Νέα

Αγοραίος έρωτας: επικίνδυνη εξάρτηση;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα girlfriend
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 414
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

cockonutpete

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Μηνύματα
14
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά, ορμήξατε να την φάτε την κοπέλα.Ορμήξατε να δικαιολογήσετε τον σκοπό τον μπουρδελιάριδων και τον ίδιο και ξεφύγατε τελείως απο το θέμα.
Μέχρι και ότι κηνυγάει τα λεφτά την βγάλατε...ποιός, οι πουτανιάριδες.(Μπορώ ήδη να δω την τετριμένη απάντηση στο θέμα που ανέφερα..."τουλάχιστον εκεί που πάμε ξέρουμε που μπλέκουμε").

Το θέμα είναι ένα.Ότι είναι ανήθικο είναι. Ότι είναι γαμάτη συνήθεια είναι.Πας και γαμάς ένα σωρό μουνάκια, έχεις τόσες επιλογές και που να αγχώνεσαι με κηνυγητά και ελεεινήδες...
Όποιος πιστεύει ότι αυτή η δουλειά ΔΕΝ είναι ντροπή ας επιτρέψει στην κόρη του να ακολουθήσει αυτή την καριέρα.
Όποιος πιστεύει ότι οι γυναίκες αυτές είναι καθαρές και δεν κολλάνε αρρώστειες ας αφήσει όλο του μπουρφελοφόρουμ να γαμήσει την γυναίκα του.

Στην Αφρική ένα μεγάλο ποσοστό έχει AIDS.Δεν λέω τι ποσοστό γιατί αποφεύγω να λέω μαλακίες αλλά είναι τρομακτικά μεγάλο ποσοστό.
Στην Ελλάδα μία απο τις πιο οργανωμένες (Διόρθωση:Η πιο οργανωμένη) πιάτσα είναι οι μαύρες.Πόσες υπάρχουνε?Και κάθε πότε αλλάζουνε?Μερικές έχουνε και σημάδια απο την φυλή τους επάνω τους.
Καλύτερα να βάλεις τον πούτσο σου στο μπλέντερ παρά σε μαύρη.
Τώρα πόσοι μπουρδελιάρηδες, (οι ίδιοι που στάνταρ έχουνε περάσει ένα χεράκι την αγαπητή σε όλους Πάολα, που παραδόξως είναι ελεεινήδα) έχουνε επισκεφτεί και τις μαύρες. Θα μου πείτε ναι...προφυλακτικό σούξου μούξου...ωραία...πήγαινε δώστον σε γυναίκα φορέα και βάλε προφυλακτικό καουτσούκ.Θα το κανες?Αμφιβάλλω.

Γενικά οι σκέψη μας δεν φτάνει μακριά.Και δικαιολογούμε και αρνούμαστε να σκεφτούμαστε ορισμένα πράγματα, αλλά να λέμε ορισμένα πράγματα με το όνομα τους, να μην βρισκόμαστε σε άρνηση.
Το μουνί είναι ωραίο και ας είναι και αγοραίο.

Η να βγάζουμε τις πόρνες σεξομανείς. Ολως τυχαίως σεξομανείς είναι μόνο οι γυναίκες του πρώην Αντολικού BLOCKKK!!!Δεν υπάρχουνε σεξομανείς Ελληνίδες, Αγγλίδες κτλ κτλ...Αρκετά αναφέρθηκα σε αυτό, δεν χρειάζεται να εξηγώ τα προφανή.

Να έχεις γυναίκα και να νιώθεις ότι θυσιάζεσαι όταν δεν γαμάς άλλες είναι μαλακία. Λίγη πειθαρχία, λίγο κράτει, λίγη υπομονή.

Γενικά εγώ να σας μιλήσω ανοιχτά ορισμένους απο εδώ μέσα σας θεωρώ λιγάκι ανατριχιαστικούς. Το site έχει χιούμορ, έχει πλάκα, έχει ωραίες περιγραφές έχει χρήσιμες πληροφορίες... αλλά μερικά μέλη δίνουνε πολλές περισσότερες πληροφορίες απο ότι θα έπρεπε.

"Η Zvetlana δουλεύει 3 με 5 στην Αλκαίωνος 45 Τετάρτες υγρασία 55%, άμα πας και δεν την βρεις δουλεύει Φυλής 35 (σεντόνια με ροζ λουλούδια ΙΚΕΑ) έχει 3 γραμμές κυτταρίτιδας στο δεξί κωλομέρι και άλλες 4 στο απέναντι,  σκαλίζει την μύτη της συνολικά 15 φορές τον μήνα και 20 με 25 δεν θα είναι διαθέσιμη γιατί περιμένει περίοδο."

Δείτε το θέμα Ταυλάνδη και τις πληροφορίες που περιέχει."Άμα έχει τυχόν πας δύο εβδομάδες μετά και έχουν αλλάξει οι κοπέλες μην συγχυστείς..."

Και να μιλήσω λιγάκι πιο ανοιχτά, κατατοπιστικότατος στα θέματα μασάζ αυτός ο Iblis και μπράβο του, αλλά αυτά τα άκυρα βιντεάκια που ποστάρει στο Λάτρεις του Μασσάζ, μου κάνουν πολύ ψυχοσύνθεση "He puts the lotion on his skin..." ή άνθρωπο που έχει περισσότερο χρονοχρήμα απο ότι θα έπρεπε.

Δεν κατακρίνω κανέναν, απλά η αλήθεια να λέγεται.
 

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Μηνύματα
1.534
Like
8
Πόντοι
16
Ο αγοραίος έρωτας δεν δημιουργεί  μόνο επικίνδυνη εξάρτηση, αλλά είναι και το χειρότερο είδος σεξ. Εγώ δεν θα το ονόμαζα καν σεξ, αλλά μαλακία, όπου το ρόλο του χεριού παίρνει ο κόλπος της γυναίκας, μέσα στον οποίο μπαινοβγαίνει ο πούτσος για να προκληθεί μονομερής οργασμός και εκσπερμάτιση. Γιατί η πόρνη δεν μετέχει στη σεξουαλική πράξη. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να τελειώσει γρήγορα ο πελάτης για να δεχθεί τον επόμενο.

Για να είναι σωστό και απολαυστικό το σεξ χρειάζεται να σεμμετέχουν στη σεξουαλική πράξη και οι δυο συνουσιαζόμενοι. Χρειάζεται κείνη τη στιγμή  να παραδίδουν ο ένας στον άλλο, με όλη τους την όρεξη, όλο τους το σώμα και όλη τους την ψυχή, αν πρόκειται  να νιώσουν τη γνήσια ηδονή του σεξ.

Ύστερα είναι και το άλλο. Αυτό το στραβό και μονομερές σέξ που μαθαίνουνε οι νέοι  στα πορνεία κυριαρχεί και στην υπόλοιπη σεξουαλική ζωή τους. Παντρεύονται και  πηδάνε τις γυναίκες τους με τον ίδιο τρόπο που πηδούσανε τις πόρνες. Χωρίς να συντονίζονται με τη γυναίκα τους.  Χωρίς να απολαμβάνουν από κοινού αλλά μονομερώς το σεξ.Με αποτέλεσμα να στερούν και από τη γυναίκα τους την απόλαυση του σωστού σεξ.

Το σεξ είναι μια τέχνη που αν δεν την μάθει ένας  σωστά από την εφηβεία θα την κάνει στραβά σε όλη του τη ζωη. Στο εξωτερικό, όλο και περισσότεροι γονιοί αντιλαμβάνονται την ανάγκη να χαρίσουν στα παιδιά τους μια σωστή σεξουαλική ζωή και αναθέτουν σε σεξολόγους(άντρες και γυναίκες) των κινημάτων σεξουαλικής απελευθέρωσης τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους (αγοριών και κοριτσιών) με θεωρητικά μαθήματα και πρακτικές εφαρμογές.

Μία τεράστια υπόκλιση Yarrak, αν το κείμενο αυτό είναι δικό σου!

Ο έρωτας του άντρα με πόρνη μονομερής πράξη σαν τη μαλακία όπου το ρόλο της χούφτας τον αναλαμβάνει ο κόλπος της γυναίκας! Άνθρωπε μου ζωγραφίζεις!

Γιγαντιαία έκφραση, που μέσα της συμπυκνώνει χιλιάδες πράγματα!
 

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Μηνύματα
4.643
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Οποιου και να ηταν αυτο το κειμενο φαινεται οτι επροκειτο για καποια πουριτανη αγαμητη κομπλεξικη, η για καποιον καρδιναλιο πισωγλεντη.

Υποκλιση και μαλακιες, λιγο ακομα και θα της ζητας να σε κατουρησει ως ενδειξη ερωτα ( οχι πληρωμενου ).

 

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Μηνύματα
1.534
Like
8
Πόντοι
16
Πάλι ξεπετάχτηκες σαν την πορδή μετά από κείμενο μου ρε anal hunter?

Εσένα σε καβαλάει το πάθος σου να μου την πεις εμένα και έτσι δεν έχεις καθαρό μυαλό για να καταλάβεις το μεγαλείο της δημοσίευσης του/της Yarrak!
 

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Μηνύματα
4.643
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Κοιτουσα τις νεες δημοσιευσεις ζωον.

Και ειδα τι μαλακια εγραψες και απαντησα.

Μην νομιζεις οτι σου δινω περισσοτερη σημασια απο οτι δινω στους κοινους καθημερινους μαλακες. Τους οποιους ξεπερνας κατα πολυ σε μαλακια παρεπιπτοντως.
 

Θάνος_3

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2008
Μηνύματα
35
Like
0
Πόντοι
0
[size=14pt]Οι Έξυπνοι Πάνε Με Πόρνες[/size]
Έρευνα αποδεικνύει πως αυτοί που προτιμούν πόρνες είναι πλουσιότεροι, εξυπνότεροι.
 


Σύμφωνα με την έρευνα, που έγινε σε 1342 Αμερικανούς που συνελήφθησαν για τη χρήση των υπηρεσιών παράνομων εκδιδόμενων γυναικών, οι άνδρες που συνηθίζουν να πηγαίνουν με πόρνες είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία, περισσότερο ευκατάστατοι, και με πολύ ανώτερη μόρφωση από το μέσο όρο. 

Επιπλέον, κάνουν λιγότερο σεξ από το μέσο όρο, αλλά με περισσότερες παρτενέρ, ενώ έχουν και λιγότερο ευτυχισμένους γάμους. 

Η έρευνα αποκάλυψε πως αυτοί που πηγαίνουν συχνά με πόρνες βλέπουν το σεξ μαζί τους σαν ικανοποίηση της βιολογικής σεξουαλικής τους ανάγκης, χωρίς τους μπελάδες που προϋποθέτει μια σχέση. Κατά κανόνα απολαμβάνουν την ποικιλία, και έχουν πολύ καλύτερη γνώμη για τις πόρνες και τις γυναίκες γενικότερα από ότι οι άνδρες που έχουν πάει με πόρνη ευκαιριακά, μία ή δύο φορές.

Οι τελευταίοι, όπως έδειξαν οι ερευνητές, τείνουν να χρησιμοποιούν σπανιότερα προφυλάξεις.
 

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.535
Κριτικές
11
Like
3.414
Πόντοι
4.615
Βρήκα ενδιαφέρον το ερώτημα του thread,και θα ήθελα να γράψω δύο πράγματα΄γι' αυτό, χωρίς να έχω διαβάσει τι έχουν γράψει οι λοιποί συμμετέχοντες παραπάνω. Θα έλεγα ότι το ερώτημα υποδιαιρείται σε δύο άλλα ερωτήματα:είναι ο αγοραίος έρωτας εξάρτηση; και εάν ναι, είναι επικίνδυνη εξάρτηση;
Καταρχήν, θα έλεγα ότι υπάρχουν τέσσερα είδη αντρών:
1)αυτά που είναι απόλυτα εξαρτημένα από τον αγοραίο έρωτα, για να κάνουν σεξ θα πρέπει οπωσδήποτε να πληρώσουν μία γυναίκα. Οι λόγοι μπορεί να ποικίλλουν με το ίδιο αποτέλεσμα. Άλλοι μπορεί να το κάνουν εκ πεποιθήσεως,γιατί δεν θέλουν συναισθηματικές εμπλοκές με γυναίκες, άλλοι επειδή δεν μπορούν να σταυρώσουν γυναίκα για οποιονδήποτε λόγο. Πάντως, για αυτήν την κατηγορία υπάρχει μόνο ο αγοραίος έρωτας, δεν υπάρχει κάτι άλλο, το σεξ για αυτούς είναι ένα προϊόν που απλά δίνουν χρήματα και το αγοράζουν.
2)αυτά που ένώ έχουν μία μόνιμη και σταθερή ερωτική σχέση με μία γυναίκα, είτε μέσα σε ένα γάμο, είτε σε αρραβώνα είτε και σε μία απλή σχέση, δεν μπορούν να απεξαρτηθούν από τον αγοραίο έρωτα, θέλουν παράλληλα με την μόνιμη σχέση τους να ζουν και αυτόν, σε τακτική και μόνιμη βάση. Οι λόγοι είναι πολλοί, άλλος διότι έχει εθιστεί στην ποικιλία εναλλαγής συντρόφων και μία τέτοια παράλληλη ζωή την θεωρεί κάτι απολύτως φυσιολογικό, άλλος διότι η συμβία του δεν τον καλύπτει απόλυτα σεξουαλικά και θέλει να ζει και να κάνει με μία άλλη γυναίκα αυτά που δεν μπορεί εκείνη να του δώσει (χωρίς όμως και να θέλει να εγκαταλείψει τη συμβία του για τους δικούς του λόγους). Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν όσοι έχουν μεν μία κάποια εξάρτηση από τον αγοραίο έρωτα, από την άλλη όμως πλευρά έχουν σεξουαλική σχέση εκ παραλλήλου και με μία κανονική γυναίκα. Προσωπικά έχω ζήσει περιπτώσεις απόλυτα καθωσπρέπει ατόμων, με αξιοσέβαστες καθ' όλα οικογένειες για τον κοινωνικό περίγυρό τους, που σε καμία περίπτωση δε θα διανοούνταν να διαλύσουν, και που όμως το να συνευρεθούν με μία εκδιδόμενη γυναίκα τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα ήταν για αυτούς εκ των ων ουκ άνευ, ήταν ένα κομμάτι της ζωής τους που έπρεπει οπωσδήποτε να το ζήσουν. Και οι συγκεκριμένοι άνθρωποι καταφεύγουν στον αγοραίο έρωτα εκ πεποιθήσεως, ακριβώς διότι μία παράλληλη συναισθηματική σχέση θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την οικογενειακή τους ζωή, ενώ μία εκδιδόμενη γυναίκα τους δίνει αφενός με την ποικιλία που επιζητούν, αφετέρου δε την απαραίτητη εχεμύθεια και εξασφάλιση της ομαλότητας του συζυγικού τους βίου.
3)υπάρχουν εν συνεχεία οι άνθρωποι εκείνοι οι οποίοι έχουν μία μόνιμη και σταθερή σεξουαλική σχέση με μία γυναίκα, και ο αγοραίος έρωτας είναι για εκείνους είδος σε ''ώρα ανάγκης'', ή το απαραίτητο αλατοπίπερο της μόνιμης σχέσης τους σε εξαιρετικές περιστάσεις. Οι εν λόγω τύπου σαφώς και δεν μπορούν να θεωρηθούν ως εξαρτημένοι, απλά χρησιμοποιούν τον αγοραίο έρωτα ως το κερασάκι στην τούρτα της εν γένει και κατά το δυνατόν ευτυχισμένης ζωής του.
4)Τέλος, υπάρχουν και οι άντρες εκείνοι οι οποίοι επ' ουδενί καταφεύγουν στον αγοραίο έρωτα, που έχοντας μία μόνιμη σχέση είναι σταθεροί σε αυτήν, και εάν παραστρατήσουν, θα το κάνουν δημιουργώντας μία άλλη παράλληλη αισθηματική σχέση. Πιστεύω ότι αυτή η τελευταία κατηγορία περιλαμβάνει και τους λιγότερους άντρες.
Επομένως, από τα παραπάνω μπορεί εύκολα να συναχθεί ότι για κάποιους άντρες ο αγοραίος έρωτας αποτελεί εξάρτηση, για άλλους λιγότερο και για άλλους περισσότερο.
Μία τέτοια εξάρτηση, είναι επικίνδυνη; φρονώ πως κατά κάποιον τρόπο ναι. Κυρίως για λόγους συναισθηματικούς, και κυρίως για όσους άντρες ο αγοραίος έρωτας αποτελεί την μοναδική και αποκλειστική ερωτική διέξοδο. Διότι όσα μπορείς να ζήσεις ψυχικά με τη σύντροφό σου, δεν μπορείς να τα ζήσεις με καμία εκδιδόμενη γυναίκα. Και η πρόκληση είναι να μπορέσει ο καθένας μας να βρει το άλλο του μισό. Το εύχομαι ολόψυχα σε όλους, και εάν θέλετε να παίρνετε και μία μυρωδιά από αγοραίο έρωτα, δείτε τον ως το ''αλατοπίπερο'' της μόνιμης σχέσης σας, και όχι ως το υποκατάστατο αυτής.
 

Θάνος_3

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2008
Μηνύματα
35
Like
0
Πόντοι
0
Θα διαφωνήσω με τη θεωρία του άλλου μισού...
Κατά τη γνώμη μου μόνοι γενιόμαστε και μόνοι πεθαίνουμε.
 

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.535
Κριτικές
11
Like
3.414
Πόντοι
4.615
Θάνο μου,  σεβαστή η άποψή σου, μα υπάρχει το άλλο μισό. Ή τουλάχιστον θα έπρεπε να υπάρχει. Απλά,εμείς έχουμε ισοπεδώσει τα πάντα, εμού μη εξαιρουμένου, και τα βλέπουμε όλα με υλιστική και ωφελιμιστική διάθεση.
 

Θάνος_3

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2008
Μηνύματα
35
Like
0
Πόντοι
0
LION34 το άλλο μισό υπήρχε σε άλλες εποχές πιο ρομαντικές πιο ιδεαλιστικές.
Σήμερα είμαστε όλοι ότι φάμε, ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κ...ς μας.
Αν συμφωνώ μ'αυτό? Φυσικά όχι!
Αλλά τι μπορώ ν'αλλάξω μόνος μου???
 

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Μηνύματα
3.273
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Βρήκα ενδιαφέρον το ερώτημα του thread,και θα ήθελα να γράψω δύο πράγματα΄γι' αυτό, χωρίς να έχω διαβάσει τι έχουν γράψει οι λοιποί συμμετέχοντες παραπάνω. Θα έλεγα ότι το ερώτημα υποδιαιρείται σε δύο άλλα ερωτήματα:είναι ο αγοραίος έρωτας εξάρτηση; και εάν ναι, είναι επικίνδυνη εξάρτηση;
Καταρχήν, θα έλεγα ότι υπάρχουν τέσσερα είδη αντρών:
1)αυτά που είναι απόλυτα εξαρτημένα από τον αγοραίο έρωτα, για να κάνουν σεξ θα πρέπει οπωσδήποτε να πληρώσουν μία γυναίκα. Οι λόγοι μπορεί να ποικίλλουν με το ίδιο αποτέλεσμα. Άλλοι μπορεί να το κάνουν εκ πεποιθήσεως,γιατί δεν θέλουν συναισθηματικές εμπλοκές με γυναίκες, άλλοι επειδή δεν μπορούν να σταυρώσουν γυναίκα για οποιονδήποτε λόγο. Πάντως, για αυτήν την κατηγορία υπάρχει μόνο ο αγοραίος έρωτας, δεν υπάρχει κάτι άλλο, το σεξ για αυτούς είναι ένα προϊόν που απλά δίνουν χρήματα και το αγοράζουν.
2)αυτά που ένώ έχουν μία μόνιμη και σταθερή ερωτική σχέση με μία γυναίκα, είτε μέσα σε ένα γάμο, είτε σε αρραβώνα είτε και σε μία απλή σχέση, δεν μπορούν να απεξαρτηθούν από τον αγοραίο έρωτα, θέλουν παράλληλα με την μόνιμη σχέση τους να ζουν και αυτόν, σε τακτική και μόνιμη βάση. Οι λόγοι είναι πολλοί, άλλος διότι έχει εθιστεί στην ποικιλία εναλλαγής συντρόφων και μία τέτοια παράλληλη ζωή την θεωρεί κάτι απολύτως φυσιολογικό, άλλος διότι η συμβία του δεν τον καλύπτει απόλυτα σεξουαλικά και θέλει να ζει και να κάνει με μία άλλη γυναίκα αυτά που δεν μπορεί εκείνη να του δώσει (χωρίς όμως και να θέλει να εγκαταλείψει τη συμβία του για τους δικούς του λόγους). Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν όσοι έχουν μεν μία κάποια εξάρτηση από τον αγοραίο έρωτα, από την άλλη όμως πλευρά έχουν σεξουαλική σχέση εκ παραλλήλου και με μία κανονική γυναίκα. Προσωπικά έχω ζήσει περιπτώσεις απόλυτα καθωσπρέπει ατόμων, με αξιοσέβαστες καθ' όλα οικογένειες για τον κοινωνικό περίγυρό τους, που σε καμία περίπτωση δε θα διανοούνταν να διαλύσουν, και που όμως το να συνευρεθούν με μία εκδιδόμενη γυναίκα τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα ήταν για αυτούς εκ των ων ουκ άνευ, ήταν ένα κομμάτι της ζωής τους που έπρεπει οπωσδήποτε να το ζήσουν. Και οι συγκεκριμένοι άνθρωποι καταφεύγουν στον αγοραίο έρωτα εκ πεποιθήσεως, ακριβώς διότι μία παράλληλη συναισθηματική σχέση θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την οικογενειακή τους ζωή, ενώ μία εκδιδόμενη γυναίκα τους δίνει αφενός με την ποικιλία που επιζητούν, αφετέρου δε την απαραίτητη εχεμύθεια και εξασφάλιση της ομαλότητας του συζυγικού τους βίου.
3)υπάρχουν εν συνεχεία οι άνθρωποι εκείνοι οι οποίοι έχουν μία μόνιμη και σταθερή σεξουαλική σχέση με μία γυναίκα, και ο αγοραίος έρωτας είναι για εκείνους είδος σε ''ώρα ανάγκης'', ή το απαραίτητο αλατοπίπερο της μόνιμης σχέσης τους σε εξαιρετικές περιστάσεις. Οι εν λόγω τύπου σαφώς και δεν μπορούν να θεωρηθούν ως εξαρτημένοι, απλά χρησιμοποιούν τον αγοραίο έρωτα ως το κερασάκι στην τούρτα της εν γένει και κατά το δυνατόν ευτυχισμένης ζωής του.
4)Τέλος, υπάρχουν και οι άντρες εκείνοι οι οποίοι επ' ουδενί καταφεύγουν στον αγοραίο έρωτα, που έχοντας μία μόνιμη σχέση είναι σταθεροί σε αυτήν, και εάν παραστρατήσουν, θα το κάνουν δημιουργώντας μία άλλη παράλληλη αισθηματική σχέση. Πιστεύω ότι αυτή η τελευταία κατηγορία περιλαμβάνει και τους λιγότερους άντρες.
Επομένως, από τα παραπάνω μπορεί εύκολα να συναχθεί ότι για κάποιους άντρες ο αγοραίος έρωτας αποτελεί εξάρτηση, για άλλους λιγότερο και για άλλους περισσότερο.
Μία τέτοια εξάρτηση, είναι επικίνδυνη; φρονώ πως κατά κάποιον τρόπο ναι. Κυρίως για λόγους συναισθηματικούς, και κυρίως για όσους άντρες ο αγοραίος έρωτας αποτελεί την μοναδική και αποκλειστική ερωτική διέξοδο. Διότι όσα μπορείς να ζήσεις ψυχικά με τη σύντροφό σου, δεν μπορείς να τα ζήσεις με καμία εκδιδόμενη γυναίκα. Και η πρόκληση είναι να μπορέσει ο καθένας μας να βρει το άλλο του μισό. Το εύχομαι ολόψυχα σε όλους, και εάν θέλετε να παίρνετε και μία μυρωδιά από αγοραίο έρωτα, δείτε τον ως το ''αλατοπίπερο'' της μόνιμης σχέσης σας, και όχι ως το υποκατάστατο αυτής.
πολύ σωστός!!
αλλά αυτά που έγραψες αφορούν στη μία πλευρά
της ανάλυσης του θεματος..
η άλλη πλευρά είναι
οι ειδικές -ή όχι- συνθήκες
κάτω από τις οποίες αρχίζει κανείς
το 'χόμπυ' του αγοραίου,
και το αν και κατά πόσο
μπορεί να το σταματήσει κάποια στιγμή..  ;) 
 

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.535
Κριτικές
11
Like
3.414
Πόντοι
4.615
LION34 το άλλο μισό υπήρχε σε άλλες εποχές πιο ρομαντικές πιο ιδεαλιστικές.
Σήμερα είμαστε όλοι ότι φάμε, ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κ...ς μας.
Αν συμφωνώ μ'αυτό? Φυσικά όχι!
Αλλά τι μπορώ ν'αλλάξω μόνος μου???
Κοίτα, εξαρτάται πώς το ορίζει κανείς το άλλο μισό. Εάν το βλέπεις όπως οι ρομαντικοί συγγραφείς, σαφώς και δεν υπάρχει. Αν το δεις πιο απλά, ως το να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου σε κάθε στιγμή της ζωής σου, καλή ή κακή, και να είσαι και εσύ δίπλα του αντίστοιχα, θα μπορούσε ακόμη και στην υλιστική μας εποχή να υπάρξει. Αλλά αυτά είναι προσωπικές εκτιμήσεις καθενός από εμάς. Δεν λέω περισσότερα, γιατί το άλλο μας μισό δεν είναι το θέμα του thread!!!
 

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.535
Κριτικές
11
Like
3.414
Πόντοι
4.615
πολύ σωστός!!
αλλά αυτά που έγραψες αφορούν στη μία πλευρά
της ανάλυσης του θεματος..
η άλλη πλευρά είναι
οι ειδικές -ή όχι- συνθήκες
κάτω από τις οποίες αρχίζει κανείς
το 'χόμπυ' του αγοραίου,
και το αν και κατά πόσο
μπορεί να το σταματήσει κάποια στιγμή..  ;) 
Σε ποιες ειδικές συνθήκες αναφέρεσαι φίλε μου; φυσικά και δεν είναι πλήρης η ανάλυσή μου, το παράδοξό θα ήταν να είναι!!!Και φυσικά υπάρχουν και άλλες όψεις του νομίσματος....
 

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Μηνύματα
3.273
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Σε ποιες ειδικές συνθήκες αναφέρεσαι φίλε μου; φυσικά και δεν είναι πλήρης η ανάλυσή μου, το παράδοξό θα ήταν να είναι!!!Και φυσικά υπάρχουν και άλλες όψεις του νομίσματος....
δεν το έγραψα αντιπαραθετικά φίλε μου
αλλά συμπληρωματικά..
γενικά
βρίσκω ορθότατα και λογικά αυτά
που λες!..
εννοώ π.χ. συνθήκες όπως
η εφηβεία, μία συγκεκριμένη φάση στη ζωή
ενός ανθρώπου, η δουλειά του
και ο τρόπος ζωής του, η επαφή του με συγκεκριμένες
παρέες κ.λπ. και όχι μόνο δλδ..  :rolleyes:  :rolleyes: 
 

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.535
Κριτικές
11
Like
3.414
Πόντοι
4.615
δεν το έγραψα αντιπαραθετικά φίλε μου
αλλά συμπληρωματικά..
γενικά
βρίσκω ορθότατα και λογικά αυτά
που λες!..
εννοώ π.χ. συνθήκες όπως
η εφηβεία, μία συγκεκριμένη φάση στη ζωή
ενός ανθρώπου, η δουλειά του
και ο τρόπος ζωής του, η επαφή του με συγκεκριμένες
παρέες κ.λπ. και όχι μόνο δλδ..  :rolleyes:  :rolleyes:   
Φίλε μου κατάλαβα το συμπληρωματικό ύφος σου, και ποτέ δεν αντιπαρατίθεμαι με κανέναν, διότι καθένας εχει την άποψή του, που εν πολλοίς πηγάζει και από τα προσωπικά του βιώματα. Αυτές οι συνθήκες νομίζω εμπίπτουν στην κατηγορία 1 αντρών που αναφέρω, απλά δεν την ανέλυσα και πάρα πολύ. και ευκαιρίας δοθείσης, τα όσα έγραψα παραπάνω δεν είναι για να κατακρίνουν όποιους έχουν μεγαλύτερη ή μικρότερη εξάρτηση από τον αγοραίο έρωτα. Είναι δικαίωμα και επιλογή του καθενός κάτι τέτοιο. Και όσον αφορά εμένα, λίγο πολύ κατά κάποιον τρόπο έχω περάσει από όλα τα είδη αντρών που περιγράφω, αναλόγως των εν γένει συνθηκών της ζωής μου κατά καιρούς, που είναι δύσκολο να περιγραφούν για καθένα μας συνοπτικά.
 

Θάνος_3

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2008
Μηνύματα
35
Like
0
Πόντοι
0
Κοίτα, εξαρτάται πώς το ορίζει κανείς το άλλο μισό. Εάν το βλέπεις όπως οι ρομαντικοί συγγραφείς, σαφώς και δεν υπάρχει. Αν το δεις πιο απλά, ως το να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου σε κάθε στιγμή της ζωής σου, καλή ή κακή, και να είσαι και εσύ δίπλα του αντίστοιχα, θα μπορούσε ακόμη και στην υλιστική μας εποχή να υπάρξει. Αλλά αυτά είναι προσωπικές εκτιμήσεις καθενός από εμάς. Δεν λέω περισσότερα, γιατί το άλλο μας μισό δεν είναι το θέμα του thread!!!
Όταν το άλλο μας μισό είναι δυνατόν να υπάρξει μόνο σαν εκτόνωση του γενετήσιου ενστίκτου σε μια πληρωμένη συνεύρεση τότε είναι θέμα του παρόντος thread.
 

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Μηνύματα
3.273
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Φίλε μου κατάλαβα το συμπληρωματικό ύφος σου, και ποτέ δεν αντιπαρατίθεμαι με κανέναν, διότι καθένας εχει την άποψή του, που εν πολλοίς πηγάζει και από τα προσωπικά του βιώματα. Αυτές οι συνθήκες νομίζω εμπίπτουν στην κατηγορία 1 αντρών που αναφέρω, απλά δεν την ανέλυσα και πάρα πολύ. και ευκαιρίας δοθείσης, τα όσα έγραψα παραπάνω δεν είναι για να κατακρίνουν όποιους έχουν μεγαλύτερη ή μικρότερη εξάρτηση από τον αγοραίο έρωτα. Είναι δικαίωμα και επιλογή του καθενός κάτι τέτοιο. Και όσον αφορά εμένα, λίγο πολύ κατά κάποιον τρόπο έχω περάσει από όλα τα είδη αντρών που περιγράφω, αναλόγως των εν γένει συνθηκών της ζωής μου κατά καιρούς, που είναι δύσκολο να περιγραφούν για καθένα μας συνοπτικά.
δε νομίζω ότι οι συνθήκες αυτές
αφορούν μόνο στην 1η κατηγορία..
όλοι λίγο εως πολύ περνούν
ή έχουν περάσει από τη φάση του αγοραίου
έρωτα...
για ορισμένους
είναι ένα 'καλό' ή 'κακό'
[όπως το αντιλαμβάνεται κανείς]
υποκατάστατο.. για άλλους εθισμός
και κόλλημα που δεν μπορεί να σβηστεί από το χάρτη
ούτε και με μια πλήρη, σωστή και ισορροπημένη
ερωτική σχέση..
βέβαια τα πράγματα στον αγοραίο
έρωτα όπως και στη ζωή γενικότερα
πιστεύω ότι λειτουργούν συνδυαστικά
και έχουν πολλές όψεις.. 
 

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.535
Κριτικές
11
Like
3.414
Πόντοι
4.615
Όταν το άλλο μας μισό είναι δυνατόν να υπάρξει μόνο σαν εκτόνωση του γενετήσιου ενστίκτου σε μια πληρωμένη συνεύρεση τότε είναι θέμα του παρόντος thread.
Σωστότατος!!!Συμφωνώ και επαυξάνω!!!Απλά, προσωπικά το άλλο μου μισό δεν το βλέπω με αυτή τη διάσταση Θάνο μου.... Και καθένας έχει αναφαίρετο δικαίωμα να το βλέπει όπως θέλει...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom