Νέα

Πού μπορεί να φτάσει ένας τσαμπουκάς.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kinsey
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μ'ενα σμπαρο δυο τρυγονια!
Ενα καθαρμα στη φυλακη κι αλλο ενα στον ταφο!

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Σιγά παλικάρια... σαν πολλά να τα λέτε..
Λίγος σεβασμός σας παρακαλώ στην καταγωγή του καθενός, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Δεν είναι απαραίτητο με το ένα μεμονωμένο συμβάν (που δεν ξέρουμε και τί έγινε τελικά μεταξύ τους) να βρίζετε χυδαία ολόκληρο νησι.

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Σιγά παλικάρια... σαν πολλά να τα λέτε..
Λίγος σεβασμός σας παρακαλώ στην καταγωγή του καθενός, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Δεν είναι απαραίτητο με το ένα μεμονωμένο συμβάν (που δεν ξέρουμε και τί έγινε τελικά μεταξύ τους) να βρίζετε χυδαία ολόκληρο νησι.

Αν και σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου, θα θελα να σε ρωτήσω το εξής:

Λες :"(που δεν ξέρουμε και τί έγινε τελικά μεταξύ τους) "...

Και ρωτώ: Ότι κι αν έγινε, δικαιολογείς τον φόνο?

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Κι επειδή ο τίτλος του θρεντ είναι :"Πού μπορεί να φτάσει ένας τσαμπουκάς..... ",
θα σας πω, έναν προβληματισμό μου.

Άντε και πλακώθηκες στον δρόμο (ή οπουδήποτε τεσπά)...
Άντε και δεν έφταιγες ή προκάλεσες...
Άντε και είχες απόλυτο δίκιο...
Άντε και ήσουν δυνατότερος και δεν έφαγες ούτε μία...

Αν, λέω ΑΝ, τύχει και από μία απλή μπουνιά (δεν είναι και απίθανο) αφήσεις τον άλλο στον τόπο...Τότε τι γίνεται?

Είσαι ΜΑΓΚΑΣ ή ΜΑΛΑΚΑΣ?

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
@ dzf

Αν και ανοίγεις μεγάλη κουβέντα, που δεν νομίζω ότι είναι της παρούσης, ναι, υπό προϋποθέσεις δικαιολογώ το φόνο.
Για τον απλό λόγο ότι πιστεύω ότι το δικαστικό/νομικό πλαίσιο στην Ελλάδα είναι ανεπαρκές, χρονοβόρο και ανά περιπτώσεις από άδικο έως χρηματιζόμενο.

Κι έλα πες μου τώρα εσύ ότι έχω άδικο..

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Κι επειδή ο τίτλος του θρεντ είναι :"Πού μπορεί να φτάσει ένας τσαμπουκάς..... ",
θα σας πω, έναν προβληματισμό μου.

Άντε και πλακώθηκες στον δρόμο (ή οπουδήποτε τεσπά)...
Άντε και δεν έφταιγες ή προκάλεσες...
Άντε και είχες απόλυτο δίκιο...
Άντε και ήσουν δυνατότερος και δεν έφαγες ούτε μία...

Αν, λέω ΑΝ, τύχει και από μία απλή μπουνιά (δεν είναι και απίθανο) αφήσεις τον άλλο στον τόπο...Τότε τι γίνεται?

Είσαι ΜΑΓΚΑΣ ή ΜΑΛΑΚΑΣ?

Θυμα των περιστασεων. Εχει τυχει να κοντευω να σπασω το ποδι μου στο κεφαλι του αλλου, και μετα να τον κυνηγαω κιολας :cheesy:

Εχει τυχει αλλος απο μια μπουνια να πεσει κατω, να σκασει στο πεζοδρομιο, και τον πουλο. Αυτα ποτε δεν ξερεις ποτε θα σου "τυχουν". Απλα συγκρατιεσαι μεχρι το σημειο που δεν γινεται να μην αντιδρασεις, αυτο ειναι το πιο λογικο πιστευω.

Και μετρας τα λογια σου ανα πασα στιγμη, εφοσον βεβαια εισαι σε θεση εαν του τη βαρεσει του αλλου, να υπερασπιστεις τον εαυτο σου για αυτα που ειπες.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.441
Πόντοι
506
θυμάστε αυτόν τον κρητικό, λιμενικός στο επάγγελμα,  που σκότωσε τον ανδρα της αδερφής του την άλλη μέρα του γάμου τους μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου;
Οι συντοπίτες του ξέρεις τη λέγαν `καλά του έκανε'. Βγάλτε συμπέρασμα...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
@ dzf

Αν και ανοίγεις μεγάλη κουβέντα, που δεν νομίζω ότι είναι της παρούσης, ναι, υπό προϋποθέσεις δικαιολογώ το φόνο.
Για τον απλό λόγο ότι πιστεύω ότι το δικαστικό/νομικό πλαίσιο στην Ελλάδα είναι ανεπαρκές, χρονοβόρο και ανά περιπτώσεις από άδικο έως χρηματιζόμενο.

Κι έλα πες μου τώρα εσύ ότι έχω άδικο..

Δεν ειμαστε σε θεση να μπορουμε να δικαιολογουμε η να κρινουμε πραξεις αλλων ατομων.

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
δηλαδή και να μην έχουμε καθόλου άποψη?

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε :rockon: :rockon: :rockon:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
δηλαδή και να μην έχουμε καθόλου άποψη?

Δεν εννοουσα αυτο.

Απλα δεν μπορεις ετσι ευκολα να λες : δικαιολογω τον φονο. Οπως δεν μπορεις να κρινεις καποιον απο ενα μεμονωμενο περιστατικο.

Ειναι αρκετα πολυπλοκα αυτα τα θεματα.

Παντως δεν ειναι δυνατον για μια συμπλοκη στο δρομο με το αμαξι, να παει να τον σκοτωσει τον αλλον μετα απο ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. Ειναι εγκλημα μεγαλυτερο απο οτι φαινεται. Δηλαδη ο τυπος αυτος δεν επρεπε χρονια να κυκλοφορουσε ελευθερος αν ηταν μια απλη συμπλοκη στο δρομο και πηγε και εσκασε σφαιρα στο κεφαλι μετα απο τοσο καιρο.

Εμενα παντως η αποψη μου ειναι οτι τετοια ατομα πρεπει να τα αφησεις στην τυχη τους, εφοσον τους ενταξεις στο καταλληλο περιβαλλον, που εδω συγκεκριμενα ειναι η φυλακη.

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Για μια ΗΛΙΘΙΑ παρεξηγηση, ενας νεκρος και ενας που θα φαει 25 χρονια-για φονο εκ προμελετης, με τον συνεργο του να τσιμπαει και αυτος καμμια 10ρα τουλαχιστον. Τωρα που θα ειναι οι αλλοι μεσα,ο τυπος που τις εφαγε/πετρα του σκανδαλου, θα λουφαξει στα Σφακια ? Γιατι μαλλον θα τον περιμενουν οι συγγενεις/φιλοι των αλλων δυο. Ο φαυλος κυκλος συνεχιζεται.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom