ξερουν που παν τα 4)και τους Ναρκομανεις. Το να βαζεις σκουπα στην πλατεια και ολοι μετα απο ενα μηνα να εμφανιζονται στην Τοσιτσα και τουμπαλιν εμενα δεν μου λεει τιποτα.Αν παμε εγω και εσυ μια μερα θα καταλαβεις και εσυ απο που ξεκιναει το προβλημα
Το να θελουν να στοχοποιουν τον οποιοδηποτε παλι δεν μου λεει τιποτα.
Εδω γινονται εγληματα με ολοκληρα πουλμαν Αστυνομικων απο διπλα τα οποια ειναι και καλα απραγα. Και να σου πω και κατι ακομα???Καλα κανουν και ειναι απραγα.Αν θελαμε κατι διαφορετικο ας δινανε και ενα μισθο της προκοπης σε αυτα τα παιδια (γιατι αν δεις τα περισσοτερα παιδια ειναι που απλα εχουν βαλει μια στολη απο επανω) να ζησουν αξιοπρεπως και να θελουν να αγωνιστουν για το καλυτερο. Αλλα δεν το κανουν...και μην μου πει καποιος για καυλομπατσους γιατι θα απαντησω πως υπαρχουν και καυλοταριφες και μαλακες ιατροι και ο καταλογος συνεχιζεται. Παντου υπαρχουν καλοι και κακοι ..Αλλα με το γεγονος στην Πατησιων και αλλα πολλα γεγονοτα, δημιηουργειται κλιμα τρομοκρατιας και οχι κλιμα αστυνομευσης.Ποσοι απο εμας νιωθουν πλεον χαρα και ασφαλεια οταν βλεπουν εναν Αστυνομικο διπλα τους?Κανονικα αυτο θα επρεπε να νιωθουν ομως. Ειναι κανονικα εκει για να προστατευει ολους εμας τους πολιτες...
Για αυτο σου λεω το θεμα ειναι πολυ μπερδεμενο..Και δεν φταινε τα εκαστοτε εκτελεστικα οργανα..Αλλα αυτοι που τα υποκοινουν...Που ειναι και στις 2 πλευρες το ιδιο προσωπο