Μήπως είναι αδελφή του nekro_simeio ???????...Προσπαθεί να μας γεμίσει σκέψεις και τύψεις? Προσπαθεί να μας επαναφέρει στον δρόμο της αρετής? Προσπαθεί να σπείρει την διχόνοια?...
...θα πρόσθετα εγω!
τα ερωτήματα είναι αμειληκτα πλέον !!!
Μήπως είναι αδελφή του nekro_simeio ???????...Προσπαθεί να μας γεμίσει σκέψεις και τύψεις? Προσπαθεί να μας επαναφέρει στον δρόμο της αρετής? Προσπαθεί να σπείρει την διχόνοια?...
Ποιος ξέρει τι γκρίνια άκουγε ο άνθρωπος για να ξεδίνει τόσο συχνά..............
Δεν μπορώ όμως να καταλάβω γιατί μας κατηγορεί όλους όσους μπαίνουμε στο σιτε
πεστα κωστα.τουλαχιστον με τις πουτανες ξερεις τι πληρωνεις.με τις ελεεινιδες χανεις το λογαριασμο
γυναίκα και να μην μουρμουράει? είδος προς εξαφάνιση!Παντως για να λεμε και το σωστο αν ακουγε γκρινια ας την παρετουσε.
;) ;) ;) ;) ;)Οι ελεεινιδες φιλε Σκρουντζ μπορει να σε αφησουν να πεθανεις και στην ψαθα αν τους δωσεις το δικαιωμα με γαμους η ακομα και να σε στειλουν στο τρελοκομειο οχι απλα να σου φανε λεφτα.
και μιας και τωρα εισαι ελευθερη ρε κοπελια δεν ερχεσαι να τα ψησουμε οι δυο μας.....εγω δεν εχω καμια σχεση με ολα αυτα τα ρεμαλια που πηδανε ολες τις πουτανες τις φυλης...ουτε καν τους ξερω...Αληθεια...που και που πηδαω καμια αδηλωτη....ελα ελα.......
Μήπως είναι αδελφή του nekro_simeio ???????
...θα πρόσθετα εγω!
τα ερωτήματα είναι αμειληκτα πλέον !!!
μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχα...θα επεφτε απ τον 5ο....ε μααααααα...
Μας ξέρανες...πού να ήξερε όλο το username
Ρε σεις παλληκάρια, αν είστε τόσο ωραίοι, τότε γιατί πηγαίνετε κρυφά στις πουτάνες; Πείτε το από την αρχή αν έχετε τα @@ και σ'όποια αρέσει... Εγώ προσωπικά δεν θα σας κακολογήσω
Μιας και ανοίγουμε περί όρχεων συζητήσεις ρωτώ το εξής.Ρε σεις παλληκάρια, αν είστε τόσο ωραίοι, τότε γιατί πηγαίνετε κρυφά στις πουτάνες; Πείτε το από την αρχή αν έχετε τα @@ και σ'όποια αρέσει... Εγώ προσωπικά δεν θα σας κακολογήσω
? Μπορεί να είναι εκτός θέματος η απορία μου αλλά δεν καταλαβαίνω το ερώτημα σου. Αντιστρέφοντας το, δηλαδή αν κάποιος δεν είναι ωραίος και φραγκάτος σύμφωνα με τα δικά σου στάνταρ έχει διέξοδο μόνο τις πουτάνες? Μήπως πρέπει ορισμένες κοπελιές εδώ μέσα να σκεφτούν ότι συχνά το πρόβλημα το έχουν αυτές και οι εξωπραγματικές προσδοκίες και απαιτήσεις τους πριν κάνουν ηθικό κύρηγμα στους άλλους?
Εδώ έχουμε φίλους και συνεργάτες από τις δουλειές μας που δεν το λέμε, θα το λέγαμε στην κοπέλα μας;
Και δεν τους το λέμε επειδή πολύ απλά υπάρχουν πολύ άντρες που είναι μαλάκες ...........