Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Αγίου Ιωάννου 8 , Αγία Παρασκευή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
προ ημερών είχα περασει βράδυ με εναν φιλο, και ειδα οτι την μεταλικη ταμπέλα την έβγαλαν νομιζω , αλλά το κουδούνι In SPA   υπάρχει κανονικά :rolleyes:
Χμ.... Ολγα  ειναι η μιλφ γεματη σερίφισα ? ( μελαχροινή πέρσι -----ξανθοκάστανη , όταν  πρωτοανέλαβε)
Η ιδια αυτή δίνει μπριζολα στα 100 ?

Δεν είδα ποτέ τη μεταλλική ταμπέλα να σου πω την αλήθεια.

Όχι η Όλγα δεν είναι η σερίφισσα. Αν θυμάμαι καλά τη σερίφισσα τη λένε Ελένη (ναι γεμάτη είναι και ξανθοκαστανή).

Η Όλγα μου είπε ότι είναι εκεί Δευτέρες και Πέμπτες μόνο. Είναι με μαλλί προς το κοντό βαμμένο καφέ. Αυτή μου είπε και για το 100άρικο

dms458

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
1
Την σεριφισσα την εχει παρει κανεις παιδια?

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Το  ξανθό    με  το  όνομα  Λίζα  το  έχει  πάρει  κανείς  ????
αυτο που μου κανει εντυπωσει και σε μενα που πηγα ειναι οτι φευγοντας μου παρουσιασε τη λιζα μετα τα 2 μπαζα...τι στο πουτσο μονοκρατορια λιζας εχουμε;;

mrserius

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πήγα την προηγούμενη βδομάδα και μου ανακοίνωσαν ότι το Σαββάτο που πέρασε θα ήταν η τελευταία της μέρα. Πήρα Όλγα αφού η Λίζα ήταν απασχολημένη, καλο milf για τα γούστα μου. Δυνατό μασάζ με πολύ καλό φραπέ. Όταν ζήτησα εξτράς προσφέρθηκε μπριζόλα στα 100 που δεν πήρα.

ΥΓ: Ξέρω ότι υπάρχουν φουλ μαγαζιά του 50άρικου. Το συγκεκριμένο με βολεύει ως περιοχή και υπηρεσίες (καλό μασάζ με καλό φραπέ).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λίζα θα επιστρέψει την άλλη εβδομάδα...

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.532
Πόντοι
5.595
Αν και στο μαγαζί είχα ρίξει μαύρο, πέρασα να δω τη νέα σοδειά.
Ελεύθερη μόνο μια γλυκούλα ξανθιά και η σέριφ. Πήρα τη ξανθούλα για τεστ ντράιβ και παρ'όλο που ήταν σε καλή διάθεση δεν τον έβαζε στο στόμα με τίποτα.. Εγώ βέβαια τη προσπάθεια μου την έκανα (κόντεψα να της ξεριζώσω το μαλλί σπρώχνοντας την κάτω) αλλά μείναμε στο φραπέ. Για μπριζόλα ούτως λόγος βέβαια.. Το μασάτζι της θα έλεγα ψιλοαδιάφορο καθώς είναι άπειρη στο χώρο.
Φεύγοντας ρώτησα τη σέριφ αν μπριζολιάζεται το κορίτσι και μου είπε την επόμενη φορά να της το πω για να μου στείλει άλλο τεμάχιο και να έχω και μαζί μου και προφυλακτικό ( :jerking:), γιατί μπορεί τα -αθώα- κοριτσάκια της να είναι απροετοίμαστα..
Συμπερασματικά πολύ φρέσκο και ευδιάθετα το ρωσιδάκι αλλά από υπηρεσίες πιο κάτω δεν πάει. Η σέριφ συνεχίζει να είναι αντιπαθητική..  :grin:
Και για να κλείσουμε το μαλλί πήγε 70 και ονοματάκι ξέχασε το κορίτσι να μου πει και εγώ να ρωτήσω..

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.408
Πόντοι
6.575
Η  Λίζα  είναι !!!  εμένα  δεν  μου  έκανε  ούτε  Frape  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.408
Πόντοι
6.575
Προσπαθώ  να  ξοδέψω  χρήματα ο  :cum:      :headbang: :headbang: :headbang:

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.408
Πόντοι
6.575
ναι  ναι  γελάτε  αλήτες  :headbang: :headbang:

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
περασα χθες στην πορτα σοφια ρωσιδα με κοντο μαλλι(μιλφ) μου δειχνει 2 κοπελες μια ξανθια αντζελα που δουλευε μεσογειων 208 παλια αδιαφορη και μια πολυ αδυνατη ασχημη που δεν θυμαμαι ονομα.διαλεγω την σεριφισα και περναω μασαζ 45 λεπτα 70 € μασαζ πολυ καλο αλλα προσπαθηασ για παραπανω αλλα δεν γινοταν τιποτα.εφυγα και πηρα και αποδειξη.

dms458

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
1
Tην Σοφία την σεριφισσα την έχει πάρει κανείς? εννοώ όχι απλά φραπέ αλλά φουλ πρόγραμμα?

dms458

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
1
ναι σ'οσους ξερει
Αλλα δεν χανεις και τιποτα!
πηγα για την Σοφια(σεριφισσα),δεν μπορουσε μου ειπε και με επεισε για Αλεξανδρα, πανεμορφο προσωπο πολυ καλο βυζι , αλλα απο τη μεση και κατω θυμιζε Βιβιαν απο Αχαρνων 104. Δοκιμασα, πολυ καλη σε ολα αλλα αν χασει κιλα οπως μου ειπε οτι ειναι σε διαιτα θα ειναι καλη περιπτωση..

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.532
Πόντοι
5.595
πηγα για την Σοφια(σεριφισσα),δεν μπορουσε μου ειπε και με επεισε για Αλεξανδρα, πανεμορφο προσωπο πολυ καλο βυζι , αλλα απο τη μεση και κατω θυμιζε Βιβιαν απο Αχαρνων 104. Δοκιμασα, πολυ καλη σε ολα αλλα αν χασει κιλα οπως μου ειπε οτι ειναι σε διαιτα θα ειναι καλη περιπτωση..

Ήμαρτον ρε φίλε! Όσο καλή και να είναι σε υπηρεσίες η Αλεξάνδρα, απλά είναι αδύνατον να πας μαζί της (και να πληρώσεις κιόλας!!!!). Μιλάμε για 100 κιλά λίπους και κυταρίτιδας! Το μαγαζί ξαναπήρε την παλιά γνωστή κάτω βόλτα...  :badair: :badair: :badair:

news

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Η Λίζα έχει γυρίσει? ¨Εχει πάρει πολύ καλές κριτικες στο παρελθόν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom