feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.491
- Πόντοι
- 26.236
Πω πω κατστροφα….Καλημέρα και χρόνια πολλά για την πατρίδα μας! Σήμερα δεν είμαι διαθέσιμη,αργία επίσης σήμερα
Πω πω κατστροφα….Καλημέρα και χρόνια πολλά για την πατρίδα μας! Σήμερα δεν είμαι διαθέσιμη,αργία επίσης σήμερα
Χρόνια πολλά!Καλημέρα και χρόνια πολλά για την πατρίδα μας! Σήμερα δεν είμαι διαθέσιμη,αργία επίσης σήμερα
Για μερικους μπορεί και να είναιΠω πω κατστροφα….
Χρόνια πολλά για την Ελλάδα μας!Χρόνια πολλά!
Ναι καλε θα χάσουν το λαχείο .Για μερικους μπορεί και να είναι
Kοιτα ,το οτι εσύ εχεις μία γνωμη,δεν σημαινει οτι θα συμφωνήσουν ολοι με εσένα κρατα τη γνώμη σου για τον εαυτο σου,και να ξέρεις δεν είναι υποχρεωτικό να έχουν ολοι τη δική σου αποψηΝαι καλε θα χάσουν το λαχείο .
Διπλή καταστροφα…Kοιτα ,το οτι εσύ εχεις μία γνωμη,δεν σημαινει οτι θα συμφωνήσουν ολοι με εσένα κρατα τη γνώμη σου για τον εαυτο σου,και να ξέρεις δεν είναι υποχρεωτικό να έχουν ολοι τη δική σου αποψη
Και τριπλη και τετραπλή και απ όλαΔιπλή καταστροφα…
Ναι βρε αγγελω μου Ειρήνη μέρα που είναι .Και τριπλη και τετραπλή και απ όλα
Σιγά σιγά θα γινει αυτό,δεν χάνονται μέσα σε λιγες μερεςΝαι βρε αγγελω μου Ειρήνη μέρα που είναι .
Δε μου λες κάτι άσχετο στα μπούτια εχασες καθόλου που ηθελες να χάσεις ?
Κ εγώ χρειάζομαι , πάμε μαζί για τρέξιμο ?Σιγά σιγά θα γινει αυτό,δεν χάνονται μέσα σε λιγες μερες
γιατι δεν κανετε σεξ μαζι?Κ εγώ χρειάζομαι , πάμε μαζί για τρέξιμο ?
Αυτο ρε μάγκα,ο καθένας με τα γούστα του χωρίς κόμπλεξ και προκαταλήψεις !Σωστός ο @Odin
Αντί να σχολιάσουν τις κραυγές, το ότι ο πρωκτός της είναι έτοιμος να δεχθεί σε βάθος το μόριο του παίκτη, ότι η κοπέλα έχει το τέλειο κωλο για μπάτσες , σχολιάζουν το δήθεν ακαποτο.
Ρε παίδες αν δεν σας αρέσει αυτό που βλέπετε πάτε αλλου.
Υπάρχουν κ αυτοί που την βρίσκουν με αυτό τον σωματότυπο .
Γνήσια ελληνίδα είναι !
Με τα πιασίματα της, με συμμετοχή στην πράξη κ το βασικότερο , να γουστάρει την κάθε στιγμή.
Θέλετε μοντέλα ; Υπάρχουν.
Αφήστε μας στη ησυχία κ την Καυλα που μας βγάζει η Αγγέλω.
Ευχαριστούμε κ σημειώστε ότι δεν θα στεναχωρηθούμε που δε θα ακούσουμε τα σχόλια σας.
Μπράβο προθυμία !! Εκτιμάται..Εννοω βέβαια και να μου τον χώσετε στον κωλο,και το ρολοι
Χρόνια πολλά σε όλους τους απανταχού Έλληνες !! Καλές γιορτές !Καλημέρα και χρόνια πολλά για την πατρίδα μας! Σήμερα δεν είμαι διαθέσιμη,αργία επίσης σήμερα
Τι λε ρε να ουρλιάζει σα κατσίκι ? Έχουμε κ γνωστες στο bill τις ρεσεψιονιστ ….γιατι δεν κανετε σεξ μαζι?
πιο ευκολα θα τα χασετε.
Πωωω! Γεια σου ρε Αγγελική καυλιάρα!!!Βίντεο δεν θέλατε; Θα το έχετε. Για να σας μπει καλά και το τριήμερο
Πωωω! Για πολύ γλύψιμο οι πανέμορφες χειλάρες σου!2 βίντεο μαζεμένα σήμερα
Καλησπερα καυλιαραΚαλησπέρα σας