Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Αγίου Ιωάννου 8 , Αγία Παρασκευή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία

rouchat

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
57
Πόντοι
1
Πρόσφατο πέρασμα (μιας και με έβγαλε ο δρόμος) από το συγκεκριμένο. Μεσημεριανή ώρα και καθημερινή δεν υπήρχαν κοπέλες παρά μόνον αυτή που άνοιξε. Κάτι πρέπει να παίζει εκεί, αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι. Αν δεν με απατά η μνήμη μου (δεν τα πάω καλά και με τα ονόματα) την λέγανε ... Κορίνα ; Χαρακτηριστικά πάντως θυμάμαι.. γύρω στο 1.60 , μέτριο σώμα (ούτε χοντρή, ούτε πολύ αδύνατη), καστανά μαλλιά (μέχρι τους ώμους προς καρεδάκι) και με σπαστή προφορά (ανατολικό μπλοκ μεριά).

Στα των υπηρεσιών:

Καλό μασάζ (άνω του μετρίου) - χωρίς σώβρακα - πετσέτες κλπ.
60 λεπτά φούλ
50 ευρώ η τιμή.
Φραπές ναι.

Κάθε Σαββάτο παίζουν κάποιες (έξτρα) κοπέλες απ' ότι μου είπε, αλλά δεν ξέρω αν θα βρω χρόνο να περάσω Σαββατιάτικα από εκεί να τσεκάρω (και να ενημερώσω φυσικά).
Τελικα εχω απορια παιζει φραπες εκει ????????  Εγω 2 φορες με την ξανθια που εχω κανει ηταν ανενδοτη

boy7578

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια καλησπερα.καμια ενημερωση νεα εχουμε?παιζει φραπεδακι??

boy7578

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μπορεις να δωσεις ονοματα θεραπευτριων?

Foveros Drakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Με τη γιαγιούλα Μαρία. από τους πιο ωραίους και καυλερούς φραπέδες. είναι πραγματική τεχνήτρα, αντίστοιχη με τη granny Μαρίνα ex Σολωμού και νυν Κρίτωνος.

boy7578

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ειναι ακομα στο θεραπευτηριο?περασα προχθες και ηταν μια καστανη???

Foveros Drakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ξανθιά λεπτή και μεγάλη σε ηλικία. κάνει μπαμ. όταν λέμε μεγάλη, gilf+++

boy7578

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σε ευχαριστω για την αμεσοτητα.αν μου πεις και ποιες μερες παιζει μπαλα εκει εισαι ΘΕΟΣ!

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
ξανθιά λεπτή και μεγάλη σε ηλικία. κάνει μπαμ. όταν λέμε μεγάλη, gilf+++
τελικα οι μεγαλες σε ηλικια ασχολουνται πιο πολυ με το εργαλειο γιατι μαλλον δεν το βλεπουν πολυ σε αυτη την ηλικια και το γουσταρουν πιο πολυ.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Η γιαγιά Μαρία είναι καλή στο μασάζ, αλλά μου φαίνεται ότι το μαγαζί είναι πολύ προσεκτικό στην παροχή υπηρεσιών, ειδικά αν κάποιος μοιάζει ή νομίζουν ότι μοιάζει με  :police:

τρεις γνωστοί μου καταλαβαίνουν απόλυτα τι εννοώ, γιατί με ξέρουν προσωπικά  :grin:

Αυτό το λέω, γιατί κάποιος πιο πάνω ανέφερε ότι δεν πήρε τις υπηρεσίες που περίμενε.

είναι βέβαιο όμως ότι προσφέρει όλων των ειδών τις υπηρεσίες, αφού έχει μέχρι και γάντια μιας χρήσης στο δωμάτιο, για τους μερακλήδες.  :P

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
:2funny: :zfuck: :s&m_1: :s&m_2:κανει κλισμα η γιαγια?

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ξέρουμε τι ώρα ανοίγει το μαγαζί; Μία ώρα καλό μασάζ και φραπέ στα 50 είναι στα όρια της σωστής τιμής

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.859
Πόντοι
42.697

boy7578

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ενημερωση μετα απο επισκεψη στο ιδρυμα.

Παρουσες μια ξανθια (μαλλον Κυρια Μαρια) που αποχωρουσε εκεινη την ωρα  και μια καστανη η οποια εκανε καλο μασαζ αλλα χωρις φραπεδακι στο τελος.

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ενημερωση μετα απο επισκεψη στο ιδρυμα.

Παρουσες μια ξανθια (μαλλον Κυρια Μαρια) που αποχωρουσε εκεινη την ωρα  και μια καστανη η οποια εκανε καλο μασαζ αλλα χωρις φραπεδακι στο τελος.

Δεν θα δουν τα λεφτά μου μόνο για μασάζ χωρίς φραπέ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom