Αν τις πάρει από κώλο, θεωρείται "κέρασμα";
Θεωρειται ..θεωρείται...
Αν τις πάρει από κώλο, θεωρείται "κέρασμα";
Παντως ενα φιλαρακι μου το χωρισε η καλη, ομορφη, πλουσια και γκλαμουρους κοπελια του γιατι προτιμησε το παλικαρι να παει για δουλεια αγγλια για να βαλει λεφτα στην ακρη. η κοπελα του, του ειπε την εξης δικαιολογια...
"εγω αγαπη μου θελω να βγαίνω, να περναω καλα. αν πας στην αγγλια δεν θα με βγαζεις εξω..."
αυτος της απαντησε
"μα μπορεις να ερθεις για μαστερ, σου κανω εγω τα εξοδα και μενουμε μαζι¨"
και αυτη ειπε...
"απαπα! καλυτερα να μεινω ελλαδα, θα μου παρουν οι γονεις μου αυτοκινητο"
ασχολιαστο...
δεν της τα εκανε τελικα...θα της τα εκανε γιατι την αγαπουσε (δεν ειναι μαλακας, ειναι αθωος) αν και γενικως τσιγγουνης... αλλα τι να πει κανεις. δεν βαριεσαι... εγω του ειπα οτι μολις αυτη παει 30 θα παντρευτει κανενα απαισιο βλακα ανιδεο χαλια επειδη δεν θα εχει αλλη λυση... οπως ολες...
ε μωρε ολοι κανουμε λαθη... μικρος ειναι θα μαθει...
οχι μωρε 22 χρονων ειναι το παιδι, τωρα τα εχει με μια αγγλοεβραια κουκλαρα που τον εχει στα ωπα ωπα. την αλλη την αφησε ο γκομενος (ο και καλα αλανι) και τον παρακαλαει...
πως το λεει ο σοφος τοντοκ... ελεεινιδες...
εγω τον εχω σιγονταρει πολλες φορες. δεν ειναι υπερβολικος καθε αλλο...
εγω τον εχω σιγονταρει πολλες φορες. δεν ειναι υπερβολικος καθε αλλο...
Φαν του ''Τραβέλια με προσόντα''????
Οσο καριολες ειναι αυτες που τα γραφουν αυτα, αλλα τοσο μαλακες και ηλιθιοι ειναι αυτοι που τις εχουν, και αυτο γινεται επειδη τετοιες τους αξιζουν να εχουν.
Αυτές οι καργιόλες βέβαια και αυτοί οι μαλάκες είναι χαλαρά το 90% στην Ελλάδα. Θα τους δεις καθε Σ/Κ στα σκυλάδικα να μοστράρουν τις νέες τους τζιπο-μερσεντο-μπέμπες.