Νέα

Αγριάδες (ξύλο) στο σεξ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PANAXIOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 382
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ξύλο στο σεξ...

• Να δέρνω

Ψήφοι: 17 63,0%
  • Να τις τρώω

Ψήφοι: 8 29,6%
  • Δεν γουστάρω τίποτα απ' τα δύο...

Ψήφοι: 2 7,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    27

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Από όσο μπορώ να θυμάμαι τον εαυτό μου, κατά την διάρκεια του SEX μου βγαίνουν διάφορα βίαια ένστικτά, με αποτέλεσμα να την βρίσκω πολύ όταν χτυπάω την σύντροφό μου.
Σκαμπιλάκια στα κωλομάγουλα σκαμπιλάκια στο πρόσωπο και όπου αλλού μου βγει.
Εχθές ενώ κάναμε sex άναψα τσιγάρο. Η σύντροφός μου ήταν σκυμμένη μπροστά μου και εγώ είχα εισέλθεί από πίσω......
Ενώ είχαμε και οι δύο φτάσει στο αποκορύφωμα ή κάπου εκεί κοντά τέλος πάντων άρχισα να καιω απαλά την πλάτη της με το τσιγάρο, χωρίς να αφήνω σημάδια βέβαια και πολύ απαλά.
Σύντροφοι δεν μπορώ να σας περιγράψω το μέγεθος της ηδονής τόσο το δικό μου όσο και της συντρόφου μου.....

Περιμένω τις απόψεις σας.....

Αμα την βρίσκετε και οι δύο δεν πέφτει λόγος σε κανέναν τρίτο...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε μεγαλε πως γινετε να καις την πλατη τις με το τσιγαρο χωρις να μενει σημαδη, θα μας τρελανεις τωρα πρωι πρωι και εσυ?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Συμφωνώ και επαυξάνω!!
Και μπράβο σου που τα κάνεις γιατί πολλοί το θέλουν αλλά δεν το κάνουν, μπράβο και στην κοπέλα που είναι ανοιχτή στο να δεχτεί κάτι νέο.
Εύγε, νέοι μου  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Από όσο μπορώ να θυμάμαι τον εαυτό μου, κατά την διάρκεια του SEX μου βγαίνουν διάφορα βίαια ένστικτά, με αποτέλεσμα να την βρίσκω πολύ όταν χτυπάω την σύντροφό μου.

Σύντροφοι δεν μπορώ να σας περιγράψω το μέγεθος της ηδονής τόσο το δικό μου όσο και της συντρόφου μου.....

Εφ' όσον είστε ενήλικοι κ συμφωνείται κ οι 2 σε τέτοιες s/m συμπεριφορές... δεν νομίζω ότι πέφτει λόγος σε κανέναν άλλο!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ρε μεγαλε πως γινετε να καις την πλατη τις με το τσιγαρο χωρις να μενει σημαδη, θα μας τρελανεις τωρα πρωι πρωι και εσυ?
Δεν το ακουμπάει ρε το τσιγάρο, το περνάει απαλά κοντά στο δέρμα...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
δοκιμαστε και το κερι, εχει καλα αποτελεσματα...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Σκαμπιλάκια στα κωλομάγουλα σκαμπιλάκια στο πρόσωπο και όπου αλλού μου βγει.
Εχθές ενώ κάναμε sex άναψα τσιγάρο. Η σύντροφός μου ήταν σκυμμένη μπροστά μου και εγώ είχα εισέλθεί από πίσω......
Ενώ είχαμε και οι δύο φτάσει στο αποκορύφωμα ή κάπου εκεί κοντά τέλος πάντων άρχισα να καιω απαλά την πλάτη της με το τσιγάρο, χωρίς να αφήνω σημάδια βέβαια και πολύ απαλά.

Στο σωστό δρόμο είσαι!

Απλά να προτείνω και κάποιες πρόσθετες μεθόδους ηδονής πέρα από το να την καις με το τσιγάρο: να της βάζεις καυτά αυγά στις μασχάλες, να της βγάζεις τα νύχια με τανάλιες, να της χτυπάς άγρια τις πατούσες της με κλομπ!

Εγγυημένες μέθοδοι! Με αυτές ξέρεις καύλωναν άγρια και οι βασανιστές στη Χούντα....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Δεν το ακουμπάει ρε το τσιγάρο, το περνάει απαλά κοντά στο δέρμα...
Και αμα αρχιση να τρεμει το χερι απο την κουραση η την ηδονη τι γινεται την στελνης στο νοσοκομειο για εγγαυματα

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν ΤΕΡΑΣΤΙΕ άκου να μαθαίνεις...
Δεν σβήνεις το τσιγάρο στην πλάτη της γυναίκας, εκτός βέβαια και εάν το γουστάρεις και αυτό οπότε τι να πω....
Απλά ακουμπάς πολύ απαλά το τσιγάρο για ένα δευτερόλεπτο και το σέρνεις πάνω στην πλάτη ..... όχι σε ένα σημείο συνέχεια γιατί μετά θα πας για πλαστική.....

Όσο τώρα αφορά τα υπόλοιπα περί αυγών στις μασχάλες και λοιπά τι να πω ....
Όπως την βρίσκει κανείς ......
Αλλά μια και τα αναφέρατε θα ήθελα να ρωτήσω....
Τα αυγά να είναι σφιχτά ή μελάτα....
Όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά μην μας τρέχουνε και τα ζουμιά....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Μου θύμισες μια παρόμοια εμπειρία που είχα, πριν από πολλά χρόνια...
Οπως έχω ξαναγράψει σε κάποιο thread, απολάμβάνω ΠΟΛΥ το καλό τσιμπούκι, συνοδεία ενός καλού πούρου κ κάποιου ποτού ή καφέ!
Σε μια τέτοια φάση λοιπόν κι ενώ είμαι αραχτός στο καναπέ κ η γκόμενα με πιπώνει (για πρώτη φορά που είχαμε βρεθεί σεξουαλικά), ενώ καπνίζω σταματά να με γλύφει, συνεχίζοντας όμως να μου χαϊδεύει απαλά τον πούτσο... κ κοιτάζοντας στα μάτια μου λέει όλο νάζι: "θα μου δώσεις κι εμένα μια τζούρα"? φυσικά κ της έδωσα... συνέχισε να με γλύφει με τέχνη κ μετά από λίγα λεπτά μου λέει: "μ' αρέσει να σε γλύφω έχοντας κ την γεύση του πούρου σου στο στόμα... κ μυρίζει τόσο ωραία! Αλλά... το τασάκι δεν το χρειάζεσαι... εδώ (κ μου δείχνει την ανοιχτή παλάμη της) θα ρίχνεις από δω κ πέρα τις στάχτες σου..." έμεινα αποσβωλομένος να την κοιτάζω... η γκόμενα πήρα από μόνη της το πούρο απ' το στόμα μου, τράβηξε μια βαθιά ρουφηξιά κι έριξε ένα κομμάτι στάχτης στο χέρι της... τελικά αποδείχτηκε ΠΟΛΥ βιτσιόζα... την έβρισκε να της το σβύνω στα κωλομέρια αλλά κ να κάθεται στα 4 κ να βάζω τα πόδια μου πάνω στην πλάτη της, χρησιμοποιόντας την σαν σκαμπό... κ η υποτακτική της ψυχολογία τήν έκανε μια ΤΕΛΕΙΑ ΣΚΛΑΒΑ (μετά από λίγο καιρό, με δική της πρωτοβουλία κ επιμονή, μου έκανε κ δουλειές στο σπίτι κλπ)... δυστηχώς όμως παντρεύτηκε, έγινε μαμά κ πλέον χαθήκαμε...

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6

Την επόμενη φορά φτιάξε και καφεδάκι, οπότε στο στόμα τσιγάρο, στο δεξί φλυτζανάκι και στο αριστερό κομπολογάκι...
Για διαφήμιση είσαι.

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Παρακαλώ πειτε μου σε αν ξέρετε κάποια σε μπουρδέλο/ στουντιο που να δεχεται δυνατά σκαμπιλια στα κωλομάγουλα!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Παρακαλώ πειτε μου σε αν ξέρετε κάποια σε μπουρδέλο/ στουντιο που να δεχεται δυνατά σκαμπιλια στα κωλομάγουλα!

Με όλες τις παραπάνω sado περιγραφές ο συγκεκριμένος φίλος άναψε!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Την επόμενη φορά φτιάξε και καφεδάκι, οπότε στο στόμα τσιγάρο, στο δεξί φλυτζανάκι και στο αριστερό κομπολογάκι...
Για διαφήμιση είσαι.

Κι όμως, πέρα από την πλάκα, το έχω κάνει κι αυτό κ είναι ωραία φάση... αν η γυναίκα είναι περιποιησάρα... αράζεις κ τ' απολαμβάνεις ;)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
μπα .... οι μπαταρίες του έχουν αρχίσει να λαλάνε...

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Για διαφήμιση είσαι.

Ρε συ δεν το είχα σκεφθεί......
Φίλε είσαι πολύ μπροστά.....
respect

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Dura πλάκα κάνω. Μου έχουν τύχει και μένα πολλά κουλά...Ενώ δεν την κόβεις τη γυναίκα όσο δεν την έχεις γδύσει και σου φαίνεται νορμάλ, πολλές από τη στιγμή που θα τις γδύσεις και μετά σου βγάζουν διάφορα άρρωστα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom