Τελικα εχω απορια παιζει φραπες εκει ???????? Εγω 2 φορες με την ξανθια που εχω κανει ηταν ανενδοτηΠρόσφατο πέρασμα (μιας και με έβγαλε ο δρόμος) από το συγκεκριμένο. Μεσημεριανή ώρα και καθημερινή δεν υπήρχαν κοπέλες παρά μόνον αυτή που άνοιξε. Κάτι πρέπει να παίζει εκεί, αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι. Αν δεν με απατά η μνήμη μου (δεν τα πάω καλά και με τα ονόματα) την λέγανε ... Κορίνα ; Χαρακτηριστικά πάντως θυμάμαι.. γύρω στο 1.60 , μέτριο σώμα (ούτε χοντρή, ούτε πολύ αδύνατη), καστανά μαλλιά (μέχρι τους ώμους προς καρεδάκι) και με σπαστή προφορά (ανατολικό μπλοκ μεριά).
Στα των υπηρεσιών:
Καλό μασάζ (άνω του μετρίου) - χωρίς σώβρακα - πετσέτες κλπ.
60 λεπτά φούλ
50 ευρώ η τιμή.
Φραπές ναι.
Κάθε Σαββάτο παίζουν κάποιες (έξτρα) κοπέλες απ' ότι μου είπε, αλλά δεν ξέρω αν θα βρω χρόνο να περάσω Σαββατιάτικα από εκεί να τσεκάρω (και να ενημερώσω φυσικά).
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Αγίου Ιωάννου 8 , Αγία Παρασκευή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 168
- Εμφανίσεις 51K
- Tagged users Καμία
Foveros Drakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
παίζει άνετα.
παίζει άνετα.
Εχεις παρει εσυ φραπε ???? η εχεις ακουσει και αν εχεις παρει με πια ...???
Foveros Drakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Με τη γιαγιούλα Μαρία. από τους πιο ωραίους και καυλερούς φραπέδες. είναι πραγματική τεχνήτρα, αντίστοιχη με τη granny Μαρίνα ex Σολωμού και νυν Κρίτωνος.
Foveros Drakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ξανθιά λεπτή και μεγάλη σε ηλικία. κάνει μπαμ. όταν λέμε μεγάλη, gilf+++
Foveros Drakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δευτέρα-Παρασκευή 11:00-20:00
glove
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
τελικα οι μεγαλες σε ηλικια ασχολουνται πιο πολυ με το εργαλειο γιατι μαλλον δεν το βλεπουν πολυ σε αυτη την ηλικια και το γουσταρουν πιο πολυ.ξανθιά λεπτή και μεγάλη σε ηλικία. κάνει μπαμ. όταν λέμε μεγάλη, gilf+++
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Η γιαγιά Μαρία είναι καλή στο μασάζ, αλλά μου φαίνεται ότι το μαγαζί είναι πολύ προσεκτικό στην παροχή υπηρεσιών, ειδικά αν κάποιος μοιάζει ή νομίζουν ότι μοιάζει με
τρεις γνωστοί μου καταλαβαίνουν απόλυτα τι εννοώ, γιατί με ξέρουν προσωπικά
Αυτό το λέω, γιατί κάποιος πιο πάνω ανέφερε ότι δεν πήρε τις υπηρεσίες που περίμενε.
είναι βέβαιο όμως ότι προσφέρει όλων των ειδών τις υπηρεσίες, αφού έχει μέχρι και γάντια μιας χρήσης στο δωμάτιο, για τους μερακλήδες.
τρεις γνωστοί μου καταλαβαίνουν απόλυτα τι εννοώ, γιατί με ξέρουν προσωπικά
Αυτό το λέω, γιατί κάποιος πιο πάνω ανέφερε ότι δεν πήρε τις υπηρεσίες που περίμενε.
είναι βέβαιο όμως ότι προσφέρει όλων των ειδών τις υπηρεσίες, αφού έχει μέχρι και γάντια μιας χρήσης στο δωμάτιο, για τους μερακλήδες.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.859
- Πόντοι
- 42.697
Ξέρουμε τι ώρα ανοίγει το μαγαζί; Μία ώρα καλό μασάζ και φραπέ στα 50 είναι στα όρια της σωστής τιμής
11 ανοιγει 8 με 8,30 κλεινει
Κυριακη κλειστα νομιζω
11 ανοιγει 8 με 8,30 κλεινει
Κυριακη κλειστα νομιζω
Άμεσος! Ευχαριστώ
Ενημερωση μετα απο επισκεψη στο ιδρυμα.
Παρουσες μια ξανθια (μαλλον Κυρια Μαρια) που αποχωρουσε εκεινη την ωρα και μια καστανη η οποια εκανε καλο μασαζ αλλα χωρις φραπεδακι στο τελος.
Δεν θα δουν τα λεφτά μου μόνο για μασάζ χωρίς φραπέ...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 211K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 251
- Εμφανίσεις