madrilenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Η λογική λέει ότι το arbitrage θέλει έναν λογαριασμό σε πολλές εταιρίες, όχι πολλούς σε μια.
Φιλε ηρεμησε λιγο..
Δλδ ποσα νομιζεις οτι βγαζουμε απ´τον καθενα;!
τεσπα ο φιλος απο πανω εχει δικιο.μολις παιξεις ενα ποσο μεγαλο πχ στο τεννις και κερσισεις μετα σε αφηνουν να παιξεις 10-15€..οποτε ολη την ωρα θελω καινουργιους..οποιος μπορει να βοηθησει με το αζημειωτο φυσικα ας μου στειλει..
Σωστο ...οταν ομως οι μπουκ σε παιρνουν χαμπαρι και μπαινουνΗ λογική λέει ότι το arbitrage θέλει έναν λογαριασμό σε πολλές εταιρίες, όχι πολλούς σε μια.
Παιδια γεια σας.ενδιαφερομαι να αγορασω πιστοποιημενους λογαριασμους bet365.
Ο καθε ενας πληρωνετε με το κομματι για 60€
Ρε αδερφέ να σε ρωτήσω κάτι επειδή μας τα λες λίγο περίεργα. Άντε και σου δίνω εγώ τον πιστοποιημένο λογαριασμό μου που διατηρώ πάνω από 10 χρόνια στην συγκεκριμένη εταιρία. Εσύ δεν μας λές πως θα κάνεις ανάληψη από την στιγμή που η συγκεκριμένη εταιρία δεν σου επιτρέπει να καταχωρήσεις κάρτες ή τραπεζικούς λογαριασμούς με διαφορετικό ονοματεπώνυμο? Και άντε κι έχεις άκρη που δεν θες να την πεις αν και αμφιβάλω γι' αυτό επειδή η συγκεκριμένη εταιρία μετά τα capital controls έχει βάλει μεγάλες ασφαλιστικές δικλίδες, περιμένεις ποτέ ότι για 60 ευρώ θα σου δώσει κάποιος έναν πιστοποιημένο λογαριασμό? Αλλά θα σου πω εγώ γιατί ψάχνεσαι επειδή η συγκεκριμένη εταιρία λόγω capital controls δεν αφήνει πλέον να ανοίξεις εύκολα λογαριασμό από την Ελλάδα κι όχι επειδή σε έχουν σταμπάρει όπως λες...
αρμπ κι οχι μπονους χαντ κανει ο φιλοςΣωστο ...οταν ομως οι μπουκ σε παιρνουν χαμπαρι και μπαινουν
τα ορια ...τοτε ψαχνεις να κανεις νεους λογαριασμους!!! ;)
και γιατι οχι 5-6000??? κσλος λογροασμος τι θσ πει μ ενα αρμπ σε αγορα εκτος 1χ2 κ τσαμπιονσ η πρεμιερ ληγκ το οριο παει στα 100....κ μετα στα 10...αρα ουδις καλος ακαουντ υπαρχειοι καλοι λογαριασμοι στην ΒΕΤ365 κοστιζουν πολλα λαλα ;) ;) αν εχεις μεγαλα ορια πονταρισματος, ο λογαριασμος μπορει να φτασει και 2-3 χιλιαρικα
αρμπ κι οχι μπονους χαντ κανει ο φιλος
η 365 προσφερεται για αρμπινγκ...τα λεφτα του ρισκαρει κι οχι τα δικα σας
τωρα τα 60ε ειναι μικρο ποσο,αλλα κ πανω απο 100 ειναι πολλα,ετσι κι αλλιως τα 100ε μπονους ιδανικα θα κερδιζατε
το φειρ πραις ειναι 100ευρω
πιο λιγα χανει ο πωλων πιο πολλα ο αγοραζων!!! ;)
Aν ενδιαφέρετε κάποιος για αγορά λογαριασμούς στην bet365
ας μου στειλει μηνυμα.
mail: vasileiosypsilantis@gmail.com