Νέα

Αγοραίος έρωτας: επικίνδυνη εξάρτηση;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα girlfriend
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 414
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

poutsokriaro

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2007
Μηνύματα
14
Like
0
Πόντοι
0
Σωστά όσα αναφέρονται παραπάνω !!! Εγώ προσωπικά όποτε πάω με cg είναι όποτε ανεβαίνω Αθήνα για να ξεχαρμανιάσω. Είμαι πάντρεμένος αλλά οι γυναίκες όταν παντρεύονται το σέξ το θεωρούνε καταναγκαστικό έργο. Σε φάση που ξέρεις τι ώρα θα το κάνουμε , σε ποια στάση και φυσικά τα απολύτος απαραίτητα !!! Εγώ σαν άντρας δεν θέλω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου έτσι !!! Θέλω να γαμήσω και να το φχαριστηθώ να τη χύσω στη μάπα , να τη πάρω στα τέσσερα ή ότι άλλο μου καυλώσει !!! Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί πρέπει να αισθάνομαι τύψεις αφού κατα τ' άλλα τη γυναίκα μου την αγαπάω !!! Έτσι είμαστε και οι δύο ευχαριστημ'ενοι και ούτε γάτα ούτε ζημιά !!
Εγώ προσωπικά θεωρώ μαλακία για τους παντρεμένους να έχουν παράλληλη σχε΄ση . Εκεί το θέμα μπερδεύεται πολύ και είνια και χοντρή μαλακία !!!
 

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
5.488
Like
1
Πόντοι
66
Προσέξτε σήμερα ποιά κυριακάτικη θα αγοράσετε γιατί κυκλοφορούν ορισμένες με τον νέο κατάλογο του Χόντου
 

Επισκέπτης
Εκτός από αυτό όμως, δεν ρώτησα γιατί πάτε στις πουτάνες, γιατί το κρύβετε από τις γυναίκες σας ρώτησα. Φιλικά κι εγώ :)

Εκτός από πολλά μπουρδέλα που υπάρχουν στην Αθήνα, υπάρχουν και οι ξεκωλιάρες γκόμενες που θα σου έκαναν τα πάντα στο κρεβάτι, αλλά το κακό με αυτές είναι ότι δεν είναι μονό τάνες στο σώμα αλλά και στην ψυχή για αυτο και τις αποκαλώ ξεκολιάρες....Για αυτό τις αποφεύγουμε αυτές και προτιμάμε τα μπουρδέλα.
Εχουμε πιο ήσυχο το κεφάλι μας με τις τάνες των μπουρδέλων.

Για παράδειγμα ένας παντρεμένος πάει στην τάνα επειδή θέλει να ρίξει ΕΝΑΝ ΑΓΡΙΟ ή να κάνει μια φαντασίωση που δεν μπορεί να την κάνει με τη γυναίκα του.
Δυστυχώς πάνε πολλοί παντρεμένοι σε μπουρδέλα και το κρύβουν απο τις γυναίκες τους και καλα κανουν. Γιατι θα τουσ χώριζαν μετα.
 

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Μηνύματα
1.392
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
κυριαρχει η αντιληψη στις ελληνιδες οτι η γυναικα σου μονο που σου καθεται ειναι απο μονο του πολυ μεγαλο πραγμα..οποτε δεν χρειαζεται να σου προσφερουν κατι παραπανω..Αντιθετα μαλιστα για αποζημιωση σου ζητουνε λαγους με πετραχιλια.ομως το ζητημα δεν ειναι μονο να σου ανοιγουν τα ποδια και αντε να τελειωνουμε. πρεπει να σου κανουν πραγματα που σου αρεσουνε και να σου φαιρονται οπως αρμοζει σε εναν αντρα διαφορετικα αυτα ειναι ευνοητο να τα αναζητεις αλλου. το κακο ειναι οτι μετα σου ζητανε κ τον λογο..τι να τους πεις εκει..παντως αυτες τις συζητησεις δεν μπορεις να τις κανεις με γυναικες-ελληνιδες γιατι ειναι κολλημενες και δεν μπορεις να βρεις καποιο κοινο τοπο γιατι σου λενε τα δικα τους και πανε την κουβεντα σε μαλακιες. Ναι ,συμφωνω δεν πρεπει να κανουμε παραλληλες σχεσεις,γιατι ειναι ανουσιο, απλα ξαποστελνεις αυτην που στα πρηζει..ομως..χμμμ..τι γινεται μετα?απλα βρισκεις αλλην να στα πρηζει.. :think: συμπερασμα: ευτυχως που υπαρχουν πουτανες.
 

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Μηνύματα
464
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
"Ευτυχώς που η πατρίς δικαιώνεται σε πλατείες ,ταβέρνες κι αλάνες,ευτυχώς που δεν χάθηκε ο έρωτας,ευτυχώς που υπάρχουν ΠΟΥΤΑΝΕΣ"!!
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
 

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Μηνύματα
6.904
Like
14
Πόντοι
66
Εσείς κυριά μου όταν πάτε να κανετε σεξ, ενημερωνετε όλη τη  γειτονια??? Μάλλον όχι. Και εμεις δεν γινεταται να πουμε στη μάνα μας στις συναδέλφισες μας στο περιβαλον μας, ξερεις έριξα ένα πουτσο χθες... (οτι κανει το δεξι μας χερι δεν πρεπει να το γνωριζει ουτε το αριστερό μας, ισχύει και για άντρες και για γυναικες). Ενα πραγμα δεν θα καταλαβετε ποτε αλλα θα στο πω γιατι παμε στις πουτανες: γιατι ειναι η ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΙΓΜΟΥΛΑ!!!! Λογοοι που πάμε εκει, υπ΄΄αρχουν πολλοι και ο καθενας θα σου πει κατι διαφορετικό. Όμως για όλους ειναι η δικη μας προσωπική στιγμή. Εδώ ανταλλάσουμε απόψεις μόνο για να έχουμε πιο ικανοποιητικό αποτελεσμα σε αυτη μας την αναζήτηση όσο και αν σου φαινεται περιεργο. Εκεί βρίσκουμε αυτό που εσεις δεν ξέρετε, δεν θέλετε, δεν μπορείτε να μας δωσετε. Αλήθεια θα σου άρεσε ο άντρας των ονειρων σου να σου δίνει μονο πίπα, να σε γαμάει από τον κόλο και να σε χύνει μονο στη μάπα???? Υποθέτω πως όχι... Αυτό όμως που γουστάρει να κανει θα το βρει αλλού. Λόγοι υπάρχουν άπειροι, απλά εσείς αρνήστε να τους δεχτειτε, σεβαστειτε τους όμως!!! Η διαφορετικότητα των φύλων ειναι αυτή που μας κανει να σκεφτομαστε και να αντιλαμβανομαστε διαφορετικα το σεξ. ΌΛοι όμως εδω μέσα έχουμε μια κοινή αγάπη. την αγάπη μας για το σεξ, τον έρωτα, τη γυναικα, το μουνι σας, τον κόλο σας, τα ποδια σας, τα χερια σας, τα πάντα σας.... Μεσα απο τις πουτανες εκπαιδευόμαστε, εξελισόμαστε, και τελικά ερχόμαστε πα΄λι στις φίλες μας στις γυναικες μας για να σας προσφερουμε αυτο που και εσεις θελετε, την ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΙΓΜΗ!!!! Οταν θα απελευθερωθειτε ερωτικά και γινετε πουτανες στο κρεβατι σας, τοτε πιστεψε με φίλη μου, ισως να μην υπάρχουν πια πραγματικές πουτάνες!!! Φιλικά!!!!

Πές τα Barone, πές τα!

Ψυχραιμία φίλε μου, ψυχραιμία. Πρώτα-πρώτα, όταν ΕΓΩ πάω για σεξ, συχνά το μαθαίνει όλη η γειτονιά.

Κρεμάς τίποτα κουδούνια και ορμάς;


:) Οποτε ας γινει σαφες οτι[size=12pt] οσο αυξανονται οι πουτανες τοσο μειωνεται η ικανοτητα των υπολοιπων γυναικων να ικανοποιησουν τους αντρες τους![/size]..Οι λαοι με τα λιγοτερα μπουρδελα ειναι εκεινοι που εχουν καλες γυναικες..και δυστυχως η Ελλαδα ειναι μια χωρα με πολλαα(ευτυχως)μπουρδελα!! :birdman:

Θα το αντιστρέψω και θα πω ότι όσο μειώνεται η ικανότητα των γυναικών να ικανοποιήσουν τους άντρες τους, τόσο αυξάνονται οι πουτάνες... :rockon:
 

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Μηνύματα
6.904
Like
14
Πόντοι
66
Eτσι ειναι / το sex το εφκιαξε ο Θεος για τους αντρες και για τις αλλοδαπες / [size=11pt]οι Ελληνιδες για να απολαυσουν το sex πρεπει να εχει ερθουν σε ευθεια γραμμη ολοι οι πλανητες[/size] και να παρει το Champions League ο Λεμονης χεχεχεχεχεχε

Μην ξεχνάμε, Υπουργέ μου, τη συζυγία Ερμή-Κρόνου και το πέρασμά τους πάνω από τον Αχλαδόκαμπο :2funny:
 

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Μηνύματα
10.405
Κριτικές
5
Like
65.656
Πόντοι
12.056

Επισκέπτης
Αληθεια μολις λυποθυμησε ο συγγενης του , πηγε στη Φυλης ;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

xexe κατι τετοιες τασεις με πιανουν και εμενα.Οποτε εχω ανχγος η νευρα πεταγομαι στα αγαπημενα μου σπιτακια για να παρηγορηθω!Δεν ειναι αρα μονο θεμα σεξ αλλα και ανθρωπινης ζεστης επαφης!
 

D916

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Μηνύματα
32
Like
0
Πόντοι
0
Περα απο την πλακα νωμιζω οτι οταν υπαρχει δυνατη σχεση αναμεσα στο ζευγαρι δεν εχεις την αναγκη να πας με καμια πουτανα και με κανενα ct.....
 

Επισκέπτης
Περα απο την πλακα νωμιζω οτι οταν υπαρχει δυνατη σχεση αναμεσα στο ζευγαρι δεν εχεις την αναγκη να πας με καμια πουτανα και με κανενα ct.....

Μα αυτο ειναι το θεμα...Οτι οι Ελληνιδες δεν ειναι ικανες για να δημιουργησουν τετια σχεση και ελξη στο κρεβατι και γενικα .
 
OP
OP
G

girlfriend

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Μηνύματα
12
Like
0
Πόντοι
0
Μερικές απαντήσεις ...για την προώθηση του διαλόγου:
1. Η σχέση ήταν όντως σοβαρή: ήμασταν 4 χρόνια μαζί, συζούσαμε τα τελευταία δυόμιση και σχεδιάζαμε να παντρευτούμε τον Ιούλιο του 2008.
2. Το θέμα των χρημάτων το έθεσα επειδή έφτασε να χρωστάει πολλά σε καταναλωτικά και κάρτες. Εγώ έχω μια καλή δουλειά, μοιραζόμασταν πάντα τα έξοδα (και τώρα συντηρώ μια χαρά τον εαυτό μου και το σπίτι μου) και συχνά πλήρωνα παραπάνω σε πράγματα για το σπίτι γιατί επικαλούνταν μόνιμα οικονομική δυστοκία. Ωστόσο αυτό για μένα δεν ήταν ποτέ πρόβλημα (γι' αυτό άλλωστε και επέλεξα να παντρευτώ τον συγκεκριμένο άνθρωπο).
Το πρόβλημα εστιάζεται ότι τραβούσε λεφτά από  δάνεια για να πληρώσει 250 ευρώ την ώρα με την πουτάνα από το escortguide (extra χρέωση για CIM, ήταν large το μωρό μου).
3. Το nickname του είναι oceanspray (θα τον βρείτε στο forum, έχει να μπει από τον Ιούνιο με το συγκεκριμένο username). Το χρησιμοποιούσε σε διάφορα site με συγκεκριμένο password, το βρήκα σε ένα mail του όταν άρχισα να ανακαλύπτω την αλήθεια και here I was ανακαλύπτοντας την κρυφή ζωή του μέλλοντα συζύγου μου (τις ώρες που εγώ ήμουν στο γραφείο).
4. Για τον φίλο Barone: Φαντάζομαι ότι δεν θα ήσουν τόσο άνετος αν και η κοπέλα σου "εκπαιδευόταν" με διάφορους για να σου προσφέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση όταν και όπως τη θες.
5. Δεν είμαι μαζί του γιατί δεν μπορώ να εξακολουθώ να φιλάω έναν άνθρωπο που πλήρωνε για Deep French Kiss πουτάνες που πριν έκαναν bareback blowjob και Cum in Mouth με τον ίδιο και όλους τους προηγούμενους πελάτες τους. Έχω κι έγω τις παραξενιές μου ....!!! Τρέχω να ξεράσω!!!
 

Αναφορικά με το θέμα των χρημάτων
 
OP
OP
G

girlfriend

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Μηνύματα
12
Like
0
Πόντοι
0
Και by the way πρόβλημα στο κρεβάτι δεν είχαμε ποτέ. Το αστείο είναι ότι από τις ημερομηνίες που βρήκα προέκυψε ότι έτρεχε σε πουτάνες ακόμη και μόλις επιστρέφαμε από ταξίδια όπου οι σχέσεις μας ήταν very hot (συμπεριλαμβάνεται και το ταξίδι που μου έκανε πρόταση γάμου!).
Αν η πουτάνα  του άρεσε τόσο πολύ, κανένα πρόβλημα! Εμένα όμως γιατί με ήθελε στη ζωή του. Θα μπορούσε να τις χαίρεται περισσότερο αν ήταν μόνος του.
Ο λόγος όμως που ξεκίνησα αυτό το θέμα είναι το sexaddiction θεωρείται σημαντικός εθισμός από τους ψυχολόγους (στο εξωτερικό κυρίως). Αν το ψάξετε στο internet θα βρείτε πολύ υλικό. Με ενδιαφέρει να ακούσω από ανθρώπους που έχουν μια κάπως ...ζωηρή ερωτική συμπεριφορά αν θεωρούν ότι όντως κάποιοι άνθρωποι μπορεί να είναι άρρωστοι μ' αυτό ή απλώς κάνουν το κέφι τους και τα περί εθισμού και ψυχικής διαταραχής είναι out of the question.
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Eσύ τα έπινες ή φοβόσουν μήπως έχουν κουκούτσια;
 

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Μηνύματα
3.379
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
ποιος ειναι ρε παιδια να τον κανουμε μοντ?
 

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Μηνύματα
2.435
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Μερικές απαντήσεις ...για την προώθηση του διαλόγου:

1. Η σχέση ήταν όντως σοβαρή: ήμασταν 4 χρόνια μαζί, συζούσαμε τα τελευταία δυόμιση και σχεδιάζαμε να παντρευτούμε τον Ιούλιο του 2008.

2. Το θέμα των χρημάτων το έθεσα επειδή έφτασε να χρωστάει πολλά σε καταναλωτικά και κάρτες. Εγώ έχω μια καλή δουλειά, μοιραζόμασταν πάντα τα έξοδα (και τώρα συντηρώ μια χαρά τον εαυτό μου και το σπίτι μου) και συχνά πλήρωνα παραπάνω σε πράγματα για το σπίτι γιατί επικαλούνταν μόνιμα οικονομική δυστοκία. Ωστόσο αυτό για μένα δεν ήταν ποτέ πρόβλημα (γι' αυτό άλλωστε και επέλεξα να παντρευτώ τον συγκεκριμένο άνθρωπο). Το πρόβλημα εστιάζεται ότι τραβούσε λεφτά από  δάνεια για να πληρώσει 250 ευρώ την ώρα με την πουτάνα από το escortguide (extra χρέωση για CIM, ήταν large το μωρό μου).

3. Το nickname του είναι oceanspray (θα τον βρείτε στο forum, έχει να μπει από τον Ιούνιο με το συγκεκριμένο username). Το χρησιμοποιούσε σε διάφορα site με συγκεκριμένο password, το βρήκα σε ένα mail του όταν άρχισα να ανακαλύπτω την αλήθεια και here I was ανακαλύπτοντας την κρυφή ζωή του μέλλοντα συζύγου μου (τις ώρες που εγώ ήμουν στο γραφείο).

4. Για τον φίλο Barone: Φαντάζομαι ότι δεν θα ήσουν τόσο άνετος αν και η κοπέλα σου "εκπαιδευόταν" με διάφορους για να σου προσφέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση όταν και όπως τη θες.

5. Δεν είμαι μαζί του γιατί δεν μπορώ να εξακολουθώ να φιλάω έναν άνθρωπο που πλήρωνε για Deep French Kiss πουτάνες που πριν έκαναν bareback blowjob και Cum in Mouth με τον ίδιο και όλους τους προηγούμενους πελάτες τους. Έχω κι έγω τις παραξενιές μου ....!!! Τρέχω να ξεράσω!!!
Άαααααουτς!

Δεν τον ξέρω τον oceanspray... αλλά αυτά που λέει η πρώην του, ήταν τόσο κοφτερά (και αληθινά ομολογώ) που ακόμη κι εγώ πόνεσα! Ειδικά το 4...!
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Οι "απλές κοπέλες" πηδιούνται αβέρτα και στον κάθε καινούριο γκόμενο σπεύδουν να πουν τις εμπειρίες τους και το πως "εκπαιδεύτηκαν". Βέβαια πάντα μένουν στους 3-4, γιατί μετά κολλάει ο μετρητής.
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Όσο για τη συγκεκριμένη, ας τον ικανοποιούσε αντί να κοιτάζει πως θα του βάλει την κουλούρα. Τουλάχιστον γλύτωσε ο συναγωνιστής και δεν έκανε ένα μεγάλο σφάλμα που θα κατέστρεφε τη ζωή του.
 

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.152
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Μάλλον ο τύπος έκανε παρατεταμένο bachelor party H δεν είχε δεί γυναίκα (ζήσει) στην ζωή του?  :think: Τι λές αγαπητή girlfriend? (Η πουριτανισμός σ΄όλο το μεγαλείο του)
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom