Νέα

Αγόρι ή Κορίτσι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι φύλο προτιμάτε για το παιδί σας Αγόρι ή Κορίτσι;

• Αγόρι

Ψήφοι: 3 100,0%
  • Κορίτσι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

Επισκέπτης
Φίλε pleasuregiver κοίτα να δείς ποιά είναι η θέση μου για το θέμα.Λοιπόν εφόσον έχουμε <<δημοκρατία>> ο καθένας μπορεί να κάνει ότι γουστάρει χωρίς να βλάπτει τον άλλον...Κανείς δεν έχει δικαίωμα να προσβάλει την προσωπική ζωή του άλλου.Έτσι όποιος γουστάρει και είναι ομοφιλόφιλος καλά κάνει αφού αυτό τον εκφράζει..Δεν γουστάρω τα κόμπλεξ της σημερινής κοινωνίας.... Πιστεύω να έγινα κατανοητός.  :knuppel:
ρε μακρυα απο τον κωλο μου που λενε..ουτε εμενα με νοιαζει τι εχει επιλεξει ο καθενας αλλα εδω μιλαμε για τα παιδια μας..αν ειχα λοιπον γιο,πολυ θα με πειραζε να τον τρωει-δινει απο-σε αντρες..

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
ρε μακρυα απο τον κωλο μου που λενε..ουτε εμενα με νοιαζει τι εχει επιλεξει ο καθενας αλλα εδω μιλαμε για τα παιδια μας..αν ειχα λοιπον γιο,πολυ θα με πειραζε να τον τρωει-δινει απο-σε αντρες..
Και εμένα θα με πείραζε.Όπως και στον καθένα πιστεύω.Απλά στην προκειμένη περίπτωση είναι να μην βρίσκεσαι στην περίπτωση του πατέρα-μαλάκα.Αλλά τώρα αν ο άλλος είναι GAY και του αρέσει να τον παίρνει.Τι να κάνουμε ? Να του φορέσουμε ζώνη αγνότητος ή να του βουλώσουμε την τρύπα με φελό??

OP
OP
Χ

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Να υποθέσω δηλαδή φίλε ότι είσαι υπερ των κοριτσιών?

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Νομίζω ότι θα εξετάσουμε καλύτερα το θέμα αν αγνοήσουμε τις ακραίες περιπτώσεις να σου βγει το παιδί ομοφυλόφιλος ή νυμφομανής και να επικεντρωθούμε στο τυπικό παιδί μιας ισορροπημένης οικογένειας. Με κίνδυνο να χαρακτηριστώ αιρετικός, νομίζω ότι στην σημερινή νεολαία και στις σημερινές συνθήκες ένα κοριτσάκι έχει μικρότερες τάσεις να βγει κωλόπαιδο από ένα αγοράκι. Ορισμένοι ενδεχομένως έχουμε διάφορους ενδοιασμούς να προτιμήσουμε κοριτσάκι από τους συνειρμούς που κάνουμε στο πως θα αντιμετωπίσουμε το αναπόφευκτο του αγνώστου που θα μας το … αλλά αν έχουμε φροντίσει το παιδί μας να αποκτήσει αρχές και κρίση δεν βλέπω πρόβλημα από αυτή την φυσιολογική εξέλιξη.

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
ειναι ωραιο να βλεπεις μπροστα σου εναν μαλακα σαν και σενα και να ειναι και παιδι σου?

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
υπαρχει χειροτερο απο το να μοιαζει και στην μανα του? ο μαλακας εμοιασε στην γυναικα μου....κατασροφη!

Επισκέπτης
Γερός να 'ναι κι ας είναι ότι να 'ναι!!! :cheesy:

Βασικά αγόρι ήθελα και αγόρι έκατσε!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Στη σημερινή εποχή δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος ούτε για γάμο ούτε για παιδιά. Ή μήπως νομίζετε ότι τα γονίδιά σας είναι τόσο σημαντικά ώστε να χρήζουν διαιώνισης, όταν ήδη άλλωστε υπάρχει πρόβλημα υπερπληθυσμού;

Το πιθανότερο για ένα κορίτσι σήμερα είναι να καταλήξει πουτανάκι. Κοιτάξτε όλες τις γυναίκες που κυκλοφορούν και φανταστείτε τον εαυτό σας στη θέση του μαλάκα που τις μεγαλώσε σα μικρές πριγκήπισσες και ακόμα έχει την ψευδαίσθηση ότι η κορούλα του είναι παρθένα και της αξίζει το καλύτερο. Όσο για τα αγόρια, αν και οι πιθανότητες είναι ευνοικότερες, το πιθανότερο είναι να καταλήξουν ανεγκέφαλα αλητάκια.

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
κοριτσι να πιουμε και κανενα ποτηρι νερο στα γεραματα

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Αγόρι...Γιατί είναι καλύτερα σαν πατέρας να ακούσεις <<ο γιός σου γάμησε την τάδε>> παρά <<την κόρη σου την γαμάει όλη η πόλη...μεγάλο πουτανάκι>> χαχαχα είμαι ΣΩΣΤΟΣ ??

Αυτό που γράφεις είναι μεγάλη μαλακία.Όπως εσύ γαμάς την κόρη κάποιου,έτσι και κάποιος θα γαμήσει την κόρη σου.Αν γουστάρει να γαμιέται,και δεν το κάνει για να είναι "in" και γενικά για μαγκιά,δεν τρέχει τίποτα.Το φυσιολογικό είναι.Εκτός αν είναι διανοητικά καθυστερημένη,οπότε έχεις διασφαλίσει ότι δε θα τη γαμήσει κανείς.

Το τελευταίο πράγμα που με απασχόλησε,ήταν αν είναι αγόρι ή κορίτσι το παιδί μου.Υγιές,αρτιμελές και νοητικά εντάξει να είναι και όλα έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους.Από εκεί και πέρα,αναλαμβάνεις από κοινού με τη μάνα τους-γυναίκα σου-τη διαπεδαγώγηση.Οπότε είναι πιο σημαντικό να έχεις κάνει καλή επιλογή της γυναίκας σου,παρά να προτιμήσεις φύλο.

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Δεν εχω προτιμησεις αλλα θελω μονο ΓΙΟ ! :grin:
Τα ιδια ελεγε και ενας φιλος , του κατσαν 2 κορες , πηγε για το τριτο με την ελπιδα να βγει γιος και εκατσαν δίδυμες κορες !  :dancing:
Τωρα παει σουπερ μαρκετ και ψωνιζει ενα καροτσι σερβιετες ! :headbang: :headbang:

OP
OP
Χ

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Λοιπόν συνάγωνιστές/συναγωνίστριες στατιστικά οι κόρες που γεννιούνται είναι περισσότερες. Τι γίνετι δεν τις αγαπάτε ή στο site έχουμε serfers που διαφέρουν από τον μέσο όρο?

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Λόγος#1: Το κορίτσι θα είναι κορίτσι και μετά από 20 χρόνια ενώ για τα αγοράκια δεν ξέρεις!!! Και τότε  :headbang:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σωστος :2funny:
Κοριτσι και παλι κοριτσι να εχουμε και το κεφαλι μας ησυχο :grin:
Και να μοιασει και στην μανουλα του εννοειται :grin:

OP
OP
Χ

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Νεφ συμφωνώ να μοιάσει στην μανούλα του αλλά μερικώς. Ας της μοιάσει εξωτερικά και μάλιστα σε ορισμένα ... σημεία. Μυαλό και χαρακτήρας ας είναι του μπαμπά (έξυπνη και αλανιάρα).

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
κοριτσακι ρεεεεε  :rockon:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Δεν εχω προτιμησεις αλλα θελω μονο ΓΙΟ ! :grin:
Τα ιδια ελεγε και ενας φιλος , του κατσαν 2 κορες , πηγε για το τριτο με την ελπιδα να βγει γιος και εκατσαν δίδυμες κορες !  :dancing:
Τωρα παει σουπερ μαρκετ και ψωνιζει ενα καροτσι σερβιετες ! :headbang: :headbang:
συνηθως ετσι γινεται.και μενα ενας θειος μου το προσπαθουσε για γιο συνεχεια και βρεθηκε τελικα με 5! κορες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom