Νέα

Αγριάδες (ξύλο) στο σεξ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PANAXIOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 382
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ξύλο στο σεξ...

• Να δέρνω

Ψήφοι: 17 63,0%
  • Να τις τρώω

Ψήφοι: 8 29,6%
  • Δεν γουστάρω τίποτα απ' τα δύο...

Ψήφοι: 2 7,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    27

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Dura πλάκα κάνω. Μου έχουν τύχει και μένα πολλά κουλά...Ενώ δεν την κόβεις τη γυναίκα όσο δεν την έχεις γδύσει και σου φαίνεται νορμάλ, πολλές από τη στιγμή που θα τις γδύσεις και μετά σου βγάζουν διάφορα άρρωστα....

Συμφωνώ απόλυτα! Γι' αυτό ας απολαμβάνουμε την διαφορετικότητα κάθε φοράς... κ μετά next, ΠΑΜΕ ΓΙ' ΑΛΛΑ... ;)

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Στο σωστό δρόμο είσαι!

Απλά να προτείνω και κάποιες πρόσθετες μεθόδους ηδονής πέρα από το να την καις με το τσιγάρο: να της βάζεις καυτά αυγά στις μασχάλες, να της βγάζεις τα νύχια με τανάλιες, να της χτυπάς άγρια τις πατούσες της με κλομπ!

Εγγυημένες μέθοδοι! Με αυτές ξέρεις καύλωναν άγρια και οι βασανιστές στη Χούντα....

μπραβο σου αρχηγε με εστειλες γελεγα 5 λεπτα μονος μου χαχαχα να σε καλα ...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
περιμενο να τισ φαο....... αντε ντε.

Τις γυναίκες, δεν πρέπει να τις χτυπάς ούτε με λουλούδια.....

εσένα όμως μωρό μου, ευχαρίστως σου έριχνα μερικά πουτσοσκάμπιλα......  :grin:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
προτεινω ο φιλος να αρχισει να παει πανω σε αναμμενα καρβουνα με την γκομενα,μετα σεξ.θα τους κανει καλο.

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχα  Συναγωνιστή σε διαβεβαιώ, ΔΕΝ είμαι, αλλά όταν πηγαίνει γυρεύοντας η γκόμενα... ε, μην της χαλάσω το χατήρι! :grin:

Λοιπόν φίλε DURA εγώ έχω ανακαλύψει το εξής....
Το τσιγάρο μου αναστέλλει τις ορμές.....
Προκειμένου λοιπόν να επιμηκύνω το διάστημα της ηδονής όταν καταλαβαίνω ότι φτάνω στο σημείο να τελειώσω ανάβω ένα τσιγάρο και απολαμβάνω τσιμπουκάκι στα δύο ή στα τέσσερα....

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Προκειμένου λοιπόν να επιμηκύνω το διάστημα της ηδονής όταν καταλαβαίνω ότι φτάνω στο σημείο να τελειώσω ανάβω ένα τσιγάρο και απολαμβάνω τσιμπουκάκι στα δύο ή στα τέσσερα....

Τσιμπούκι 4χ4 δηλαδή.....  :2funny: εύγε!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Λοιπόν φίλε DURA εγώ έχω ανακαλύψει το εξής....
Το τσιγάρο μου αναστέλλει τις ορμές.....

Γούστα είναι αυτά! Σημασία έχει να τ' απολαμβάνουμε... ο καθένας όπως την βρίσκει!

Εχεις όμως δοκιμάσει, να δώσεις στην γκόμενα, ενώ σε τσιμπουκώνει, να κάνει καμιά τζούρα απ' το τσιγάρο σου; το έχω κάνει πολλές φορές κ στις περισσότερες άρεσε!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.343
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• bsmpic_13_sexy_blonde_anime_bdsm.jpg
    bsmpic_13_sexy_blonde_anime_bdsm.jpg
    55,3 KB · Εμφανίσεις: 31

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Για να πω και γω τη γνώμη μου, μ αρέσει καμιά σφαλιάρα, καμιά χριστοπαναγία, άντε και καμιά με το ζωνάρι κανά μαλλί τράβηγμα αλλά μέχρι εκεί! Βέβαια γούστα είναι αυτά! Αμα γουστάρουν και οι 2 μια χαρά είναι!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Προσοχη μονο μη μπερδεψει το πουρο με την πουτσα(κατα το γνωστο μπερδεψε τη βουρτσα με την πουτσα)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Για να πω και γω τη γνώμη μου, μ αρέσει καμιά σφαλιάρα, καμιά χριστοπαναγία, άντε και καμιά με το ζωνάρι κανά μαλλί τράβηγμα αλλά μέχρι εκεί! Βέβαια γούστα είναι αυτά! Αμα γουστάρουν και οι 2 μια χαρά είναι!
Εκεί με το μαλλί τράβηγμα με έκανες αλοιφή λέμεεεεεε  :boobies: :boobies: :boobies:
Είμαι δική σου για πάντα  :smitten: :smitten:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Εκεί με το μαλλί τράβηγμα με έκανες αλοιφή λέμεεεεεε  :boobies: :boobies: :boobies:
Είμαι δική σου για πάντα  :smitten: :smitten:

όταν εγώ σου χω πει ότι δεν την παλεύεις και τα θέλει ο κώλος σου γίνομαι κακός! Αρε γλέντια!  :headbang: :headbang:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Κανα μπατσακι στα κωλομερια, γερο σφυροκοπημα και καμια δαγκωματια τα κανω κεφι. :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
όταν εγώ σου χω πει ότι δεν την παλεύεις και τα θέλει ο κώλος σου γίνομαι κακός! Αρε γλέντια!  :headbang: :headbang:
Κακό δε σε έχω πει ποτέ  :-* :-* :-* :-*
Το ότι τα θέλει ο κώλος μου δεν το έχω αρνηθεί  :-* :-* :-*

Edit:
Κανα μπατσακι στα κωλομερια, γερο σφυροκοπημα και καμια δαγκωματια τα κανω κεφι. :rockon:
Αχχχ, τι θρεντ είναι κι αυτό μεσημεριάτικαααα  :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
Από όσο μπορώ να θυμάμαι τον εαυτό μου, κατά την διάρκεια του SEX μου βγαίνουν διάφορα βίαια ένστικτά, με αποτέλεσμα να την βρίσκω πολύ όταν χτυπάω την σύντροφό μου.
Σκαμπιλάκια στα κωλομάγουλα σκαμπιλάκια στο πρόσωπο και όπου αλλού μου βγει.
Εχθές ενώ κάναμε sex άναψα τσιγάρο. Η σύντροφός μου ήταν σκυμμένη μπροστά μου και εγώ είχα εισέλθεί από πίσω......
Ενώ είχαμε και οι δύο φτάσει στο αποκορύφωμα ή κάπου εκεί κοντά τέλος πάντων άρχισα να καιω απαλά την πλάτη της με το τσιγάρο, χωρίς να αφήνω σημάδια βέβαια και πολύ απαλά.
Σύντροφοι δεν μπορώ να σας περιγράψω το μέγεθος της ηδονής τόσο το δικό μου όσο και της συντρόφου μου.....

Περιμένω τις απόψεις σας.....
ξεροχινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν πολύ μου άρεσε όλος αυτός ο τζερτζελές που έχει δημιουργηθεί με αυτή μου την καταχώρηση…..
Γέλασα με την ψυχή μου με τις καταχωρήσεις σας…..

Σας ευχαριστώ πολύ να είστε όλοι καλά….

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Από όσο μπορώ να θυμάμαι τον εαυτό μου, κατά την διάρκεια του SEX μου βγαίνουν διάφορα βίαια ένστικτά, με αποτέλεσμα να την βρίσκω πολύ όταν χτυπάω την σύντροφό μου.
Σκαμπιλάκια στα κωλομάγουλα σκαμπιλάκια στο πρόσωπο και όπου αλλού μου βγει.
Εχθές ενώ κάναμε sex άναψα τσιγάρο. Η σύντροφός μου ήταν σκυμμένη μπροστά μου και εγώ είχα εισέλθεί από πίσω......
Ενώ είχαμε και οι δύο φτάσει στο αποκορύφωμα ή κάπου εκεί κοντά τέλος πάντων άρχισα να καιω απαλά την πλάτη της με το τσιγάρο, χωρίς να αφήνω σημάδια βέβαια και πολύ απαλά.
Σύντροφοι δεν μπορώ να σας περιγράψω το μέγεθος της ηδονής τόσο το δικό μου όσο και της συντρόφου μου.....

Περιμένω τις απόψεις σας.....
Τη Λίντα από Κωνσταντινουπόλεως 94 την είχες πάρει? Η κατάλληλη για σένα θα ήταν...  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom